Sayfa 466 / 569 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
13,951 ile 13,980 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Az önce sona eren ve 3-0 kazandığımız Tokatspor maçında yeni gelen oyuncuların aşağı yukarı hepsini deneme fırsatı bulduk.

Umut G.: Daha önce de deneme fırsatı bulmuştuk. Benim çok şüpheyle yaklaştığım bir transferdi, ancak ilk birkaç maçta rotasyonda rahatlıkla iş yapabileceğini gösterdi.

İzet Hajrovic: Sol ayağını raket gibi kullanıyor, çok sakin bir oyuncu. Palas pandıras çalıma dalmıyor, akıllı oynuyor. Yine rotasyonda düzenli olarak izleyeceğimiz bir oyuncu.

Lucas Ontivero: 1 aydır denemedeydi. Kim bulmuşsa tebrik ediyorum. Çok hareketli bir oyuncu. Ayaklarını da fena kullanmıyor gibi. Net konuşmak için çok erken, ancak ciddi bir potansiyel sezdim bu gençte ben.

Guillermo Burdisso: 3'lü stoper için aradığımız tarz kesinlikle bu tip sağlam fizikli ve net bir oyuncuydu bence. İlk maç için gayet iyi bir performans, daha ciddi bir maçta izleyerek daha net yorum yapabiliriz.

Alex Telles: Hareketli bir sol bek özlemi çeken takımımızda çok iş yapacak gibi görünüyor. Çok yabancı bir kültürde ilk günlerinde çıktığı bu maçta fazla öne çıkacak işler yapmadı. As takımda Melo ve Selçuk'un toparladığı orta sahayla birlikte neler yapabileceğini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Veysel Sarı: Transferin son gününde yapılmış çok yerinde bir transfer olmuş bence. Tam bir joker oyuncu, 3-5-2 sisteminde stoper ve sağ bek olarak rotasyonda ciddi süreler bulacağını düşünüyorum.

Koray Günter: Fazla süre almadığı için net bir yorum yapmak mümkün değil. Ancak ben kendisinden çok umutluyum.

Salih Dursun: Çok enerjik olmasına rağmen dengesiz oynuyor, bu tarzı başımıza iş açabilir. Yeni gelenlerden beni hayal kırıklığına uğratan tek isim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Salih'i çok eleştirmemek gerekir.Evet kötü oynuyor çünkü bizde oynadığı pozisyon yanlış.Fiziği olsun,oyunu oynayışı olsun ben ön liberoyum diye bağırıyor.Zaten geldiği zaman da Kayseri'de oynadığı zaman da o fizikte oynayan bir oyuncunun sağ bekte bizim için yeterli olacağını düşünmüyordum,oynadığı maçlarda da bize gösterdi bunu.Mancini sağ tarafta Veysel'i alternatif olarak kullanmalı,ön libero da ise Salih oynamalı.

Veysel böyle performansı her maç gösterirse,bir maçı bir maçını tutmayan Eboue'yi kesebilir bence.Şu takımda 11 şansı bulunan oyuncular Burdisso,Veysel ve Telles.Bu arada yaklaşık 2 yıldır kornerlerde sıkıntı yaşıyoruz ama Burdisso ile beraber bir kaç korner golü bulabiliriz gibi geliyor bana,kafa toplarında çok etkili.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burdisso bana direk olarak Servet'i çağrıştırdı. Hatta bildiğimiz Servet bu İhtiyacımız olan türden bir stoperdi ama bana biraz değişik geldi. Nedense başımıza çok iş açabileceği izlenimini yarattı ama rakiple ilgili bir şey de olabilir bu, konsantrasyonunu falan etkilemiş olabilir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Burdisso bana direk olarak Servet'i çağrıştırdı. Hatta bildiğimiz Servet bu İhtiyacımız olan türden bir stoperdi ama bana biraz değişik geldi. Nedense başımıza çok iş açabileceği izlenimini yarattı ama rakiple ilgili bir şey de olabilir bu, konsantrasyonunu falan etkilemiş olabilir.
    Yahu başımıza ne iş açacak,maçta görmediniz mi bütün hataları Chedjou yaptı adam sıfır hata ile oynadı,üstüne üstlük geriden attığı uzun paslarla da hızlıca atağa çıkartıyor takımı
    Last edited by europeanconquer : 05.Şubat.2014 at 18:24 Reason: uzan pas evet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Servet kadar sert markaj yapabilen rakibi yıldıran bir oyuncu değil, ama servetten daha çabuk hamleler yapıyor. Ayrıca fm diliyle "HEADING" değeri Servet'e göre çok daha iyi. Servet'in bir üst versiyonu bence bu adam. Faydalı olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Berk İsmail'in top tekniği , top kontrolü Drogba hariç diğer forvetlerden daha iyi.

bu sistemde ısrar edecekse işte benim ilk 11'im.

Ayrıca herkes yeni oyuncuları yorumlamış ben de kısaca yazayım;

Umut G.: tam bir box to box

İzet Hajrovic: biraz önceki maçta futbol oynamayı çok iyi bilen 2 adamdan biriydi. Diğeri Yekta.

Lucas Ontivero: Bruma v.2 fakat fiziği bence yaşına göre muhteşem. yumurta gibi çocuk.

Guillermo Burdisso: Servet değil Gokhan Zan vol 2. Servet enine geniş bu cocuk daha zayıf o yuzden ayakları daha çabuk.

Alex Telles: Hücum bitirişi pek iyi olmayan fakat tren gibi sol bek.

Veysel Sarı: Hücüm bitirişi de olan tren gibi sag bek + ortasaha olarak yarım yekta.

Koray Günter: ball-playing defender.

Salih Dursun: son anda maça dahil olmuş gibi...şaka şaka. teknik açıdan çok zayıf fakat fiziksel özellikleri gayet de iyi. ağır mağır diye yorumlar duydum. duymamış olayım o fizige göre gayet de cabuk oyuncu. bir kere en sevdiğim savunma özelliği olan "sertlik" bu adamda var. savunma özellikleri gelişmiş fakat topu görünce bomba diyor.

Salih Dursun hariç herkesi beğendim..
    Ontivero da ikinci yarı bocaladı biraz ama ilk başlarda iyi işler yaptı gelecek var bu çocukta...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Salih : yanlis transfer demistim transfer alaninda , sag bekde is yapmaz kesinlikle defans gobekte mancini denemeli , hirsi azmi ve agrasifligiyle is yapar.

burdisso : ilk macina gore iyiydi sert ve en onemliside ujfalusi gibi defans oyuncularini el kol hareketleriyle yonlendiriyor.

veysel : 1 ay antreman yapmamis ona ragmen iyiydi bence on liberodada baya iyiydi is yapar..

hayrovic : sogukkanli temiz oynuyor sol ayagi iyi , ama oyun icinde cok kopuk oynuyor.

ontivero : 3 yil kaptan olarak Real Madrid alt yapisinda, daha sonra toplam 2 yil Tottenham, Milan, Genoa alt yapilarinda oynadi. potansiyelli bir arkadasa benziyor fizigini cok iyi kullaniyor ilk macina gore iyiydi yillardir emre colakdan bekledigimizi bu adam 45 dakikada yapti.

+ diyeceksiniz ki rakip tokatti haklisiniz zayif bir rakipti sunuda unutmamak lazim bu adamlarin ilk resmi maclariydi 10 gunde hepsi takima katildi sanki yillardan beri oynuyorlarmis gibiydiler hazir ve istekliydi hepsi.
    Last edited by byariff : 05.Şubat.2014 at 19:31

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

• Burdisso'yu çok beğendim. Havadan inanılmaz etkili. Hamleleri başarılı. İyi pozisyon alıyor ve sağını solunu sürekli kolaçan ediyor. Çizgiyi bozmuyor. Defansı toparladı bildiğin bugün.
    • Salih çok kötüydü. Teknik olarak çok zayıf ki kendisi de bunları kabul ediyor. Hücumları baltalayan isim oluyor genelde ister istemez. Fakat iyi niyetli ve çalışkan bir çocuk. Çalışıp eksiklerini kapatacaktır. Enerjisi ve fiziği nedeniyle oynatıyor Mancini genel olarak zira 3-5-2'nin bekleri gidip gelen ve yorulmayan adamlar olmalı ama stoper olarak oynarsa çok daha etkili olacağını düşünüyorum ben.
    • Veysel Sarı sağ beke geçtikten sonra çok etkili oldu. Salih'i kesebilir bu konuda rotasyonda. Maça ön libero olarak başladı ve ilk pas istasyonu oldu takımın basit ve net paslarla takımı rahatlattı. Sağa geçtikten sonra dinamizmi de kullandı, tempolu bir oyun oynadı sağda. İyiydi.
    • Alex Telles'i de baya beğendim. Çok kaliteli ortalar açıyor. Bindirmeleri fazlasıyla etkili oluyor. Savunmada da doğru kademelere giriyor. Geleceğinin parlak olduğu bir gerçek.
    • Lucas'ın kumaşı baya kaliteli. Çok teknik, dribbling'i iyi, ufak cüssesine rağmen kuvvetli ve oyun zekası yüksek bir oyuncu. Kendini geliştirirse büyük liglerde büyük takımlarda oynaması muhtemel. Oyun içinde kaybolmuyor kendi tarzındaki oyuncular gibi. Kondüsyon sorunları var gibi geldi ayrıca bana.
    • Emre Çolak git gide iki yönlü bir oyuncuya dönüşüyor. Geriye gelip oyun kuruyor, oyunu yönlendiriyor ve her geçen gün bunları daha da iyi yapıyor. Çevikliği en büyük artısı. Tabii yanlış tercihlerini azaltması lazım.
    • Yekta yine iyiydi. Çalışıyor, koşuyor, basıyor, doğru yerde pres yapıyor, doğru pasları yapıyor, hücumu çok güzel yönlendiriyor. İkinci yarı oyundan düştü ama biraz.
    • Berk İsmail karşı karşıya bir pozisyon buldu, savunmayı pres ile rahatsız etti ve de Umut'un direkten dönen topunda ceza sahasında topu yumuşatıp Umut'a bıraktı. Geriye gelip top bile aldı zaman zaman. İstekli ve bunu yaparken ki başarılı oyunu benim dikkatimi çekti.
    • Koray Günter de tam bir Dortmund'lu gibi oynadı. Takım arkadaşlarını yerleştirmeye çalışması bana Nuri'yi anımsattı nedense. İki ayağını da kullanabiliyor ve tekniği, dribbling'i iyi. Kanattan kanata bir top attı ki Umut'un pozisyonunu yarattı yanılmıyorsam. İleri çıkışları başarılıydı 3'lü savunmanın solunda ya da sağında iyi bir alternatif.
    • Hajrovic ise tam bir görev adamı. Sağ kanatta çok iyi savunma yardımları götürdü geriye. Savunma arkasına çok güzel koşular yaptı. Oyunu rahatlatan basit fakat dikine paslar da attı. Oldukça beğendim. Attığı golde de son vuruşu oldukça kaliteliydi.

Kupa başlığına yazmıstım, burada da bulunsun görüşlerim.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007

Maçı 5 dakika izledim onda da Chedjou'nun karşıladığı adam rahat rahat orta açtı Bereket adamda yetenek yoktu da pozisyon olmadı. Chedjou'ya taktım iyice.

Nesil
    2003

Ben de bir kac dusunce yazayim.

• Burdisso - Sert ve cesur. Ayagi da fena degil. Boyu uzun ama agir da degil. Galatasaray'da uzun ve sert bir stoper yoktu (esasinda var ama yok - Gokhan Zan). Bu acigi kapatti. Surekli oynar mi bilemem ama kadroda bulunmasi gereken bir oyuncu izlenimi verdi.
    • Salih - Ozellikle deplasmanlarda gerekli olan sertligi gosterebilecek bir oyuncu. O da Burdisso gibi uzun ve sert. Ilk yaridaki Galatasaray'da Melo ve Ceyhun disinda savunmada fizigini kullanan oyuncu yoktu. Salih bu nedenle faydali olacaktir. Yoksa yaratici veya teknik bir oyuncu degil zaten. Ama eforlu ve surekli oyunun icinde.
    • Veysel - Savunmanin onunde bu top dagitma performansini beklemiyordum. Onun da sert oyunu faydali olacaktir. Sadece 1 antrenman ile Veysel'i savunmanin onunde oynatmasi bana cok ilginc geldi. Belli ki Mancini'ye birileri Veysel'in burada oynayabildigini soylemis.
    • Alex Telles - Celimsiz ama enerjikti. Savunmada kademeler iyiydi ama Tokatspor pek bir olcu degil tabii. Cok guclenmesi gerekli.
    • Ontivero - Topsuz oyunu cok eksik ama cabuk, guclu ve dikine gidebilen bir oyuncu. 20 dakikadan sonra da pili bitti. Kondisyonunun bir hayli artmasi gerekli ama eksik kondisyonuyla enerjik oyunu etkileyiciydi.
    • Emre - Daha basit oynamayi, bos alanlara topu daha cabuk tasiyip top cevirmeyi ogrenince cok daha faydali olur.
    • Yekta - Ileri geri calismasi iyi ama onun da kalabaligin icine girme meraki var. Savunmanin onunde daha faydali oluyor ama orasi icin yeterince sert degil.
    • Berk - Cok yolu var. Dengesi ve gucu henuz oturmamis, oturmadan da etkili olmasi cok zor.
    • Koray - Kisa sure oynadi ama transferlerin arasinda en zayifi gibi gorundu. Kendine guvenen bir oyuncu izlenimi vermedi kisa surede. Yolu uzun.
    • Hajrovic - Alinan oyuncular arasinda en fazla futbol zekasina sahip olan oyuncu. Topu ayagina aldiginda eger ileriye pas firsati varsa bunu onceden gormus oluyor ve pasi atiyor. Eger yoksa topu cabuk ceviriyor. Topsuz oyunu, en azindan TV'den, cok iyi gorundu. Oldukca agir bir oyuncu.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Evet beyler, perpetua'nın yorumları (fikirleri sonradan değişmezse) bu oyuncuların Fm15 profillerinin nasıl olacağı hakkında ipuçları veriyor bize

• Burdisso - Sert ve cesur. Ayagi da fena degil. Boyu uzun ama agir da degil. Galatasaray'da uzun ve sert bir stoper yoktu (esasinda var ama yok - Gokhan Zan). Bu acigi kapatti. Surekli oynar mi bilemem ama kadroda bulunmasi gereken bir oyuncu izlenimi verdi.
    Güç+Agresiflik: 14+ / Cesaret: 14+ / Teknik: 12+ / Hız&Hızlanma: 10+

• Salih - Ozellikle deplasmanlarda gerekli olan sertligi gosterebilecek bir oyuncu. O da Burdisso gibi uzun ve sert. Ilk yaridaki Galatasaray'da Melo ve Ceyhun disinda savunmada fizigini kullanan oyuncu yoktu. Salih bu nedenle faydali olacaktir. Yoksa yaratici veya teknik bir oyuncu degil zaten. Ama eforlu ve surekli oyunun icinde.
    Agresiflik: 14+ / Çalışkanlık: 15+ / Konsantrasyon: 14+

• Veysel - Savunmanin onunde bu top dagitma performansini beklemiyordum. Onun da sert oyunu faydali olacaktir. Sadece 1 antrenman ile Veysel'i savunmanin onunde oynatmasi bana cok ilginc geldi. Belli ki Mancini'ye birileri Veysel'in burada oynayabildigini soylemis.
    Agresiflik: 12+

• Alex Telles - Celimsiz ama enerjikti. Savunmada kademeler iyiydi ama Tokatspor pek bir olcu degil tabii. Cok guclenmesi gerekli.
    Çalışkanlık: 14+ / Önsezi: 12+ / Güç: 9-

• Ontivero - Topsuz oyunu cok eksik ama cabuk, guclu ve dikine gidebilen bir oyuncu. 20 dakikadan sonra da pili bitti. Kondisyonunun bir hayli artmasi gerekli ama eksik kondisyonuyla enerjik oyunu etkileyiciydi.
    Topsuz Oyun: 9- / Hız&Hızlanma: 14+ / Güç: 12+ / Dayanıklılık: 9- / Çalışkanlık: 12+

• Emre - Daha basit oynamayi, bos alanlara topu daha cabuk tasiyip top cevirmeyi ogrenince cok daha faydali olur.
    PPM: Dwells On Ball (Türkçe versiyondaki karşılığını unuttum) / Kararlar: 9- / Takım Oyunu: 9-

• Yekta - Ileri geri calismasi iyi ama onun da kalabaligin icine girme meraki var. Savunmanin onunde daha faydali oluyor ama orasi icin yeterince sert degil.
    Çalışkanlık: 12+ / Agresiflik: 10-

• Berk - Cok yolu var. Dengesi ve gucu henuz oturmamis, oturmadan da etkili olmasi cok zor.
    Denge: 9- / Güç: 9-

• Koray - Kisa sure oynadi ama transferlerin arasinda en zayifi gibi gorundu. Kendine guvenen bir oyuncu izlenimi vermedi kisa surede. Yolu uzun.
    Soğukkanlılık: 9-

• Hajrovic - Alinan oyuncular arasinda en fazla futbol zekasina sahip olan oyuncu. Topu ayagina aldiginda eger ileriye pas firsati varsa bunu onceden gormus oluyor ve pasi atiyor. Eger yoksa topu cabuk ceviriyor. Topsuz oyunu, en azindan TV'den, cok iyi gorundu. Oldukca agir bir oyuncu.
    Kararlar: 12+ / Takım Oyunu: 12+ / Topsuz Oyun: 14+ / Hız&Hızlanma: 10-
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Evet beyler, perpetua'nın yorumları (fikirleri sonradan değişmezse) bu oyuncuların Fm15 profillerinin nasıl olacağı hakkında ipuçları veriyor bize
    Sozlerle oyuncuyu tanimladiktan sonra degerleri vermek kolay.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://www.medyaspor.com/kose-yazila...tspor-maci-364

Transferler değerlendirilmiş, Ömer abinin de yorumları var içinde.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    http://www.medyaspor.com/kose-yazila...tspor-maci-364

Transferler değerlendirilmiş, Ömer abinin de yorumları var içinde.
    Sinan ile biraz sohbet etmistik bu yaziyi yazmadan once/yazarken.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sinan ile biraz sohbet etmistik bu yaziyi yazmadan once/yazarken.

Hocam peki Sinan Yılmaz forumu takip ediyormu ? Sıkı bir takipçisiyimde yazılarının

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by grkm33 View Post
    Hocam peki Sinan Yılmaz forumu takip ediyormu ? Sıkı bir takipçisiyimde yazılarının
    Sinan arastirma ekibinde. Hatta asagi yukari ilk basladigimizdan beri, medyada meshur olmadan once.

Forum'da nick'i extensor ama uzun zamandir girmiyor. Ilk buralarda yazmaya basladiginda biraz heyecanliydi. Surekli siteden atilir, sonra geri alinirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sinan arastirma ekibinde. Hatta asagi yukari ilk basladigimizdan beri, medyada meshur olmadan once.

Forum'da nick'i extensor ama uzun zamandir girmiyor. Ilk buralarda yazmaya basladiginda biraz heyecanliydi. Surekli siteden atilir, sonra geri alinirdi.
    Nicki ni söyleyince hatırladım şimdi Kendisi şuanki birçok hatta neredeyse bütün spor yazarlarından kaliteli yazıları var aynı yazısını 4 5 defa okuduğum bile olmuştur

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bence hayrovic hizli o kadar agir biri degil ama bazi pozisyonlarda cok hantal kaliyor gibi gozuktu bana çevik degil yani..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bence hayrovic hizli o kadar agir biri degil ama bazi pozisyonlarda cok hantal kaliyor gibi gozuktu bana çevik degil yani..
    aynen hızlanması ve çevikliği düşük ama hızı 14 15 civarında gibi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gelecek hafta bugünü,doğru düzgün kamera açısıyla Ontivero'yu izlemek için iple çekiyorum.İnşallah iyi bir hücum oyuncusu kazanmışızdır.İnşallah Türkiye'nin iğrenç zeminlerinde bir şey gelmez başına.Bugün direkten döndü resmen,önemli bir şeyi olmaması büyük şans.

Bu adamın abartıldığına inanmıyorum.İleri de Avrupa'nın sayılı oyuncularından olacağına inancım tam ama şimdilik

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

emre çolak drogba gibi kalmış sdf:sdg.sgs

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

hajrovic hiçbirşeye benzemiyor diyordum. boyu uzun olduguundan biraz ağır çok fazla. teknik fena değil gözüküyr oyun zekası 1-2 maçta anlaşılcak birşey değil. tabi perpetua gibi kurt gözler anlayabilir ona saygı duyuyuroum td gibi adam. kanat kesinlikle olamaz kim kanat diye oynattıysa daha önce işi gücü bırakıp fikirtepede kahvehane açması iyi olur. 10 numara pozisyonunda değerlendirilmeli, boyunun avantajını kullanabilse yere sağlam basabilir ama almeida gibi çok kaçak güreşiyor çakal çakal faul almalar falan, zeka göstergesi ama hiç sevmediğim bi topçu tipi izlemesi hiç zevkli değil. telles başta olmak üzere bu adamlara bb antrenmanı çalıştırırım zorla, tabi komple çalışıp esnekliği ve kondisyonu düşürmemek kaydıyla.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    hajrovic hiçbirşeye benzemiyor diyordum. boyu uzun olduguundan biraz ağır çok fazla. teknik fena değil gözüküyr oyun zekası 1-2 maçta anlaşılcak birşey değil. tabi perpetua gibi kurt gözler anlayabilir ona saygı duyuyuroum td gibi adam. kanat kesinlikle olamaz kim kanat diye oynattıysa daha önce işi gücü bırakıp fikirtepede kahvehane açması iyi olur. 10 numara pozisyonunda değerlendirilmeli, boyunun avantajını kullanabilse yere sağlam basabilir ama almeida gibi çok kaçak güreşiyor çakal çakal faul almalar falan, zeka göstergesi ama hiç sevmediğim bi topçu tipi izlemesi hiç zevkli değil. telles başta olmak üzere bu adamlara bb antrenmanı çalıştırırım zorla, tabi komple çalışıp esnekliği ve kondisyonu düşürmemek kaydıyla.
    Hajrovic ve Emre'nin veya Yekta'nin topu ayaklarina alinca ne kadar farkli davrandiklarina bakmak oyun anlayisindaki farki gormek icin yetiyor bence. Hajrovic'in hic topu geveledigini gormedim simdiye kadar. Arkasinda birisi var mi biliyor. Ne tarafta bos oyuncu var daha top ona gelmeden farkinda. Topun ona verilecegini sezdigi anda markajdan kaciyor. Eger top ona hemen bir sey yapamayacagi pozisyonda geliyorsa hic zorlamiyor. Hemen topu uygun bir oyuncuya aktarip pas trafiginin hizini yukseltiyor. Yani basit oynuyor. Sert bir oyuncu degil. Eger takim organize degilse, Hajrovic ne bicim futbolcu bile dedirtir. Ama tikir tikir isleyen takimda Hajrovic bence faydali olacak bir oyuncu. Cunku oyun tarzi oyunu hizlandiriyor.

Kanat oynamasi konusuna gelince, kanatta konumlanmasi sadece hangi bolgeyi savundugunu belirliyor. Hucumda zaten kati bir gorevi olmamali oyuncunun ki rakip o goreve gore strateji gelistiremesin. Bu sekilde oynamaya calisan Amrabat'in nasil surekli duvara carptigi hala zihinlerde tazedir saniyorum.

Sneijder Bursaspor macinda sol kanatta oynadi. Burak ise sag kanatta. Ama ikisi de kanat oyuncusu gibi oynamadi. Sneijder pas trafigine girmek icin geriye geldi ve iceriye girdi. Burak ise ceza sahasinin icine girdi. Ama takim savunmadayken Burak'in gorevi Taiwo'yu takip etmek/ileriye cikartmamakti. Sneijder'in gorevi de olabildigince Sener'i takip etmek/ileriye cikartmamak.

Oyuncunun nerede oynayacagi onun becerileri ve ondan beklenenlere bagli. Kanatta konumlandirilmis diye her seferinde cizgiye inmeye calisip orta yapmak zorunda degil. Ozellikle takimda yaraticiligin oyuncularin bireysel becerilerine bagli kati bir oyun yapisi olmasini istemiyorsan.
    Last edited by perpetua : 06.Şubat.2014 at 01:20

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

bu arada 1.64lük futbolcu mu olur lan diyordum ki

django gibi(ben onbinde 1 çıkacak zenciyim repliği) onbinde bir çıkacak bir 1.64 çıktı ontivero. o ne kalça o ne denge abi. atom karınca resmen. bal akıyor paçamızdan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    bu arada 1.64lük futbolcu mu olur lan diyordum ki

django gibi(ben onbinde 1 çıkacak zenciyim repliği) onbinde bir çıkacak bir 1.64 çıktı ontivero. o ne kalça o ne denge abi. atom karınca resmen. bal akıyor paçamızdan
    Ne var yani Sebastian Giovinco'da 1.64 boyunda
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ontivero rekor fiyata sattığımız futbolcu olur herhalde satarsak ileride.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hajrovic'i ben Arda'ya benzettim biraz, o tipte bir oyuncu. Arda gittiği zaman Riera yerine keşke Hajrovic'i alsaydık.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Su Chedjou seneye kendine gelir umarım o zaman hicbir sıkıntımız kalmaz ama ben bu adamı agresif sanıyordum hic rakibi ısıran tipte bir stoper degil cok sasırdım cidden fm'deki özellikleriyle ligimizdeki Chedjou farklı 2 adam gibi

Mesaj Yetkileri