Hocam kariyerini zevkle takip ediyorum devam etmen dileğiyleYalnız duarte nin önü çok açık hocam ona iyi bak
Devam edicez inş , burada da efsane olduktan sonra başka bir ülkeye gidicem toplam 16 lig açık olduğu için oyun sürekli , kendini yeniliyor , Duarte 'ye gelince inanıılmaz gelişim gösteriyor , 3-4 ay önceki profili ile arasında dağlar var , eğer Atl.Madrid'de fierro 'o olmassaydı bu oyuncuyu 2-3 yıl önce alıcaktım . kısmet burayaymış, şimdilik lig kupası Fa cup ve uefa 'da oynayacak 2. plan daki kupalarda.
Transferler gayet yerinde. Bu adamlarda iş var.
3 tanesi sürekli takipdeydi marroneyi 'de rotasyon olsun diye aldım, ya hocam hazır buradayken sana bir şey itiraf edeyim sayfana girip takip edemiyorumFenerli olduğum için elim geri gidiyor
valla en az bugün 7-8 kere girip baktım ama başarılar bile dileyemedim
herkez Feneri eziyor
Bizim karsspor bile kafa tutmaya başladı
![]()
Ben sana Atletico'da fazla durmazsın orada yapabileceklerin tamamlandı demiştim ama : ) Başarılar.
...
Transferler süper hocam gidenlerden baya kar yapmışsın![]()
Ara transferd dönemi için biraz fazla hareketli bir dönem oldu ama , takımın bir değişime ihtiyacı vardı, ama hala eksik çok , takımda hala 1 sol bek var , yeri geliyor forvet oyuncularını kanatlara çekiyorum , stoperler ön libere oynuyor , ideal kadro sezon sonunu bulur.
Rodrigo çok fena oyuncu hocam bende 3 Sene Fenerbahçe'den sonra Liverpoola gitmiştim Rodrigo estiriyordu ben transfer etmiştim ama Hamsik'i de onlar almıştı![]()
MS H2![]()
Rahat bir maç çıkarıcaksın defans çok uyumsuz bir görüntüsü var Arsenalin.![]()
Arsenal & Liverpool Canlı
Dakika 12 Alex ( ilk atağımız gol oldu )
resimi yüklemede bir sıkıntı var
Ne demiştim![]()
Arsenal & Liverpool Canlı 1-1
Dakika 49 Falcao
Vay be şu adama bak![]()
![]()
Arsenal & Liverpool Canlı 1-1
Dakika 58 rodrigo 2 metreden boş kaleye gol atamadı