Ntvspor'da değil Ntv'deymiş.
Ntvspor'da değil Ntv'deymiş.
21 de Real 23'te de Arda'lı Atletico Madrid'in maçı var. Bilginize.
Ntv ve Ntvspor daha fazla ligin maç yayın haklarını almak yerine La Liga'nın tüm maçlarını vermeyi seçmiş bu sene.Özellikle bir spor kanalı kuran NTV gibi bir platformun bu konuda pasif olmaması gerekiyor ama bütçe ayarlayamıyorlar ki almıyorlar, Seria vs gibi ligleri hadi geçtim de premier ligi.
Real 4-5 tane atar bu maç en az.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu Mesut Dünya'nın en iyi orta sahası oldu olacak yahu.Helal sana 10 numara.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Real'den +7 bekliyoruz.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Arda tam ekol olabileceği bir kulübe gitti. Yani Arda Atletico'nun göz bebeği olabilir. Mesela Nuri şuan o konumda değil ama Arda o konumda. Bence o maç ortada olur. 2 takımdada Türk var Ama Atletico kazansın istiyorum.![]()
Barça şaşırttı açıkcasıinşAllah bir sürpriz olurda Arda'lı Atletico şampiyon olur
Valencia'yı yeneceğiz inşAllah...
R.Madrid maçındaki o kafa vuruşu nasıl bir kafa vuruşudur ya![]()
Real yedi 1-1 oldu![]()
RAhat olun maç sonucu 4-1 Real alır.
Coeantrao'yu ön libero yapmaya çalışmasa leşke Mourinho.Çok gol kaçırıyo Madrid ikinci yarı atar gol ya da goller ama aksayan da bişeylerin olduğu görülüyor.
Coeantrao boş akede direğe nişanladı.Ronaldo harika rövaşata attı ama direk izin vermedi.
Nuri'yi geçtim Hamit bile biraz akıllı oynarsa şu Madrid'de oynar.
Gol geçersiz![]()
Real acilen hamle yapmalı böyle gol olmayacak.
Ronaldoya yapılan hareket penaltı...
Ronaldo ve 2-1.Penaltı ona yapılmıştı ve affetmedi
Yalnız faul sanki dışarıda gibi.
Şu zamana kadar verilmeyen penaltılara saysınlar![]()
İspanya kanalıda sürekli pozisynu gösteriyor.Anladık da dışarda yapıldı faul![]()
Bu sezon BaramBarça edicez La Liga'yı da, aşmış hocanın über takımını da.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
O nasıl bir pastır Ronaldo 3-1![]()
Ronaldo ne yaptın sen öyle o nasıl pas yahu.Benzema attı 3 oldu.
Veeeee Guiza oyunda.