Sayfa 466 / 1204 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
13,951 ile 13,980 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizle adı anıldığı için yazmıştır bence, yanlış olduğunu sanmıyorum

Bu arada Diego adı geçiyormuş bizimle ilgili. Doğruluğunu bilemem ama ben Diego'yu Lincoln'e çok benzetiyorum tarz ve karakter açısından. Kontrol altına alınırsa takımı vezir, alınamazsa rezil eder. Başımızda Fatih Terim olacağı için sıkıntı yaratmaz herhalde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by vego View Post
    Yok adı GS ilede geçiyorduya
    O zaman ben çok ilgisizim Pardon o zaman.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay19 View Post
    Bence de Beşiktaş en kötü tercih olur kendisi için. Zaten ben Beşiktaş'ın pek ısrarcı olacağını sanmıyorum çok sorunlu bir bölge değil Beşiktaş'ın orta sahası. Haydi inşallah ya Yekta ile iyi ikili olabilirler
    Ben de Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş arasında en kötü tercihin Beşiktaş olacağını düşünüyorum. Beşiktaşlı arkadaşlar yanlış anlamasın Beşiktaş'ı küçük gördüğüm için filan değil. Beşiktaş çok yüksek ihtimal Fernandes'i aldı ve o ortasahada daha Ernst-Necip-Fernandes-Guti-Aurelio var. Selçuk'u alıp Necip'in önünü kesmek de istemeyebilir Beşiktaş. Diğer faktör de antrenör etkisi bu düşüncemde.

Ben Yekta-Selçuk değil, Kallström-Selçuk ikilisi bekliyorum. Senelerce ortasahamızın beli bükülmez. Yedekleri de Yekta-Culio. Yeme de yanında yat.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bence de Beşiktaş en kötü tercih olur kendisi için. Zaten ben Beşiktaş'ın pek ısrarcı olacağını sanmıyorum çok sorunlu bir bölge değil Beşiktaş'ın orta sahası. Haydi inşallah ya Yekta ile iyi ikili olabilirler
    yekta nın ben yedek kalcağını ve öyle olması gerektiğini düşünüyorum

selçuk kallström

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ben de Galatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş arasında en kötü tercihin Beşiktaş olacağını düşünüyorum. Beşiktaşlı arkadaşlar yanlış anlamasın Beşiktaş'ı küçük gördüğüm için filan değil. Beşiktaş çok yüksek ihtimal Fernandes'i aldı ve o ortasahada daha Ernst-Necip-Fernandes-Guti-Aurelio var. Selçuk'u alıp Necip'in önünü kesmek de istemeyebilir Beşiktaş. Diğer faktör de antrenör etkisi bu düşüncemde.

Ben Yekta-Selçuk değil, Kallström-Selçuk ikilisi bekliyorum. Senelerce ortasahamızın beli bükülmez. Yedekleri de Yekta-Culio. Yeme de yanında yat.
    Abi o senin dediğin gibi olursa harika olur ya. Hele Mustafa-Barış-Ayhandan sonra uzun bir adaptasyon sürecinin bizi beklediğini düşünüyorum yeni sezon için .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yekta-Selçuk-Kallström de muhteşem olur ya da Yekta yerine Culio girer ya da daha da değişir. Obaaa adam yerleştiremiyoruz yav BAM'dan sonra garip oldu
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Yekta-Selçuk-Kallström de muhteşem olur ya da Yekta yerine Culio girer ya da daha da değişir. Obaaa adam yerleştiremiyoruz yav BAM'dan sonra garip oldu
    Galiba çift forvet oynama ihtimalimiz var Elmander Didier Drogba iyidir. Milan Baros ne olacak? Off gitmesin o da ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi kadro yazmak istiyorum. Ortasahada sağ açık hariç herşey löp oturuyor yazamıyorum. Ama ortasaha iskeleti iyi kurulursa, forvetler sağlam, savunma da güvende olursa sağda varsın Kazım olsun. Çok da iyi top oynar. Transferler bitsin de netleşsin sistemimiz

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Drogba gelmezse Elmander Baros'ta çok iyi ikili olabilir .

Bence de. Hatta ne yalan söyleyeyim Baros gidecekse gelmesin Didier falan. Yalnız çok sakatlanıyor bir o kötülüğü var ya .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de çok faydalı olur. Drogba mı Selçuk-Kallström mü deseler gözüm kapalı Selçuk-Kallström derim. Hatta bu kadarına gerek yok, Drogba mı Selçuk veya Kallström mü deseler, yine ortasahadaki isimleri seçerim. Biz yıldızlarla filan büyümedik, ortasahamız sağlam olsun o kadar da beceriksiz forvetlerimiz yok. Ama 3ü birden gelirse...

Ya ben bisey merak ettim? Lorik Cana'miz ne oluyor ya, takimda kaliyormu?

He bir de Didier gelicek falan diyip de Necati'yi açıklarlarsa harbi yönetim ilk darbesini yapar yani

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Bence gözden çıkarıldı. Lazio felan ilgileniyor deniyordu. İyi bir teklif gelirse satılır (benim görüşüm)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Lazio çok ısrarcı deniyordu ama Cana kalmak istiyormuş.Zaten Cana önü Selçuk-Kallström olsa varya BAM yerine

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim kalmasını istiyordu ama Lazio çok ısrarcı, satılabilir Cana'yı ikna ederlerse.
    He bir de Didier gelicek falan diyip de Necati'yi açıklarlarsa harbi yönetim ilk darbesini yapar yani
    Adnan Polat yönetiminden henüz çıktığımız ne kadar belli. Adnan Polat ayın 20sini bekleyin derdi, ayın 20si olurdu "Hangi ayın 20si olduğunu söylemedim." diye cevap verirdi. Ünal Aysal'ın öyle birisi olmadığına eminim.

Lazio çok ısrarcı deniyordu ama Cana kalmak istiyormuş.Zaten Cana önü Selçuk-Kallström olsa varya BAM yerine
    Bende öyle dusunuyorum, BAM yerine cok guzel gider, hatta Fatih Terim kalmasini istemis diye duydum.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Fatih Terim kalmasını istiyordu ama Lazio çok ısrarcı, satılabilir Cana'yı ikna ederlerse.

Adnan Polat yönetiminden henüz çıktığımız ne kadar belli. Adnan Polat ayın 20sini bekleyin derdi, ayın 20si olurdu "Hangi ayın 20si olduğunu söylemedim." diye cevap verirdi. Ünal Aysal'ın öyle birisi olmadığına eminim.
    paronayak olduk o yönetimle biz ya. En umut verici transferimiz Misimovic'ti 5 ay kalmadan gitti o da. Ya bence Kallström bitti. Selçuk İnan ve Drogba ile görüşüyorlar. %100 futbolda çünkü Kallström konusunda çok rahattı Ünal Aysal

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

BJK'de en çok görmek istediğim 3 oyuncu BAM

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bedavaya verebiliriz

Abi bence şakasını bile yapma. Yani rakip takım taraftarı olarak söylüyorum Allah korusun sizi o 3'ünden Ayhan'ı takımda tutsaydınız bare bu arada kaleci konusunda şu an için en büyük 3 aday kim? Romero, Akinfeev ve Buffon'u duydum ben bir tek ama bunlar gelmez büyük ihtimal.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tottenham'ın Gomesi dendi bir ara bence tam kova yani.
    Last edited by vego : 24.Mayıs.2011 at 23:40 Reason: Tottenham :p

Tothennam'ın Gomesi dendi bir ara bence tam kova yani.
    Off hala o adamlarla uğraşmayalım ya 2.Franco vakası olur o. Keşke Buffon olsa ya. Ya da sürpriz bir Brezilya'lı kaleci de olabilir Tafarell kaleci antrenörü olarak bulabilir belki. Bilemiyorum.

Gomes Psv'ye dönmek istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bakmayın Gomes sadece bu sene çok formsuzdu. Bu sene haricinde çok iyi bir kaleci bana kalırsa. Gelirse hiç üzülmem aksine sevinirim. Bu sene hep çok sevdiğim isimlerin üzerinde yoğunlaşıyoruz, ne güzel

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gomes kova falan degil, millet maclari seyretmeyip sadece 2-3 hatali golu hatirladigi icin oyle geliyor. Tas gibi kalecidir, PSV zamaninda tek basina bir takimdi adeta. Gelirse GS kaleci sorununu kokten halleder.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Gomes Psv'ye dönmek istiyor.
    Oyle birsey var, Isaksson bekleneni veremedi, evvelki gun PSV sportif direktoru Gomes'i istediklerini soylemisti.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Gomes kova falan degil, millet maclari seyretmeyip sadece 2-3 hatali golu hatirladigi icin oyle geliyor. Tas gibi kalecidir, PSV zamaninda tek basina bir takimdi adeta. Gelirse GS kaleci sorununu kokten halleder.
    Tamam bügün yeni bişey öğrendim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Artık altyapımızdan da bir kaleci çıksa çok güzel olur

Facebook'ta Milan Baros grubundan:

Ünal Aysal'ın Yönetiminde Bulunan Bülent Tulun Cine 5'e Konustu :

-Gerekli olan her bölgeye 3-4 isim var. En gec 15 gün icinde kadroyu kurmus oluruz.
    - Galatasaray büyük oyuncularla oynayıp, büyük hedefleri kovalamalı.
    - Birçok önemli oyuncuyla görüştüm, hiçbirinden olumsuz dönüş almadık. Galatasaray'ın ismi halen Avrupa'da çok büyük.
    - Arda'nın gideceğini sanmıyorum. Kuracağımız kadroda o da olmak isteyecektir.

EKLEME: Gürcan Bilgic "Neydi o kalecinin ismi? Italyan olan?" diyerek Buffon'u ima etti.

Mesaj Yetkileri