Rakipleri bişi bilmiyo ya koşuyo geçio koşuyo geçiyo![]()
Fm 2011'de yaparlar belki . Arsenal le gelecek de sözleşme imzalamış olarak .
http://fanatik.ekolay.net/Hayali-ger...313_193565.htm
İlginç gerçekten.![]()
So what?
Saike
Herkesin fantezisi kendine ne diyelim![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Carragher için maç düzenlendiği yazıyor. Emekli falan mı oldu ? Niye düzenlendi ki acaba ?
Onun hayır kurumuyla ilgili sanırım.
Carragher'ın üyesi olduğu derneğe para yardımı amacıyla yapmışlar sanırım maçı. Bunu yapan ilk futbolcudur heralde.
Başlığı görünce nasıl olur diye düşünmüştüm ben penaltıyı kullanan çok sert vuruyor kalecide ilerde top üst direkten geri dönüp gol oluyor diye düşünmüştüm çok fantastik olduaçınca hayal kırıklığına uğradım
![]()
Anca Carregher yapardı zaten bu hareketiWe Love you Jammie
![]()
Ne de çok seviniyor Liverpool'a gol attı diye![]()
Çok mantıklı![]()
Normal şartlarda kırmızı kart görmesi lazımdı. Rakip oyuncunun penaltı topuna müdahalesi serbest değildir heralde. Yoksa auta atsa ne olcaktı![]()
Ben terse penalatı atı diye bekledim hani rakip kaleye sırtı dönük kullanıcak sandım.
Ada'da bir skandal daha
6 Eylül 2010 14:51 | NTV Spor
Son dönemde İngiliz futbolcuların adları skandallarla birlikte anılır oldu. İngiliz gazeteleri, Manchseter United'ın milli futbolcusu Wayne Rooney'nin eşini aldattığını ileri sürdü.
![]()
2010 Dünya Kupası’ndan önce İngiltere Milli Takımı kaptanı John Terry'nin eşini, takım arkadaşı Wayne Bridge'in sevgilisiyle aldattığı ortaya çıkmıştı. Bu olay sonrası Bridge, dünya kupasına gitmeme pahasına milli takımdan affını istemişti. İngiltere Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde mücadeleye başlarken, yeni bir skandal daha patlak verdi.
News of The World ve Sunday Mirror Gazeteleri, Manchester United'ın süper starı Wayne Rooney'nin, hamile olduğu dönemde eşini hayat kadınlarıyla defalarca aldattığını ileri sürdü. 21 yaşındaki hayat kadınının, Rooney ile 7 kez birlikte olduğuna dair açıklamalarına yer veren gazeteler, skandal ortaya çıktıktan sonra yıldız futbolcunun “Mahvoldum karım beni terkedecek” dediğini de öne sürdü.
Bu arada ortaya atılan iddianın ardından milli takım kampında bulunan Rooney'nin, nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu. Rooney'nin, takımla birlikte eleme grubu maçı için İsviçre'ye gideceği açıklandı.
özel hayatı çok takıyolarne alakası var özel hayatla futbolun
Özel hayat bir yere kadar etkilemez futbolu, oyuncunun psikolojik durumu özel hayatına bağlıdır, futbol da oyuncunun psikolojisine. Buradan denklemleri eşitlersek; özel hayat her durumda olmasa da etkiliyormuş![]()
Örnek Güiza![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu ingiltere nasıl bir ülke![]()
Gitmek istediğim (!) bir ülke.
bu ne böyle yaaaa
İngiltere futbolcu olmak zor iş![]()
Bence kadın olmak zor iş orada.
Bu ulke boyle 21 senedir burdayiz, artik sasiramiyorsun hic birseye![]()
İngilizlerde skandal bitmez agaa
![]()
Real Madrid'in rekor bir transfer ücretiyle Manchester United'dan transfer ettiği yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, Old Trafford'a geri döneceği konuşuluyor.
Goal.com İspanya kaynaklarına göre takımın efsanevi teknik direktörü Sir Alex Ferguson'un, Portekizli yıldızı takıma geri kazandırmak istiyor. İngiliz devi, bu transfer için ise yaklaşık 120 milyon avroyu gözden çıkarmış durumda.
Real Madrid başkanı Florentino Perez'in Ronaldo'yu asla satmayacağını açıklamasına rağmen 120 milyon avroluk bir teklifi de geri çeviremeyeceği düşünülüyor. Söylentiler doğruysa Alex Ferguson'un önderliğinde kariyerinin en başarılı dönemini yaşayan CR7, oyun stiline daha yakın olan Premier Lig'de tekrar oynayabilir.
Real Madrid'de bir türlü beklenen futbolunu ortaya koyamayan Ronaldo'nun da başkent temsilcisinde mutsuz olduğu ve geri dönmeyi düşünebileceği belirtiliyor. Dedikodular Ronaldo formunu bulana kadar devam edecek gibi görünüyor.
goal.com
Tırt bi haber.
United 120 yi bırak 20 m avro veremeyecek durumda.Ayrıca perez'de söyledi ronaldoya gelen hiçbir teklifi kabul etmeceyeceğiz.1 milyar dolar dışındaçünkü o serbest kalma maddesi
ama zaten Ronaldo gitmez.
Hayaldünyası.com