Biz bu davayı çoktan kazandık yargıtaya felan gerek yok
Biz bu davayı çoktan kazandık yargıtaya felan gerek yok
UEFA'daki kel adamın sopayı göstermesi üzerine, 'ülkenin âli menfaatleri' gereği beklenen gelişme.
http://www.reuters.com/article/2013/...9BB18320131212
Haber yalanmış galiba.
NTVsporda hala var haber ancak yargıtay yalanladı garip bi durum
Haber yalanlandı. Güzel bi borsa vurgunu oldu.
hemde 10 kat guzelguzel manipulasyon yaptilar tabiri caizse guzel sikey yaptilar borsada.
Fenerbahçe'nin borsadaki vadesinin son günü bugünmüş. Ne tesadüf!
Hayırlı işler,bol güneşler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şaşırmadık maalesef yolsuzluğun da hat safhada olduğu şu günlerde.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Borsada Fenerbahçe'nin manipülasyon yaptığını gösteren şey ne ? Başkalarıyla karıştırıyorsunuz heralde.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
isine gelmeyince nasilda gormezden geliyorsun
+
25 dakikada 200 milyon TL topladı
3 Temmuz operasyonunun hemen sonrasında sarı lacivertli kulüp ekonomik sıkıntı yaşamamak adına Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurarak "Tahvil ihracı" gerçekleştirmek istediğini açıklamıştı. Sarı lacivertliler böylece yatırımcıdan 100 milyon TL toplayacaktı.
Bu 100 milyon TL'yi de 2 yıl sonra (Devlet faizinin yüzde 3 fazlasıyla) yatırımcıya iade edecekti. SPK bu ihraca izin verdi. Ve Fenerbahçe küçük - büyük yatırımcıdan 100 milyon TL topladı. 10 bin liralık tahvil alan da oldu, 1 milyon liralık da.
O borçlanmanın vadesi 4 Mart tarihinde dolacak, Fenerbahçe 100 milyon lira ve faizini yatırımcıya ödeyecekti. Bunun için de bir kez daha SPK'ya başvurdu. Bu kez 200 milyon TL tahvil ihraç etmek istiyordu.
Ancak SPK bu kez izin vermedi. "Hayır" dedi Fenerbahçe'ye. "Tek bir şartla izin veririm, bu tahvilleri küçük yatırımcıya değil, nitelikli yatırımcıya satarsanız."
2 yıl sonrası için parasını riske eder miydi insanlar... Üstelik sorun sadece bu da değildi. Zaman daralıyordu. 200 milyon TL'lik tahvil alacağını Denizbank'a garanti etmesi gerekiyordu yatırımcıların.
Bu noktada Başkan Aziz Yıldırım devreye girdi. Telefonla tam 25 dakikalık temasları sonunda Fenerbahçeli pek çok isimden garanti aldı. Kimileri 1 milyon, kimileri de 5 milyon TL'lik tahvil almayı kabul etti. Böylece Aziz Yıldırım 200 milyon TL'lik parayı topladı ve SPK'da borçlanmaya izin verdi.
Fenerbahçe tahvillerinden alan isimlerin başında yine Ali Koç geliyor. Koç'un yanısıra tahvil satan isimlerin bazıları şöyle: Nihat Özdemir, Ferit Şahenk, Acun Ilıcalı, Abdullah Kiğılı. Bu isimlerin ne kadarlık alım yaptığı ise belirtilmiyor.
http://spor.haber7.com/fenerbahce/ha...yon-tl-topladi
Ee ben burada hala Fenerbahçe'nin manipülasyonunu göremiyorum. Fenerbahçe'den biri dün hisse alıp bugün satmış mı , sen bana bunu göster.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ben sana sorayim ozman 30 dakikada nasil tavan yapti ?
Dosyanın yeniden inceleneceği haberiyle. Ben senin soruna cevap verdim, sıra sende.
Birileri dün Fenerbahçe hissesi alıp bugün satmış olabilir de bunu neden Fenerbahçe'nin yaptığını söylüyorsunuz. Bana Fenerbahçe'nin yaptığını gösterin.
o birileride bunlar iste Fenerbahçe tahvillerinden alan isimlerin başında yine Ali Koç geliyor. Koç'un yanısıra tahvil satan isimlerin bazıları şöyle: Nihat Özdemir, Ferit Şahenk, Acun Ilıcalı, Abdullah Kiğılı. Bu isimlerin ne kadarlık alım yaptığı ise belirtilmiyor.
kucuk yatirimcininin koyacagi para ile o kadar tavan olmaz.
Normal şartlarda bu yapılanın Fenerbahçe ile alakası yok, bir takım kişilerin yaptığı bir şey bu. Belki kasıt bile olmayabilir, haberin kaynağının bir Fb taraftar sitesi olduğu söyleniyor, basın kopyala yapıştır habere çok meraklı.
Garip gelen kısım ise ortada net bir kanıt yokken Galatasaray kulübüne manipülasyoncu damgası vurmaya çalışanların şimdi kanıt meraklısı olması.
Vergi konusu ise ayrı komedi, veriyorsan kural olduğu için veriyorsun, iki de bir şovunu yapmak için değil. Kimisi şampiyonlukla, kupayla övünür, kimisi de ödediği vergiyle.![]()
Tahvil alma işinin borsadaki Fenerbahçe'nin hisseleriyle alakası yok. Tahvil hisse senedi demek değil. O yüzden Fenerbahçe'nin hisselerinin artmasıyla olayın bir alakası yok. (Benm bildiğim böyle) Hadi onu geçtim, bu haberi çıkaranların, hisse senedi alanların vs Fenerbahçe ile alakasını gösteremiyorsun. Bir tahvildir tutturmuşsun.
Tamam ozman tesaduf bunlarin hepsi tam borcun odencegi gun hisselerin tavan yapmis olmasi![]()
O dediğin kişilerin bir şeyler çevirdiğini gösteren bir şeyler olsun elinde, o zaman konuşalım.
Arif hiç boşuna yorma kendini. Sistem şöyle çalışıyor. Fenerbahçe lehine birşey oluyorsa doğrudur, altında bir neden var mı diye bakılmaz, kesin ve net kanıtlar yoksa tek laf edilemez.
Fenerbahçe aleyhine oluyorsa birşey herkes suçludur, oyunlar, senaryolar havada uçuşur. Bir öyle bir böyle kısacası.
Kanıta falan gerek yok işte Fenerbahçe hile yapmış burda da. Zaten bu ülkede kanıta gerek yok böyle şeyler için. Kanıt olsa bile bazı şeyleri ispat etmeye yetmiyor maalesef.
Borsada fenerbahçe hisseleri altında büyük bir vurgun yapılmış olması çok olası ama benim bildiğim ilk ntvspor yaptı son dakika haberini, Şahenk son zamanlarda yüklü miktarda fener hissesi almışsa bu soruşturmaya değer bir konu olur.
Yoksa fenerbahçe kulübüyle alakasını çözemiyorum ha ama ilk bizim takım resmi sitesinden yayınladıysa bunu eyvallah borsa manipulasyonunun sorumluları bizimkiler diyebiliriz.
Birbirinize saldırmak yerine gerçeklere odaklanın artık. Fenerbahçe kulübünü suçlamak için hislerden ve taraftarlıktan öte bir kanıt olsun elinizde. Aynı zamanda savunmak için de.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
buda mı tesadüfFENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. / FENER [] 04.03.2014 15:19:37
SPK'nın 14.02.2014 tarih ve 4/113 sayılı kararı çerçevesinde Şirketimize verilen 200.000.000 TL tahvil ihraç limiti dahilinde ve SPK'nın 26.02.2014 tarihinde kolektif yatırım kuruluşları hariç, gerçek ve tüzel kişilere tahsisli olarak satılmasını onayladığı 100.000.000 TL tutarındaki tahvillerimizin satışı 04.03.2014 tarihi itibariyle tamamlanmıştır. Tahvillerimiz TL cinsinden, 728 gün vadeli, 91 günde (3 ayda) bir olmak üzere yılda 4 (dört) defa kupon ödemeli, Hazine Gösterge Faiz Oranı + 350 bps faizli olarak her bir kupon döneminde belirlenmek üzere değişken faizlidir.![]()
Bunları haber yapanlar, hisselere sahip olan kişiler bakalım gerçek ne boyutta.
Artık şu sözde saçmalamaya gelince tertemiz bir kulüp olduğumuz bu gün bir kez daha ortaya çıktı.
Şu var bende rakip taraftar olsam durmadan yerden yere vururdum. Ama yerden yere vuranlar sırf başkalarına yalaka olayım diye fikir değiştiriyorsa tvde demek ki zamanında başkaları içinde bu fikirlere sahip olmuşlar.
Bu haberi ilk olarak duyuran site, superfb. Bu site sporx'e bağlı. Sporx'in başında Tahir kum var. Tahir Kum, tapelerde Şekip Mosturoğlu'ndan talimat alarak Emenike için yalan haber yaptıran şahıs.
Söz konusu haberi patlatan ntvspor, sahibi Ferit Şahenk, Sow transferine finansör olacak kadar Fenerbahçe'li.
Doğrudan ne Aziz Yıldırım, ne de başkası suçlanamaz. Birisi suç duyurusunda bulunur, SPK'da haberin yayınlandığı ve yalanladığı zaman diliminde ki hisselerin daha doğrusu büyük miktardaki alım - satımın kimin tarafından yapıldığını belirleyip, açıklarsa işin gerçeği öğrenilir. Yoksa bu şekilde mide bulandırdığı ile kalıyor. Kaldı ki buna benzer şeyler daha önce de oldu. Sanki ceza ertelenmiş gibi sezon başında Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde denildi, hisseler uçtu, sonra işin aslı başka çıktı.