Sayfa 461 / 569 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon
13,801 ile 13,830 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bi önceki sayfada selçuk - sneijder muhabbeti olmuşta ben selçukun sneijder la aynanda oynayamaması gibi bi problem olucağını düşünmüyorum tamamen farklı tipte oyuncular çünkü sneijder tam bi sahte 9 bana göre selçuk ise deeplying play maker ki ilk sene selçuk ilerde etkili olup skor yaptığında da bu tarz da oynuyodu şuanda da bana göre fiziksel ve mental anlamda sorunları var selçuk un yoksa pozisyonla veya oyun içerisindeki görevlerle hiç bi sıkıntısı yok kadıköydeki 2-2 lik fenerbahçe maçını açın izleyin bi o zaman ki fizik , kondisyon ve hırsa bakın bide şuan ki

Yanlis anlamissin sen biz zaten farklı tipte oyuncular oldugunu söyledik ama takimda aldıkları rol acisindan bir çekişme icinde olduklarini belirttik. Mevki olarak bile farklilar ama futbolda olay mevkide bitmiyor oyuncunun mac ici ve aynı zamanda saha disi bir rolu oluyor bu da takım olgusunda onemli bir nokta. Takim ici rol dagilimi. Bir oyuncuya sen abi ol sen asker ol diyemezsin o takim kimyasini iyi tutturman gerek. Kadro muhendisligi oyle her mevkide iki alternatif bulundurmak demek değildir cok kapsamli bir olay

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aysalda "0" ego yok ama galatasaray tarihinin gelmis gecmis en zeki baskani , adam genç kisilerle caliscam dedi , terim olayinda ise ikisindede hata var aysal baskan sadece yanlis zamanda yolladi , aysala guvencim tam galatasarayi cok daha ileriye tasiyacak vizyon sahibi bir baskan.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=334181

Yeni sponsorluk anlaşması imzalamışız.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=334180

Bülent Tulun'da Almanya'da ki Altyapı'nın başına gelmiş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çağdaş'a sonuna kadar katılıyorum.Fatih Terim > Galatasaray değil bunu bir aklınıza sokun.Kişilerin önemli olmadığını her zaman söyleriz ama ilk önce kendimiz yapmalıyız bunu.Fatih Terim gitti diye karaları yakmaya gerek yok önümüze bakacağız.Ünal Aysal'ın oradan inmesi yine bizi bir kaosa sürüklemekten başka bir işe yaramaz.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu an içimin yağları eridi;

Galatasaray yönetimi Eskişehir'e olumsuz cevap verirken(Yekta'yı istemişler) Necati ve Erman transferinden kalan 300 bin Euro acilen istendi.

Eskişehirspor bir hafta içinde ödeme yapmazsa TFF kanalıyla para istenecek. Yayın haklarından kesinti yaptırılacak

Polat donemiyle zaten karşılaştıramayız bile. Fakat ben yukarıda da söyledim eğer şampiyonlar ligine katılım sağlayamazsak bütçe dengeleyemeyiz. Benim amacım aysalcı olmak terimci olmak değil az çok tanıyorsunuz yorumlarımdan. olabildiğince objektif olup klübe en yararlı olabilecek yolları söylemeye çalışıyorum.

Ayrıca Adnan Öztürk roportajı gördüm GS sözlükte linkten inceleyebilirsiniz.
    http://haber.sol.org.tr/spor/adnan-o...r-haberi-80459

haberden kısa bir alıntı:
    Bizim gibiler böyle patronların işine gelmez, rahatsız olurlar. Onların tarzı, “başarı olursa benim”, “başarısızlık olursa çalışanların”, “koyarım kapının önüne” mantığıdır. Para ile herşeyi yaparım diyen zihniyetin harcadığı paranın,kendisinin değil kulübün parası olduğunu da unutmaması lazım ama nafile.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Şimdi Ranocchia konuşuluyor, gelirse harika olur.Özellikle takip ettiğim bir oyuncu ve defansımızı toparlar diye düşünüyorum.

ranocchia hava toplarında etkili fakat cok agır kanlı bir oyuncu.
    fiziği müthiş olmasına ragmen sert bir oyuncu da değil kısaca bir astori değil ama en azından savunmada kafa vururuz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Şu takımın 1.forveti nede Burak onu görüyoruz 2 maçtır.Drogra artık herkesin kabul gördüğü gibi tam randımanlı oynamıyor , oynayamıyor.Stoperde Semih dışında güven veren başka bir oyuncumuz yok umarım oraya transfer yapılır.Emre'nin ilk senesini andırması beni sevindirdi ama orta alanda hala eksiğimiz var.Eski Selçuk lazım oraya , Yekta'yı izlerken ciğerim soluyor.Sonuç olarak kötü takım değiliz ama uyum sorunu ve takım olgusunu yakalayabilecek miyiz orası bilinmez.2. olursak bu transferlerin meyvelerini seneye tam anlamıyla alabiliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Galatasaray'da başarılı bir dönem geçirdiğini belirten Riera, "İlk geldiğim yıl kazandığımız şampiyonluk ve geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiğimiz başarıyı unutmayacağım" dedi.

"Galatasaray seviyesinde bir takıma transfer olmak istiyorum."

"Galatasaray bir taraftar daha kazandı. Umarım daha nice şampiyonluklar gelir. Pazar günü son kez Bursaspor maçında statta olacağım."

"Kariyerim boyunca böyle bir taraftar grubunu hiç görmedim. Bizi hiç yalnız bırakmadılar. Onlara teşekkürü borç biliyorum."

Bayadır yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyorum ama artık yazmaya karar verdim. Selçuk son 1.5 senedir bırakın kötü oynamayı sahaya çıkmıyor gibi. Bu sorunun temeli oyun sistemi mi, takım içi problem mi yoksa Selçuk'un kişisel bir sorunu mu bilmiyorum ama bu şekilde devam etmemeli. Son dönem özelinde konuşacak olursak, Emre Çolak - Umut Gündoğan ikilisinin orta saha göbeğinde oynaması gerektiğini düşünüyorum kesinlikle. İki oyuncu da topla haşır neşir ikisi de dinamik oyuncular. Dinamik derken neyi kastettim ? Misal Selçuk pas attıktan sonra sanki bütün görevini yerine getirmişçesine yerinde durup gizleniyor ancak Umut öyle değil. Pası verdikten sonra hareketleniyor, en kötü ihtimalle boşa çıkıyor. Bu bence oyun zekasının yeterince yüksek olduğunun göstergesi. Savunma yönünden fiziksel olarak sıkıntı yaşanabilir belki ama şuan gol atmaya acil derecede ihtiyacı var takımın.

Geçmiş 1 sene boyunca görüldüğü üzere Drogba ve Burak aynı anda sahada olunca olmuyor, özellikle savunma yönünden. Bu nedenle de forvete kesin yazılması gereken ilk isim Umut bence. Yanına form, sakatlık ve oynanan maça göre Burak-Drogba'dan biri yazılmalı.

Stoperde de an itibariyle yeni bir transferimiz var, yabancı olarak da birinin gelmesi söz konusu. Bu doğrultuda şuan için o üçlünün Semih-Chedjou-Melo olması gerektiğini düşünüyorum. Dany gittiğine göre eldeki en makul 3lü bu bana kalırsa. Kenarlarda da git gel yapabilecek ve savunma kabiliyeti iyi oyuncular olması gerekli. Şuanki kadroya baktığımızda da bu iki ismin Alex Telles ve Sabri olduğu da su götürmez bir gerçek. Eboue'yi yok saydım evet çünkü kafasını maça vermiyor ve fizik olarak oldukça kötü durumda. 11-12 sezonundaki Eboue tam 3-5-2nin sağ oyuncusu ama bu Eboue maalesef değil, olamaz.

Bu doğrultuda kadro;

Muslera
    Semih Melo Chedjou
    Sabri Umut G. Emre Alex Telles
    Wes
    Umut Burak

olmalı. Yabancı bir stoper gelirse de Melo yerine o konup Melo asıl bölgesine çekildiği takdirde daha faydalı bir 11 çıkarabiliriz sahaya.

Drogba için de birkaç şey söylemek istiyorum. Yaşı itibariyle bazı pozisyonlarda hareketlenemiyor olabilir ama kesinlikle maç seçtiğini düşünüyorum Drogba'nın artık. Ona gerçekten ihtiyacımız olan maçlarda oynatsak, onun dışında da genç oyunculara ders falan verse kesinlikle çok daha faydalı olacak gibime geliyor çünkü bu Drogba takıma zarar veriyor.

Uzun bir yazı oldu, sabredip okuyanlara teşekkür ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yazının tamamını okudum ve çoğu tespitine katıldım. Ancak Umut ve Emre'nin ortasahanın göbeğini alması intihar olur bence. Umut'ta, Emre'de biraz kırılgan futbolcular. Orta alanda Melo onun yanında ise Emre ya da Umut oynayabilir. Çünkü Sneijder'in de oynadığını varsayarsak aynı anda ikisinin oynaması defansif açıdan takıma zarar verebilir.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Yazının tamamını okudum ve çoğu tespitine katıldım. Ancak Umut ve Emre'nin ortasahanın göbeğini alması intihar olur bence. Umut'ta, Emre'de biraz kırılgan futbolcular. Orta alanda Melo onun yanında ise Emre ya da Umut oynayabilir. Çünkü Sneijder'in de oynadığını varsayarsak aynı anda ikisinin oynaması defansif açıdan takıma zarar verebilir.
    Umut defansif yönden iyi bir oyuncu bence. Zaten kenarlarda bek orjinli oyuncular olacak ileride de Umut olunca pek sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum ancak büyük maçlarda tabii ki bu şekilde olmaz. Daha küçük kalibreli takımlara karşı bu 11 çözücü gibi olacaktır.

Sneijder kendi dilinden anlayan adamlar sahada olursa forvet arkası koşuları daha sık yapacak bu sayede hem atıp hem attıracak bir oyuncu. Statik bir takımda Sneijder milimetrik pas atan Xabi Alonso'dan farksız. Sneijder'den verim almak istiyorsak eğer dinamik bir takım sahada olmalı. Bu da şu demek, onunla beraber oynaması gereken oyuncuların koşu özelliği olması lazım. Tarz itibariyle hem Emre hem de Umut buna çok yatkın oyuncular. İleride de Burak bu işi gayet iyi yapan bir oyuncu. İçeride oynayacağınız zor maçlar ve zor deplasman harici bu kadro oldukça iş yapar bence. Hatırlarsanız 2011-2012 senesinin kilit faktörü takımın bu oyuna yatkın oluşuydu. Emre Çolak o sene yıldızlaştı, Selçuk ve Melo sık sık ileri koşular yaptığı için fazlasıyla goller attılar, Baros koşu özellikli bir oyuncu olduğu için kilit rol oynadı. Zira Elmander de ver-kaç konusunda gayet yetenekliydi o da. Baktığınızda bu seneki Fenerbahçe'de de aynı özellik var. Orta sahadan ileri çıkış yapan Alper oldukça fark yarattı ve kilit rol oynuyor şuan. Kenarlarda Sow ve Emenike de fiziksel olarak iyi oyuncular ve ikisi de bu oyun tarzına yatkın. Webo bizdeki Elmander rolünde diye düşünebiliriz.

İşin özü, ligimizde fark yaratmak isteniyorsa 2011-2012 Galatasaray'ı ve 2013-2014 Fenerbahçe'si gibi dinamik bir takım olunması gerek. Bunun birinci şartı da fiziksel güç ancak bu sene görünen kadarıyla o da yok bizim takımda. Bunda yaşlı bir takım olmamızın da etkisi var doğal olarak. Mancini de bunu çözmek adına genç oyunculara yöneldi ve doğru bir çözüm yöntemi. Ama ilk etapta pozisyona girme sıkıntısını gidermek adına Emre - Umut orta sahası denenebilir.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Selçuk bu takımın en önemli oyuncusudur arkadaşlar. Bu yadsınamaz bir gerçektir. Selçuk bu takımın ilk 11'inde ilk yazılması gereken oyuncudur. Selçuk birkaç maç kötü oynadı diye Selçuğu silmek diye bir şey olamaz. Şimdi Melo'yu övenler 2012/2013 sezonunun sonuna kadar yerlere gömdüler. Artık dayanamadım ve bir şey yazmak istedim bu konuyla alakalı. Yok orta sahaya Emre'yi koyalım yok Umut'u koyalım yok Selçuğu yollayalım falan bunlar olacak şey değil arkadaşlar. Saygılarımla .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Selçuk bu takımın en önemli oyuncusudur arkadaşlar. Bu yadsınamaz bir gerçektir. Selçuk bu takımın ilk 11'inde ilk yazılması gereken oyuncudur. Selçuk birkaç maç kötü oynadı diye Selçuğu silmek diye bir şey olamaz. Şimdi Melo'yu övenler 2012/2013 sezonunun sonuna kadar yerlere gömdüler. Artık dayanamadım ve bir şey yazmak istedim bu konuyla alakalı. Yok orta sahaya Emre'yi koyalım yok Umut'u koyalım yok Selçuğu yollayalım falan bunlar olacak şey değil arkadaşlar. Saygılarımla .
    Selçuk 1.5 senedir rezil oynuyor abi en son ligin son haftası Sivas maçında bir tek beğenmiştim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Koray ve Mancini
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tam bir İtalyan gibi çıkmış Semih Takım elbiseden herhalde.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

o ayakkabi ne abi ya..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ben Semih'i İskandinavyalılara benzetiyorum, daha çok oranın insanlarına benziyor tipi falan.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hollandalı tipi var semih'te...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

daha bi sanki ugandalıyı andırıyor.

(bu muhabbeti bir yerden hatırlıyorum ama hayırlısı)

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

portre olan fotoğrafta da kızılderili gibi çıkmış

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Adamın sesi de karizma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın başında 11 kez ev sahibi olarak görev alan Mancini, 11 maçın tamamını galip tamamladı.
    5'i Süper Lig, 4'ü Türkiye Kupası ve 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere 11 maçta ev sahibi olarak çıkan Mancini'li Aslan, maçları galip tamamladı.

İşte o maçlar;

Süper Lig
    Galatasaray 2-1 Karabükspor
    Galatasaray 2-1 Konyaspor
    Galatasaray 2-1 Sivasspor
    Galatasaray 2-0 Elazığspor
    Galatasaray 2-1 Trabzonspor

Şampiyonlar Ligi
    Galatasaray 3-1 Kopenhag
    Galatasaray 1-0 Juventus

Türkiye Kupası
    Galatasaray 8-7 Gaziantep BB (Penaltılarla)
    Galatasaray 4-0 Balıkesirspor (Olimpiyat Stadı)
    Galatasaray 2-0 Tokatspor
    Galatasaray 3-0 Elazığspor (Olimpiyat Stadı)
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Galatasaray'ın başında 11 kez ev sahibi olarak görev alan Mancini, 11 maçın tamamını galip tamamladı.
    5'i Süper Lig, 4'ü Türkiye Kupası ve 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere 11 maçta ev sahibi olarak çıkan Mancini'li Aslan, maçları galip tamamladı.

İşte o maçlar;

Süper Lig
    Galatasaray 2-1 Karabükspor
    Galatasaray 2-1 Konyaspor
    Galatasaray 2-1 Sivasspor
    Galatasaray 2-0 Elazığspor
    Galatasaray 2-1 Trabzonspor

Şampiyonlar Ligi
    Galatasaray 3-1 Kopenhag
    Galatasaray 1-0 Juventus

Türkiye Kupası
    Galatasaray 8-7 Gaziantep BB (Penaltılarla)
    Galatasaray 4-0 Balıkesirspor (Olimpiyat Stadı)
    Galatasaray 2-0 Tokatspor
    Galatasaray 3-0 Elazığspor (Olimpiyat Stadı)
    Ligdeki maçların neredeyse tamamının 2-1 bitmesi garip olmuş. Elazığ da atsaymış tam olurmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiId=1678074

Ontivero'nun lisansı çıkmış.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ali nacinin haberine gore alexinde cikmis lisansi hoca isterse oynatabilirmis bursa macinda.

Mesaj Yetkileri