Güney Korede bi söz vardır "yemek gimkang dağı'ndan bile önceliklidir."
Güney Korede bi söz vardır "yemek gimkang dağı'ndan bile önceliklidir."
İtalyanın en büyüğü kim ternana juve ??? tabiki MANTOVA
Aradım, taradım, buldum, getirdim. Gelişimini izledim, gördüm, rapor ettim. Daha iyi nasıl oluruz diye kafa patlattık sigara yaktım sakatlanınca kendimi alkole vurdum kara kara düşündüm karalar bağladım ve efsane.
Çağrı Korkmazgöz "Bugünlere gelmemde en büyük etken Anıl GÜNDÜZ'dür"
O Artık 2.virgilliani efsanesi.
1.sıradayım ayağını denk al anıl gündüz![]()
Kupa bizim
1 takım ŞL, 3 takım A.L mi? Olaya bak![]()
37.haftaymış, sazanlık yaptık![]()
İzlandada Fram görevini bıraktıktan yaklaşık 1 yıldır işsiz geziyordum. Açlıktan nefesim kokmak üzere parasızlıktan telef olmuş harap düşmüş durumdaydım. Beyaz Rusya ve Hırvatistan ligini gözüme kestirdim fakat adamlar 1 yıldır hoca kovmazmı ya la. Neyse ilk kovan kulübe kapağı attık. Hadi hayırlısı.
Dinamo Zagreb'in 23 yıllık saltanatına göz diktik
Bu sezonu kötü bitirmiş takım bakalım gelecek sezon neler yapabiliriz.
Gelişime açık potansiyelli oyuncular mevcut ne yazıkki uzun süre duracağımız bir takım değil NK Zadar. Finans fena değil bu parayla bişiler yapmaya çalışıcaz artık
Yeni takımında başarılar![]()
Oha takımdaki potansiyele bak![]()
![]()
Yeni takım çoook iyiymiş.Başarılar.![]()
Hakketen ne bicim potansiyel varmis o takimda
ilk seneden şampiyonluk istiyoruz hocam ona göre![]()
Hırvatistandaki hangi takımı alsak potansiyel böyle olurdu zaten. Admlar iyi genç çıkartıyor zaten bu oyunada yansımış. Potansiyel işimize gelmez herkesi satabilirim sorun yok nede olsa 1 sezon kalıcaz
Güney Kore'ye imza atarken fazla düşünmedim, bi potansiyel gördüm ülkede kaliteli regenler çıkıyor.
Dünya Kupası elemelerinde şöyle bi grupta başa geldim sadece son maçı oynadık oda Irak'ı içerde 4-2 ile geçtikten sonra son eleme gruplarına kaldık.
Bu grupta ilk 2'ye girdiğimiz takdirde dünya kupası biletini alıyoruz.
Ülkenin en kaliteli 2 oyuncusunu şöyle paylaşalım.
KİM YOUNG MİN
LEE JOUNG
Yıl 2028 olunca süprizlerle karşılaşmıyor değiliz la ligayı şampiyon bitiren levante oldu.
Ben ne Mantovayı şampiyonluğa taşımamla nede avrupada yarı finaller görerek mantova "efsanesi" oldum. Hiçbir zaman yılmadan, yıkıldığında ayağa kalkmak için varını yoğunu ortaya koyarak.
İyi günlerde taraftarın sevgilerine "durun daha sevinme zamanı değil" diyerek. Kötü günlerde başımız hep dikti bizim. Çünkü ilk geldiğim günden beri sahada "ısıran" "ezilmeyen" bir mantova vardı çünkü. Biz bu dik duruşumuzla efsane olduk.
Efsane öyle olunmaz sadece şampiyon yapmakla efsane olunmaz Gazzi. Şimdi ... git Juventusa farketmez.
Şu son gösterdiğin iki oyuncu güzel ama sen en iyisi yuvana dön Mantovaya![]()
Gazzi ilk gördüğümde tipini beğenmemiştim zaten. Adamda değilmişsin.
Üzülme mantova taraftarları birgün tekrar gelicem..
Kafasını kesip getirelim ayıpsın hocam.
Kapo ne hocam sende benden bir oyuncuya ismini yazdırmanı ister isen hiç çekinme söyle hemen halledelim.
Tabi sen merak etme Mantova bize emanet
Levante akıyor.![]()