Sayfa 47 / 61 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon
1,381 ile 1,410 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben de baştan beri öyle düşünüyorum, herhangi bir yaptırım beklemiyorum ama olur da bir yaptırım uygulanacaksa da, bu Galatasaray'ın Tofaş'a verdiği ücret ve İlkan'a verdiği ücretin toplamı kadar olur.

Basketbolda yıldız dediğimiz isimlerin transferlerinde dönen ücretler ortadayken bu miktar da 500 bini bile bulmaz diye düşünüyorum, bunu da TBF değil, muhtemelen özel anlaşma gereği mahkemeye gidilirse orası belirler.

Çünkü federasyonun kurallarına baktığımızda usulsüzlük doğuracak bir durum yok, İlkan'ın sözleşmesi fesih edilerek Karşıyaka'ya gitmesi sağlanıyor çünkü.

Yok imzaladıkları sözleşmede, fesih edilse de bizim oyuncumuz olmaya devam eder gibi bir madde varsa zaten direk kurallara aykırı bir sözleşme olduğundan kabul edilmesi mümkün olmadığı gibi cezai yaptırımlar da uygulanabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fenerbahçe Ülker'in İlkan için yaptığı başvuruda TBF İlkan'ın sözleşmesini tescil etti..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İlkan'ın sözleşmesinda NBA çıkış maddesi varmış.

http://www.bballheadlines.com/the-il...ase-a-cartoon/

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

@Drmhs: Evet, hazırsanız İlkan olayında dun akşam ve bu sabah yaşanan bu gelişmeyi ilk benden dinleyin.. Yorumsuz anlatacağım, yorum sizin...

@Drmhs: 1) Tüm basketbol kamuoyu İlkan hakkındaki kararın dun akşam F.Bahçe lehine sonuçlanacağını bekliyordu. Ben de sizinle paylaşmıştım zaten

@Drmhs: 2) TBF dün akşam toplandı ve İlkan'ın sözleşmesini F.Bahçe lehine onaylama kararını aldı ve açıklama için hazırlıklar yapılmaya başlandı

@Drmhs: 3)tam bu sırada G.Saray tarafından bir tlf geldi."Açıklamayı yapmayın, elimizde İlkan'ın bizim oyumcumuz olduğunu kanıtlayalan belge var"

@Drmhs: 4)Bu belgeyi bu sabah TBF ye bildireceklerini soylemlerine üzerine TBF dün açıklama yapmayarak bu sabahi bekledi ve belge ellerine ulaştı..

@Drmhs: 5)TBF yetkileleri belgeyi okumuşlar merakla.O belge İlkan'ın,E.Ataman ile çalışacak olmaktan dolayi mutluluğunu belirten bir roportaj çıkmış

@Drmhs: 6) G.Saray yönetimi bakın oyuncu Ataman'la çalışmak istiyorum diyor, bu bizim oyuncumuz olduğunu kanıtlar diye de yorum düşmüşler sonuna..

@Drmhs: 6) G.Saray yönetimi bakın oyuncu Ataman'la çalışmak istiyorum diyor, bu bizim oyuncumuz olduğunu kanıtlar diye de yorum düşmüşler sonuna..

@Drmhs: Basketbol konusunda kaynaklarım sağlamdır bilirsiniz.. Anlatan güvenilir bir kaynak ve kahkalar içinde anlattı. Ben yorum yapmıyorum..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

eğer doğruysa galatasaray böyle belgelerle savunuyorsa daha çok oyuncu kaybeder.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Galatasaray Medical Park'ın 2 sezon önce 5 yıllık özel sözleşme imzalattığı 22 yaşındaki İlkan Karaman'ın Fenerbahçe Ülker'le anlaşması iki büyük kulübü karşı karşıya getirmişti.

Konuyla ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu son kararını verdi. Fenerbahçe ile Galatasaray'ın arasını açan İlkan Karaman konusunda gelişmeler Sarı-Lacivertli ekipten yana oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu, İlkan Karaman'ın Fenerbahçe Ülker ile imzaladığı sözleşmeyi onayladı.

HAYALİ F.BAHÇE'YDİ
    Fenerbahçe'nin 3 yıllığına renklerine bağladığı Milli basketbolcu İlkan Karaman, transferi sonrasında ilk açıklamasını yapmıştı. Tek isteğinin Fenerbahçe Ülker'de oynamak olduğunu belirten Milli basketbolcu, hayalinin gerçekleşmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirmişti.

TBF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA
    "Sporcu İlkan Karaman hakkında Federasyonumuza ibraz edilen evraklar ve sporcunun durumu mevzuat çerçevesinde değerlendirilmiş olup, ilgili birimlerce incelenmesi sonrası; sporcunun Fenerbahçe Spor Kulübü ile imzalamış olduğu TBF Tek Tip Sözleşmesi'nin tesciline karar verilmiştir.
    Fenerbahçe, Galatasaray ve Karşıyaka Kulüplerinin dâhil olduğu ve kamuoyuna yansıyan transfer işlemleri konusunda TBF konunun daha iyi anlaşılabilmesi amacı ile aşağıdaki açıklamaların yapılmasını gerekli ve yararlı görmüştür.
    -Sözleşmeli Sporcular Lisans, Tescil ve Transfer Yönetmeliği çerçevesinde Karşıyaka Kulübü 24.08.2011 tarihinde sporcu İlkan Karaman ile TBF kurallarına uygun iki yıllık "Tip Sözleşme" yapmış ve tescil ettirmiştir.
    -Karşıyaka Kulübü 12.07.2012 tarihinde bahse konu sözleşme şartlarında yazan hususları değerlendirerek ve yönetmeliklerde öngörüldüğü şekilde sporcunun bonservisini imzalamak sureti ile sözleşmeyi sonlandırmıştır. Durum, KSK tarafından TBF'ye de bildirilmiştir.
    -Bu şekilde serbest kalan sporcuların, oyunculuk yapabilmeleri için, Sözleşmeli Sporcular Lisans, Tescil ve Transfer Yönetmeliği'ne uygun olarak herhangi bir kulüp ile TBF resmi 'Tip Sözleşmesi'ni imzalaması ve Federasyona tescil ettirilmesi gerekmektedir.
    -Serbest kalan sporcu İlkan Karaman, bu şekilde mevzuata uygun Tip Sözleşmeyi, Fenerbahçe Kulübü ile 16.08.2012 tarihinde imzalayarak, Federasyona 17.08.2012 tarihinde ibraz etmiş ve anılan sözleşme yapılan incelemeler sonucunda bugün tescil edilmiştir.
    Bilindiği üzere; Mevzuat ve Tahkim Kararları gereğince, Federasyon tarafından tescil edilmeyen ve tarafların kendi aralarında 'özel' olarak imzaladıkları, 'Özel sözleşme, özel fesihname ya da özel nitelikteki her türlü evrak', Federasyon tarafından hukuken dikkate alınmamaktadır. Bugüne kadar bu yönde pek çok uygulama TBF tarafından yapılmıştır. İlgili taraflardan GS Kulübü de buna örnek bir durumu yaşamıştır.
    Diğer taraftan T.C. Anayasası'nın, Sporun Geliştirilmesi ve Tahkim başlıklı 59. maddesinin 29.03.2011 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 'Ek Fıkrası' çerçevesinde, taraflar arasında ortaya çıkacak 'Özel Sözleşmelere' dayalı maddi ihtilaflarda, Federasyonlar ancak tarafların tamamının yetki vermesi halinde konuyu inceleyerek karara bağlayabilmekte, bunun dışındaki parasal ihtilaflar, özel sözleşmeye aykırılık, özel sözleşmelerdeki taahhütleri ihlal vb. konularda 'Adli Yargı Mercileri' yetkili bulunmaktadırlar.
    Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunulur.
    Türkiye Basketbol Federasyonu"http://spor.internethaber.com/spor/basketbol/fbahce-gsarayin-elinden-kapti-135045.html

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ortada çok büyük ihmal var bizim yönetimimizden.Murat özyer ve diğer yöneticiler biran önce kıvırmak yerine açıklama yapmalılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Karikatür iyiymiş.

Duyumcular yerine İlkan Karaman konusunda resmi sitemizin daha güvenilir olduğunu düşünüyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

TBL'de transfer büyük oranda bitti sanırım, ne güzel çok hareketli günler yaşıyorduk McCalebb'ler, Gordon'lar, Domercant'ler falan
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Vladimir Dasic Beşiktaş’ta

Erkek Basketbol Takımımız, Karadağlı yıldız oyuncu Vladimir Dasic’i kadrosuna kattı.
    Erkek Basketbol Takımımız, 24 yaşında ve 2.08 boyunca olan Karadağlı başarılı oyuncu Vladimir Dasic ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
    Budućnost Podgorica, Real Madrid, Gran Canaria takımlarının formalarını giyen Dasic geçtiğimiz sezon ise Lottomatica Roma takımında oynadı. Karadağ milli takımıyla, Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele eden Vladimir Dasic, 12.3 sayı, 5.1 ribaunt, 2.3 asist ve 1.7 top çalmayla oynuyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Transfer iyi, güzel de; bir de 1 yıllık anlaşılmasa... Sezon sonu gelince sıkıntı yaşıyoruz işte, bu tek senelik sözleşmelerden.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Aynen iyi oynarsa seneye gider

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Transfer iyi, güzel de; bir de 1 yıllık anlaşılmasa... Sezon sonu gelince sıkıntı yaşıyoruz işte, bu tek senelik sözleşmelerden.
    Erman Kunter; Oyuncu potansiyeL bir oyuncu ve çok fazLa taLibi oLan bir oyuncu oLduğu için 2 yıLLık anLaşma yapamadık. MiLLi takımda da şu anda çok formda ve bir çok önemLi kuLüp kendisine tekLif yaptı dedi. Ama bize önceden vermiş oLduğu bir söz oLduğundan doLayı bize oLan sözünü tutup 1 yıLLık ta oLsa bize katıLmayı kabuL etti dedi. BeLki sezon ortasında gidişata göre 1 yıL daha uzatabiLecekLeri beLirtti.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Potansiyeli olan adamlarla 1 yıllık kontrat yapmayın artık. Hayırlı olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Erman Kunter; Oyuncu potansiyeL bir oyuncu ve çok fazLa taLibi oLan bir oyuncu oLduğu için 2 yıLLık anLaşma yapamadık. MiLLi takımda da şu anda çok formda ve bir çok önemLi kuLüp kendisine tekLif yaptı dedi. Ama bize önceden vermiş oLduğu bir söz oLduğundan doLayı bize oLan sözünü tutup 1 yıLLık ta oLsa bize katıLmayı kabuL etti dedi. BeLki sezon ortasında gidişata göre 1 yıL daha uzatabiLecekLeri beLirtti.
    En azından verdiği sözü tutmuş. Buna da şükür. Teşekkürler Dasic. Sezon ortasında sözleşmesini uzatırız umarım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Randal Falker Beşiktaş’ta

27.09.2012

Erkek Basketbol Takımımız, Amerikalı oyuncu Randal Falker’i kadrosuna kattı.
    Erkek Basketbol Takımımız, 27 yaşında 2.01 boyunda ve 115 kilo olan başarılı pivot Randal Falker ile anlaşmaya vardı.
    Daha önce 4 sene Fransa’nın Cholet Basket takımında forma giyen deneyimli oyuncu, bu sabah Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde sağlık kontrolünden geçti. Bir dizi testten geçirilen oyuncumuzda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı bildirildi.

Yeni transferimiz Randal Falker, internet sitemize açıklamalarda bulundu:
    “Dün İstanbul'a geldim. Daha henüz tam anlamıyla gezme fırsatım olmadı. Ama gördüğüm kadarıyla çok büyük şehir. İlk tanıştığım trafik oldu. Kendisi kadar trafiği de büyük bir şehir İstanbul.”

‘Başarılı Olmaya Geldim’
    “Ben başarılı olmak için basketbol oynuyorum. Basketbol benim için çok şey ifade ediyor. Buraya da başarılı olmak için geldim. Elimden ne geliyorsa sahada takımımın başarısı için ortaya koyacağım.”

‘Erman Kunter Başarılı Bir Antrenör’
    “Erman Kunter'le daha önce de çalıştım. Bana göre çok başarılı ve iyi bir antrenör. Kendisi oyuncularına karşı çok sıcak kanlı ve iyi niyetli, bu da onun başarısının parçalarından biri. Onunla çalışmak bana mutluluk veriyor.”

‘Takım iyi oyunculardan kurulu’
    “Dün takımımın hazırlık maçını izleme şansım oldu. Gördüğüm kadarıyla iyi bir kadroya sahibiz. Güçlü oyuncularımız var. Ben de onlara katkı sağlayacağım.”

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/53309/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Falker'ı tanımıyorum ama Euroleague'de kısa boylu pivot sıkıntı yaratabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Atletik bir yapıya sahip değilse, bence de boyu dezavantaj sağlar birçok maçta. Umarım faydalı olur. Hayırlı olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Cholet den geldiyse sıkıntı yok hoca tanıdıgı oyuncuyu almış

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bence hala yabancı bir skorer ihtiyacı var takımın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Savunma direncini attırmak için iyi bir hamle. Umarım en üst düzeyde katkı sağlar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İzzet Türkyılmaz ---> Galatasaray deniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Oyun kurucu bölgesinde Barış Ermiş ve Bo McClebb opsiyonu bulunan sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon Olimpia Milano'da oynayan JR Bremer'i kadrosuna kattı.

Oyuncunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketi Higher Vision Sports AMG, F.Bahçe ile anlaştıklarını açıkladı. 31 yaşındaki ve 1.91 boyundaki Bremer geçen sezon ligde 8.4 sayı ve 2.4 asist ortalaması yakaladı.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Gaziantep BŞB'den bomba transfer!

Beko Basketbol Ligi'ne bu sezon yükselen Royal Halı Gaziantep BŞB, kadrosunu Joey Dorsey ile güçlendirdi. THY Euroleague'de Olimpiakos ile geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan NBA patentli Dorsey, takımının hafta sonu oynayacağı Tofaş maçında sahada olacak.

Royal Halı Gaziantep BŞB, kadrosunu Olimpiakos'tan ayrılan 2.06 boyundaki pivot Joey Dorsey ile güçlendirdi.

Geçtiğimiz sezon Olimpiakos'un lig ve Avrupa şampiyonluklarında büyük rolü olan Dorsey, Euroleague'de ortalama 14 dakika süre alırken 4.2 sayı ve 4.4 ribaund ortalamarıyla mücadele etti.

NBA'de Houston Rockets, Sacramento Kings ve Toronto Raptors formalarını giydikten sonra Caja Laboral'a transfer olan 29 yaşındaki ABD'li pivot, ardından da Olimpiakos'un yolunu tutmuştu.

Öte yandan ABD'li pivot geçtiğimiz sezon Yunan liginin en iyi savunma oyuncusu seçilmişti.

Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Yunanistan'ın Olympiakos takımı Joey Dorsey ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

DEVAMI...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

G.Antep BB çok iyi bir transfer yaptı gerçekten.

Biz de Eurolig'i düşünerek NBA'de boşta kalan basketbolculara ve Eurolig'den elenen takımların oyuncularına yönelsek fena olmaz. 1-2 isim dışında yabancılarımızı hiç beğenmiyorum şahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Domercant'in sakatlığından sonra transfer yapacakmışız. Nocioni ve Arroyo isimleri söylendi Ergin Ataman tarafından.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dandik NBA oyuncularının yıldız olduğu Avrupa piyasasında Nocioni oldukça iyi olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cemal Nalga --> Beşiktaş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ermal Kurtoğlu'yu tercih ederdim. Şartlar bunu gerektiriyorsa da, yapacak bir şey yok. Hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe için iddialar var, Bremer gidecek Arroyo gelecek şeklinde.

Sayfa 47 / 61 İlkİlk ... 37454647484957 ... SonSon

Mesaj Yetkileri