Sayfa 47 / 220 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
1,381 ile 1,410 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bugünkü açıklamasında yanında Hüsnü Güreli'nin de olacağının işaretini verdi. Kendisine yardımları için teşekkür etti. Diğer başkan adaylarına ise, uyarı yolladı, şimdiden transferi konuşmak yanlış diyerek.

Adam bilinçli konuşuyor kardeşim! Mali kısıtlamalara gideceğiz, kemerleri sıkacağız diyor. Transfer işini arka planda tutuyor. Bir de yanlış duymadıysam, 'taraftarın isteğini kıramadım' dedi başkan adaylığı için.

Lütfen camia bu isme sahip çıksın ve Serdal Adalı'nın istediği yönde güçlü bir yönetimle tek aday olarak seçime girilsin.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quaresma süresiz kadro dışı bırakılmış.

http://www.dha.com.tr/besktasta-quar...ri_283229.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Türk futboluna hayırlı olsun

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

İyi olmuş bjk adına sevindim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaynak nedir Aygüncüm ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

kartalhaber'den mi bahsediyorsun yoksa ?
    Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos carvalhal'in taraftarların büyük tepki gösterdiği Quaresma'yı kadro dışı bırakmaya hazırlanıyor. Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Tayfur Tavutçu'ya içini döken Carvalhal "Quaresma'ya güvenerek sahaya çıkmak bir teknik direktör için intihar gibi bir şey. çok yetenekli bir futbolcu ama sanki bu işi bırakmış. Onun kadar gamsız bir oyuncu görmedim" diyerek serzenişte bulundu. Havutçu'nun Quaresma konusunda Carvalhal'e hak verdiği öğrenildi. Havutçu'nun Portekizli teknik adama; "Quaresma konusunda vereceğin her türlü kararda senin arkandayım. Zaten taraftarlar da onu takımda görmek istemiyor" dediği belirtildi. Carvalhal'in büyük olasılıkla Quaresma'yı kadro dışı bırakarak Ordusspor maçı kardosunda bu oyuncuya yer vermeyeceği öğrenildi.
    Kartalhaber.com özel haberi...
    Hiç inanmadığım bir site...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kaynak: DHA BJK muhabiri Övünç Özdem

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kadro disi kalmasi normal , Dunki macda geriye hic yardim etmedi ilerdede hic kosmadi.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Daha güvenilir bir kaynak verelim o zaman

http://haber.gazetevatan.com/besikta.../435916/5/Spor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Daha güvenilir bir kaynak verelim o zaman

http://haber.gazetevatan.com/besikta.../435916/5/Spor
    İkisinin de kaynağı aynı isim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aklı başına gelir belki ama sanmıyorum. Sezon sonu takımdan ayrılır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendine de kulübe de zarar veremez artık. Kimse kusura bakmasın Beşiktaş herkesten büyük , Quaresma falan dinlemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Carvalhal mi,Quaresma mı? Tabii ki Quaresma.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

inşallah serdal adalı seçilir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Haber kolpaymış.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Haber kolpa, sadece Ordu maçı için kadroya alınmadı Quaresma. Bu 1.

2.si, Quaresma iyi top oynamıyor diye kadro dışı kalacaksa futbolcuların birkaç tanesi hariç hepsini kadro dışı bırakalım olsun bitsin. Böyle bir dünya yok, ama olsaydı bunun sebebinin kötü futbolla alakalı olmadığını da bilirdim.

Bir futbolcuyu kadro dışı bırakarak adam edemezsin, kazanamazsın. Aksine Guti'de olduğu gibi çeker gider. Sonra da yerine adam aramaya başlarsın. Unutulmasın ki, Fernandes'i de yiyecekti bu zihniyet neredeyse.

Bunları Q7'yi savunmak için yazmıyorum. Onun takıma futbol anlamında ne kadar zarar verdiğini ben de biliyorum. Ama çözüm bu olamaz. Ya yedek bırakırsın ya az süre verirsin ya da ağır bir para cezası verir, kulağını çekersin.

Tamam Carlos adam, ama Quaresma da adam, eğer iş adamlıkta bitiyorsa. Quaresma'nın ne kadar adam olduğunu bilmek isteyen olursa da, burda paylaşacağım videolarla gösterebilirim.

Quaresma satılmasın, gitmesin demiyorum. Fakat, bu şekilde olmaz. Sezon sonunu beklersin, iyi bir teklif getirene satarsın olur biter. Daha onun piyasasını arttırabileceği bir Avrupa Şampiyonası var. Hiç değilse onun bitmesini beklemek lazım.

Şunu da söyleyim; takımda otorite yok kardeşim, bir futbolcunun kenara bakınca tırsacağı bir hoca yok. Ersan hocaya sallar, Simao hocaya sallar, İsmail Quaresma'ya sallar (ki haksızlar diyemem) bizler de Carlos'a adam diyip Quaresma'yı göndeririz. Başkansız, vizyonsuz, 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Bunları da görmek lazım. Her şeyimiz iyi, güzel, süper; bir tek Quaresma mı yani?

Tek umudum Serdal Adalı'nın gelmesi. İnşallah pazartesi ya da salı günü açıklar artık şu adaylığını resmi olarak ve başkanlık koltuğuna oturur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Şunu da söyleyim; takımda otorite yok kardeşim, bir futbolcunun kenara bakınca tırsacağı bir hoca yok. Ersan hocaya sallar, Simao hocaya sallar, İsmail Quaresma'ya sallar (ki haksızlar diyemem) bizler de Carlos'a adam diyip Quaresma'yı göndeririz. Başkansız, vizyonsuz, 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Bunları da görmek lazım. Her şeyimiz iyi, güzel, süper; bir tek Quaresma mı yani?
    Katılıyorum buna. Şahsen Ersan'ın geçen gün o şekilde rahat bir yorum yapmasına çok şaşırdım. Haklı değilmi, evet haklı ama sen çıkıp da aleni bir şekilde hocanı takımını nasıl eleştirirsin? Yani içerideki olayları dışarı taşırmaktan başka bir şey değil. Keza İsmail - Quaresma olayı ve Simao'nun açıklamaları gibi. Yani hepsi söylemlerinde haklılar ona lafım yok, aynen lafı lafına katılıyorum. Hele ki Ersan'a. Ama söyleyiş tarzı yanlış, daha doğrusu söylenmesi yanlış. Bunu takım içerisinde yapılan toplantılarda, kendi aranda konuşur, tartışır ve çözersin. Doğru olan bu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

quaresma zaten türkiye ye top oynamaya degil sov yapmaya geldi aksini iddia eden ya bu adami sahada izlemiyor yada futboldan anlamiyor gecen sezon takima katkisi ne kadar di bu sezon ne kadar? tel aviv maci disinda dogru dürüst top oynadigi görülmedi.. verilen karar cok dogrü cünkü quaresma guti gibi vurdumduymaz oyuncular sahada mücadele eden diger oyuncularida etkiliyor özellikle türk oyunculari.. quaresma giderse besiktas birsey kaybetmez.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş ın Quaresma gibi ruhsuz adamLara ihtiyacı yok. Basket takımında ki Arroyo gibi iyi bir 10 numaraya, Mensah-Bonsu gibi süper bir forvete ihtiyacı var. Bu ruha sahip adamLara ihtiyacı var takımın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Beşiktaş ın Quaresma gibi ruhsuz adamLara ihtiyacı yok. Basket takımında ki Arroyo gibi iyi bir 10 numaraya, Mensah-Bonsu gibi süper bir forvete ihtiyacı var. Bu ruha sahip adamLara ihtiyacı var takımın.
    Ben bir yıldır bunu söylüyorum ama bir çok Beşiktaşlı arkadaş bana karşı çıktı. Bizim böyle soytarı adamlara ihtiyacımız yok ki. Bize adam gibi adam lazım, artist değil. Kısacası "futbolcu" lazım bize.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

inşallah Beşiktaşımız turu atlar carlos umarım ders almıştır son maçlardan gerçekten buna türk futbolunun ihtiyacı var

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Carvalhal:'Yeni yönetim beni yollar çünkü benim sözleşmemin fesh edilmesi, Quaresma'nın takımdan gönderilmesinden kolay olur.' (DHA)

Carvalhal:Ben varken Quaresma bu takımda oynayamaz.Onu göndermek çok maliyetli..Bu yüzden Bjk benimle yolları ayırır''

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ271864SXQ

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkisi de tez zamanda uzaklaşır takımdan umarım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ama affedilmiş hemde tayfur havutçu açıklamış affedildiğini carlosa küfür gibi bir şey bu bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Süleyman Seba, "Yalçın Karadeniz" dedi

Beşiktaş Kulübü'nün onursal başkanı Süleyman Seba, yaptığı yazılı açıklamada camianın Yalçın Karadeniz etrafında birleşmesi gerektiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, 25 Mart'ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulda başkan vekili ve divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz'in etrafında birleşme tavsiyesinde bulundu.
    Süleyman Seba'nın yaptığı açıklama, "Kulübümüzde yeni bir başkan ve yönetim kurulu seçim süreci yaşanmaktadır. Tüzük gereği şu anda yönetim sorumluluğunu üstlenen Divan Kurulu Başkanı Sayın Yalçın Karadeniz etrafında birleşilmesini tavsiye ediyorum. Geçmiş yıllarda yöneticilik deneyimi kazanmış ve tanıdığımız bir arkadaşımızın camiamızı kucaklayacağına ve toplayacağına inanıyorum" dedi.

NTVSPOR
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Atletico - besiktas macinin goruntulerini koycam ilk basta plaza mayorda stada giderken

[YOUTUBE="AjtkB4ge7is"]besiktas[/YOUTUBE]

Ben Burdaydim

[YOUTUBE="ElryvK3Xt40"]Via[/YOUTUBE]

Buda oylesine cekmistim

[YOUTUBE="5ST8PELUHao"]Stad goruntu[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

YD kulüpten elini çekmiyor.YD yönetimi boyunca divan kurulu başkanlığı yapıp,yapılan yanlışlıklara bir kere bile sesini çıkarmayan Yalçın Karadeniz piyondan başka bir şey olamaz.Etrafına Sinan Vardar,Levent Erdoğan,Bülent Deriş gibi amaçları Beşiktaş'a hizmet değil,yönetime girererek menfaat sağlamak olan ve bu sebeple başkanlığa aday olan isimleri alıp,plansız projesiz kulübün başına geleceğini düşünüyorum.Bu durum da,zaten zor günler geçiren kulübümüzün daha kötü günler geçirmesine neden olacaktır.Serdal Adalı uzun süredir kulübü bu zorumdan nasıl çıkartırımın arayışındayken,yukarıda saydığım özellikleriyle Yalçın Karadeniz kulüp başkanı olursa,vay Beşiktaş'ımın haline.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Serdal Adalı'nın çekileceğine dair söylentiler dolanıyor-muş.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Adalı çekilmesin. Kurtarsın artık bu takımı. Bırakın Seba'yı falan. Devri geçmiş adamlar bunlar. Revizyon şart.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri