Sayfa 464 / 896 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon
13,891 ile 13,920 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emenike rotasyonlu olarak kullanılır. Yeri geldiğinde bir yabancı kulübeye yollanır ligde o oynar. Ama ondan çok yönetimin düşüncesi Ş.L maçları. Çünkü yabancı kuralı yok orada. O nedenle güçlü bir kadro kurmak istiyorlar. Emenike TR'den daha çok şampiyonlar liginde patlama yapabilir. Çünkü daha ofansif takımlara karşı oynayacak olması onun için avantaj. Belki boşluk çok vermezler ama mutlaka TR liginden daha açık alanlar bulacaktır. Emenikede süratli ve güçlü olduğu için bulduğu boşlukları iyi değerlendirebilir. Ben bu konuda Emenike'nin Avrupada bizim en önemli gol silahımız olduğunu düşünüyorum ve şimdiden yazıyorum buraya. Alex Emenike'ye çok gol attırabilir eğer tahmin ettiğim gibi olursa. Tr liginde her türlü götürürüz zaten.. Şimdi Yobo ve Kaliteli yıldız yaşı geçmemiş bir DM transferinde...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

emenike fenerbaçe'ye hayırlı olsun.
    makul bir ücretle beşiktaş'da görmek istediğim bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Semih artık lütfen gitsin yeter artık şahsi fikrim yetersiz bir oyuncu olduğu ve emenike ile kıyaslanamayacağı.Herkesin övdüğü kişiliğini de beğenmiyorum açıkcası.

Ayrıca net bir iddia atıyım ortaya,benim izlediğim Emenike,Niang'ı keser.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz başkan ve Şekip Mosturoğlu Ligtv'de. Hatırladığım kadarıyla yazayım;

- Yobo'yu almak istiyoruz. Ama hiç belli olmaz, bir bakarsınız Yobo'dan iyisini alırız.

- Selçuk bize sezon ortasında teklif edildi, Trabzon'la yarış içerisindeyiz; doğru olmaz dedik. Sezon sonunda ise Galatasaray'a söz verdim dedi. Hayırlı olsun.

- Şampiyonlar Ligi için güçlü kadro kuracağız.

- Değerini bulan her oyuncuyu satabilirim. Gökhan'la ilgili bize ulaşan teklif yok. Volkan'ın izin istediği iddiaları da doğru değil. Daha dün konuştuk, hiç öyle birşey demedi.

- Türkiye liginden ilgilendiğimiz başka oyuncular da var. Sırasıyla bütçemize uygun olanları alacağız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Dedik işte Aziz başkan istese alırdı.Bekliyoruz trasnferleri başkanım

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hala şu konuyu uzatmanın manası varmı ki? Selçuk Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu oldu/olucak. İstedik aldık, gerisi teferruat.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi Emenike transferinden sonra herkes; "Niang sola geçer Emenike forvet olur" diyor. Tamam olurda Niang bir Dia, bir Stoch kadar verimlimi sol kanatta? Hayır. Peki Niang forvet oynarsa Emenike yedekmi kalacak? Bunlar tam bir soru işareti.

Fakat aklımda birşey var. Oda Niang - Emenike beraber forvette. Bunu yapmak içinde Alex'in olmaması gerekiyor. Bence seneye Alex'ten istenilen verim alınamazsa Niang - Emenike hücumu bizleri bekliyor. Tıpkı sene başında denendiği gibi. Çoğu maçta Alex 2. yarıda çıkarılıyordu. Sonrasındada Alex'te bu sene bir patlama yaşandı. Aynı performansını seneyede gösterirmi bilinmez. Ama göstermediği takdirde kulübenin yolu gözüküyor.

Benim şahsi düşüncem bu yönde. Ek olarak birde Stoch - Dia ikilisinden biri yollanırsa veya satılırsa çok üzülürüm. Avrupa'da yabancı sınırı yok ve mutlaka denenmeleri gerekiyor birlikte.

Volkan

GG - Lugano - Transfer - Santos

Stoch - Transfer - Emre - Dia

Alex -- Niang

Şeklinde.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Benim anlamadığım Selçuğu biz ne yapıcaz ki? Emreyi ya da arasıra bile ortada oynayan defansif özelliği daha kuvvetli M.Topuz'u mu kesicek ? Bir de yabancı bir ön libero alınacak diyor.. Selçuk bize gelseydi ancak yedek olurdu. Emre sakatlanınca ya da Alex'in yerine falan.. Gördük Milli takımda Selçuk ile Emre'nin yan yana oldugunda orta sahanın otobana cevrildiğini o yüzden gerek yoktu hani. Ha iyi bir yedek olurdu orası ayrı..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

AZİZ YILDIRIM:

Arshavin gündemde yok.

Bizim takımımıza 3-4 tane oyunu götürebilecek oyuncular lazım. Artı birde alternatif oyuncular lazım. Aykut hocanın verdiği listeye göre transfer yapıyoruz. M.Pektemek ve Orhan Şam ile görüşmeler belli noktaya geldi. Kayserili Serdar'da var. hepsiyle görüşüyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle bir fotoğraf var. Emenike'nin pasaportundan çekilmiş sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    AZİZ YILDIRIM:

Arshavin gündemde yok.

Bizim takımımıza 3-4 tane oyunu götürebilecek oyuncular lazım. Artı birde alternatif oyuncular lazım. Aykut hocanın verdiği listeye göre transfer yapıyoruz. M.Pektemek ve Orhan Şam ile görüşmeler belli noktaya geldi. Kayserili Serdar'da var. hepsiyle görüşüyoruz.
    Harbi böyle mi dedi? Işte bu süper..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Clayman View Post

Böyle derken resmi göremedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Böyle derken resmi göremedim
    Sorun varmış, düzelttim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Harbi böyle mi dedi? Işte bu süper..
    Aynen NTVSpor açık. Birebir söyledi bunları. Görüşme halinde olduğumuz açık. Belli bir noktayada geldiğini söyledi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Vay başlamış yaş arttırma operasyonları kontrol ettirip almışlardır umarım gerçekse ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

http://www.kardemirkarabukspor.org.t...menikepass.jpg

gerçek pasaportunun karabükspor sitesindeki fotografını koyarak yaş muhabbetini bitirelim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Başkan isim vermeyeceğim dedi ama dayanamayıp yerli listemizi saydı. :} Serdar Kesimal, Sezer Öztürk, Orhan Şam ve Mustafa Pektemek. Orhan ve Mustafa için Nihat Özdemir devredeymiş. İkisi için 9 m € abartı değil bana göre.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

sadece tarih olarak mı büyütmüş yani?

Misal 2010 değilde 2030 olarak mı ay, gün hiç değişmemiş mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Belki kemik yaşı 24 tür kimliğe büyük yazdırmışladır askere erken gidip gelsin diye

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence o iki oyuncu için fazla o para. Umarım pazarlıkla indirebiliriz. (Şam ve Pektemek)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya herşey ortada fotoğraf sonradan ekleme oraya öyle fotoğrafmı yapışır

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hepsini alalım, hadi inşallah. Mükemmel olacak, harikasın başkan
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Özer varken Sezer 6 m euro çok gereksiz bence diğer 3 isimle anlaşmalıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hepsi alınabilir yerli konusunda çok üst düzey bir kadro kurulur ayrıca bunlar kadro genişliği açısından alınacak yani ilk 11'e direk alınan oyuncular olmadığından uyum sorunu da yaşanmaz,dmc transferi ne de kaliteli bir isim gelirse çok fena şeyler olur =)

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bahsi geçen isimlerin hepsi çok iyi ve faydalı oyuncular ama Serdar Kesimal her klüpte en azından alternatif stoper olarak bulundurulabilicek kaliteli bir isim. Fenerbahçe'ye kaptırılırsa üzülürüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende Sezer Öztürk'ü pek istemiyorum. Bana göre çok gerekli olmayan bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Kesimal transferini bitirmiş Fenerbahçe. Yedek kalmayı tercih etti, hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Serdar Kesimal'i alalım Yobo'nun bonservisini almaktan vazgeçelim.Ya da Yoboyu kenarda tutalım.Yobo benim yıllardır çok sevdiğim bir isimdir ama yabancı üst düzey bir ön libero şart bu takıma.Yabancı sınırından dolayı sol bekimiz yada stoperlerimizden biri türk olmak zorunda.Santos gibi zor bulunacağı için Yobo'nun türk alternatifini bulmak zorundayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Serdar Kesimal gelirse çok iyi bir alternatif olur. F.Bahçe gibi Ş.L'nde oynayacak bir takımda heleki stoper bölgesinde ciddi kaliteli alternatif sıkıntısı yaşayan bir takımda lig, kupa avrupa üçgeninin olduğu bir düzende mutlaka ciddi şekilde forma bulacaktır. İnşallah transferi bitiririz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

- Bobo ile ilgilenmiyoruz.

- Tuncay'ı Aykut hoca isterse alırız. 2 sene önce arayıp gel dedim, gelmedi. Ama 35 yaşında da ben geliyorum derse ben almam.

- Semih'le görüşmeler sürüyor. Şartlarımızda anlaşan her oyuncu kalır. Önceki aldığından daha az teklif etmeyeceğiz zaten.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri