Sayfa 470 / 896 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon
14,071 ile 14,100 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hasan ali kaldırım değil de, özgür çek ile ilgilieniyoruz galiba.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hasan Ali Kaldırım baya yağlı olur almaya kalksan. Ö.Çek daha makul olur.

yav onlardan ziyade şu dmc yi alsak daha iyi olacak

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    hasan ali kaldırım değil de, özgür çek ile ilgilieniyoruz galiba.
    2sinden biri geldim mi sıra geldi kaliteli ön liberoya..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Waow işte süper oldu,Aziz yıldırım yoboyu alacağız dedi sonra düzeltti almaya çalışıyoruz dedi mutlaka yoboda dahil olacak takıma endişeniz olmasın.Yobo olmazsa daha kalitelisini getiririz dedi yani mutlaka bi yabancı stoper olacak.

Hasanı değilde Özgür Çek'i bekliyor ve istiyorum o gelirse tam süper olur işte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Özgür Çek bizim çocuğumuz inşallah o da gelir.Ama ben şu ana kadar ki transfler ve ismi geçen türk oyuncular arasında en çok Serdar'a sevindim.Çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum,tabi Kayserispor'lu arkadaşlar daha iyi bilirler.Bence Serdar;ersan gülüm ve serdar aziz ile birlikte türk milli takımının stoper anlamında geleceğini oluşturuyor.Çok iyi oldu bu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Özgür'ü keşke göndermeseydik şimdi boşu boşuna o kadar para vereceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şimdi de oyuncuyla anlaşıldı kulüpler arası anlaşma yok deniliyor. Muhabirler tek tek düzeltiyorlar haberlerini. Keşke kulüple anlaşma olmuş olsaydı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Waow işte süper oldu,Aziz yıldırım yoboyu alacağız dedi sonra düzeltti almaya çalışıyoruz dedi mutlaka yoboda dahil olacak takıma endişeniz olmasın.Yobo olmazsa daha kalitelisini getiririz dedi yani mutlaka bi yabancı stoper olacak.

Hasanı değilde Özgür Çek'i bekliyor ve istiyorum o gelirse tam süper olur işte
    Hasan çok kaliteli ama pahalı kaçar biraz bize.Türkiye içine çok para harcadık bu sene.

Ayrıca bana lüks geliyor stoperlerin ikisinin de yabancı olması.Serdar Kesimal'e güveniyorum.Herkes güvenmeli çok potansiyelli bir oyuncu kendisi.Yabancı ön libero istiyorsak,stoperimizin biri türk olmalı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

serdar iyi geldi hoş geldi de, ne olur yobo'yu bırakmasınlar. yobo bu ya başkasına benzemez. 8M istiyor diyor birçok internet sitesi 5.5M olduğuna emin misiniz? 5.5M sa eğer başkan ne bekliyor da bitirmiyor bunu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında bir bakıma bu sene olmasada ilerki bir iki senede Yobo'yuda kısa vadede kullanıp, tıpkı kalede yaptığımız Türk devrimi gibi stoperimizede Serdar'ı yerleştirmeliyiz. Hem yabancı hakkımızı başka yerde kullanabiliriz hemde Serdar gibi yetenekli bir stoperi kazanmış oluruz. Büyük bir takımda ne kadar çok üst düzey maça çıkarsa hem milli takım adına hemde kendi adına çok daha iyi olacaktır...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Serdar Kesimal İçin Söz Alındı

Fenerbahçe Kulübü, Kayserispor'un 21 yaşındaki genç stoperi Serdar Kesimal için Söz Aldı

Fernerbahçe, Kayserispor'un milli oyuncusu Serdar Kesimal için Kayserispor'dan söz aldı. Acunn.com'un ulaştığı Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Serdar için daha önce Fenerbahçe'ye söz verdiklerini ancak şu an bir gelişme olmadığını söyledi. Süleyman Hurma sözlerine şöyle devam etti. '' Bizim Fenerbahçe ile herhangi bir anlaşmamız olmadı. Ancak daha önce bizden başka kimseye söz vermeyin diye anlaştık. Resmi evrağa dökülen hiçbir şey yok. Henüz imzalar atılmadı''.

Bu acunn.com Acun Ilıcalı'nın sitesi mi ? :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet Acun'un sitesi. Bir çok farklı dalda haberler oluyor. Programıda dahil buna...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu acunn.com Acun Ilıcalı'nın sitesi mi ? :}
    Evet, onun sitesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok iyi transfer, uzun yıllar katkı sağlar veya 2-3 yıl içerisinden iyi paraya yurt dışına satılabilir. Fenerbahçe hali hazırda iyi olan kadrosuna iyi takviyeler yapıyor.

Bonservis bedeli ne olacak merak ediyorum, piyasanın durumu, satan kulübün Kayserispor olması nedeniyle ilginç bir fiyat çıkabilir ortaya.

17. Default

Türk olarak çok iyi takviyeler yaptık . Cristian takımda kalsa bile sağlam bir ön libero alınacaktır mücadeleci , yırtıcı birde Semih'i tutarsak tam olur .

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

5 Milyon €'ya Sezer transferi bitmiş sanırım...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kayseri söz verdiyse bu iş tamam demektir. Bedeli çok mühim değil Serdar çok kaliteli bir adam hatta formayı kapıp uzun yıllar ilk 11 oynayabilir Gökhan misali.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    ben bugün açıklanmasını bile bekliyorum musti
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bi sezer kalmıştı zaten

Yerli transferlrimiz güzel bu sene. Erken olmaları da iyi oldu. Gelecek ön liberoyu merakla bekliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Manisalı Yiğitler gündemimizdeymiş. İncedemir olan Ceyhun olmazsa diye yedekte tutuluyor.
    Yiğit İncedemir'in sözleşmesi bitiyor ve transfer edilmesi dahilinde bonservis ödenmeyecek. Aynı şekilde Ceyhun'a da ödenmeyecek. Bu yönden 2 isimden birinin transfer edilmesini istiyorum.

Yiğit Gökoğlan'a gelirsek klübe için çok iyi, ilk 11 için Mehmet Topuz'dan ofansif anlamda çok çok daha fazla katkı sağlayacak bir isim. Stilini çok beğeniyorum. Çok fena kontrol atak oynuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fena kadro kuruyoruz yalnız, süper olacak inşallah bu sene. Ben sağ kanat için Gökoğlan'ında iyi bir seçenek olacağını düşünüyorum. Bunu dışında ne olursa olsun Güiza, İlhan, Bilica'nın ilk aşamada gönderilmesini düşünmeliyiz diyorum. kadroyu çok şişirmemek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sezer'de görüşmeler dondu , P.tesi tekrar görüşülecek deniyor bazı yerlerde.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sezer ile anlaşılmış bonserviste pürüzler varmış.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

4-4.5 milyon eurodan fazlası verilmemeli. Gökhan Ünal + Bilica + İlhan + 1 miyon euro güzel olur

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

fm'de de takaslarda ohh oyuncuyu ucuza kapattım diye keyiflenirken birden takasta kullanılan oyuncu işi bozardı...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ceyhun ve Yiğitin bonservis bedeli olmayacak olması gerçekten çok güzel ben unutmuştum öyle oldukları 2 sinden biri selçuk yerine alınsa güzel olur yabancının alternatifi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

OrhunGencer ORHUN GENCER™
    Büyük bir ihtimalle Fenerbahçe eski oyuncusu Tuncay Şanlı ile anlaşacak....
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri