Sayfa 460 / 464 İlkİlk ... 360410450458459460461462 ... SonSon
13,771 ile 13,800 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

"Ertem Şener 3 Temmuz hükümete yönelik darbe girişimidir demiş. Fenerbahçe'li olsaydım bunlarla aynı safta olduğum için üzülürdüm. Başbakan şike gerçeğinin ortaya çıkarılmasını kendine yapılmış gibi örtmeye çalışıyor resmen." (via@sinanyyilmaz)

Altına imzamı atarım.

Ertem dilini kullanarak iş yapan gazeticilerdendir.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Ertem dilini kullanarak iş yapan gazeticilerdendir.
    Aynı kişiler ağızların suları akarak FB küme düşürülmeli, şike yaptı demişlerdi..Ama FB taraftarı pes etmediği için geri tepti..17-25 aralık olmasaydı 3 temmuzdan kimse bahsetmeyecekti FB taraftarı dışında

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İktidar içeri attığı askerleri çıkardı şimdi polisleri içeri atmaya başladı neymiş askerleri içeri atanlar bunlarmış, iktidar kendi yaptığı pislikleri başkasının üzerine atma işinde uzman. Bu konuda da öyle. Bunun içinde yandaş medyasını ve Ertem Şener gibi yalaka ve kuklalardan faydalanıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Trabzonspor’un şike davası kapsamında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da arasında bulunduğu 6 kişinin yeniden yargılanması kararına yaptığı itirazı reddetti.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi geçtiğimiz Haziran’da, şike davası sanıklarından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi ve Selim Kımıl hakkında, “ileride telafisi imkansız zararlara sebebiyet vermemek” açısından “yeniden yargılama ve infazların geri bırakılması” kararı verdi. Bucaspor ve Trabzonspor mahkemenin kararına itiraz etti

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

hersey aslinda Buca kongre uyesinin Olgun Aydin'i Buca'li kulube yakin olan baska bir uye(komiser) sikayet etmesi ile baslamis...

vay be...

sonra da bir savci diger bir savciya dosyayi devam etmesi icin vermis.
    o da bir digeirne..

aklima Savcilar'in kurdugu yakin dostluk geldi (internette resimleri bulunuyor, ozel bir ekip olusturmuslar, bildigin zincir)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hukuk kurulumuzdan Atilla Dilaver’in bana söylediği şu; iki sene önce bugün yapacağımız müracaatlardan daha hafifini yapmak istedik. Sayın Başkan’ın bana kullandığı ifade şu, ‘Bunları imzalayamam. Ablam rektör, kardeşim işadamı. Zor durumda kalırlar.’

. İkinci sorum; çok önemli bir konuda, Trabzonspor’u satmaktan bahsediliyor. Benden önceki başkana soruyorum. Bursa’nın şampiyon olduğu, İstanbul’da 1-1 berabere kaldığımız maçtan sonra soyunma odasında Kaptan Onur’u azarlamasının sebebi neydi? Bunu açıklasın. O açıklamazsa ben açıklayacağım.

Bugun baskanin basin toplantisindan, dogru yer burasi diye dusundum
    Sadri Sener nelerin pesindeymis cozemedim, ozelikle ikinci kisim. Aziz Yildirim ihale vermiyecek diyemi korkmus acaba.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Aziz Yıldırımdan korkmuş olabilir(!)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sadri Şener bu iddiaları yalanladı bildiğim kadarıyla ?

Rasim Ozan Kütahyalı açıklıyor yavaş yavaş herşeyi

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

ŞİKE davasında görev alan polislerinde içinde bulunduğu 28 emniyet mensubu "Sahtecilik, suç ve delil uydurmak" suçundan tutuklandı!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    ŞİKE davasında görev alan polislerinde içinde bulunduğu 28 emniyet mensubu "Sahtecilik, suç ve delil uydurmak" suçundan tutuklandı!
    Aynen bende simdi gordum bu ne perhiz bu ne lahana oldu bu sorusturma

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Oha resmen şikeyle alakası yok. Koca çınarı nasıl yaktılar böyle bir olayla ya

bence konunu ismini değiştirin

Büyük Şike Yalanı

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

halla halla, simdi Fenerbahce'ye yapilan bu 'sistematik - planli - paralelcilerin devleti zor duruma sokma planlarindan bir parcasi olan' adimlarin biri olan bu OLAYIN bas mimarlari hapislerde ve ulke disinda kacak durumda mi?

hmmm...

Nesil
    2014

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 25 Aralık soruşturması için hazırladığı iddianamede şike davasına da yer verdi. İddianamede Fethullah Gülen'in kurduğu örgütün Fenerbahçe Kulübü'nü ele geçirmek için kumpas yaptığı belirtildi.

Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    06

Komedi filmi devam ediyor Yargılamaların da yargılamaları artık bir gelenek olan çok garip bir ülkedeyiz.

Beraat geldi...Hadi hayırlı olsun

Fenerbahçe söyledi son sözü

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

İlk yargılama, operasyon da siyasi idi şimdiki yargılama ve karar da..Şimdi UEFA ve TFF ne yapacak?

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    İlk yargılama, operasyon da siyasi idi şimdiki yargılama ve karar da..Şimdi UEFA ve TFF ne yapacak?
    Uefa kendi bahçesini temizlesin önce
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    İddiaları Polis fezlekeleri olan bir soruşturma, iddiaları içeren davası düşerse dayanağı yokolduğundan adli hükümlülüğü kalmaz. Fenerbahçe, Yargıtay'ın kararı onaması ardından (bu sefer uzun sürmez) TFF'ye düzeltme itirazında bulunacak. TFF adli kararı yeni delil sayıp kararı değiştirmek zorunda. Aksi taktirde Fenerbahçe, TFF'yi dava eder ve TFF ağır yükümlülüklerin altına girer. Konuyu mahkeme kesin çözer. TFF'nin verdiği cezaları kaldırmak gibi bir zorunluluğu olacak.

UEFA, aynen TFF gibi iddiaların olduğu dava düştüğü için kararı değiştirmek zorunda. Polis fezlekelerindeki iddialar beraatin ardından geçerliliğini yitiriyor. Artık kanuni geçerliliği olmayacak Polis fezlekeleri ve gazete küpürleri ile karar vermenin hukuksuzluğu nedeni ile ayrıca İsviçre Mahkemeleri'nde de dava açılması gerekli.

Fenerbahçe istediğini alacaktır. Herkes rahat olsun. CAS yolu da yeniden açılıyor hukuken.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şike var, belgelendi ama üzerinden cok zaman geçtiği için -ve Aziz Yıldırım bir süreligine hapis yattığı için- dava düşüyor yanlıs anlamadıysam ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Şike var, belgelendi ama üzerinden cok zaman geçtiği için -ve Aziz Yıldırım bir süreligine hapis yattığı için- dava düşüyor yanlıs anlamadıysam ?
    Bunu nerede nasıl anladın merak ettim doğrusu
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Bunu nerede nasıl anladın merak ettim doğrusu
    Belgelenmedi mi ? Avrupa mahkemeleri şike var dedi. TFF gerekli cezayı vermedi ama. Böyle olmadı mı ? Simdi seçimlerin öncesinde göz boyamak icin davayı düşürüyorlar.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Belgelenmedi mi ? Avrupa mahkemeleri şike var dedi. TFF gerekli cezayı vermedi ama. Böyle olmadı mı ? Simdi seçimlerin öncesinde göz boyamak icin davayı düşürüyorlar.
    Özel Yetkili Mahkemelerin verdiği karara göre karar alınmıştı. O zaman da siyasi idi şimdi de öyle...

Nesil
    2014

Hangi Avrupa mahkemeleri var dedi kardeşim neden bahsediyorsun sen. Buradaki şike Avrupa'daki mahkemeleri ne bağlar. Fenerbahçe'ye soruşturmayı başlatan Savcı bugün vatan haini ilan edildi. Neyse istediğine inanabilirsin sonuçta at gözlüğüyle bakmaya devam et dünya'ya
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Hangi Avrupa mahkemeleri var dedi kardeşim neden bahsediyorsun sen. Buradaki şike Avrupa'daki mahkemeleri ne bağlar. Fenerbahçe'ye soruşturmayı başlatan Savcı bugün vatan haini ilan edildi. Neyse istediğine inanabilirsin sonuçta at gözlüğüyle bakmaya devam et dünya'ya
    Yahu ben hatirladigimi söyledim, doğru demedim ki ? Süreci takip etmiyorum 2 yıldır. Kabak tadı verdi çünkü. Doğrusunu biliyorsan belgeleriyle söylersen sevinirim.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Yalnız daha savcı beraat istedi, Mahkeme daha karar vermedi, farklı bir sonuç da çıkabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    06

"Büyük şike komedisi" şeklinde başlığı editleyebilir miyiz ?

Yalnız Ertuğrul Özkök Çok Kaile Alınmayacak Birisi Çünkü Sahibi ve Kendisi Tam Bir Kukla.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri