Turgay Bahadır'ı almışlar Bursaspor'dan.
http://www.ligtv.com.tr/haber/turgay-ibbde
Turgay Bahadır'ı almışlar Bursaspor'dan.
http://www.ligtv.com.tr/haber/turgay-ibbde
Sezer ve Cumali Çaykur Rizespor'da!
8 Ağustos 2012 12:59 NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş Kulübü, genç futbolcuları Sezer Özmen ve Cumali Bişi'yi, TFF 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'a verdi.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamaya göre, Sezer Özmen ve Cumali Bişi, Karadeniz ekibine 300 bin lira karşılığında transfer edildi.
Bu arada, Sezer Özmen'in Çaykur Rizespor'la arasındaki sözleşme devam ettiği süre içerisinde mavi-yeşilli takım Süper Lig'e yükselirse, ayrıca 100 bin lira ek ücret alınacağı bildirildi.
Steam ID: fotosuki
Kartalspor geçen sezon Giresunspor'da forma giyen Onur Nasuhoğulları'nı transfer etti.
Makukula Karşıyaka ile anlaşmış.
İkinci lig takımları arasında geçerli değil heralde o kural.
eto'o bitmiş.
Ganalı milli futbolcu Adana Demirspor'da
PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Gana Milli Takımı futbolcularından Karim Alhassan ile anlaştı.
1.Ligde yabancı kuralı değişti, artık yaş sınırı yok.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Emre Toraman Adanasporla 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Ali Zorlu Adanaspor da.
Bülent kocabey Adanasporda
Sedat Ağçay Adanasporda.
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.
Ümit Tütünci Adanasporda
Can Erdem %90 Göztepe'de
mehmet yildiz icin de girisimler varmis gazetelere gore, bedi duval da gonderilecek sanirim. ilk yari itibariyle cok komik sayida gol attik, bu durumu cozmemiz lazim biran evvel.
edit: simdi klubun internet sayfasindaki aciklamayi gordum, ileteyim.
Kamuoyuna Duyurulur 25.12.2012
Teknik heyetimizin hazırladığı rapor doğrultusunda, ligin ikinci yarısında kadromuzda yer almayacak olan oyuncuların isimleri belirlendi.
Bu doğrultuda İlhan Şahin, İbrahim Şahin, Yasin Avcı, Bedi Bastien Buval, Rodrigues Bahia, Volkan Ekici ve Fatih Doğan ile yollarımız ayrılıyor. Bu oyuncuların kulübümüze sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür eder, devam eden futbol yaşantılarında başarılar dileriz.
Last edited by TeNaciOUS MidFieLdeR : 27.Aralık.2012 at 16:53
Ümit iyi transfer hayırlı olsun ama Nwogbo ve Mbilla varken Ümit transferi ekstra diye düşünüyorum. Bu oyuncuların nasıl bir uyum içerisinde olacaklarını merak ediyorum açıkçası. Ümit ne kadar yetenekli olursa olsun çoğu zaman kendine oynayan bir oyuncu ve istediği pasları alamayınca Mbilla takıma küsen bir oyuncu. Bu bakımdan bu transfer tutmayabilir. Adanaspor forvet hattından ziyade öncelik olarak kale,savunma ve orta saha transferlerine ihtiyacı var. Demirspor'un kalecisi Şener Adanaspor'da oynasa Adanaspor direk çıkar derim ama ikinci yarı kaleciler Adanaspor'un başına iş açabilir yine. İki kalecide güven vermiyor. Şu an transferde en hareketli takım Adanaspor.
Mustafa Denizli, Deli İbo, Yusuf Şimşek geldikten sonra ne kadar çok isim dönüyor anlatamam. Rüştü'nün kaleci ant. olarak geleceği söylendi. Onun ardından F.Cernet efenime söyleyeyim Ceyhun G. sonra Gökhan Zan , Semih Şentürk, Serdar Kesimal hatta ve hatta Baroş dediler. Yemin ediyorum transfer olmasa bile bu gazla bu takım gider (: Allahın izniyle bu takımda bu sene süper lige çıkacak.
Bu arada Ousman Jallow'un sözleşmesi askıya alınmış bildiğim kadarıyla.
Nwogbo yu futbolcudan bile saymamak lazım.Adamın iyi yaptığı hiçbirşey yok.Mücadele ediyor çabalıyor ancak boşuna.Yeteneği çok çok kısıtlı bir arkadaş.O yüzden Ümit transferi çok yerindeydi.Nwogbo artık yedek soyunup sonradan oyuna girerek birşeyler yapmaya çalışacak.Hatta bana kalsa Nwogbo yu yollayıp güzel bir yabancı transferi yapmak olur ilk işim ancak başkanımız genelde oyuncularına sahip çıkan birisi olduğu için yapmayacaktır büyük ihtimalle böyle birşey.
Orta sahaya basan pres yapan vuran kıran parçalayan bir oyuncu lazım.Birde defansa alternatif olacak ama ilk 11 de oynasa bile sırıtmayacak bir oyuncu aldıkmı tamamdır.Kaleci için çok yırtındık ancak bugüne kadar bir etkinlik göremedik.Tolgahan kaleye geçmesinde kim geçerse geçsin artık.Fenerbahçeden aldığımız Aykut a bile razıyım.
Atınç Nukan değilde Hasan Türk kesin oynar. Fernandes,Oğuzhan,Necip varken Hasan Türk'ün forma şansı bulması zordu. Yarım sezon oynayacağı bir takıma kiralanması iyi olmuş. En geç sezon sonu takıma geri döner. Necip gibi ileride takımın vazgeçilmezlerinden olacak.
Samet Hoca madem bu oyuncuları kullanmayı düşünmüyor, kiralayarak iyi yapmışlar.
Canım FEDA olsun sana !
Muhammed Demirci'yi de, PTT takımlarından birine kiralayıp en azından fizik kondisyon gücünü arttıracağı bir takımda şans bulmasını sağlamak lazım. Erkan Kaş da kiralanacaklar içinde yer alıyor; ama bence kalmalı takımda. Burak, Tanju ve Rıdvan Şimşek ise, kiralansa da olur takasta kullanılsa da olur. Ben, oynamalarını isterdim; fakat şans bulmayacakları da aşikar. Bu yüzden de, bunu faydaya dönüştürmek lazım.
Burak çalık adanaspor da
Denizlispor'un forveti Can Erdem MİY transfer olmuş. 18 PTT 1.Lig takımından birer taraftarı alıp bir araya toplasan bu oyuncuyu istemez. Ama adam süper ligden bir takıma transfer oluyor. Oyuncunun menajeri her kimse tebrik etmek lazım. Çok büyük iş başarmış bence .
Burak Çalık geçen sezon Adanaspor'a yine devre arasında transfer edilmişti sanırım. Devre arasında transfer edilen oyunculardan Barbaros, Burak büyük etki yapmıştı. Barbaros malum sebeplerden dolayı bileti kesildi. Ümit , Burak çok iyi transferler. Orta sahaya da iyi bir oyuncu alınırsa Adanaspor bu sezon Rize ile birlikte direk çıkacak iki takımdan biri olur.
Sivassporlu forvet Abdülkadir Özgen kiralık olarak Göztepede. Bucada iken çok iyi performans göstermişti aynısını bizdede yaşarız umarım