İngilteredeki futbolla İspanyadaki futbol çok farklı Rooney kalmalı çok gitmek istiyorsa Liverpoola falan gitse bari.
İngilteredeki futbolla İspanyadaki futbol çok farklı Rooney kalmalı çok gitmek istiyorsa Liverpoola falan gitse bari.
Real madrid patronu rooney'i için kapılarının kapalı olduğunu söyledi, aynı şey man city içinde geçerli. bu da real madrid ve man city'e gitmeyeceğini açık açık belli olmasına neden oluyor.
Gazeteler baslar Besiktasa yazmaya![]()
işte zaten problem de burda başlıyor; fm literatürüne göre Rooney; Ferguson'un gidenlerin yerini dolduramamasından dert yanıyor ve cidden son bir kaç senede ManU bana göre acayip kan kaybetti.. bu durumda Rooney de takımını R.Madrid ya da Barcelona ile karşılaştırınca büyük umutsuzluğa düşüyordur..
Rooney 5 yıllık sözleşme imzaladı.Sorun çözüldü.
Sözleşme uzatıldı ve Rooney'in sezon sonunda komik bir bedelle transfer olmasının önüne geçildi. Herhalde bu sezon boyunca ortaya çıkacak duruma göre de kalıp kalmayacağı belli olacak.
"YÜCE ATATÜRK"
İngiltere'nin köklü futbol kulüplerinden Portsmouth'un, mali sıkıntılarla başedemediği ve satışı konusundaki sorunların giderilememesi üzerine kapatılacağı açıklandı.
Portsmouth'dan yapılan açıklamada, kulübün Balram Chainrai'ye satışı konusunda sürdürülen görüşmelerde çıkmaza girildiği ve kulübün malvarlığının nakde çevrilme zorunluluğunun kaçınılmaz olduğu bildirildi.
Açıklamada, kulübe talip olan Chainrai'nin satış sürecinin tamamlanması için tüm şartları yerine getirdiği belirtildi, görüşmelerin çıkmaza girmesinden, pürüz çıkarttığı gerekçesiyle kulübün eski sahibi Alexandre Gaydamak sorumlu gösterildi.
Geçen yıl Premier Lig'den The Championship'e düşen Portsmouth'un 110 yılı aşkın geçmişinde iki lig şampiyonluğu bulunuyor.
23 Ekim 2010 Cumartesi - 11:35
AA
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
bir klübün çöküşü böyle oluyor demekyazık çok yazık...
![]()
Üzüldüm.Hafif bir sempatim vardı bu klübe nedense.Fm 2009da abartmıyayım ama hemen her kariyerimde ileriki yıllarda büyük klüp oluyordu.Bir dönem UEFA'yı aldıklarını 400M$ civarında Estimated Value'ye kadar ulaştıklarını hatırlıyorum.Artık sadece anılarda kalacak.Sanırım zamanında klübü alan sahibinin yaptığı pahalı transferlerin altından kalkamadılar.Oldu da Al Nahyan City'i bıraktı ve alıcı bulunamadı.Buyrun Portsmouth vakası-2.Premier Lig'in bu bakımdan geleceği pek parlak değil.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Osmanlı tarafından kurulduğu söylenen, söylentileri olan bir klüp. Çok sempatim vardı Portsmouth'a. Yazık oldu.
110 yıl az değil. inşallah kapanmaz.
Araplar alabilirdi, neden satılmadı şaka gibi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Portsmouth çok sempati duyduğum bi takım İngiltere'de... Umarım kapanmaz ya :/
daha bir kaç sene önce defoeli crouchlu kranjcarlı falan çok işyi kadroları vardı nasıl dibe çakıldılar anlamadım.Çok yazık umarım kapanmaz
Manu satma sözü vermişitr ama kulübe para kazandırması istenmiştir bu sözleşme bunun için sanırım sene sonu gider yüksek bir fiyata
Belki yıldız sözü verilmiş olabilir. Zaten Man Utd'nin bir tane daha yıldız nitelikli oyuncuya ihtiyacı var.
Rooney, yıllık 14 milyon € istiyor.
real madrid yakından ilgileniyor fakat, bu rakamın ronaldo'yu rahatsız edeceği düşünülüyor.
en yakın man. city.
Gareth Bale, Tottenham formasıyla gösterdiği performansla büyük kulüplerin dikkatini çekti.
Gareth bale, Tottenham formasıyla Giuseppe Meazza Stadı'nda Inter'e karşı yaptığı hat-trıck'le futbol dünyasının dikkatini üstüne çekmişti.
Tottenham Hotspur'un Galli sol beki gareth Bale, bu seneki performansıyla pozisyonunda dünyanın sayılı oyuncuları arasına girmeyi başardı. Ligde şu ana kadar 2 gole imza atan Bale, Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Bale, özellikle Inter deplasmanındaki hat-trıck'iyle dikkatleri üstüne çekerken, hakkındaki transfer söylentileri de artmaya başladı.
21 yaşındaki futbolcuyla resmi olarak ilgilendiğini açıklayan ilk kulüp ise Barcelona oldu. Katalan kulübünün sportif direktörü Andoni Zubizarreta, Bale'ı transfer etmek istediklerini doğruladı. Bu konuda açıklamalarda bulunan Zubizarreta, "O farklı stile sahip etkileyici bir oyuncu ve biz onun La Liga'da da rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyoruz.. Buna karşın şu ana kadar kimseyle resmi bir görüşme yapmış değiliz" dedi.
Tottenham Menajeri Harry Redknapp'ın satılık olmadığını açıkladığı Bale'I listesine alan diğer kulüpler ise Inter ve Manchester Unıted. 2007 yılında 5 milyon pound karşılığında Londra ekibine transfer olan Galli oyuncunun, kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
NTVSPOR
Abidal'in yerine Bale gelirse Barcelona takımı futboldan men edilsin artık.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Real Madrid'te istiyordu , çok forma bu sezon sezon sonu büyük kulüplerden birine gidecek gibi gözüküyor
bugün maiconu dağıtmış yine okuduğuma göre maçı izlemedim ama..
madridin marcelosu var baleye hiç gerek yok.. İkisi de israf olur madrid alırsa.. Ancak Barçaya cuk oturur..
Dağıtmak ne kelime, ağlattı ağlattı..
Hollandalı orta saha oyuncusu, takım arkadaşının gösterdiği performanstan övgüyle bahsetti.
Şampiyonlar Ligi'nde Tottenham'ın Inter'i 3-1 yendiği maçta harika bir performans gösteren genç sol kanat oyuncusu Gareth Bale'e takım arkadaşı Rafael van der Vaart'tan övgü geldi.
Maçın ardından Sky Sports'a açıklamalarda bulunan Hollandalı oyuncu, "Bana göre Bale takımdaki en iyi oyunculardan biri. Her geçen hafta daha korkutucu bir performans gösteriyor. Maicon dünyanın sayılı defans oyuncuları arasında ama onu sahadan silmeyi başardı. Bana göre Bale, Maicon'u öldürdü. Umarım uzun yıllar daha takımda kalır. Çünkü onunla oynamak insana keyif veriyor" ifadelerini kullandı.
Bu gecenin özel olduğunu söyleyen van der Vaart, "Çok iyi bir futbol oynadık ve galip geldik. Son şampiyonu 3-1 yenmek kolay bir iş değildir. Şu an kendimi harika hissediyorum. Taraftarlarımıza özel bir gece yaşattığımız için mutluyum. Ama önümüzdeki maçların da bizim için önemi büyük. Daha fazla çalışacağız ve başarılı olacağız" şeklinde konuştu.
Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı dört maçta 7 puan toplayan Tottenham, A Grubu'nda liderlik koltuğunda oturuyor.
Gareth Bale gerçekten mükemmel bir oyuncu. Ne tam defans ne tam hücum. İkisinin arasında ve ortalamayı başarıyla tutturabilen bir oyuncu. Devamlılığı üst düzeyde. Premier Lig gibi ciğer patlatan bir ortamda 90. dakikalarda attı müthiş deparlar meşhurdur yani. Dani Alves'in sol versiyonu diyebiliriz onun için..
Milan'ımıza gelsin , cuk oturur
Real'imize gelsin, Marcelo eziyetinden kurtarsın bizi.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
İngiliz devi, İtalyan orta saha oyuncusunu transfer etmek için harekete geçti.
Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Juventus'ta forma giyen orta saha oyuncusu Claudio Marchisio ile ilgilendiği iddia edildi.
Tuttomercatoweb.it'in haberine göre takımdan ayrılmayı kafasına koyan Marchisio, Manchester United'ın teklifine sıcak bakıyor. Ancak hem sakat oyuncuların varlığı hem de Marchisio'nun gösterdiği iyi performans Juventus yönetiminin bu transferi onaylamadığını gösterir nitelikte. Sir Alex Ferguson'un Marchisio için 20 milyon avroyu gözden çıkardığı ifade ediliyor.
24 yaşındaki Marchisio, bu sezon Torino ekibiyle çıktığı 11 maçta iki gol atmayı başarabildi.