11 milyon avro'ya liverpool'da
11 milyon avro'ya liverpool'da
Last edited by goosfraba : 29.Ağustos.2010 at 10:53
(/s)
Mascherano'nun boşLuğunu hemen doLdurmuşLar.Ne kadar doLdurur orası ayrı da..
Liverpool'dan beklenmeyecek ölçüde iyi bir transfer
Aynen sonunda faydalı olacak bir transfer yapmışlar
A quilani'den cok daha iyi bir oyuncu olduğu kesin faydalı olucaktır.
11 Milyon değil, 14 Milyon €.
çok iyi transfer yapmışlar. bizim adnan da 5,5 milyona ibrikçi getirecek sanırım GS'yeİbra ve meireles transferlerinden de anlaşıldığı üzere demekki transferin son günlerinde de adam gibi adam alınabiliyormuş.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aman tanrım Meireles mi? L'pool'dan iyi transfer görmeyeli kaç bahar geçmişti çok şaşırdım![]()
Portodaki En sevdigim oyuncuydu. Bu sene gitmesi iyi oldu
Liverpool, Carlton Cole'u istiyor.
Liverpool bu transferi Lucas veya Babel + para ile sonuçlandırmak istiyor.
Hobaaaaa işte bana bunlarla gel güzelimhadi be liverpoolum zorla kendini yap yapabildiğin kadar takviye özledik senin başarılı günlerini
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
liverpool iyi transfer yapmisbizim 3 büyükler gibi kadro kuruyor onlarda 2 iyi adam aliyorlar 3 tane vasat adam aliyorlar
))
Şaşırdım yahu
Liverpool iyi transfer yaptığına göre Galatasaray'ın da yapması lazım artık![]()
L'pool iyi transfer yapmış , dünya enteresan .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Meireles'i almışız güzel![]()
aquilani de iyi bir futbolcu ama şanssızdı geçen sezon. meireles liverpool için iyi bir transfer ama mental olarak mascherano daha üstün bir oyuncuydu bana göre. bölgeleri ve görevleri hemen hemen aynı olacak zaten.
Porto bu kadar ucuza nasıl vermiş hayret.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Bruno Alves 22 milyon, Meireles 11 milyon. Bu rusları fena kazıklıyorlar.
L'Pool'dan beklemezdim.
Futbol enterasan . . .
iyi transfer bencede
Ryan Babel uçakla Londra'ya gidiyormuş transfer görüşmeleri için.
Büyük ihtimalle 9 milyon euro'ya Tottenham'a transfer olacak.
Stoke City de Lucas Leiva için teklif yapmış Liverpool'a. Ama Lucas gitmez diye düşünüyorum. İnşallah gider de..![]()
Liverpool yavaş yavaş orta sıra takımı olma yolunda ilerliyor. Bu senede şampiyonlar ligine katılamazlarsa işleri zor.
Babel, West Ham için gidiyor da olabilirmiş. bu da nerazzuri'nin yazdığı gibi olacağına işaret eder.
Hleb, Birmingham City'de
Gudjohnsen ve Pennant'ı 1 yıllığına kiraldı Stoke. Franco Di Santo'da Wigan'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. (4-4-2)
Screw you guys, I'm goin' home
http://www.tottenhamhotspur.com/news...ed-010910.html
Londra ekibi, Real Madrid'in Hollandalı oyuncusunu kadrosuna kattı.
Real Madrid'den ayrılması gündemde olan Rafael van der Vaart, Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur'un yolunu tuttu.
Hollandalı oyuncu için Tottenham'ın 11 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği ifade ediliyor. Londra ekibinin menajeri Harry Redknapp, van der Vaart için Bayern Münih ile yarıştıklarını söylemiş ancak bu iddialar Real Madrid tarafından yalanlanmıştı. Deneyimli oyuncuyla Liverpool ve Schalke'nin de ilgilendiği biliniyordu.
27 yaşındaki van der Vaart, geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla çıktığı 30 maçta yedi gol atmayı başarmıştı.
Goal
Fenerbahçe Cumhuriyeti
o kadar beğenmiyorum van der Vaart'ı yani R. Madrid seviyesinde değildi ama Tottenham için güzel transfer
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly