Amrabat Messi'den 3-4 ay büyük ama![]()
Amrabat Messi'den 3-4 ay büyük ama![]()
David Fdez'in kellesi çabuk alına !
Yahu adam hiç mi dikkat etmedin,Messi ayaklarıyla çalım atıyor,bu adam güreşiyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İyi ki doğdun Taçsız Kral !
ligin en az gol yiyen takimiyiz sonra defansimiz kotu diyin.![]()
kardeşim bütün ispanya adamın süper oynadıgı konusunda birleşmişken nasıl böyle yorumlayabildin
schuster bile maçta çıkaramadı amrabat'ı nerdeyse her atagın baslangıcında o vardı. takımı acayip ateşledi. Yeni gelmiş oyuncu daha 1-2 antrenmana çıkmış ve 90 dk sahada kalmış böylesine kritik bir derbide. bunlar yetmezmiş gibi performans olarak da maçın adamı olmaya yaklaşmış bir amrabat vardı. eğer skora direkt etki etseydi zaten maçın adamı olurdu. bir onu yapamadı.
Eğer bu süper oyunuysa iyi ki göndermişiz.Bütün İspanya beni ilgilendirmiyor.Galatasaray'da ki Amrabat'tan gram farkı yoktu.Maçın tamamını izledim,ne bir atak yarattı ne de olumlu bir pas kullandı.Tek yaptığı orta saha çizgisinde adamlarla güreşip,bir kaç çalım atmasıydı.Üstüne üstlük Malaga'yı çok daha rahatlatacak golü bulabilecekleri pozisyonlarda pasları hep hatalıydı.
Bu adam bizde 1,5 sene oynamış kusura bakmayın ama İspanya'da ki futbol severler mi ben mi daha iyi analiz edebilirim ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
amrabat ispanyada is yapar , turkiye ligi gibi kapali alanda oynamiyorlar ispanyada ki amrabatin sevdigi tarz açik oyun.
Açıklama
Ahmet Çakar’ın dün akşam (02.02.2014) TV’de Galatasaray Spor Kulübü’ne karşı ağır ithamlar içeren açıklamaları nedeniyle hem yayıncı kuruluşa hem de Ahmet Çakar’a suç duyurusunda bulunulması ve tazminat davası açılması için kulüp avukatlarımıza gerekli talimatlar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Şu tip adamlar şu piyasa da para kazanıyorlar ya,hayata lanet ediyorum.
http://www.planetabocajuniors.com.ar...Burdisso/page4
Boca Juniors forumlarında Burdisso gittiği için bayram havası var. Biri transferi Cangele'nin Türkiye ile iyi ilişkilerine borçluyuz demiş.Böyle bir şey var internette. Tabii ne kadar gerçekçi bilmiyorum ama Boca forumlarında böyle bir konusma varmış diyorlar.Kötü diyorlar. Hatta bizimkiler satarken kesin Arsenal de oynadığı videoları izlettirmiştir yazmış biri![]()
Dil bilen birisi varsa gelip aydınlatsın.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Onlar Dany denen stoperi görmemişler![]()
@europeanconquer
valla ben de maçı canlı izledim ntvspordan.
hiç de öyle dediğin gibi değildi açıkcası. her pası olumluydu adam nerdeyse pas hatası yapmadı.
ne bir atak yarattı demişsin. gollerin 2'sinde zaten top o kanattan amrabat ile geliyor. ters kanada donuyorlar gol oluyor.
ayrıca devre arası coke neden oyundan cıkarıldı sence sevilla'da ? Coke'yi attırmasına ramak kalmıştı adamı darman duman etti resmen. Hakem insaflı davrandı. Bu coke dediğimiz oyuncu da öyle bank asya topcusu değil ispanya liginin kalbur üstü oyuncularından.
neyse senle sabaha kadar tartışırız burada ve ben seni zaten ikna edemem. ön yargılı bakıyorsun amrabata. yapacak bişey yok.
ayrıca savunmaların açık oynamasından cok takımların tempolu oynaması amrabat'ın işine geliyor. savunmayı istediğin kadar geride kur kapat. tempolu paslaşabilirsen amrabat gibi oyunculardan verim alırsın.
@Kaka Leite
evet dogru tercumeler. hatta bi tanesi "kim burdisso'yu alacak kadar aptal olabilir" fln demiş.
Hatta bi tanesi de bu yazın en güzel haberi demiş. (evet orada yaz, gecen hafta oradaydım)
Cangele muhabbeti de dogru hatta fotograflarını koymuşlar. az anlıyorum ispanyolca ben ama byariff tabi daha iyi yardımcı olur![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ölüden bir farkı yok sahada, Burdisso gibi amatör ve sürekli hatalar yapan bir oyuncu sizi öldürebilir. Bir çocuğu onun yerine tercih ederim. "Onun nasıl bir topçu olduğunu gördüğünüzde küfredeceksiniz."Un muerto menos...Para tener un muerto como Burdisso cometiendo errores de jugador amateur, prefiero poner a un pibe y que se mande sus cagadas hasta que aprenda
Tarzında bir şeyler yazmış bu adam. Özet geçmeye çalıştım İngilizce çevirisinden yararlanarak. Baya kötü bir topçu herhalde. Adamlar inanılmaz mutlular gittiği için. Bana da inanılmaz kapalı kutu bir transfer gibi geliyor. Adamın kariyeri yok gibi bir şey. Boca'da 2 senede 26 maç. Hiç Avrupa tecrübesi yok. 1.90 boyunda, hataya meyilli, amatör bir topçu diyorlar. Hayırlısı.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Umarım komşunun tavuğu komşuya kaz görünür olayı yaşamamışızdır. FM'de ki profili iyi ancak gerçekte nasıl bir oyuncu hiç bir fikrim yok.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Baroni gibi bir şey bu sanırım.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Dunku oyunu gozumde yeniden canladirinca geriden kurulan oyunun eskiye nazaran cok daha iyi ve hizli oldugunu hatirlayinca, acaba stoperlerden birinin sol ayakli digerinin sag ayakli olmasinin ne kadar etkisi var diye dusunmeden edemedim. Yaniliyor olabilirmiyim ? Sadece bir maclik bir performans olabilir mi?
Quien puede ser tan idiota de comprar a burdisso : hangi salak(aptal) burdissoyu alir demis burda
genel olarak hepsini okudumda oyuncuya etmedikleri kufur beddular kalmamis
Adamın twitterını buldum. Türkçe öğrenmeye başlamış bilehttps://twitter.com/GuillermoBurdis
Ben yavaş yavaş dil öğrenme yaşıyorum, selamlar, anlamak için bilmeniz.RT
Guillermo Burdisso @GuillermoBurdis 14 sa.
Bu takım güzel hobi var, ben gurur duyuyorum.
Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
Yerine bir rüya
Ben çok endişeli ve biraz gerginim.
Guillermo Burdisso @GuillermoBurdis 16 sa.
teşekkürler
Guillermo Burdisso @GuillermoBurdis 5 sa.
Bu dil özür dilerim, çok karmaşık
Guillermo Burdisso @GuillermoBurdis 5 sa.
Ben dünyanın en mutlu adamı değilim, ben yakında gelmek istiyorum, çok endişeli değilim.
Futbolcu Bilgileri
Futbolcu Bilgileri
O zaman çok iyi bir oyuncu almışız gözümüz aydın![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Eğer oyuncu balonsa da her transfer döneminde 1 balon geleneğimizi bozmamış oluruz![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Neresinden tutarsam tutayım kötü transfer gibi geliyor.İnşallah performansı ile yanıltır bizi.Bunu alacağımıza en azından takımı tanıyan ve ligi bilen Dany kalsaydı diyorum.
Oynasın bakalım 3-4 maç, peşin hüküm vermemek lazım.
FM 13'te Brighton'a almıştım bu adamı beni Premier'e çıkardı, çıktığım ilk sene ilk 4'e girdik, ŞL'de Çeyrek final gördük.. Oyuna göre bu adam muhteşem..Gerçekte bakalım nasıl bir performans gösterecek..