Sayfa 47 / 578 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
1,381 ile 1,410 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selçuk İnan - Arda çok can yakar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yahu bu nasil hakem ya ligdekilerden cekmedigimiz gibi bide burda cikti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Balta yine iş başındaymış sanırım.

Arda çıktı Aydın girdi. İnşallah ciddi bir sakatlık yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ne oldu tam olarak? Sakatlık hangi bölgeden? Ciddi bir şey değildir umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnsallah tedbir amacli alinmistir oyundan, ciddi birseyi yoktur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

balta sayesinde gol yememiz iyi oldu fatih terim onun kulağını çekicektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hazirlik maclari bu kadar buyutmeye gerek yok lig basliyana kadar fatih hoca hakan ve caglarin kulagini ceker..

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

kadroyu biri söyleyebilir mi?? Bide fransa'nın forma kalıpları nasıl?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kazım'ın attığı golde Selçuk Sabri'yi çok iyi görmüş gerçekten.Önümüzdeki sezon bu kilit paslarıyla çok faydalı olacaktır Selçuk.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ciddi diyorlardı Arda için sağ bacağına dizle ilgili darbe almış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Of ulan Arda iyi bak kendine ya elin Messi'sinin bilegine ne derece basiyorlar olmuyor bisey.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

basanda sizde antremanlarda dikkat etsin
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arda'ya yazık olur eğer sakatlığı ciddiyse, kampı kaçırmaz inşallah.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Abi yukarida paylastigim afisteki formanin kesilmemis hali vardi bende de acilmiyor su an.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    basanda sizde antremanlarda dikkat etsin
    Ujfalusi basmisti yahu dogru

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Üstteki forma photoshop olabilir bu resmin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet aynı resim.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post

Üstteki forma photoshop olabilir bu resmin.

katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Photoshop evet GSCimbom linki paylaşmıştım önceki sayfada, Sinan Eroğlu adlı üye aynı şeyi diyordu. Bu kadar basit olmaz forma tanıtımı vs vs. İnşallah dediği gibi olur.

edit: ahanda bu http://www.gscimbom.com/forum/turgay...ml#post2965784

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avusturya kampında çalışmalarını sürdüren ve ikinci hazırlık maçını Unterhaching ile oynayan Galatasaray'da Arda Turan, sarı-kırmızılı taraftarların yüreğini ağzına getirdi.

Karşılaşmanın ikincin yarısında oyuna dahil olan Arda Turan, mücadelenin 63. dakikasında baldırına bir diz darbesi alarak sakatlandı ve yerini Aydın Yılmaz'a bıraktı. Kaptan Arda Turan'a ilk müdahale hemen yapılırken; kulübümüz bu konuda resmi bir açıklamada henüz bulunmadı.

Sevindirici haber ise Lig TV muhabirlerinden Pınar Argun'dan geldi. Argun, Arda Turan'ın sağ üst baldırına bir darbe aldığını ancak genç futbolcunun durumunda korkulacak bir sakatlığın olmadığını belirtti.

Öte yandan ilk hazırlık maçında genç oyuncularına şans veren Fatih Terim, bu karşılaşmada deneyimli isimleri sahaya sürdü. Yeni transferler Ujfalusi ve Ceyhun Gülselam da ilk 11'de sahaya çıktı. Maç öncesinde Unterhaching'de bir sezon geçiren Ceyhun Gülselam'a eski takımı tarafından çiçek verildi. Ceyhun Gülselam kaptanlık pazubandıyla sahaya çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ohhh çok sevindim bu habere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıklama da geldi ;

Sağlık Raporu: Tomas Ujfalusi – Arda Turan

Galatasaray’ın SpVgg Unterhaching ile oynadığı hazırlık maçı sırasında Tomas Ujfalusi ve Arda Turan’da rakipleriyle girdikleri mücadele sırasında aldıkları direkt darbe sonucu yumuşak doku zedelenmesi meydana geldiği tespit edilmiştir.

Riske edilmemek için oyundan alınan her iki oyuncunun tedavisine Dr. Sarper Çetinkaya ve ekibi tarafından başlanılmıştır. Tomas Ujfalusi ve Arda Turan, Galatasaray’ın yapacağı ilk idmanda takımla beraber çalışmalara katılabilecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu akşamki maçı izlemedim ancak Hakan Balta yine felaketmiş.Bu adama güvenip yola çıkılmaz.Vaz geçtim ne orta saha ne kaleci.Bize acilen sol bek lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu Arda haberi rahatlattı ama bu rakipte bi hoş yav ayıptır günahtır, hazırlık maçında böyle sert müdahaleler yapılır mı hiç mi vicdan yok arkadaş.
    Screw you guys, I'm goin' home

Aynı tas aynı hamam. Diyeceksiniz ki daha erken, fazla birşey beklememek lazım. Ama şu takımları da yenemiyorsak gelecek sezona nasıl umutla bakalım? Şu takımlardan bile gol yiyoruz. Verdiğimiz pozisyonları gördünüz mü?
    Bu defansın değişmesi şart. Defansın sağlam olursa zaten orta saha ve forvet oyuncuların daha iyi performans sergiler. Onlara daha az yük biner. Acilen sol bek lazım!
    Hala forvet alacağız diyor yönetim. Herkes ister güzel bir forvet ancak TSL'ye Baros - Elmander- Stancu üçlüsü yeter de artar bile. Şampiyonlar Ligi'ne falan gittiğimiz yok sonuçta.

Başkan Aysal, transferde önlerinde zaman olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

''En iyi seçimi en iyi şartlarda yapmak zorundayız. Forlan ve Drogba önemli oyuncular. Ama önemli oyuncuların önemli sorunları da oluyor. Kontratları devam ediyor. Bazısında futbolcunun kendisi, bazısında kulübü, bazılarında menajeri veya eşi zorluk çıkarabiliyor. Geldiğimiz nokta tatmin edici. Takımın içinde iki kuvvetli yere transfer ihtiyacı var. Biri forvet, biri orta saha. Aşağı yukarı ihtiyacımızı karşılaşmış durumdayız.''
    Ünal Aysal hala böyle düşüne dursun. Bugün bu hatayı Balta yapar, yarın Servet. Alın size Almanya'daki oyuncularımızın transfer ücretleri:

Ömer Toprak DC 6.960.000 TL'ye Freiburg'dan Bayer 04 Leverkusen'e
    Burak Kaplan 1.508.000 TL ye Leverkusen'den Beşiktaş'a
    Mehmet Ekici 11.600.000 TL ye Werder'e
    Ilkay Gündoğan 9.280.000 TL ye Dortmund'a
    Gökhan Töre 3.016.000 TL ye Hamburg'a
    Tunay Torun bedelsiz Herta Berlin'e
    Transfermarket'den alıntı.
    Ömer Toprak bu fiyata kaçmazdı. Ayrıca başka bir forumda okuduğum bir yazıyı da buraya koymak istiyorum:

Mehmet Helvacı Mehmet Ekici ile anlaşmıştı. Hatta twitter hesabından bile açıkladı. Kendisi seçilmesede yeni yönetime anlaştıkları oyuncuların alınması konusunda yardımcı olacaklarını söyledi. Turgay Kıran ın ekibi de Kevin Gameiro ile anlaşmıştı.

Daha sonra Ünal aysal seçilince, diğer adayların anlaştığı oyuncular yeni yönetime kolaylık sağlamak amacıyla önerildi. Büyük ihtimalle Ünal Aysal bu isimler hakkında Terim le görüşmüştür. Oda gerek duymamıştır.

Yoksa yazdığım oyuncuların hiçbiri alınmayacak oyuncular değil. İstenmemiş demek ki.
    Nesini beğenmezsin ki bu oyuncuların? Bu kadar yüksekten de uçmaya gerek yok ki... Drogba'ymış, Forlan'mış. 1 aydan fazla süredir bekliyoruz transfer için. Bana göre Selçuk dışında güzel bir transferimiz yok. 2 hafta Drogba ile kandırıldık, 2 hafta da Forlan - Reyes ile kandırıldık. Artık icraat görmek istiyoruz.

Maçı izlemeyenlere özet görüntüler: http://www.youtube.com/watch?v=KzUG2...layer_embedded

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal kafasına göre yapmıyor transferi, Fatih Terim hangi mevkiiye kaç adam hangi adamları isterse onları almaya çalışıyor. Mehmet Helvacı, Ekici'yle anlaşmadı sadece listesindeydi. Adnan Polat da geçen gün çıktı Kanaltürk'e "Mehmet Ekici'yle Drogba'yı ben olsam alırdım." dedi. Azıcık sakin olun. Yönetime yetki daha yeni verildi. Farkındaysanız şu ana kadar maliyetli bir transfer yapmadık, önümüzdeki transferler daha maliyetli olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Arda ve Selçuk bu sene takımda harcanacaklar.Takımdan zevk alamıyorum.Elmander'i çok severim fakat bizim ligimizde iş yapmaz.Bizim ligde yavaş olupta iş yapan yok(Alex başka).Bize hızlı adam lazım sprinter adam lazım.Baros geldiginde sprinterdi fakat sakatlana sakatlana iş bitmiş gerçekten.Stancu ayrı dert.Ben olsam Kazım ve Pino ya güvenirim.Sag bekede gerek yok.Sabri iyi başladı Serkan ise toparlıyor gibi.Ben olsam santrafor alırım.Yani 2-3 tane oyuncu alınacagına orta sahaya biraz daha ucuz maliyetli ama iş yapabilecek bir oyuncu ve sağlam bir santrafor alırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 sene önce gol kralı olan Makukula hızlı mıydı? Ya da yine eski gol krallarından Semih Elmander'den çok mu hızlı?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bizim ligimizde hızlı adam iş görüyo, yavaş adam iş görmüyosan Hakan Şükür nasıl lig tarihinin en çok gol atan adamı? ayrıetten ağır dediğin adam dünyanın en tempolu liginden geliyo bilmem farkındamısın ?

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Arda ve Selçuk bu sene takımda harcanacaklar.Takımdan zevk alamıyorum.Elmander'i çok severim fakat bizim ligimizde iş yapmaz.Bizim ligde yavaş olupta iş yapan yok(Alex başka).Bize hızlı adam lazım sprinter adam lazım.Baros geldiginde sprinterdi fakat sakatlana sakatlana iş bitmiş gerçekten.Stancu ayrı dert.Ben olsam Kazım ve Pino ya güvenirim.Sag bekede gerek yok.Sabri iyi başladı Serkan ise toparlıyor gibi.Ben olsam santrafor alırım.Yani 2-3 tane oyuncu alınacagına orta sahaya biraz daha ucuz maliyetli ama iş yapabilecek bir oyuncu ve sağlam bir santrafor alırım.
    Aksine santraforların yeterli olduğunu düşünüyorum. Baros - Elmander ikilisi Süper Lig için yetersiz mi? Santrafor yerine defansa takviye şart bence.

Mesaj Yetkileri