Zor gibi ama belli olmaz Teknik Direktör çok ilginç seçimler yapıyor...
Zor gibi ama belli olmaz Teknik Direktör çok ilginç seçimler yapıyor...
yavaşdiyorum başka bişey demiyorum
Eskisi gibi oynasın milli forma verilmezse o İtalya'nın kaybı olur..
Anladik fanatik Juventuslusunuz,anladik Interden nefret ediyorsunuz.Ama biraz empati kurmaya calisin,bu forumda siz nasil Juveliyseniz,öyle interliler de cikar.Ozaman cok hararetli tartismalar dogar.Mesela bakin Futbol genele,Türkiyeden futbola.4 büyüklerin taraftarlari forumda mevcut ve eger ki bir kisi cikar o takimlardan birisine tas atarsa tartisma cikiyor ve is uyariya,hatta banlamaya bile variyor.Yani demek istedigim öyle rakip takima laf atmadan görüslerimizi bildirelim.Böyle daha iyi olur kanimca.
Hala iyi bir forvet olabilir kendisi ama Italya Milli takiminin ona ihtiyaci oldugunu sanmiyorum.Bir Lucarelli,Gilardino,Bianchi,Toni,Ia quinta daha iyiler Vieriden.Acikcasi Vieri icin bu saatten sonra Milli takim zor.
İtalyan devi Milan'ın, Bundesliga takımlarından Hamburg'da forma giyen savunma oyuncusu Vincent Kompany'yle ilgilendiği öğrenildi.
Serie A'da çok kötü bir sezon geçiren Milan'da hemen herkesin ortak teşhisi, sıkıntının savunmanın göbeğinde yaşandığına ilişkin düşünce. Bu nedenle de Ocak ayındaki transfer döneminde savunmayı güçlendirme yolunu seçmesi beklenen Kırmızı-siyahlılar, gündemlerine Hamburglu Vincent Kompany'yi alarak 10 milyon Avro'yu gözden çıkarmayı planlıyorlar.
21 yaşındaki Belçikalı yıldız, geleceğin umut veren oyuncuları arasında ön sıralarda gösteriliyor.Hamburg, geçtiğimiz sezon başında Anderlecht'ten 8 milyon Avro'ya trasfer ettiği bu futbolcuyu, yaşadığı ağır sakatlıklar nedeniyle sezon boyunca yalnızca 11 maçta sahaya sürebilmişti. Ancak bu sezon bu sakatlıklarını atlatan genç yıldız, şimdiden takımının demirbaşı hâline gelmiş durumda. Takımının gerek Bundesliga'da gerekse de Avrupa'da oynadığı hemen tüm maçlarda forma giyen Kompany, bir savunma oyuncusu olmasına rağmen bu karşılaşmalarda iki de gole imza attı.
Bu arada Milan'ın, Kompany transferinin gerçekleşememesi durumunda, Werder Bremen'de forma giyen 23 yaşındaki Alman stoper Per Mertesacker'le temasa geçeceği belirtildi.
bosveeer. HSV Kompany'yü satmaz. Zaten Vander Vaart gidici, diger yildizlarini hic satmazlar.
Satmazlar ama Milan alır.![]()
Kaladze de dahil tüm savunma her maç hata yapıyor Nesta haric...Kompany lazım takıma HSV satarmı bilmem ama Milan için iyi transfer olur...
Parayı basıp alırlar.Gelecek sezon genç bir milan izliycegimize eminim..
Bu adamdan Van der Vaart gibi.. Onca takım istedi, izLedi vs.. ama son durağı HSV oLdu.. çok enteresan..
Milan’ın asbaşkanı Adriano Galliani, Thierry Henry ve Luca Toni’nin transferleri ve Çarşamba akşamki Sampdoria galibiyeti hakkında açıklamalarda bulundu.
Adriano Galliani, 5-0'lık Sampdoria zaferinin takıma huzur getirdiğini ve geçtiğimiz haftalardaki kötü durumu yavaş yavaş unuttuklarını söyledi.
Galliani, “Şimdi yapmamız gereken tek şey bu galibiyetleri sürdürmek ve buna evimizde oynadığımız maçlar da dahil. Bunun dışında yapacağımız herşey bize kötü bir gelecek olarak geri döner,” diye konuştu.
Cumartesi günü San Siro’da oynanacak olan Torino maçı öncesi uyarılarda da bulunan Galliani, “Milan’ın Şampiyonlar Ligi’ni daha çok önemsediği ve bu nedenle Serie A’da kötü sonuçlar aldığı doğru değil. Her zaman için çok kötü durumda bile olsak ligde minimum dördüncü olmayı biliriz,” dedi.
Galliani sözlerini Thierry Henry ve Luca Toni’nin geçtiğimiz yaz gerçekleştirdikleri transferler hakkında yorum yaparak sürdürdü ve şunları söyledi:
“Uzun zamandan beri Henry’nin peşindeydik ve Milan formasını giymesine çok az bir süre kalmıştı ancak olmadı. Barça ona bizim verdiğimizin %50 daha fazlasını verdi. Toni ise Bayern Münih’e gitmeden önce bize çok yakındı. Ancak bu transfer de son anda gerçekleşmedi.”
Bak seeenn![]()
Gerçekten beceriksiz bir başkan Galliani hep lafta revizyon şart....
Bence Milan için uygun bir oyuncu...
Çok güzel bir yazı.Maçı İnter'in kazanır diye düşünüyorum..
Hiç da şaşırmadım.İnzhagi ile devam et sen.
Hayret genç oyuncu alıyorlar.Defans çok yaşlandı iyi olur bu transfer![]()
Almıştık değil alamadık.
So what?
Saike
Çekişmeli bir maç olacağı kesin.Umarım Juve kazanır.
Pabucumun reytingçisi. Söyleme bunu bari bu seni kurtarmaz beğefendi.
Büyük başkan!!!!!![]()
2 gün önce takım yaşlı değil dedi şimdi bu açıklama can sıkıntısından olsa gerek Toni v Henry gibi 2golcü kaçırılırmı...
hadi birini kaçırdın, sen milan başkanısın!, digerini garanti alman lazım, hadi alamadın bari hiç söyleme...
Atletico Madrid küçük bütçesi olan küçük taraftarları olan bir kulüp değil o kadar da kolay değil bu işler....
torres'ten sonra taraftar küser valladediğiniz gibi kolay değil bu işler aguero 15 milyon euroluk adam değil ne oyunculara ne paralar verildiğini göz önünde bulundurursak..
Umarım vermezler çok sevdiğim bir oyuncu ve atleticoda kalmasını çok istiyorum.Benim düşünce de zaten atleticonun kesnin vermeyeceğidir