Harika oldu.
Hayırlı olsun![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arkadaşlar saatler önce dedim ben Selçuk Galatasaray'da.Her görüşene emin olmayın dediniz.Bir bildiğimiz var duyum aldıkHarika bir transfer oldu.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Arda da kalırsa, Galatasaray iskeleti yavaş yavaş oturtmaya başlar.
Ali Dürüst: Selçuk İnan hayırlı olsun..
@gkmnozdmir
Ali Dürüst de acikladi Selcuk Gs'de.
Sinan Bolat da gelebilir diyolar.
Galatasaray'ın tebrik ederim. Fenerbahçe'de oynamasını çok isterdim fakat çocukluğunun takımında oynayan ve amatör ruhu temsil eden futbolcuları çok seviyorum. Sanırım zamanında Ersun Yanal keşfetmişti.
Sinan Bolat ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı.Kulübüyle olan görüşmeler sürüyor
Sinan Bolat fena olmazda Buffon çok iyi olurdu.
Selçuk İnan ise en çok ihtiyacımız olan bölgeye yapılabilecek en iyi yerli transferdi..Hayırlı uğurlu olsun
Hosgeldin Aslan Selcuk. Vallahi hicbir haber sevindiremezdi beni bu kadar. Drogba ve Kallstrom icin de beklemedeyiz beklentiler yukseldi, yonetime guvenim tam. Hayirli ugurlu olsun![]()
Geldi resmi açıklama, süper oldu bu transfer...
Galatasaray SK resmi aciklamayi yapti: "Selcuk İnan Galatasaray'da" - http://bit.ly/inZLEW
http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/10139.php
Resmi açıklama geldi.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Transferde emeği geçen herkese helal olsun, çok merak ediyorum bu transferin arka planını, detaylarını. Müthiş oldu, ancak tek başına asla yeterli değil, BAMdan kurtulmalı geniş bir kadro kurmalıyız. Devamı gelsin transferlerin...
süper oldu bu
Bugün Drogba ve Kallström'ü açıklarlarsa sabahı çıkaramam kalpten giderim ben![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Adnan Polat olsa uefa kriterlerini dinliyorduk.
Mesajım jet hızıyla silinmiş hadi neyse.Ünal Başkan getirmiş Selçuk'u hayırlı olsun.Yıllardır aradığımız orta sahaya kavuştuk ne diyelim transferde emeği geçenlere teşekkürler.
Çok iyi ve önemli bir transfer ama Wikipedia'da yazmadan çok sevinmemek gerek
Ftw Bindokuzyuzbes
Allahım, yarın Drogba açıklanıyor diye gelen sağlam bilgiler lütfen doğru olsun...
Selçuk İnan çok iyi oldu gerçekten birde yanına Kallström gelirse tadından yenmez..