Ya yarın sınavım var ben çalışamıyorum Drogba yüzündenİstanbul ' a gelince hesabını soracam.
Rasih Yılmaz
ya şunlar yarın tutuklanacak dedim bu kadar sıkıntı olmadı...) Kset çıkacak dedim kasılmadım..) Drogba dedim duyduğuma şüphe etmeye başladım
Rasih Yılmaz
olur borsaya uymaz saat medyaya uymaz söyleneni söyledim. bu iş bitsin bir daha gs tiyosu yok kardeşim bu neya..)
Rasih Yılmaz
yöneticinin ismini veremedim için kasılıyorum. birde kardeşim menejiri çıkar sevgilisi çıkar kılı çıkar tütyü çıkar. c.tesi gece anlaşmışlar
Rasih Yılmaz
ya bir duyumu paylaştım kasıldım valla ne drogbaymış
Rasih Yılmaz çocuklar inanınki daha yeni yönetime giren bir isim söyledi drogbayı. terim açıklanmadan 15 gün öncede anlaştık demişti.
Rasih Yılmaz
drogba 11
Rasih Yılmaz
bugün gece11 de açıklancak diycem bişey olcak açıklanmıycak olmuycak
Twitter'a güvenmesem de ortamı ısıtalım![]()
@transferborsasi Transfer Borsası
Galatasaray Drogba ile büyük ölçüde anlaştı. Ancak en büyük hedef yerli kalitesini maksimuma çıkarmak.
Adrenalin yükseliyor![]()
Off yerimde duramıyorum.
Ulan Drogba, daha gelmeden bizlere ne cektiriyorsun bak![]()
Okulda, minibüste, ders çalışırken, salonda çalışırken, evde her yerde gözüm transfer haberlerinde hayat akışımı değiştirdi adam![]()
adam yazarmış beyler reklamını yaptı bir güzel helal olsun![]()
Valla benimde, arkadaslarda disardayken telefonumu cikarip twitter, facebook, GS.org falan hepsine bakiyorum her 10 dakikaArtik özuru 30-35 gol falan olur ne dersin?
![]()
Borsada hisseler baya artmış diyorlar yoksa bildirildi mi![]()
Kötü fikirlerimi kendime saklıyorum, son 27 dakika![]()
Gitti yarın sınav yav![]()
Sankim Paranormal Activity çekiliyor forumda arkadaş bu ne gerilim![]()
O değilde Drogba'yı sakatlarlarsa bende onu sakatlayanı sakatlarım![]()
Valla yaklasik 20 gun sonra Turkiye'ye gidiyorum, o ara transfer falan yaparsa GS cok cok cok darilirim![]()
Baya heyecan yaptınız yahu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Twitter'ı olan ve biraz da futbol dünyasının içinde olan herkes bir şeyler sallıyor.
Saat 23:00 olmak üzere heyecan üst dorukta![]()
www.galatasaray.org
yiyen oldumu
yazıya link vermiş beyler inanmayın![]()
Yapmayın ya şöyle şakalar yenmese de sinir bozuyor![]()
Kalpten gidenler olabilir![]()
Şu an şuraya "Açıklanmış Ntvde alt yazı geçiyor." desem kaç kişi bakar acaba![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yatın uyuyun beyler![]()
Bizde transfer falan olmaz.