Umarım doğrudur. Şu Tuncay'ı alabilirsek ve form tutturursa en etkili silahlarımızdan birisi olur. Kop gel Tunci![]()
Umarım doğrudur. Şu Tuncay'ı alabilirsek ve form tutturursa en etkili silahlarımızdan birisi olur. Kop gel Tunci![]()
Orhan Şam:
-Şampiyon takıma gidiyorum. Ama kendime de güveniyorum. Fenerbahçe'ye uzun seneler hizmet etmek istiyorum."
-Tuttuğum takım yok. Tuttuğunuz değil doyduğunuz yer önemli. Profesyonellik ön planda."
Neden Hala Resmi Sitede Açıklama Yok ?
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bence beşiktaşın 3 lüsüne gönderme bi 3 lü gelebilir.![]()
serdar_kesimal Serdar Kesimal 53
kulüplerin anlastigi dogrudur. Ama ben suana kadar hic bir kulüple bir görüsme yapmadim. dolayisiyla hala kayserisporluyum....
Edit: Şimdi sildi. ( 7 dk sonra) :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu noktadan sonra seradr imzayı atar heralde kaça gerçekleşti acaba
Mehmet Topuzu bile ikna eden bi başkanımız var.. Serdar Fenerbahçemize hayırlı olsun...
Neredeyse bitti denilebilecek transferler ama 3 büyüklerin iyi transfer yapma konusunda gözü dönmüşken, resmi açıklama olmadan fazla kaptırmamak gerek kendimizi.
Kadro kalitesi daha da artıyor, Bekir özverili ama yetersiz, Orhan çok iyi oldu bu sebeple, Serdar'a ise diyecek lafım yok, sadece Yobo'nun durumunu bekliyorum, Yobo kalırsa Serdar çok sık forma şansı bulamaz, çünkü stoper ikilisinde rotasyon yapmak tehlikelidir.
Tuncay'ın gelmesini ben de isterim, gidişi hoş olmamıştı, gittiğine pişman olduğuna eminim ama yerli alternatifi olarak, takımın 11'inde yer almasa da, yedek oturmaya alışmış bir isim olarak, yeri geldiğinde faydalanılabilecek bir oyuncu olacaktır.
Artık yerli transferini sonlandırdık açıklamasından sonra yabancı transferine yönelecektir takım diye düşünüyorum. Takıma katkı sağlayacak bir orta saha mutlaka ve duruma göre bir yıldız (mevkisi ne olur bilemem) transferi bekliyorum.
Sezer'in durumu ne acaba, görüşmeler ne olduysa?
Bunun sebebini anlamadım, henüz kendisine ulaşıp uzun uzun görüşemediğimiz için olabilir. Ortak bir paydada buluşamama ihtimali olmasına pek imkan veremiyorum. 3 büyüklerden biri anlaşmış seninle, istemeyebilir misin ki?
Bunu yazdığı iyi oldu bir yandan, kulüplerin anlaştığını öğrendik![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aynen ya hiç dikkatimi çekmedi. Bir yandan top oynarken diğer yandan muhabire hareket çekiyo
Bu arada Kesimalin o yazdığı Tweet göstermelik diye düşünüyorum. Kendini ağırdan satıyor bence![]()
Serdar Kesimal
Sezer Öztürk
ve
(Eğer Semih Giderse)
Cenk Tosun
Sercan Yıldırım veya başka bir Türk forvet daha alıp iç transferi kapatmalıyız bence.
Yabancı Ortasaha için ise önerim ; Lassana Diarra
12 Milyon € bile verilir bu adama...
...
Sezer Öztürk transferi hayırlı olsun Fenerbahçe'ye. Sezer= 5 Milyon € + Abdülkadir Kayalı
I'm back...
Tribun Dergi
Fenerbahçe, Sezer Öztürk için Eskişehirspor'a 5 milyon € ve Abdülkadir Kayalı'yı bonservisi ile birlikte verecek.(Radyospor)
Piyasa şartlarına göre normal denebilecek bir rakam. En azından tren gibi Bilica + Gökhan Ünal + zart zurt diye sıralamamışız adamları...
Gökhan Ünal'ı satsan 3-4 milyon euro eder bu şartlarda. Öyle Sezerin ardından öylesine verilecek bir adam değil.
...
Yahu ben size tee 25 gün önce Sezer Fenerbahçede dedim hala inanmıyorsunuz![]()
Sezer hayırlı olsun. Fenerbahçe hızlı girdi transfer sezonuna![]()
Hayırlı olsun.
Emenike,Sezer,Serdar ve Orhan'ın bonservislerine 20 milyon Euro civarı para ödenecek...Fakat bu oyuncuların 4'ünün de direk ilk11'de oynayacağı kesin değil.Yani takıma katkıları belirsiz.
Umarım yabancı önlibero konusunda da yönetim böyle cömert davranır
Hayırlısı olsun..
ben verilen paraya bakmam avrupa'da başarı hedefliyorsan o yerli de yeri geldiğinde diğer 1-2 e ye alınan yerliler gibi değil de Fenerbahçe futbolcusu olarak oynayacaklarsa önemli değil ki , aykut kocaman hakedene forma veren bir isim , yedek-ilk 11 - isim ayrımı olmaz artık bu takımda bu oyuncuların hepsi de kaliteli isimler bize gelecek 5 sene boyunca alternatifi bol bir kadro sağlanacaksa yerliye 30 milyon da harcansın
Valla biz de Aydın'ın arkasından öyle demiştik ama bu adamların çok azı geri dönüş yapabiliyor. Sezer Alex'in yedeği olacaksa pahalı bir transfer bence, bence o bölgeye yabancı alınabilirdi, çünkü yabancı ön libero Cristian'ın yerine gelecek, Guiza ve Bilica gitse bayağı bir yer açılıyor. Yine de o kalitede Türk oyuncu az olduğu için fiyat anlaşılabilir.
Ön libero için Capoue'nin adı geçiyor.. Toulouse'lu Fm profili falan koyabilirmsiniz?
Capoue süper ya.. Istediğim tek adam valla insallah gelir..
http://www.youtube.com/watch?v=mH0ywzaOLaQ
zaten aykut kocaman'ın geçen seneki transfelerinden
capoue,matuidi,sissokko gibi o ayarda adamların takıma katılcağından şüphem yok
capoue çok iyi transfer olur
Capoue gelirse transfer konusunda Aykut Kocaman'dan şüphe etmem bundan sonra.