Sayfa 47 / 439 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
1,381 ile 1,410 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Şimdide Diatta!!!!!!
    « :»

Beşiktaş’ta yılan hikayesine dönen ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot’u karşı karşıya getiren stoper arayışına dün yeni bir isim daha eklendi; Lamine Diatta...

Kaliteli bir defans oyuncunu kadrolarına katmak için Avrupa’yı karış karış gezen Siyah-Beyazlı yöneticilerin son olarak Saint Etienne’nin savunma oyuncusu Lamine Diatta ile temasa geçtikleri öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun bonservis değerinin 1.5 milyon euro olduğu belirtildi.

iki sezon Lyon’da oynadıktan sonra geçen sezon başında Saint Etienne’ye transfer olan 32 yaşındaki futbolcu, Yeşil-Beyazlı takımda 24 maç oynadı, bir gol attı. Fizik gücü yüksek olan ve sert futboluyla dikkat çeken Diatta Senegal Milli Takımı’nda da görev alıyor. 1.84 boyundaki futbolcu Marsilya, Rennes ve Toulouse takımlarında da forma giydi.

Bu arada savunma için talep ettiği isimlerin alınmamasından rahatsız olan Ertuğrul Sağlam ise Real Betis’ten Juanita Gutierez Morena’yı istedi. Hemen girişimlere başlayan yöneticilerden, R.Betis 4 milyon euro istedi. Morena’nın da ispanya dışında başka bir yerde futbol oynamayı istemediğini söylemesiyle bu transfer de başlamadan bitti.

Akşam

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ERGÜN PEMBE BİTECEK

Orduspor yönetimi tecrübeli oyuncuyu almakta kararlı

?Orduspor'un Ergün Pembe aşkı bitmiyor. Mor-Beyazlılar tecrübeli oyuncu için Galatasaray yönetimiyle mutabakata varırken Ergün'ü iknaya çalıştığı bildirildi. Tecrübeli oyuncunun transferini bitirmek için Orduspor yönetiminin büyük çaba harcadığı bildirilirken Başkan Şükrü Bodur Teknik Direktör Suat Kaya'nın da çok istediği oyuncuyu Orduspor formasını giydirmekte kararlı olduklarını söyledi.
    ?Son iki yıldır gerçekleştiremedikleri Süper Lig hayalini yakalama adına yönetim olarak hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıklarını vurgulayan Bodur, "Şu ana kadar Yönetim olarak bizden isteklere karşılık verdik. Teknik kadro ve futbolcularımızda bizim bu fedakarlıklarımızın boşa gitmemesini sağlayacaklardır? dedi

Orduspor Fax çekti.........

Galatasaray Spor Kulübünden aldığımız 5 futbolcunun, Kulübümüze verilişinde büyük destek ve yardımlarını gördüğümüz Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Sayın Adnan POLAT Bey'e Orduspor camiası olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Orduspor Camiası bu yapılan yardım ve iyilik hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Kendilerine teşekkürlerimizi tekrar sunuyoruz.

Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü BODUR

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mateus ve türk vatandaslıgı o artık zor katı kurallar geldi.................alışdınız deme serkan

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Edmar gibi bi oyuncu gidecek belkide üzülüyorum açıkçası ayrıca Türk olacağını sanmıyorum çok katı kriterler gelmiş diye söyleniyor
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Mateus ve türk vatandaslıgı o artık zor katı kurallar geldi.................alışdınız deme serkan
    Ne katı kuralı yahu, daha geçenlerde Fransergio Türk vatandaşlığına geçmedi mi? Kural değişikliği geldiğini ben duymadım ama şimdiye kadar bu yönde bir girişimin olmaması sanırım kural değişikliğinden olabilir ama dediğim gibi değiştini duymadım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Arouna Kone iddiası!..

Yabancı golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray, PSV Eindhoven'da forma giyen Kone Arouna'yu gündemine aldı. Sarı-kırmızılı yöneticilerin 24 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu için girişimlere başladığı öğrenildi.

Bu arada yönetim kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Hasan Kabze'ye talip olan Trabzonspor'a sürpriz bir teklif götürdü. Sarı-kırmızılı kulübün, "Bize Yattara'yı verin, Necati ile Hasan'ı alın" önerisine bordo-mavililerin sıcak bakmadığı belirtildi.

Kaynak: Milliyet 28.07.2007document.write('');

7. Default

Paralari da kombine ve tek mac bilet fiyatlarindan cikarmaya calisiyorlar. Almadim kombine falan bu sezon, portesto. Az maca gidecegim bu sene, tutacagim kendimi. Sheriff macina gitmeyecegim zira 200 liraya gecen sene Galatasaray kombine veriyordu aciktan lan!! 200 liraya kapli ust bileti mi olur! Sanki Real Madrid falan izleyecegiz. Izleyecegimiz takimda Rustu, Yozgatli, Tandogan falan olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ne katı kuralı yahu, daha geçenlerde Fransergio Türk vatandaşlığına geçmedi mi? Kural değişikliği geldiğini ben duymadım ama şimdiye kadar bu yönde bir girişimin olmaması sanırım kural değişikliğinden olabilir ama dediğim gibi değiştini duymadım...
    Valla geldi söyleniyor bundan sonra 5 yılı doldurmamış Türk yapılmıyormus ayrıca milli olma falanda bakıcaklarmıs zor yani baska careler bulur................Ayrıca fransergioda olsun neo lcak her takım bir yabancı türk yaptı sadece galatasaray yapmadı hatta gecen yıl mondragon içinbasvuruldu adamı yapmadılar mesela neyse bundan sonra zor...........

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray Yattara'yı istemez, Necati'yi gönderen Kalli Yattara gibi adamı kadrosunda bulundurmaz.. Yeteneğe değil, disipline bakıyor ya kendileri.. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kardes ben bu haberı gördüm özellikle koymadım çünkü zor bir ihtimal gecen sene psv yi sırtlayan adam

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Galatasaray Yattara'yı istemez, Necati'yi gönderen Kalli Yattara gibi adamı kadrosunda bulundurmaz.. Yeteneği değil, disipline bakıyor ya kendileri.. (:
    Burak cok karamsar olma aynı kalli zamanında bolici göndermişti ama ne oldu sonunda sanırım 4 tane kupa kazandırdı.........
    mesela Emre asıkda gidicekmiş onunda gitmesine ben üzülüyorum çünkü emre takımda hiç sesini cıkarmıyor sahaya cıkıp görevini yapar hemde az para alıyor ama ne yapalım yeni takım kuruyorlar daha bir sürü gelecek..Bu kurulan takım 5 yılın takımı olacakmıs tıpkı eskiden oldugu gibi..

ivan Misafir

Ankaragücünden Bebbe bile türk oldu ne işe yarayacaksa Edmar Çok yetenekli geçen sene Bursasporda çok iyi top oynadı Fenerbahçenin hazırlık kampındada çok iyiydi inş. yaparlar Edmarı

Nesil
    2006
    Yer
    -

Edmar mı ne Giderse ne olacağını merak ediyorum sonrada yıldız bir oyuncularsa

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kone transferi zor
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ivan View Post
    Ankaragücünden Bebbe bile türk oldu ne işe yarayacaksa Edmar Çok yetenekli geçen sene Bursasporda çok iyi top oynadı Fenerbahçenin hazırlık kampındada çok iyiydi inş. yaparlar Edmarı
    Kardes her takımdan herkezi Türk yaptılar bu olayda kapandı o yüzden bu Türklük meselesini artık unutun zok cünkü eger şimdi yine türk yaparsan bunun devamı gelir o yüzden her takımdan birini yaparak buna son nokta konuldu...........Ya gecende bir kanal acıkladı ama acaba hangisi idi 5 yıl doldurma zorunlulugu varmıs artık.....

ivan Misafir

Türklük için başvurduktan snra 5 yıl TÜrkiye de yaşamak zorunda kim başvuruosa

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu Avrupaya tanıtımına katkıdan dolayı Türk yapan abuk bir madde vardı herhalde, Nobre'nin Türk olmasını sağlayan madde.. O madde kaldırılmış galiba..

edmar şurda 2 sene daha kiralanır sora yabancı serbestliğini çıkaracak zaten uefa
    hem bu zaman aralığında iice pişmiş olur

ivan Misafir

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    edmar şurda 2 sene daha kiralanır sora yabancı serbestliğini çıkaracak zaten uefa
    hem bu zaman aralığında iice pişmiş olur
    Yaaa aziz baba bi Kız bulur evlendirir yine türk Olur

Şaka bi yana söylediğin çok mantıklı hem daha iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu seferde juanıto basladı 3 gün de gider sonra baska isim cıkar.........Maclar baslıyacak hala stopert alınmadı uyum sorunu cok yasanacak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kone gelirse sevinçten aglarım heralde ama pek sanmyorm psv kurtarıcısını vermez..

beyler lincoln ün sakat olduguna dair bazı haberler çıkıyor..bacagında bulunan bandaj schalkede geçirdigi sakatlıgın tamamen bitmedigini gösteriyormuş..bi bilgisi olan varmı acaba ??

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Valla geldi söyleniyor bundan sonra 5 yılı doldurmamış Türk yapılmıyormus ayrıca milli olma falanda bakıcaklarmıs zor yani baska careler bulur................Ayrıca fransergioda olsun neo lcak her takım bir yabancı türk yaptı sadece galatasaray yapmadı hatta gecen yıl mondragon içinbasvuruldu adamı yapmadılar mesela neyse bundan sonra zor...........
    İyi de Fransergio olabiliyorsa yani bir değişiklik yoksa Mateus da olabilir. Sen 1 oyuncuyu yaptın sen 5 oyuncuyu yaptına bakmaz kanun.

Hem anayasada bulunan maddenin değişmesi gerekiyor sanırım Türk vatandaşlığına geçiş şartlarının değişmesi için. Bu seçim döneminde meclisin bu yasada eğişiklik yaptığını sanmıyorum.

Benimki hem sadece bir fikirdi, Mateus muhtemelen kiralanacaktı yine...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başkan Bombayı patlatacak yine bence edu-lugano ikilisinden biride gidebilir yasin alınırsa appiah dün yapılan toplantda kesinlikle kalmak istiyorum demiş mateus kiralanır bi takma

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eger bomba patlayacaksa..napıp edip deivid i gönderir bence..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Belkide Türk olur diyorum ama pekte ihtimal vermiyorum Halil F.tekke belki Emre

kalli sürekli lincoln sakat değil diyor ama belki basında ve taraftarlarda panik olmasın diye
    düşünmüşte olabilir bildiğin kadarıyla sakat değil

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Keske hep sakat olsa valla adamı kampta falan ızledım sakat adam oyle showlar yapabılırmı oyle topa abanabilirmi..........Ayrıca son macta oynadıgı oyun belli.....Ortalık karıstırmak ıcın yapılıyor hep bunlar.......

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Türk olursa bence bu Halil olur ama bende pek ihtimal vermiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bende şaşırdım açkçası son maçta 3 gol 2 asist yapan adam nsl sakat olur diye..ama baldırındaki bandajı görünce biraz korktum açkçası

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gelecek isim ne olursa olsun kampa katılmadı onun takıma ülkeye ısınmasını bekleyene kadar Şl Ön elemesi geçer ligde 3 4 hafta geçer ... yönetim bir an önce bitirsin şu işi

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Halil veya Fatih Tekke olur gibi geliyor bana ama en ağır basan Fatih Tekke...

Mesaj Yetkileri