Şahsen Emenike ile Niang ı yanyana koyunca Emenikeyi daha avantajlı görüyorum. Daha diri bir oyuncu artı daha hızlı...
Abdülkadir ilk gittiği dönemde şans bulmuştu. Sonra sanırım sakatlandı ve şans bulamadı. Gökhan Ünal'la birlikte Abdülkadir de takıma dönecek. Bu arada Abdülkadir 91 doğumlu, 20 yaşında.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Son Dakika F.Bahçe Serdar Kesimal'in transferi için Kayserispor ile anlaşmaya vardı.
NTVSpor
Kayseri'yle anlaşmışsak iş bitmiştir. Bu saatten sonra Kayseri'ye bizim verdiğimiz paranın 2 katı verilse dahi Kayseri kabul etmez.
Milli takımda da yeni yeni oynamaya başlayan, ligde en çok göze batan stoperlerden biriydi. Çok iyi transfer oldu. Hayırlı olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
serdar mükemmel olur...
Hayırlı olsun, süper oldu bu.. Yalnız tek korkum Yobo'nun bonservisinin alınmaması olacaktır.
muhtemelen milli maçtan sonra açıklanır serdar.
(/s)
Güzel transfer oldu serdar kesimal![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aslında Orhan Şam Beşiktaş a, Pektemek Fenerbahçe ye gelse iki takım içinde daha iyi olurdu bence![]()
Bu sene Gökhan Gönül gidebilir gibi bir his var içimde ama neyse![]()
Güzel güzel.. Beklenen transferler gerçekleşiyor..
Şaka yaptım yok öyle bir haber dermişim
Fenerbahçe Serdar Kesimal ile anlaştı
Fenerbahçe, Orhan Şam'ın ardından bu kez de Kayserispor'un milli stoperi Serdar Kesimal ile anlaşmaya vardı.
Fenerbahçe, Emenike, Orhan Şam derken bu kez de Kayserispor'un başarılı stoperi Serdar Kesimal ile her konuda anlaşmaya vardı.
22 yaşındaki futbolcu, bu sezon Kayserispor'da ligde 29 maçın 29'unda da forma giyerken rakip filelere de 2 gol atmayı başardı.
Serdar Kesimal, 2008-2009 sezonunda Kayserispor'a Almanya'nın Köln takımından transfer olmuştu.
NTVSpor
Of çok iyi adam serdar gerçekten tebrik ederim güzel transfer.Üzüldüm açıkçası bizde görmek isterdim.
Bence Serdar soğukkanlı ender Türk defans oyuncularından. Genellikle bizde ki defans oyuncuları Çanakkale geçilmez , Top geçer adam geçmez tarzı oynarlar.
Yobo gitmezse yine Lugano ile kapatırlar stoperi.Ancak Orhan ve Serdar,İlhan ve Bekir 2lisinden çok daha fazla katkı verir.Kadro derinliği açısından iyi transfer yaptı Fb.Bu sene İstanbul dışındaki kaliteli yerliler bir bir 3 büyüklere gelmeye başladı.
yobo'nun bonservisi alınamadı sanırım. serdar ve orhan varken üzülmem.
Serdar ile anlaştı isek eğer yobo'yu almayıp risk almalıyız.Serdar'ın kumaşına güveniyorum ben ve yabancı ön libero oynatabilmek adına stoperlerimizden birini türk yapmak zorundayız.Bu isim de serdar rahatlıkla olabilir.Tabi gökhan inler'i alabileceksek orası ayrı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu transfer açıklanmadan yobo gitseydi üzülürdüm.. Ama şimdi yobo gitse de olsun serdar var diyebiliriz rahatlıkla..
Lig biteli beş gün oldu üç transfer yaptık, sanırsam ilk defa transferleri zamanında bitiriyoruz, bu çok güzel bir haber. Kamp başlamadan transferler biterse ilk defa iyi bir hazırlık dönemi geçireceğiz.
yurt içi transferinden şu ana kadar ben keyif alıyorum alınan oyunculardan dolayı. haziran'dan itibaren yurtdışı transferi başlayacak sanırım. çok değil, sadece bir ön libero...
(/s)
sıra geldi hasan ali kaldırım'a...
Maşallah maşallah Allah bozmasın (: çok iyi gidiyoruz dediğimiz adamlar geliyor şimdi sırada Özgür Çek ve ya Hasan Ali vardır umarım (: