Sayfa 465 / 492 İlkİlk ... 365415455463464465466467475 ... SonSon
13,921 ile 13,950 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

1. Cool Lampard'ın Alternatifi Kroos

İngiliz People.co.uk internet sitesine göre, Chelsea önümüzdeki aylarda Bayern Münih'te forma giyen oyun kurucu Toni Kroos için teklif vermeye hazırlanıyor.

Geçen sezon Bayer Leverkusen'deki performansıyla dikkat çeken genç isin Bayern Münih'te sürekli forma bulamadığı için kulüpten ayrılmaya sıcak bakıyor.

Haberde, 32 yaşındaki Frank Lampard'ın yerine kadroya dahil edilmesi düşünülen Kroos'un Chelsea antrenörleri tarafından 4 yıldız ilzendiği bildirildi.

17 yaş altı milli takımlar düzeyinde etkileyici performanslar ortaya koyan Kroos Hansa Rostock'ten Bayern Münih'e rekor ücretle transfer edilmişti. Bir önceki sezonu Leverkusen'de geçiren oyuncu toplamda geçen yıl ligi 9 golle kapamıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tamamen dedikodudan ibaret...

asparagas bir haber belli ki konu bulamamışlar ve bunu yazmışlar....

Nesil
    2006
    Yer
    11

Dzeko'nun Fb'ye geleceği söylentileri bile daha inandırıcıydı.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bayern'nin vericeğini sanmıyorum.

6. Default

Keşke gelseee.... :O

7. Default

Her futbolcunun belli bi bonservisi vardır. Ramires'te pişiyor yavaş yavaş Chelsea'de ama fizik olarak bugun nerdeyse yerden yere vurdular onu yaya toure ve de jong.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bayern vermez bence ama chelsea alırsa iyi transfer olur
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Şu an için dönme ihtimali çok uzak doğru ama kendisi Manu'yu özlediğini söylemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

iyi oyuncu olacak

11. Default

O kadar çok eleştirilmesine rağmen ben Ronaldo'yu başarılı buluyorum geçen sezon Higuain'den sonra en skorer ikinci oyunduydu Real'de..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten çok potansiyelli bir oyuncu. Eğer Chelsea alırsa Lampard futbolu bıraktığında yerini rahatlıkla doldurur Kroos...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default Oğuzhan "Gunner" olarak kalmak istiyor

İngiliz kulübü Arsenal altyapısında oynayan Oğuzhan Özyakup'un hedefi Londra ekibinde kalmak...

30 Eylül 2010 Perşembe - 14:57
    AA

Oğuzhan "Gunner" olarak kalmak istiyor Hollanda ekibi AZ Alkmaar'dan iki yıl İngiliz kulübü Arsenal'a transfer olan Oğuzhan Özyakup'un, geleceği konusunda tereddütleri var. 23 Eylül günü 18 yaşına giren genç milli futbolcunun Arsenal'le olan mukavelesi sezon sonunda sona eriyor.

"Arsenal'de büyük bir rekabet var" diyerek mukavelesinin uzatılması konusunda kendisine henüz bir teklif gelmediğini açıklayan genç yetenek, "Tabii ki Arsenal'de kalmayı çok istiyorum. A takımı ile antrenmanlara çıktığım günler oluyor. Fakat benim hedefim A takım formasını giymek ve orada kalıcı olmaktır. Kolay olmadığını biliyorum. Şu anda Arsenal genç takımının formasını giyiyorum. Önümüzdeki sezon ne olacağını bilemiyorum, tereddütlerim var. Bekleyip görmek lazım" diyerek İngiltere'de kalmak istediğini söyledi.

Hollanda Genç Milli Takımı'nda 10 numaralı formayı giyip aynı zamanda genç millilerin kaptanlığını yapan Arsenalli Oğuzhan Özyakup'un en büyük hayallerinden bir tanesi de Türkiye A Milli formasını giymek.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Hollanda Genç Milli Takımı'nda 10 numaralı formayı giyip aynı zamanda genç millilerin kaptanlığını yapan Arsenalli Oğuzhan Özyakup'un en büyük hayallerinden bir tanesi de Türkiye A Milli formasını giymek.

işte burası çok önemli...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hollanda Milli takımı için düşünülüyor diye biliyordum ben. İnşallah kaptırmayız

Nesil
    2006
    Yer
    11

İnşallah 2. bir Özil vakası olmaz.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ümit milli takımımız neden teklif götürmüyorki şimdiden almak lazım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bencede simdiden çağırmak lazım
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fm'de hiç gelişmiyor bu çocuk. pa'sı artırılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Default Ben Arfa'dan kötü haber

ngiltere Premier League takımlarından Newcastle United'ın kanat oyuncusu Hatem Ben Arfa'nın sol bacağının kırıldığı ve ameliyat olacağı belirtildi.

Newcastle United forması giyen Hatem Ben Arfa’nın sol bacağının kırıldığı belirtildi.

Ligde Manchester City'ye 2-1 yenildikleri maçın 3. dakikasında rakip takımdan Nigel De Jong ile girdiği ikili mücadele sol bacağı kırılan Ben Arfa, ameliyat olacak.

Fransa'nın Marsilya takımından kiralanan 23 yaşındaki futbolcunun, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri için Fransa Milli Takımı'na çağrılma ümitleri de suya düştü.

http://www.youtube.com/watch?v=-p1sPqptGUk

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Aferin De jong böyle devam et seninde bacağını kırarlar bir gün..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

de jong da ne hayvan bir adammış yahu. dünya kupası finali'nde xabi alonso'ya uçan tekme atan da bu değil miydi? yetenekli futbolculara karşı bir nefreti var sanırım bu kazmanın.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu olaydan sonra De Jong, Bert van Marwijk tarafından Hollanda milli takımın Euro 2012 elemelerined oynayacağı İsveç ve Moldova maçlarının kadrosundan çıkarıldı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

cağır azerbaycan maçında 1 dakika oyuna sok bu kadar zor bişey mi bu anlamadım arkadaş niye yapamıyoruz bunu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Haketmişti iyi oldu sen oyuncuları yedir içir büyüt de jong bacağını kırsın

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bu olaydan sonra De Jong, Bert van Marwijk tarafından Hollanda milli takımın Euro 2012 elemelerined oynayacağı İsveç ve Moldova maçlarının kadrosundan çıkarıldı.
    Bert van Marwijk'i alkışlıyoruz buradan, takımının en sıkıntılı bölgesindeki en iyi adamı gözünü kırpmadan kestiği için.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

ABD yle yapılan hazırlık maçındada bi oyuncunun ayağını kırmıış bu 2.oluyor bide Xabiye yaptığı hareket var tabi nası bi adam anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Default Ve Liverpool satıldı

Liverpool futbol kulübü, Amerikan beyzbol takımı Boston Red Sox'un da sahibi olan Amerikalı bir gruba satıldı.

Premier Lig ekibi Liverpool'un Yönetim Kurulu Başkanı Martin Broughton, kulübün Amerikan beyzbol kulübü Boston Red Sox'ın sahibi olduğu New England Sports Ventures'a (NESV) satıldığını açıkladı.
    Broughton açıklamasında, New England Sports Ventures'ın kulübün yeni sahibi için belirledikleri tüm kriterleri karşıladığını belirterek, "NESV'nin, Boston Red Sox'ta gösterdikleri gibi kazanmak üzerine kurulu bir felsefesi var. Önceki başarılarından ve Liverpool'la ilgili planlarından çok etkilenmiş durumdayım," dedi.
    Liverpool'un mevcut sahipleri Tom Hicks ve George Gillett, 15 Ekim'de Royal Bank of Scotland'a ödenmesi gereken 277 milyon sterlinlik borçları yüzünden kulübü bir an önce elden çıkarmaya çalışıyorlardı.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bakalım bir şey değişecek mi

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

En azından bir değişim şarttı Aygün fakat Roy Hodgson ve kadronunda değişmesi lazım.

Mesaj Yetkileri