Hadi Aykut hoca bu takımı ancak sen vizyon olarak ilerilere taşırsın yap bi kıyak al şu adamı![]()
Hadi Aykut hoca bu takımı ancak sen vizyon olarak ilerilere taşırsın yap bi kıyak al şu adamı![]()
Valla süper olur hem Fransız yani Afrikalı falan da değil![]()
Herkesin dediği şeyi bende söyleyeyim. 3 senedir takıma yeni oyuncu alınıyor, 3 senedir kadro kademeli olarak değiştiriliyor. Aragones ve Daum döneminde yakalanmaya arkadaşlık Aykut hocayla beraber yakalandı ve bu sene artık değişimin uç noktası yaşanıyor. Gelecek olan yabancılarla beraber bu takımın başarılı olmaması gibi birşey söz konusu olamaz. Evet futbol şans işi, top girmeyince girmiyor. Yapacak birşey kalmıyor ama değişik dizilişler, alternatifler her zaman iyidir.
Semih işi ne oldu acaba aksam 5 sıraları avukatımla görüşmeler başladı demişti henüz bi açıklama geldi mi ?
Serdar Kesimal mükemmel bir transfer Fenerbahçe için...
Vay Capoue süper görünüyor umarım Fransadan o kalitedeki birkaç oyuncudan birini transfer edebiliriz süper olur gerçekten.
Ya Aykutum içimi okuyor yeminle kimi dediysek adı geçmeye başladı. Bir çoğunu Muhammed abi demişti ben ek olarak Capoue'yi demiştim onunda ismi anılmaya başladı ve aynı şekilde Özgür Çek ismide anılmaya başlandı. Serdarı ve Orhanı zaten demiştik (:
Beyler varsa istediğiniz bir isim hemen aklımdan geçiyeyim yarın gazetelerden olmadı twitterdan görürsünüz haberleri![]()
![]()
Yaw bana biri seneye hangi taktikle oynayacağız söyleyebilirmi ve oyuncuları yerleştirebilirmi ?
Gökhan Gönülde sağbek oynamayı zamanla öğrendi zaten İsmail.
Sezer iyi transfer olur ama Abdülkadir bonservisiyle verilmişse tüm keyfim kaçar. 5 m € + Abdülkadir bizim için kötü bir anlaşma.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Niang ikinci forvet değil, AML orda.
Alternatiflerimizide şöyle bir yerleştirdim, bu kadro bile bazı eklemelerle ligde ciddi şekilde mücadele edebilir. (Stoch ve Dia yı yabancı kuralı nedeniyle yedek olarak varsaydığım için alternatif olarak düşündüm ve öylesine yerleştirdim. Ayrıca Yobonunda alındığını düşününce Semih yerine Emenikede olur. )
![]()
Serdar Kesimal'ın attığı twit : suanda net bisey yok... transferler 3 tarafinda memnun kalmasi durumda olur... bu yüzden basinda cikan haberler abartili...
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
mehmet topuz vakası yaşanmasın da bi daha.
yalnız facebookunda da kulüpler anlaştı hayırlı olsun demiş
http://www.facebook.com/serdarkesimalofficial
Last edited by sarianet : 28.Mayıs.2011 at 02:46
Serdar'ın daha evvel Türkiye Kupası geyikleri yaptığı filan söyleniyor. Ne kadar doğru acaba.
Serdar'ın öyle bir hata yapacağını sanmıyorum, kimse böyle bir fırsatı ters tepmez. Sonunda ikna olacaktır. Burası Fenerbahçe. Geldikten sonra memnun olacak gidişattan, neden başta böyle düşündüm diyecek.
Taraftarlar için sıkıntı olmaz, Tümer Metin ve Mehmet Topuz da yaptıklarından pişman oldu. Ne oldu, affettik bitti, affetmek büyüklüktür. Sahaya ruhunu koyanın, işini zevkle yapanın eleştirisi olmaz.
Milli Takım kampı dönüşü imza atacaktır, Kayserispor yönetimi hatır-gönül bu işin Kayserispor ve kendisi yararına olduğu konusunda baskı yapar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Aziz Yıldırım, "Aykut Kocaman Tuncay'ı isterse alırız. Daha önce İngiltere'yden Aykut istedi ama Tuncay gelmek istememişti. Aykut'un talebine göre. Bugün gelmezse 33 yaşında almam" gibisinden konuşmuştu.
Tuncay askerlik için gitti biraz da, Fenerbahçe'yi bırakmaya pek niyetli değildi. Dönebilir, "Sabah 6'da antrenmana kalkıyorum, hayatımda hiç böyle bir şey görmedim, Askeriye gibi" demişti. Hocası onu takımda kullanmaya niyetli değildi.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Emenike,Orhan ve Serdar.Mantıklı transfer hamleleri yapılıyor bu yıl da.Bir de ortasahaya üst düzey bir transfer yapalım,bu kadro tamam.Bütün yeni transferler 1 Temmuzda ilk idmana yetişecek gibi,yıllardır beklediğim şey![]()
Serdar kesimal sanırım wolfsburga gitmek istiyor
Telefondan giriyorum onun icin resmi kopyalayamiyorum. Su sayfada Serdar Kesimal'la ilgili olan Facebook fotosu gercek mi? http://www.gscimbom.com/forum/haldun...nobeti-19.html