Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 47 / 422 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
1,381 ile 1,410 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben olsam o paraya bile vermem o adamı bu arada ben de bi atletico taraftarıyım ama ilk defa gördm burayı güzel olmş.. ellerinize sağlık

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

aramıza hoşgeldin anıl bu sıcak ortamda aile ortamını yaşayabilirsin.mesajlarını esirgeme bizlerden

la liganın gol kralı agüeronun dün osasunaya attığı gol.

http://www.megavideo.com/?v=DLULMR80

yok böyle bir top sürme yeteneği.izleyin mutlaka,özellikle seçtim.

Agüero mükemmel bir gol atmış atletico da kalması dileğiyle

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Atletico'yu çok severim sempatim vardır onlara İspanya'da halkın takımı Atletico'dur

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Atletico'yu çok severim sempatim vardır onlara İspanya'da halkın takımı Atletico'dur
    O zaman aramıza hoşgeldin los colchoneros

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    O zaman aramıza hoşgeldin los colchoneros

Sağol , Hoşbulduk

La liga 'da Atletico devri başlıyor yavaş yavaş

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Default Ronaldinho'nun arzusu!

dönemde takımda ayrılacağı yönünde sıkça haberler çıkan Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, takımdan ayrılmayacağını söyledi.

İspanya'da yayın yapan El Mundo Gazetesi'ne konuşan Barcelona'nın tartışılan yıldızı Ronaldino, takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara son noktayı koydu. Son dönemde sakatlığı nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan ancak İspanyol basınında gece hayatı olduğu gerekçesiyle kadroya alınmadığı iddia edilen Ronaldinho, Chelsea ya da Milan kulüplerinden birisine transfer olacağı şeklindeki haberlerle ilgili olarak, "Ne Chelsea ne de Milan. Ben Barcelona'da kalmak istiyorum. Bu benim arzum. Bu, Ronaldinho'nun arzusu" dedi.
    Ronaldinho, İspanyol basınında özel hayatıyla ilgili olarak çıkan haberlere ise sahada cevap vereceğini vurgulayarak, "Haberler beni üzdü çünkü ben beş sezonluğuna buraya geldim. Ben geldiğimden beri hep aynıyım ama son dönemde benzer davranışlar bana karşı yapılmaya başlandı. Bunlar beni çok üzdü ancak hayat her zaman mükemmel değil. Benimle ilgili yapılan eleştirilere sahada cevap vereceğim" diye konuştu.
    Sakatlığı nedeniyle Barcelona'nın son 3 maçında forma giyemeyen Ronaldinho, Katalan ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde Alman ekibi Stuttgart'la yapacağı maçın ise kadrosuna alındı.

01.10.2007
    Kaynak : İHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barcelonada kalmak istiyorsa hareketlerine dikkat etmeli kendine bir an önce çeki düzen vermeli Barca ona muhtaç olmadığını çok güzel gösteriyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Artık Barça'nın Ronaldinho'ya ihtiyacı yok kanımca. Onu iyi bir fiyata satmak en mantıklı hareket olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Barça olsun Chelsea olsun yada Milan farketmez bence.Ronaldinho 1 numara kendisi için en iyisini yapacağına şüphem yok.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Artık hiç iyi oynayamıyor. Bitmiş eski bir pil gibi. Kendisine çeki düzen versin,baksın. Yoksa onun için çok kötü olacak.

Futbolda hiç bir takım yada Klüb açık açık ben oraya gitcem böyle yapcam demez.. O yüzden Ronaldinho nun açıklaması doğal... Son yaşanan gelişmelerden sonra ayrılcak gibime geliyor Chelsea gidebilir ayrılırsa...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Elleri 7.5 milyon avro

İspanya Milli Takımı'nın ve Real Madrid'in kalecisi İker Casillas, hayatını kazandığı ellerini yıllık 7.5 milyon Avro'ya sigortalattı.

Mariah Carey, Jennifer Lopez, Heidi Klum gibi manken veya ünlü şarkıcıların vücutlarının belirli yerlerini sigortalaması ile başlayan, daha sonra futbolcu David Beckham'ın bacağını sigortalatmasıyla spor dünyasına da giren ünlülerin para kazandıkları yerlerini sigortalatması modasına kaleci Casillas da katıldı.

Groupama adlı sigorta şirketi ile 1 yıllık anlaşma imzalayan Casillas, profesyonel veya özel bir ortamda elinin sakatlanması halinde 7.5 milyon Avro alacak. ''Rahat olmak istiyordum'' diyen Casillas, sigorta şirketi için bir reklam filminde de oynarken, reklamda hayranlarına imza verirken ya da süpermarkette alışveriş yaparken ellerini kullanmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ne gereği varki şimdi bunun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

reklamda hayranlarına imza verirken ya da süpermarkette alışveriş yaparken ellerini kullanmıyor
    Yok daha neler

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Default Riquelme'nin peşindeler

İngiltere Premier Ligi'nde sezona fırtına gibi başlayan Manchester City'nin, Arjantinli yıldız futbolcu Juan Roman Riquelme'yi transfer etmek istediği iddia edildi.
    İngiltere'de yayın yapan Daily Mail Gazetesi'nde yer alan bir haberde, Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Arjantinli ünlü futbolcu Juan Roman Riquelme'yi transfer etmek istediği ifade edildi. Gazetede yer alan haberde, Manchester City'nin İsveçli teknik direktörü Sven Goran Eriksson'ın da Riquelme'yi kadrosuna görmek istediği ve bu transfere onay verdiği belirtilirken, Riquelme'nin bonservisini elinde bulunduran İspanyol ekibi Villarreal'le de görüşmelerin birkaç gün içinde başlayacağı
    aktarıldı.
    Arjantin Milli Takımı'yla birlikte son olarak Copa America'da bou gösteren ancak uzun bir süredir yeşil sahalardan uzak kalan Riquelme için Manchester City'nin Villarreal'e 8 milyon euro önereceği de iddia ediliyor.

02.10.2007
    Kaynak : İHA

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Riquelme premier ligde oynayamaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abartmış

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Riquelme daha büyük klüpleri hak ediyor bence

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

bence riquelme man city nin havasini bozar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Riquelme daha büyük klüpleri hak ediyor bence
    Bu tip takımlar büyük takım olmak için alırlar zaten bu tip oyuncuları. ManCity de bunu istiyor. Bence yakışır.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

kayseriye gidecek kadro
    Falcón, Seitaridis, Antonio López, Pernía, Cléber Santana, Forlán, Raúl García, Luis García, Agüero, Maxi Rodríguez, Fabiano Eller, Abbiati, Zé Castro, Jurado, Reyes, Maniche, Pablo Ibáñez, ve Simao

atletico 2- 0 osasuna

http://www.youtube.com/watch?v=ECcL84behiU

agüero bugün basın toplantısı yaptı ve kendisinin son zamanlardaki performansını değerlendirdi.ayrıca messi keşke bizim takımda olsa onla yan yana oynamayı çok isterim gibisinden açıklamalar yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ben ronaldinholu barçadan pek zevk almıyorum.free-kick ve penaltılar dışında yapabildiği bir şey yok gibi.sahada varlığını bile önemsemiyorum artık.diğer oyuncularda rahat oynayamıyor onun oynadığı zamanlar.yani r10 yedek kalıcak birisi olmadığı için satılmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Henry'nin hat-trick yapmasına sevindim...

Ronaldinho bugün güzel oynuyor valla.Stuttgart karsisinda etkili.Ilk golde güzel bir kafa vurdu,kaleci zorlukla cikardi,dönen topu Puyol tamamladi.

Su ana kadar macin en iyisi yine MESSI! Gerci 2 kez kaleciyle karsi karsiya kacirdi ama müthis oynadi,cok yararli oluyor takima

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ronaldinho bugün güzel oynuyor valla.Stuttgart karsisinda etkili.Ilk golde güzel bir kafa vurdu,kaleci zorlukla cikardi,dönen topu Puyol tamamladi.

Su ana kadar macin en iyisi yine MESSI! Gerci 2 kez kaleciyle karsi karsiya kacirdi ama müthis oynadi,cok yararli oluyor takima
    üzülme baran 3. seferde golü attı messi.

ayrıca baran ben r10 için genel konuştum.

Tabiki Ronaldinho`da bir düsüs var.Morali cok bozuk.Ama onun yeteneginden süphesi olan var mi ? Onun zamaninda takimiza ne kadar yararli oldugunu hepimiz gördük.Ben böylesine yetenekli bir ismin,böylesine silinmesine karsiyim.Ronaldinho hem insanligiyla,hem yetenegiyle daha uzun yillar Barcada cok basarili olacaktir.Buna eminim ! Onun ihtiyaci oldugu tek sey zaman.Zamanla kendini düzeltir,hatalarini düzeltir ve eski özledigimiz Ronaldinho geri gelir

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tabiki Ronaldinho`da bir düsüs var.Morali cok bozuk.Ama onun yeteneginden süphesi olan var mi ? Onun zamaninda takimiza ne kadar yararli oldugunu hepimiz gördük.Ben böylesine yetenekli bir ismin,böylesine silinmesine karsiyim.Ronaldinho hem insanligiyla,hem yetenegiyle daha uzun yillar Barcada cok basarili olacaktir.Buna eminim ! Onun ihtiyaci oldugu tek sey zaman.Zamanla kendini düzeltir,hatalarini düzeltir ve eski özledigimiz Ronaldinho geri gelir
    dediklerinin hiçbirinden bir şüphem yok baran inşallah kendine gelir.bence ona bir hava değişikliği iyi gelir.bunu demek istedim.ama ne yazık ki eski r10'u mumla arıyoruz.

Puyol v Messi atmış 2-0 önde Barcelona..

Barca kazandı Messi gol atma yeter artık

Mesaj Yetkileri