Sayfa 46 / 483 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
1,351 ile 1,380 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ntvspor:Mahkemeye sevk edilen 20 kişiden 19'u şikeden suçlanıyor. Bir kişi ise rüşvetten sorgulanıyor.

Dolayısı ile hangi yönetici tutuklanırsa Fenerbahçe ve Sivasın işi zora girer.

tribundergi Tribun Dergi
    UEFA bir asbaskani ve iki üyesini sike operasyonunu takip etmeleri amaci ile Türkiye'ye gönderiyor.
    Last edited by Emurafu : 06.Temmuz.2011 at 23:19

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Senaryolar yazılmaya ve gerçekmiş gibi inanılmaya devam ediyor görüyorum ki. Ben Fenerbahçe'nin aklanacağına inanıyorum. Fazla da uzun sürmeyecek bence. Fenerbahçe'li arkadaşlar rahat olsunlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

OLayLarın geLişim sürecine bakınca Fenerbahçe nin küme düşme ihtimaLi çok zayıf gibi gözüküyor. Hatta hiç ceza aLmayacakta sanırım. Eskişehir e de birşey oLmayacak. Sivas küme düşürüLür ya da eksi puanLa Lige başLatıLacak. Onun dışında da işte sınavdır, çart, curt ayağına birkaç adı sapı duyuLmamış adamı içeri atacakLar, oLay kapanıp gidecek.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben öyle düşünmüyorum hayrettin. bence Fenerbahçe yönetimi ve spor kulübü aleyhine mutlaka birşeyler çıkacak. Çünkü bir sürü deliller,kanıtlar var diye içeri alıp da "biz yanlış anlamışız,aslında ortada hiçbirşey yokmuş" demezler.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ben sürpriz kararların çıkabileceğini düşünüyorum. Çünkü basında delil olarak gösterilen şeylere itibar etmeyin. Az kaldı. Bugünkü mahkeme kararı ve 19 maç açıklandığında herşey ortaya çıkacak.
    TariboWest

Kartalspor da karışmış sanırım bu olaylara. Bir önceki ve ondan önceki yönetim zamanında çok enteresan maçları olmuyor değildi Kartal'ın. Hele 1.lige çık-a-madıkları seneler var ki 2.ligde oynarken tam rezalet. Zaten ne zaman Kartal'ı şikeden soruşturacaklar diye düşünürdüm hep bu konular açılınca.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bence de en önemli unsur şike tespiti yapılan 19 maç. Eğer o maçlar içerisinde Fenerbahçe'nin maçlarından biri varsa bence küme düşürülür. Ama yoksa ve Fenerbahçe yönetimi aklanırsa medyada o kadar yazılıp çizilenlerin hepsi trajikomik birer haber olarak tarihe geçer. Sabah ola hayrola. iyi geceler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sabaha sarkmaz heralde. Bu gece açıklanır diyordu NTV Spor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Bu 19 maçın ağırlıkla Bank Asya 1.Lig olduğunu düşünüyorum.Şekip Mosturoğlu da menejerlik sınavının sorularını almakla suçlanıyormuş sanırım.Tek soru işareti Mecnun Odyakmaz ve Korcan kalıyor.Bakalım bu gece belli olacak herşey.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne belgeler varmış be : ) Kuluple alakası olmayan adamların görüntülerine kanıt diyenler var. Hem nasıl satın alınan maçsa kaleci en az 3-4 tane net pozisyonu kurtarıyor, maç 4-3 bitiyor 5 dk daha uzasa belkide beraberlik gelip şampiyonluk gidecek ama o maç hakkında şike yapılmış oluyor. Volkan Demirel'ide alsınlar o zaman. Onun yediği goller, Korcan'ın yediklerinden daha kötü.
    Diego Alfredo Lugano Moreno - 1980/ November / 2 - Canelones, Uruguay.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Kartalspor da karışmış sanırım bu olaylara. Bir önceki ve ondan önceki yönetim zamanında çok enteresan maçları olmuyor değildi Kartal'ın. Hele 1.lige çık-a-madıkları seneler var ki 2.ligde oynarken tam rezalet. Zaten ne zaman Kartal'ı şikeden soruşturacaklar diye düşünürdüm hep bu konular açılınca.
    Kartal kesin vardır , bir kartallı olarak olayları bilmeyenin olmadığını düşünüyorum zaten kartalda oturup

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Bence Fenerbahçe'ye bir şey olmayacak, cunku olay iyice kişilere dönmeye başladı. Korcanın muhabbetide eminim ki M.Yıldız, Sezer Öztürk ve Emenike gibi bir şey olacak. Artık hangi golde şike yaptığı savunuluyorsa o sorulur büyük bi ihtimal

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

şike yapılan 19 maç süper lig ve bank asya 1.lig'denmiş.
    yani türkiye kupası maçlarında yok. bu demek oluyor ki beşiktaş-ibb maçı temiz.
    ligde de zaten 5.olduk. bizim bu işlerin içinde olacağını düşünmüyorum.
    he şike yapıp bu kadroyla 5. olduysak demirören'e sevgi ve saygım artar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ümit,Korcan serbest kalırsa bize birşey olmaz demişsin ama.Bülent Uygun,Ümit Karan,M. Odyakmaz suçlu bulunursa.Şike olmasa bile Teşvik piriminden de suçlu bulunabilir Fenerbahçe.

Şu ortamda herşeye hazırlıklı olmak lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    şike yapılan 19 maç süper lig ve bank asya 1.lig'denmiş.
    yani türkiye kupası maçlarında yok. bu demek oluyor ki beşiktaş-ibb maçı temiz.
    ligde de zaten 5.olduk. bizim bu işlerin içinde olacağını düşünmüyorum.
    he şike yapıp bu kadroyla 5. olduysak demirören'e sevgi ve saygım artar.
    Twitter'da görmüştüm

"Demirören'e şike yapıp nasıl 5.olduğunu soracaklarmış sorguda"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ahmet Çakar : 1 Ay önce Şekip M. ile konuştuğumuzda, ŞM operasyonun olduğunu biliyordu, ne olduğunu bilmiyordu çok ciddi olduğunu söylemişti

Ahmet Çakar : "Mahmut Özgener bunları bilerek aday olmadı."

17. Default

Ahmet Çakar çok konuşuyor boş konuşuyor heryerde onun sözleri kim bu adam emniyet kadar bilgisi var maşallah.Yarın sabah karısının koynundan alırlar onuda görür ondan sonra.Bu kadar çok konuşması sırf izlenme uğruna yaptığı şeyler yoksa yanılıyorumda elinde kanıtlarımı var.

Şekip Mosturoğlu suçlamaları reddetmiş.Ayrıca emniyetten bir köstebek Mosturoğlu'na önceden operasyonu haber vermiş. (İçerden sızan bilgiler) - NTVSpor

Emenike'nin de yabancılar şubesine gitmesi tamamen prosedürden ibaretmiş bu arada.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aziz yıldırım'ın sabah saat 6'da takım elbiseyle kapıyı açması bana ilginç geldi zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Aziz yıldırım'ın sabah saat 6'da takım elbiseyle kapıyı açması bana ilginç geldi zaten.
    Takım elbiseyle uyuyamaz mı yahu
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla bizim yatılı okulda bir arkadaş sabahları 10 dk daha çok uyumak için gömlek kravat yatardı Belki Aziz başkanın da alışkanlıgı vardır okuldan falan.

23. Default

Geceden kalmadır ne ile yattığını bilmiyordur belki

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Kartal kesin vardır , bir kartallı olarak olayları bilmeyenin olmadığını düşünüyorum zaten kartalda oturup
    Ben bilmiyorum.
    So what?
    Saike

Telegol adamını bulmuş,Mehmet Baransu şov var programda

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Telegol adamını bulmuş,Mehmet Baransu şov var programda
    Sırf o mu?

Bu arada canım ne var bunda.

Başkanım bizimle emniyete kadar geliceksiniz.Üstünüzü değiştirin isterseniz.

Sorun ne çocuklar.

Emniyette açıklarlar.

Kamera çalışır.

Budur yani

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

telegol yine sov yapıyor maçları bulduk diyorlar.

verdikleri maçlarda şike yapıldıysa ve şampiyonluk bizden alınırsa trabzonda unutur o şampiyonluğu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

13 4 daha 17. 2 kaldı. ite kaka çıkarcaklar macları
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Örgütlü bir şekilde, Süper Lig ve Banka Asya Birinci Ligindeki toplam (19) maçta şike ve teşvik faaliyetlerinin gerçekleştirildiği tespit edilmiş ve delillendirilmiştir.
    http://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=1&detay_id=1324

emniyetten yapılan açıklama bu. telegol'dekiler beşiktaş-ibb kupa finalinide 19 maç arasında gösteriyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ya şampiyon ha Çemişgezek Belediyespor olmuş ha Fenerbahçe olmuş ha Trabzonspor olmuş. Hangisi alnının teriyle kazanmış ? Bundan sonra konuşulması gereken bu. Baksanıza bir sürü maç söylüyorlar. Bizde televizyondan izliyoruz, maç izliyoruz. Ama alayının önceden bileti kesilmiş nerdeyse.

Neyse şu iş bir netleşse iyi olacaktı.

Mesaj Yetkileri