Sayfa 470 / 578 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon
14,071 ile 14,100 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Amrabat Messi'den 3-4 ay büyük ama

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

David Fdez'in kellesi çabuk alına !

Yahu adam hiç mi dikkat etmedin,Messi ayaklarıyla çalım atıyor,bu adam güreşiyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İyi ki doğdun Taçsız Kral !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ligin en az gol yiyen takimiyiz sonra defansimiz kotu diyin.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şahsen döktürmedi,birçok atağı da hiç etti.Kötü oynadı mı ? Hayır ancak abartıldığı kadar da oynamadı yani.Maçın başlarında biraz hareketlendirdi oyunu,o da belli bir süre sonra normal Amrabat'a bıraktı yerini.
    kardeşim bütün ispanya adamın süper oynadıgı konusunda birleşmişken nasıl böyle yorumlayabildin

schuster bile maçta çıkaramadı amrabat'ı nerdeyse her atagın baslangıcında o vardı. takımı acayip ateşledi. Yeni gelmiş oyuncu daha 1-2 antrenmana çıkmış ve 90 dk sahada kalmış böylesine kritik bir derbide. bunlar yetmezmiş gibi performans olarak da maçın adamı olmaya yaklaşmış bir amrabat vardı. eğer skora direkt etki etseydi zaten maçın adamı olurdu. bir onu yapamadı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    kardeşim bütün ispanya adamın süper oynadıgı konusunda birleşmişken nasıl böyle yorumlayabildin

schuster bile maçta çıkaramadı amrabat'ı nerdeyse her atagın baslangıcında o vardı. takımı acayip ateşledi. Yeni gelmiş oyuncu daha 1-2 antrenmana çıkmış ve 90 dk sahada kalmış böylesine kritik bir derbide. bunlar yetmezmiş gibi performans olarak da maçın adamı olmaya yaklaşmış bir amrabat vardı. eğer skora direkt etki etseydi zaten maçın adamı olurdu. bir onu yapamadı.
    Eğer bu süper oyunuysa iyi ki göndermişiz.Bütün İspanya beni ilgilendirmiyor.Galatasaray'da ki Amrabat'tan gram farkı yoktu.Maçın tamamını izledim,ne bir atak yarattı ne de olumlu bir pas kullandı.Tek yaptığı orta saha çizgisinde adamlarla güreşip,bir kaç çalım atmasıydı.Üstüne üstlük Malaga'yı çok daha rahatlatacak golü bulabilecekleri pozisyonlarda pasları hep hatalıydı.

Bu adam bizde 1,5 sene oynamış kusura bakmayın ama İspanya'da ki futbol severler mi ben mi daha iyi analiz edebilirim ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ligin en az gol yiyen takimiyiz sonra defansimiz kotu diyin.
    e ben aylardır diyorum takımın problemi forvet diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Eğer bu süper oyunuysa iyi ki göndermişiz.Bütün İspanya beni ilgilendirmiyor.Galatasaray'da ki Amrabat'tan gram farkı yoktu.Maçın tamamını izledim,ne bir atak yarattı ne de olumlu bir pas kullandı.Tek yaptığı orta saha çizgisinde adamlarla güreşip,bir kaç çalım atmasıydı.Üstüne üstlük Malaga'yı çok daha rahatlatacak golü bulabilecekleri pozisyonlarda pasları hep hatalıydı.

Bu adam bizde 1,5 sene oynamış kusura bakmayın ama İspanya'da ki futbol severler mi ben mi daha iyi analiz edebilirim ?
    Adamların tek eksiği böyle mücadeleci ve ruhunu koyan bi topçuydu. Onu da aldılar işte. Ondan iyi oynuyorlar. Ve ondan sevdi taraftarları.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amrabat ispanyada is yapar , turkiye ligi gibi kapali alanda oynamiyorlar ispanyada ki amrabatin sevdigi tarz açik oyun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Açıklama

Ahmet Çakar’ın dün akşam (02.02.2014) TV’de Galatasaray Spor Kulübü’ne karşı ağır ithamlar içeren açıklamaları nedeniyle hem yayıncı kuruluşa hem de Ahmet Çakar’a suç duyurusunda bulunulması ve tazminat davası açılması için kulüp avukatlarımıza gerekli talimatlar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Şu tip adamlar şu piyasa da para kazanıyorlar ya,hayata lanet ediyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

http://www.planetabocajuniors.com.ar...Burdisso/page4

Boca Juniors forumlarında Burdisso gittiği için bayram havası var. Biri transferi Cangele'nin Türkiye ile iyi ilişkilerine borçluyuz demiş.
    Kötü diyorlar. Hatta bizimkiler satarken kesin Arsenal de oynadığı videoları izlettirmiştir yazmış biri
    Böyle bir şey var internette. Tabii ne kadar gerçekçi bilmiyorum ama Boca forumlarında böyle bir konusma varmış diyorlar.

Dil bilen birisi varsa gelip aydınlatsın.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Onlar Dany denen stoperi görmemişler

@europeanconquer

valla ben de maçı canlı izledim ntvspordan.
    hiç de öyle dediğin gibi değildi açıkcası. her pası olumluydu adam nerdeyse pas hatası yapmadı.
    ne bir atak yarattı demişsin. gollerin 2'sinde zaten top o kanattan amrabat ile geliyor. ters kanada donuyorlar gol oluyor.
    ayrıca devre arası coke neden oyundan cıkarıldı sence sevilla'da ? Coke'yi attırmasına ramak kalmıştı adamı darman duman etti resmen. Hakem insaflı davrandı. Bu coke dediğimiz oyuncu da öyle bank asya topcusu değil ispanya liginin kalbur üstü oyuncularından.
    neyse senle sabaha kadar tartışırız burada ve ben seni zaten ikna edemem. ön yargılı bakıyorsun amrabata. yapacak bişey yok.

ayrıca savunmaların açık oynamasından cok takımların tempolu oynaması amrabat'ın işine geliyor. savunmayı istediğin kadar geride kur kapat. tempolu paslaşabilirsen amrabat gibi oyunculardan verim alırsın.

@Kaka Leite

evet dogru tercumeler. hatta bi tanesi "kim burdisso'yu alacak kadar aptal olabilir" fln demiş.
    Hatta bi tanesi de bu yazın en güzel haberi demiş. (evet orada yaz, gecen hafta oradaydım)
    Cangele muhabbeti de dogru hatta fotograflarını koymuşlar. az anlıyorum ispanyolca ben ama byariff tabi daha iyi yardımcı olur

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

@Kaka Leite

evet dogru tercumeler. hatta bi tanesi "kim burdisso'yu alacak kadar aptal olabilir" fln demiş.
    Hatta bi tanesi de bu yazın en güzel haberi demiş. (evet orada yaz, gecen hafta oradaydım)
    Cangele muhabbeti de dogru hatta fotograflarını koymuşlar. az anlıyorum ispanyolca ben ama byariff tabi daha iyi yardımcı olur
    Bunun bir değişik versiyonunu söylemiş diye gördüm ve kurallar dolayısıyla ben koymadım o yazıyı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

@europeanconquer

valla ben de maçı canlı izledim ntvspordan.
    hiç de öyle dediğin gibi değildi açıkcası. her pası olumluydu adam nerdeyse pas hatası yapmadı.
    ne bir atak yarattı demişsin. gollerin 2'sinde zaten top o kanattan amrabat ile geliyor. ters kanada donuyorlar gol oluyor.
    ayrıca devre arası coke neden oyundan cıkarıldı sence sevilla'da ? Coke'yi attırmasına ramak kalmıştı adamı darman duman etti resmen. Hakem insaflı davrandı. Bu coke dediğimiz oyuncu da öyle bank asya topcusu değil ispanya liginin kalbur üstü oyuncularından.
    neyse senle sabaha kadar tartışırız burada ve ben seni zaten ikna edemem. ön yargılı bakıyorsun amrabata. yapacak bişey yok.

ayrıca savunmaların açık oynamasından cok takımların tempolu oynaması amrabat'ın işine geliyor. savunmayı istediğin kadar geride kur kapat. tempolu paslaşabilirsen amrabat gibi oyunculardan verim alırsın.
    Abi Amrabat'ın farklı bir oyunu yok farklı olan Arif abinin dediği gibi,İspanya Ligi'nin geniş alanda oynanan bir lig olması.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Un muerto menos...Para tener un muerto como Burdisso cometiendo errores de jugador amateur, prefiero poner a un pibe y que se mande sus cagadas hasta que aprenda
    Ölüden bir farkı yok sahada, Burdisso gibi amatör ve sürekli hatalar yapan bir oyuncu sizi öldürebilir. Bir çocuğu onun yerine tercih ederim. "Onun nasıl bir topçu olduğunu gördüğünüzde küfredeceksiniz."

Tarzında bir şeyler yazmış bu adam. Özet geçmeye çalıştım İngilizce çevirisinden yararlanarak. Baya kötü bir topçu herhalde. Adamlar inanılmaz mutlular gittiği için. Bana da inanılmaz kapalı kutu bir transfer gibi geliyor. Adamın kariyeri yok gibi bir şey. Boca'da 2 senede 26 maç. Hiç Avrupa tecrübesi yok. 1.90 boyunda, hataya meyilli, amatör bir topçu diyorlar. Hayırlısı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Umarım komşunun tavuğu komşuya kaz görünür olayı yaşamamışızdır. FM'de ki profili iyi ancak gerçekte nasıl bir oyuncu hiç bir fikrim yok.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Baroni gibi bir şey bu sanırım.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Dunku oyunu gozumde yeniden canladirinca geriden kurulan oyunun eskiye nazaran cok daha iyi ve hizli oldugunu hatirlayinca, acaba stoperlerden birinin sol ayakli digerinin sag ayakli olmasinin ne kadar etkisi var diye dusunmeden edemedim. Yaniliyor olabilirmiyim ? Sadece bir maclik bir performans olabilir mi?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quien puede ser tan idiota de comprar a burdisso : hangi salak(aptal) burdissoyu alir demis burda

genel olarak hepsini okudumda oyuncuya etmedikleri kufur beddular kalmamis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamın twitterını buldum. Türkçe öğrenmeye başlamış bile https://twitter.com/GuillermoBurdis

Ben yavaş yavaş dil öğrenme yaşıyorum, selamlar, anlamak için bilmeniz.RT
    Guillermo Burdisso ‏@GuillermoBurdis 14 sa.
    Bu takım güzel hobi var, ben gurur duyuyorum.
    Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
    Yerine bir rüya
    Ben çok endişeli ve biraz gerginim.
    Guillermo Burdisso ‏@GuillermoBurdis 16 sa.
    teşekkürler
    Guillermo Burdisso ‏@GuillermoBurdis 5 sa.
    Bu dil özür dilerim, çok karmaşık
    Ben dünyanın en mutlu adamı değilim, ben yakında gelmek istiyorum, çok endişeli değilim.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

O zaman çok iyi bir oyuncu almışız gözümüz aydın
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Quien puede ser tan idiota de comprar a burdisso : hangi salak(aptal) burdissoyu alir demis burda

genel olarak hepsini okudumda oyuncuya etmedikleri kufur beddular kalmamis
    biz ne dedik allah allah

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eğer oyuncu balonsa da her transfer döneminde 1 balon geleneğimizi bozmamış oluruz
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Adamın twitterını buldum. Türkçe öğrenmeye başlamış bile https://twitter.com/GuillermoBurdis

Ben yavaş yavaş dil öğrenme yaşıyorum, selamlar, anlamak için bilmeniz.RT
    Bu takım güzel hobi var, ben gurur duyuyorum.
    Yerine bir rüya
    Ben çok endişeli ve biraz gerginim.
    Guillermo Burdisso ‏@GuillermoBurdis 16 sa.
    teşekkürler
    Bu dil özür dilerim, çok karmaşık
    Ben dünyanın en mutlu adamı değilim, ben yakında gelmek istiyorum, çok endişeli değilim.
    Cem Yılmaz'ın son gösterisinde, turistlerin Türkçe konuşması olayı vardı. ''Sen bildiğin konuşuyorsun ya'' dedikten sonraki repliği geldi aklıma.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Neresinden tutarsam tutayım kötü transfer gibi geliyor.İnşallah performansı ile yanıltır bizi.Bunu alacağımıza en azından takımı tanıyan ve ligi bilen Dany kalsaydı diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Oynasın bakalım 3-4 maç, peşin hüküm vermemek lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

FM 13'te Brighton'a almıştım bu adamı beni Premier'e çıkardı, çıktığım ilk sene ilk 4'e girdik, ŞL'de Çeyrek final gördük.. Oyuna göre bu adam muhteşem.. Gerçekte bakalım nasıl bir performans gösterecek..

Mesaj Yetkileri