Kesin mi bu?
Kesin mi bu?
Sonucta Milli Takım stoper Beşiktaş'ın şampiyonlugunda payı cok büyük , kulübüye iyi bir takviye yaptık.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Beşiktaşın defansını dağıtan oyuncuyu beşiktaştan galatasaraya getirdik tebrikler..
Gökhan Zan resmen Galatasaray'da!!!
Flaş bir transfer oldu bu, sonuçta Beşiktaş'ta yıllarca forma giymiş ve kaptanlığa kadar yükselmiş bir oyuncu. Galatasaray'a transfer olacağını tahmin etmezdim, Galatasaray büyük bir çalım atmış oldu Beşiktaş'a.
Ben hiç beğenmiyorum Gökhan Zan'ı, Servet'in boşluğunu da doldurabileceğini sanmıyorum ama Kewell'ı stoper oynatmaktan iyidir.![]()
Tamam, resmi sitede açıklamayı gördüm, çok sevmiyorum kendisini ama olsun, kulübeye iyi takviye. Yürürken sakatlanan Emre Güngör'ün iyi bir yedeği olabilir.
Emre Güngör'ün yarısı etmez...
Emre Aşık ve Semih var
madem birde yabancı stoper alınacak...
ne gerek vardı ki şimdi Gökhan transferine...
Avrupa standartında futbol oyanacağız deniliyor üstüne birde neredeyse kağnı kadar ağır olan bir stoper alınıyor.Hiç sevinmedim açıkcası ama kulübe açısından Kewell'dan iyidir stoper için.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
bu arada arkadaşlar yanlış anlamasın ama beşiktaşda bu transfer döneminde kötü durumlara düştü![]()
Bu transferin anlamı cok büyük iyi oyuncu oldugu için alınmadı , bence anlamayan arkadaslar var bu transferin sebebini.
Sok oldum gercekten. Gökhan Zan'i hic begenmiyorum ben. Pozisyon alma özelligi olmayan, sakatlik sorunu yasayan, hantal bir oyuncudur kedisi.
Eger bu isin icinde Adnan Sezgin varsa, yaziklar olsun ona ...
Beşiktaş'a çalım olarak bedavaya yedek kulübesi için ezeli rakibinin kaptanının başka bir ezeli rakibe gitmesi bence karsı taraf için cok zor bir durumdur.
bonservsissiz oyuncu, ekstra hiçbir özelliği yok.
çok uzak ihtimal olsa da, servet gibi utandırmasını bekliyorum hepimizi. hayırlısı.
Servet'in yerine alındıysa vah başımıza gelenler !!!
Gökhan Zan kendisine hala teklif yapılmadı diye bozulup G.Saray'a gitmiş anlaşılan.Çok bişey kaybettiğimizi düşünmüyorum.G.Saray'ın da çok bişey kazandığını düşünmüyorum.Sonuç olarak milli takımın stoperi.Ama her zaman söylediğim gibi Türkiye'nin en iyi 3-5 stoperinden biri.Tecrübesi ile kadroya derinlik katar kendisi...
Hayırlı uğurlu olsun...
iyi bir yedek olur gökhan zan
Cam Adam hayırlı olsun.GS iyi bir yedek stoper kattı kadrosuna.Daha çok umarız yedektir
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Beşiktaş'ın en iyi transferi Gökhan Zan'dan kurtulmak oldu.![]()
Bence G.Zan banko oynar, çünkü şu an takımda başka stoper yokYabancı bir stoper alınıp G.Zan ile beraber oynar. Emre de Semih de ilk 11 oynamaz diye düşünüyorum.
Dünya yıldızı almış gibi uçmanın anlamı yok. Aynı sekilde sacma bir transfer gibi lanse etmenin de anlamı yok. Gökhan üst düzey bir stoper degil, evet. Hatta devre arasına kadar oynadıgı maclarda defansını sıklıkla zor durumda bırakan bir adamdı. 2. devre performansını yükseltti; ama ortalama düzeyde bir isim. İlk 11 oynayacagını sanmıyorum. Zaten yabancı bir stoper alınacak. Eger Rijkaard performansını begenir, hazır görürse, ilk 11de görev verirse de O bunu bizden daha iyi bilir. Stoperde alternatiflerin artması için bedavaya yapılmış bir transfer. Kewell en azından stoper oynamayacak.![]()
Gökhan Zan ile bizde ilgilendik fakat olmamış anlaşılan.
Galatasaray Servet'i yollamaz ise Milli Takımımızın 2 stoperi birbirini çok daha iyi tanıyabilir.
Fakat Servet gideceği için yapılmış bir transfer sanırım.
Gökhan GS'ye mutlaka güç katacaktır.
Servet kalırsa eğer,işte o zaman süper bir iş yapmış olur G.Saray...
servet marsilya'ya gitmiyor. en azından şu an ortada böyle birşey yok. o nedenle gitmiş gibi yorum yapmak lüzumsuzdur.
Bu Demirören'i çok seviyorum ya Gökhan Zan gibi oyuncuyu nasıl unutur ya da bırakır anlamış değilimGalatasaray'a hayırlı uğurlu olsun Gökhan, ne yalan söyleyeyim Gökhan Zan'ı Fenerbahçe'de görmek isterdim. Servet Fransa'ya gitmezse çok iyi bir ikili olur Gökhan-Servet.
Gökhan Zan'ın çok yanlış bir transfer olduğunu düşünüyorum. Hataya tahammülü olmayan GS defansına saatli bomba etkisi yaratacak bir transfer. Tek artıları Türk olması ve milli takım tecrübesi.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !