Haydi baskan haydi baskan haydi, tam zamani tam zamani simdiii![]()
Haydi baskan haydi baskan haydi, tam zamani tam zamani simdiii![]()
Çıldırt bizi başkan![]()
hasan şaş ümit davala taffarel ve vedat teknik ekibe katılmış
eto'o bitmiş.
Tugay ne olacakmış peki bilen var mı? Bir de eğer Büyük kaptan Bülent Korkmaz'a görev teklif edilmediyse ayıp edilmiş. Ama edildi de o reddettiyse sorun yok.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tugay konusunda bi bilgim yok biraz önce ntvspor da gördüm vedat altyapıdan sorumlu olacakmış hasan ve ümit teknik ekipte görev alacamış taffarel normal olarak kaleci antrenörü milli takımın eski kondisyoneri amerikalı bi adamda gelecekmiş.
eto'o bitmiş.
Tugayı harcamasınlar yazık olur.Fatih Terim in ona en uygun görevi bulacağına inanıyorum umarım yanılmam.
3 türkü bilmem ama Taffarel'e çok seviniyorum ben.Yıllardır gelen kalecinin kötüye gitmesinin tek sebebi alınan kaleciler değildir bence. Sanırım kaleci antrenörü konusunda da sıkıntılar vardı. inşallah taffarel bu sorunu çözer. hem özledik onu yahu... sezon açılışında bu uefa'yı alan ekip el ele taraftara doğru yürüse ben çok duygulanırım. o günü unutmak, o gece yaşadığımız duygu yogunluğunu kelimelerle anlatmak çok zor. Ve o anı bize yaşatanlara her zaman vefa borcumuz var. İnşallah o hazzı bir kez daha yaşamamızda yine aynı ekip bunu perde arkasından da başarabilir...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
taffarel bencede iyi olmuş ama hasan şaş sinir hastası yapar oyuncuları, vedatta paf takımda gençleri sigaraya başlatır ümit davalada albüm çıkartır oyuncularlataffarel ve kondisyoner dışında gerisi biraz gereksiz olmuş bence.
eto'o bitmiş.
Benim biLdiğim Tugay ve Fatih Terim arasında bir sorun var. O yüzden Terim in oLduğu yerde Tugay oLmaz diye düşünüyorum. Varsa yanLışım düzeLtin.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İyi oyuncu olmakla iyi antrenör olmak arasında fark var. Taffarel iyi bir kaleciydi de iyi adam yetiştireceğini bilemeyiz. Zaten bu tarz bir zihniyet olduğu için transferlerde, teknik ekiplerde yanlış seçiliyor.
Uefa'yı alan oyuncular ayrı Uefa'yı alan oyunculardan bir teknik ekip yapmak ayrıdır. Tutarsa tutar ya tutmazsa.
Tugay insallah altyapinin basinda kalir. Ne gibi bir sorun olabilir ki Tugay'la Fatih Hoca arasinda?
DEDIKODU Servet Cetin > Stoke City
7 dakika önce
![]()
tribundergi Tribun Dergi
DEDIKODU Abdoulaye Diagne-Faye'nin adi Galatasaray SK ile aniliyor.
altyapı vedata emanet edilmiş tugayın adı geçmedi hiç bi haberde
eto'o bitmiş.
SON DAKIKA: Hasan Şaş ile Selcuk Inan suan Astoria AVM'de görüsüyorlar.
Hasan Şaş ve Selçuk İnan görüşüyorlar.
Bugün hiç transfer havası yok diyecektim ki bu haberle olabilir![]()
Hasan selcugu almadan gelme.
Selçuk hayırlı olsun o zaman.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
O kadar emin olma Börk 2 gün önce Serdar Adalı ilede konuştu![]()
Selçuk bizde eminim![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Açıkcası çok üzülmem sizin daha çok ihtiyacınız var ama bedavayada Selçuktan kaliteli yerli bulunmaz.
Selçuk yarında Aziz Yıldırıma randevu vermiş. Bu ne her gün biriyle geziyor =)
Aziz yıldırım atar arabasına topuza yaptığı gibi getirir giydirir şapkayı attırır imzayı![]()
Selçuk İnan sezon başı kampını Beşiktaş'la yapıp ligin ilk yarısında Galatasaray forması giyecekmiş. 2. yarıda ise Fenerbahçe'ye geliyormuş
Ya Fenerbahce düşünüyorsa bu adamı ki düşünüyor Türk pasaportlu Aziz Yıldırım vermez abi kimselere Aziz başkan gerçeği var![]()
Şöyle de bir şey var Selçuk gelirse bizde her türlü 11 oynayacak. Fakat Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a giderse Emre B. , Mehmet Topuz, Necip Uysal, Fernandes(muhtemelen), Cristian, Ernst, Guti gibi rakipleri olacak.
Aziz Başkanınız iyi hoş da, Galatasaray acaba aynı Galatasaray mı artık ?
Galatasaray düşünüyorsa bu adamı ki düşünüyor Türk pasaportlu Fatih Terim e gelir bu adam kimselere gitmez imparator gerçeği var![]()
![]()
Madem öyle Yıldırım Demirören yazmakta bana kalmış![]()