Sayfa 47 / 88 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon
1,381 ile 1,410 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hücum pres etkinliği çok arttı. 11 mutlak gol şansı.
    Galatasaray'ı savunmadan çıkartmadım. Sonuç ortada.

Abi hücum presi için özel direktifler uyguluyor musun yoksa maç motoru zaten takımı buna iteliyor mu ?

Bu arada direklere umarım bir çözüm bulunmuştur her maç 3-4 direğim oluyordu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

direkten dönen top olayi düzelmismi? birde oyuncular ceza sahasinda habire yerde yatiyordu fakat penalti verilmiyordu bu 2 olay beni rahatsiz ediyordu

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu gece yarısından sonra 2 Ocak'a kadar Steam kış indirimleri geliyor. Bilmiyorum FM dahil mi, takip edin. Skyrim ve COD:MW3 alacağım indirim olursa.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Her güncellemeden sonra oyunun açılmamasına hasta oluyorum. Yükleme ekranına kadar geliyor takılıyor, enteresan bir durum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Her güncellemeden sonra oyunun açılmamasına hasta oluyorum. Yükleme ekranına kadar geliyor takılıyor, enteresan bir durum.
    Nasil acilacak yahu bu, kaldi oyle?

edit: dort dkda falan anca acildi.

Oyunum feci yavasladi ancak, daha onceki guncellemelerde yasamamistim, piii...

her maç ilk 45 dk da 2 sakat veriyorum

motor berbat ötesi iğrenç bir hal almış malesef

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    motor berbat ötesi iğrenç bir hal almış malesef
    Az önce Caner'le beraber 2 maç oynadık. Havada uçuşan sarı ve kırmızı kartlara mı demeli, sayısız sakatlanmalara mı yoksa komik pozisyonlara mı? Görsellik gelişmiş ama oynayış 2 maçlık gözlemle berbat. Umarım sadece bu maçlarla sınırlı olan bir durumdur. Daha çok oynayıp gözlemlemekte fayda var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Az önce Caner'le beraber 2 maç oynadık. Havada uçuşan sarı ve kırmızı kartlara mı demeli, sayısız sakatlanmalara mı yoksa komik pozisyonlara mı? Görsellik gelişmiş ama oynayış 2 maçlık gözlemle berbat. Umarım sadece bu maçlarla sınırlı olan bir durumdur. Daha çok oynayıp gözlemlemekte fayda var.

ciddimisin ya sakatlik olayi duzelmemismi ? ya oyunu cok seviyorum ama zorla sogutuyor kendisinden

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Katliam yapmışlar yine sakatlıklar daha da artmış kartlar havada uçuşuyor. daha beter şeyler gördükçe paylaşırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

!!Paso kornerden gol atıyorum !!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Türkiye'nin iğrenç fikstürü niye düzelmiyor. Bu konu hakkında nasıl bir çalışma olmaz anlamış değilim. Türk takımlarının Avrupa'da başarılı olmaması için hazırlanmış resmen.

Sakatlık ve kart mesajlarını okuyunca korktum. Güzelim oyunumuz rezil olacak herhalde.

Hiç ellemeseler daha iyi idi sanki Şimdi yeni güncelleme bekle dur

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Fikstür meselesi bende pek sorun olmadı açıkcası ya da bana kötü fikstür denk gelmiyor

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

al işte kayıtlı oyunda hata veriyor diğer 64 bitlik pcye 32 bit yükleyip geçme zamanı geldi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yeni farkettim oyuncu ısımlerı kalın yazılmıs bende konu acacaktım sımdı ogrendım guncelleme gelmıs hayırlı olsun ilk farkettigim sey oyuncu ısımlerı bır de süper kupada gs'den 4 tane gol yedım canavar gıbı takım olmus gs

Güncellemeleri hiç test etmeden çıkartıyorlar galiba. Her patchde ayrı bir felaket doğuyor. Oyun hem liglerin başlamasına göre geç çıkıyor, patchlerle düzeltilmesi sonraki yılı buluyor. 20 sezon sonra bugları fixleseler ne farkeder fixlemeseler ne farkeder?

Quote Originally Posted by Reactive View Post
    Güncellemeleri hiç test etmeden çıkartıyorlar galiba. Her patchde ayrı bir felaket doğuyor. Oyun hem liglerin başlamasına göre geç çıkıyor, patchlerle düzeltilmesi sonraki yılı buluyor. 20 sezon sonra bugları fixleseler ne farkeder fixlemeseler ne farkeder?
    4.5 sene sonra gelen yorum. Tebrik ediyorum hocam

4.5 sene sonra gelen yorum. Tebrik ediyorum hocam

Çok enteresan geldi oyun, daha güzeldi sanki bir önceki.

Quote Originally Posted by kumbara View Post

Çok enteresan geldi oyun, daha güzeldi sanki bir önceki.
    hocam yanlış anlama bu cevabım direkt sana değil, genel. ben de şikayetçiyim oyundan ama her yeni güncelleme için "bir önceki daha iyiydi" diye bir kanı oluşuyor. yani 5 tane güncelleme çıktı, oyun şu haliyle patch'siz halinden daha mı kötü? hiç sanmıyorum. bazen de sırf eleştirmek için eleştiriyoruz gibi geliyor. çıkıp şöyle dense "şunu şunu düzeltmişler ama şu şu bozulmuş" diye, daha bi sağlıklı olacak. ama hemen "ıyy iğrenç önceki daha iyiydi" deyince insan yok artık diyor

kötü bir şey demek istemedim, belki de oyunun hala istenilen seviyeye gelmemesinedir sinirim kusura bakmayın

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    hocam yanlış anlama bu cevabım direkt sana değil, genel. ben de şikayetçiyim oyundan ama her yeni güncelleme için "bir önceki daha iyiydi" diye bir kanı oluşuyor. yani 5 tane güncelleme çıktı, oyun şu haliyle patch'siz halinden daha mı kötü? hiç sanmıyorum. bazen de sırf eleştirmek için eleştiriyoruz gibi geliyor. çıkıp şöyle dense "şunu şunu düzeltmişler ama şu şu bozulmuş" diye, daha bi sağlıklı olacak. ama hemen "ıyy iğrenç önceki daha iyiydi" deyince insan yok artık diyor

kötü bir şey demek istemedim, belki de oyunun hala istenilen seviyeye gelmemesinedir sinirim kusura bakmayın
    Söylediklerinde elbette haklılık payı var ama ben bir önceki update ile gayet sağlıklı oynuyordum. Şimdi bir maçta 2 sakatlık 35 şut, 20'si kaleyi buluyor, 9 tane mutlak gol şansı ama tek gol var o da kornerden. Rakip 5 şut atıyor sadece biri buluyor kaleyi o da kornerden

Benide içinde kapsayan, genel olarak sitemde bulunmuşsun ama update gerçekten çok dengesiz olmuş. Fakat söylediklerinin çoğuna katılmıyor değilim açıkcası.

2-3 maç oynadım.şimdiye kadar begendim güncellemeyi.

Oyun hızlanmış, güzel olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şutlarda bariz sıkıntı var, ceza sahasında auta vurup duruyor oyuncular.

korner taktiği yapmadan 3 gol attım kornerden olacak iş değil.

Nesil
    2006

korner taktiği yapmadan 3 gol attım kornerden olacak iş değil.
    Nasıl olsa korner taktiğini düzeltemiyoruz, bırakalım da her türlü gol olsun dediler herhalde. Bende de serbest vuruşlarda top direkte patlıyordu bir ara.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Demek ki rakip takımda korner taktiği yapmıyor kimle oynasam paso duran toptan gol yiyorum

Nesil
    2006

Her yeni gelen yamada "Runtime Error" hatası alıyorum. Güncellemeler kayıtlı oyunda geçerli değil desinler, neyin ne olduğunu bilelim bari. Yazık verilen paraya, oyun korsan olsa sorun çıkınca neden sorun çıktığını bilirim en azından. Fm 2013'te de aynı sorunu yaşadım, bu oyun artık orijinal olarak alınmayı hak etmiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İyiyi kötü yapmak da bu Sigames'in üstüne tanımam artık

Güzelim oyunun yine içine ettiler ya helal valla.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

@Walter Sakana

topu ayağından açma olayı zaten vardı. Ben 3d oynuyorum ve o dediğin oyun çıktığından beri var, demek ki güncellemeyle 2d ye yansımayı düzeltmişler.

Sayfa 47 / 88 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon

Mesaj Yetkileri