Sayfa 472 / 569 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522 ... SonSon
14,131 ile 14,160 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Hakem sayesinde geçen hafta puan farkı nasıl 4'e düştüyse bu hafta öyle 7 olur diye düşündüler galiba ama BJK 10 kişi olmasına rağmen 1-0 aldı maçı.fener maçında çıkmayan 3 tane net kırmızı kart var.Gökhan Gönül, Alves, Emre Belözoğlu.Ayrıca Emre Belözoğlu'na ömür boyu futboldan men verilmeli artık.Bu akşam ki GS Antalya maçında da benzer senaryolar bekliyorum açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Haftaya derbiyi berabere bitirmek için yoğun mesai harcayacak federasyon. BJK yi 10 kişi bıraktılar ama kazanmasını bildiler. Galatasaray'ın bu geceki bildirisi ola ki hakemleri etki altına alırsa ,kesilecek ceza haftaya kalır.Bir taşla iki kuş vurmuş olacaklar. Geçen haftaki Fenerbahçe maçının adaletini rakiplerine de puan kaybettirerek sağlamaya çalışacak tüpçü ve ekibi. Polyannacılık yapmasın kimse , Türkiyede futbol gerçeği böyle malesef.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

çok iyi yapmışlar öyle tencereye böyle kapak sen daha sene başından beri ilk defa alehine bi penaltın verilmedi diye ortalığı yıkıp hakemi hakemleri tehdit et baskı altına al bizde susalım oldu

Nesil
    2007

Fenerbahçe'nin yaptğının aynısını yapıyoruz maalesef. Aziz Yıldırım'ın o açıklamaları çok masumane, hak arayan açıklamalar değildi kimse kusura bakmasın. Sanki ilk kez bir takıma penaltı çalınmıyor. Aynısı Avrupa'da yapılsa ne maç içinde penaltıya o kadar itiraz edilir, ne Egemen gider hakeme toslar, ne de Aziz Yıldırım tek kelime edebilirdi ki Avrupa'da da ne skandal kararlar veriliyor. Bizim ligde ise ileriki haftalar için hakemleri baskı altına alacak açıklamalardı bunlar. Şimdi de biz aynısını yapıyoruz. Sonra da hakemlerden adil maç yönetmesini bekliyoruz. Hakemler bakacak, Yunus Yıldırım birkaç hata yaptı hakemliği bitti ki Fenerbahçe daha önce de birkaç hakeme düdük astırmıştı yanlış hatırlamıyorsam; ben artık büyüklere kıyak geçeyim diyecek. Adam gibi stat yok, adam gibi federasyon yok, güçlünün sesi normalde de çok çıkar bizim burada susmak bilmiyorlar; sonuç ortada. Bursaspor'un iki haftadır penaltısı verilmiyor yanlış hatırlamıyorsam kaç kişi konuştu, isyan etti?

Kasımpaşa maçının sadece özetini seyrettim, onda da tartışılacak pozisyon yok. Evet Emre ve Alves kırmızı yemeliydi ama hakemleri o pozisyonları neden görmedin diye suçlamak saçma. Adam Emre'nin ağzına bakarak maç yönetecek hali yok. Alves'in de Riera'nın yaptıklarından farkı yok. Bu tip adamların huyu bu, ne anlıyorsalar. Kameradan ceza veriliyorsa top TFF'de artık. Ofsayt da ofsaytsa eğer milimledir ki onu görebilen insan varsa artık

Son olarak bu akşamki maça gelirsek, hakem Halis Özkahya Mimlediğim tek hakem, bakınız mimlediğim maç ve yorumlar; http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117686
    İki takım adına da rezalet ötesi kararlar vermiş, maçı bırakıp onu izlemeye başlamıştık. Muhtemelen bugün de maçın önüne geçer, hangi takım yanar bilemem ama şu açıklamalardan sonra ve oluşan durumda Antalya yanması daha olası. Onların sesi çıkmıyor nasılsa.

Ek olarak eskiden hakem hatası ile kazanınca üzülürdüm de o kadar yamuk ki ortalık kazanalım da isterse hakem bize 5 penaltı çalsın da kazanalım umurumda bile değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu açıklamanın arkasında kesin Şükrü Ergün var.Ben sevmiyorum böyle adamları,boş boş konuşuyorlar,gündemi meşgul ediyorlar.Senin takımın formda,hakem hataları desen her hafta yaşanıyor.Sanane başka camialardan,ne amaçla böyle açıklama yapılıyor cidden anlamadım.Haklılık payı yok mu,bir kaç yer dışında var ancak gereksiz,zamansız ve boş bir açıklama.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu da Antalyaspor başkanından.

Gültekin Gencer'den açıklama !

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Galatasaray Kulübü'nün bizimle yapacağı maçtan önce hakemlerle ilgili talihsiz açıklamalar yapması çok üzücü" dedi.

Gencer, yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü'nden yapılan "Medical Park Antalyaspor-Galatasaray maçında hakemlerin ne şekilde maç yöneteceğini yakinen takip edeceğimizi, spor kamuoyunun bilgisine sunarız" şeklindeki açıklamaya şaşırdıklarını söyledi.

Antalyaspor'un süper ligde hakemlerden en büyük zararı görmüş kulüp olduğunu savunan Gencer, buna rağmen hakemler hakkında bu şekilde eleştirilerde bulunmadıklarını ifade etti.

Süper Lig'deki bütün takımları dost gördüklerinin altını çizen Gencer, şunları kaydetti:

"Galatasaray Kulübü'nün bizimle yapacağı maçtan önce hakemlerle ilgili talihsiz açıklamalar yapması çok üzücü. Bu açıklamayı yanlış buluyoruz. Galatasaray, bizimle oynadıkları Türkiye Kupası maçında verilmeyen iki penaltımızın ardından da aynı açıklamayı yapsaydı, bu serzenişlerine hak verirdim. Kendi lehlerine olduğu zaman ses çıkarmamalarını, bir maçın hakemini etki altına almaya çalışmalarını kınıyorum. Bu açıklamaların ardından biz de hakemin kararlarını gözlemleyeceğiz. Halis Özkahya gibi tecrübeli bir hakemin etki altına gireceğini zannetmiyorum. Maçı adaletli bir şekilde yöneteceğine inanıyorum."

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Fenerbahçe(Aziz Yıldırım) maçtan 1 hafta önce yaptı aynı açıklamayı bizde 1 gün önce. Değişen bir şey yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maçı izledim penaltılık pozisyon yoktu.Penaltılık pozisyonu geçtim maçta pozisyon yoktu.Gültekin Gencer bir zahmet,bizim oyuncuları biçen Boum hakkında konuşsun.Kart bile görmedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Maçı izledim penaltılık pozisyon yoktu.Penaltılık pozisyonu geçtim maçta pozisyon yoktu.Gültekin Gencer bir zahmet,bizim oyuncuları biçen Boum hakkında konuşsun.Kart bile görmedi.
    O maç degil Antalya'da ki maçtan bahsediyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    O maç degil Antalya'da ki maçtan bahsediyor.
    Tamam biliyorum,o maçta olmuştu bir kaç olay ancak yine de bu başkanı haklı çıkaracak değil,en basitinden Çarşamba günkü maçtan niye bahsetmiyor da ta 1 ay önceki maçtan bahsediyor ?

Korktum yemin ediyorum,evire çevire dövdü Berk'i adam.Ontivero'ya da bulaştı da mevki olarak uzaklar biraz bir şey yapamadı fazla.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ahanda Fenerbahçe yönetimi de açıklama yapmış. Çocuk gibiler yemin ediyorum. FB yönetimini kastetmiyorum tek, bizimkiler dahil hepsini kastediyorum

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...aya-sert-yanit
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bizimkiler tekrar yanıt yazmış, hey Allahım

Açıklama

FB Spor Kulübü sitesinden Kulübümüze dönük olarak bugün yapılan açıklamayı yersiz, talihsiz ve ciddiyetten uzak bulduğumuzu ve tarafımızdan bir cevap gerektirmediğini kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

vay anam vay neler dönmüş serhat ya

Nesil
    2006
    Yer
    06

Kulüplerin salvoları havada uçuşuyor off off , tam Serhat Uluerenlik ortam

Tapatalk'tan gönderilmiştir

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Sacmaligin daniskasi. Bizim takim sacmaliyor aciklama yayinliyor Fenerbahce de sacmaliyor cevap veriyor. Yahu ne sacma sey oturun iki dakka oturdugunuz yerde

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fenerbahçe de şimdi "Hmm ok." yazacak Seviye yerlerde
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    06

Skype yazışmalarına döndü iyice
    Last edited by IcedEarth : 17.Şubat.2014 at 23:56

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şükrü Ergün ile Mahmut Uslu'nun atışması için resmi sitelerin aracı olması rezilliğin dik alası. Bizimkini dün eleştirdik zaten, Fenerbahçe'nin açıklamasında da acayip saçmalıklar var. Özellikle korku bölümü çok mantıksız. Biz zaten 10 puan geriden geldik, Beşiktaş da aynı şekilde. Önde olan korkar geride olan değil. Kaldı ki ben iki haftadır söylüyorum bugün de pek çok spor yazarı değinmiş, Fenerbahçe cephesi acayip gergin çünkü şampiyon olduklarını sanıp 2. oldukları sezon da var, son maçta kaybettikleri şampiyonluklar da. Ayrıca aşırı kibir var metnin genelinde.

Bir şeye değinmek istiyorum, bize tutarsız diyen Fenerbahçe'lilerin kaçırdığı bir nokta var. Çok basit bir örnekle açıklamak istiyorum, geçen sene Fatih Terim topu yere vurduğu için tribüne gönderilmiş, bunun üzerine çıldırınca da alacağı ceza artmıştı. O zaman en çok yazılan cümle, hakem yanlış karar verdi diye Fatih Terim haklı olacak değil, sebep değil sonuç önemli yazılmıştı. Geçen hafta da aynısı başınıza geldi, Egemen hatalı sarı karta isyan ederken kırmızıya döndü. Kimse de kalkıp Egemen sakin olmalıydı, dönüp işine bakmalıydı demedi.

Biz Riera'yı eleştirdik hep, bir kaç istisna dışında Fenerbahçe'liler Alves'e toz kondurmuyor. Geçmiş senelerde de Lugano aynı şekildeydi. Fenerbahçe Lig TV'ye de sallamış sitesinden. Emre ile Caner'i niye çekiyorsunuz diye. Oyuncuları uyardılar mı acaba çok merak ediyorum, hadi Caner neyse de Emre zaten hep yapıyor bunu. Oyuncum niye küfür ediyor yerine bu oyuncu niye kameraya takılıyor demek mantıklı değil. Fenerbahçeliler genel olarak hep kendine adalet istiyor maalesef. Dünkü maçta hakem ısınmaya çıkamamış, taraflı da bir yönetim gösterdi. Bunun sebebi geçen haftanın diyetidir üstelik bunu sadece ben demiyorum maçtan Fenerbahçe'liler de söylemiş zaten, Aziz Yıldırım'ın savurduğu tehditler işe yaramış belli ki diye düşünüyorum ister istemez haliyle.

Bizimkiler de buna karşılık açıklama yapmaya çalışmışlar. Bence gereksiz, saçma ve yanlış. Bu sene kim şampiyon olursa olsun hakedeceğini düşünmüyorum açıkçası. Her takım içeride seyirci baskısı ile zaten avantajlı oluyor, artık yönetici düzeyinde de ağzı olan konuşmaya başladı. İşin tadı kaçtı iyice. Oyuncu kritiği, taktik eleştirisi yapılmaz oldu. Varsa yoksa hakem. Ben keyif alamıyorum eskisi gibi. Şu sezon bir an önce bitsin istiyorum, artık şikenin, hakemin konuşulmadığı, keyifli maçların olduğu bir lig olsun istiyorum.

Sene sonunda herkesin güvenebileceği bir TFF şart. Hakemdir, hata yapabilir dediğimiz günlere geri dönmemiz lazım. Fenerbahçe ele geçirilmeye, Galatasaray bitirilmeye, Beşiktaş arka planda tutulmaya ve 2 büyük yaratılmaya çalışılıyor. Oluşan algı bu. Anadolu takımları da tem tersi bizi eziyorlar diyor. Sizce de bu işte bir yanlışlık yok mu?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kısaca söyleyeyim ben.

Baştakiler rahat koltuklarında oturup kulüplerin birbiriyle didişmesini keyifle izliyor.Oysa ki kulüpler baştaki adama karşı bir olsalar,ne hakemler kalacak,ne lobiler,ne de bobiler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onu bunu bırakın da beyler bu videoyu da bir GS taraftarı yapmış ve çok hoşuma gitti baya güzel. GS-Chelsea Promo.
    http://www.youtube.com/watch?v=D9DYfOYTVCw
    (bir türlü video olarak koymayı başaramadım)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Onu bunu bırakın da beyler bu videoyu da bir GS taraftarı yapmış ve çok hoşuma gitti baya güzel. GS-Chelsea Promo.
    http://www.youtube.com/watch?v=D9DYfOYTVCw
    (bir türlü video olarak koymayı başaramadım)
    sondaki yani "v="den sonraki kısmı (D9DYfOYTVCw) yapıştıracaksın

[YOUTUBE="D9DYfOYTVCw"]GS[/YOUTUBE]
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Antalya maçı konusuna yazdım, buraya da bırakıyım.

Bu maçtan şunu çıkardım. Sabri-Burdisso-Semih-Telles mümkün değil olmaz. Ya Chedjou Semih ya da Burdisso Chedjou olacak. İlla Burdisso Semih olacaksa yanlarına Eboue olacak. Şahsi fikrim en güzeli Burdisso Semih yapıp Ceyhun yerine Chedjou'yu oynatmak. Takım geriden uzun top bile atamadı resmen. Chedjou-Eboue arada saçmalıyor falan ama defansı rahatlatıyorlardı. Ben hiç bu kadar Muslera'ya oynadığımızı hatırlamıyorum.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haftalardır söylüyorum Drogba ve Selçuk takıma zarar veriyorlar. Selçuk'un beli dönene kadar yarım saat geçiyor, eyvallah tamam koşuyorsun basıyorsun da öyle amatörce yapıyorsun ki bunu bazen iki akıllı pasta orta sahamız tamamen oyundan düşebiliyor. Aldığı her topu geriye, yana oynayarak eziyor. Bir tane dribbling yapıp ilk çalımı atsa oyun kuracak beyefendi ama cüret bile etmiyor ya uzun oynuyor ya da geri oynuyor. Takıma zarar veriyor. Yekta kendisinden çok daha etkili oynuyor ne zaman görev alsa. Emre Çolak bile oyuna girdikten sonra sorumluluk almaya çalışırken korkakca Mustafa Sarp'lık yapmaya devam ediyordu Selçuk.. Birileri görsün artık bunu.

Drogba'da fiziksel olarak düşüş içerisinde. İkinci yarılarda oyuna girmeli artık deplasmanlarda, ilk yarıları es geçmeli, fiziksel olarak düşen savunmalara karşı oynamalı ikinci yarılarda. Fiziği gün geçtikçe düşüyor. Oyundan alındıktan sonra ne Mancini'nin ne de Tugay'ın elini sıkmadı. Amatörce bir hareketti. Çirkindi bence. Hajrovic, Ontivero hatta Umut bile koştukları için kendisinden daha etkili olacaklardır.

Veysel Sarı çok korkak oynadı oyuna girdikten sonra. Sorumluluk alma 0. Bu kadar korkak oynamaması lazım.

Burdisso eleştirilmiş genel olarak fakat bence standart bir performans sergiledi. Performansı sorgulanması gereken isim Semih. Ofsayt çizgisini kaç defa bozdu ben sayamadım. Yediğimiz 2.golde de onun bu amatörce rakibi kovalama fantezisi var. Yahu çıksana çizgiyle birlikte öne. Ama yook Gökhan abisinden öğrendiği gibi rakibi kovalayacak ki tek başına savunma yapacak diğer arkadaşlarının oluşturduğu çizgiyi önemsemeden.

Sabri iyiydi fakat ortaları keşke biraz daha etkili olabilse. Telles'te oldukça iyiydi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Haftalardır söylüyorum Drogba ve Selçuk takıma zarar veriyorlar. Selçuk'un beli dönene kadar yarım saat geçiyor, eyvallah tamam koşuyorsun basıyorsun da öyle amatörce yapıyorsun ki bunu bazen iki akıllı pasta orta sahamız tamamen oyundan düşebiliyor. Aldığı her topu geriye, yana oynayarak eziyor. Bir tane dribbling yapıp ilk çalımı atsa oyun kuracak beyefendi ama cüret bile etmiyor ya uzun oynuyor ya da geri oynuyor. Takıma zarar veriyor. Yekta kendisinden çok daha etkili oynuyor ne zaman görev alsa. Emre Çolak bile oyuna girdikten sonra sorumluluk almaya çalışırken korkakca Mustafa Sarp'lık yapmaya devam ediyordu Selçuk.. Birileri görsün artık bunu.

Drogba'da fiziksel olarak düşüş içerisinde. İkinci yarılarda oyuna girmeli artık deplasmanlarda, ilk yarıları es geçmeli, fiziksel olarak düşen savunmalara karşı oynamalı ikinci yarılarda. Fiziği gün geçtikçe düşüyor. Oyundan alındıktan sonra ne Mancini'nin ne de Tugay'ın elini sıkmadı. Amatörce bir hareketti. Çirkindi bence. Hajrovic, Ontivero hatta Umut bile koştukları için kendisinden daha etkili olacaklardır.

Veysel Sarı çok korkak oynadı oyuna girdikten sonra. Sorumluluk alma 0. Bu kadar korkak oynamaması lazım.

Burdisso eleştirilmiş genel olarak fakat bence standart bir performans sergiledi. Performansı sorgulanması gereken isim Semih. Ofsayt çizgisini kaç defa bozdu ben sayamadım. Yediğimiz 2.golde de onun bu amatörce rakibi kovalama fantezisi var. Yahu çıksana çizgiyle birlikte öne. Ama yook Gökhan abisinden öğrendiği gibi rakibi kovalayacak ki tek başına savunma yapacak diğer arkadaşlarının oluşturduğu çizgiyi önemsemeden.

Sabri iyiydi fakat ortaları keşke biraz daha etkili olabilse. Telles'te oldukça iyiydi.
    özellikle burdisso ile ilgili kısım olmak üzere tüm söylediklerine harfiyen katılıyorum.

öyle bunları yazacaktım ben de baktım sen yazmışsın hiç kasmama gerek kalmamış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    özellikle burdisso ile ilgili kısım olmak üzere tüm söylediklerine harfiyen katılıyorum.

öyle bunları yazacaktım ben de baktım sen yazmışsın hiç kasmama gerek kalmamış
    Haha haykırışları dile getiren tercüman olmuşum haberim yok..

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Muhteşem bir yazı. Özellikle benim gibi Sabri'nin iyi oynadığı ve sağ kanadın otobana dönmesi sorunun ondan kaynaklanmadığını gösteren bir yazı. Okumalısınız

http://www.medyaspor.com/kose-yazila...ci-uzerine-377

Bir de Dany'nin oldukça iyi bir stoper olduğunu ve gitmemesi gerektiğini söylemiştim önceki yorumlarımda. Ucuza oynayan ve hızlı güçlü bir stoperdi. Tek eksiği topla çok oynamak istiyordu. Ama belki bu eksisi olmasa daha iyi bir takımda görürdük onu. Burdisso'nun alınma mantığını anlamamıştım zaten. Sadece uzun boyu bir avantaj. Ve Drogba gitsin artık ya
    Sinan Yılmaz -extensor- araştırma ekibindeydi bir ara. Çok güzel yazıları var. Türkiye'de okunası bir kaç yazardan biri bence. Objektif kalmaya çabalaması sanırım Fm araştırmalarından kalma bir alışkanlık.. Ayrı bir hoşluk katıyor FM dili bilen biri ve de nispeten diğer ülke yazarlarına göre genç olması.
    Last edited by Nedvedmania : 19.Şubat.2014 at 01:50 Reason: Mesajlar Birleştirildi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Sinan Yılmaz -extensor- araştırma ekibindeydi bir ara. Çok güzel yazıları var. Türkiye'de okunası bir kaç yazardan biri bence. Objektif kalmaya çabalaması sanırım Fm araştırmalarından kalma bir alışkanlık.. Ayrı bir hoşluk katıyor FM dili bilen biri ve de nispeten diğer ülke yazarlarına göre genç olması.
    Bizim sitede olduğunu biliyorum. Yazıları gerçekten çok iyi. Uzun olduğu halde hepsini okuyorum ve çok derinlemesine analiz yapıyor bu konularda. Özellikle Sabri hakkında Antalyaspor maçı özelinde söylediği şeyler çok hoşuma gitmişti. Tamamen aynısını düşünüyorum o konuda. Ve tabi Dany konusunda da aynı şeyleri düşünüyorum. Onun için paylaşayım dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

selcuk-burak-umut ucgeni bozulunca selcuk da rolunu kaybetti, onu one cikaran sey defans arkasina attigi toplardi. bu gorevden cok uzak su anda, aslinda selcuk her zamanki selcuk ama rolu degisince geriye gitti. sneijder faktoru de var tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Emre Çolak'ın Ceyhun'dan formayı kapması için daha ne yapması lazım? Al Melo'yu arkaya koy Çolak'ı öne. Hem kanatlara deplase olur hem de topu süper kullanır.Topu ileri taşımak için Sneijder'in ayağına bakıyoruz. Bazen de Melo'nun. Olmuyor böle.

Birde Hakan Balta bu Burdisso'nun yanında Pique gibi kalıyor yeminle.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Selcuk konusunda benle ayni dusunen bi nocna mora var selcugun acilen kesilmesi lazim ilk 1.5 yilin meyvesini yiyor yapmayin etmeyin daha neresini savunuyorsunuz ilk 1.5 yil xavi sonraki 1.5 yil resmen mustafa sarp oldu , kulagi cekilmei 3-4-5-6 mac yedek kalsin bi akli basina gelsin ,

burdissoya geliceksek agir bir stoper , simdilik birsey diyemem cunki semihle ilk kez oynadi uyumsuzlardi baya cok adam kacirdilar ilerliyen haftalarda oynarsa bakacagiz..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Muhteşem bir yazı. Özellikle benim gibi Sabri'nin iyi oynadığı ve sağ kanadın otobana dönmesi sorunun ondan kaynaklanmadığını gösteren bir yazı. Okumalısınız

http://www.medyaspor.com/kose-yazila...ci-uzerine-377

Bir de Dany'nin oldukça iyi bir stoper olduğunu ve gitmemesi gerektiğini söylemiştim önceki yorumlarımda. Ucuza oynayan ve hızlı güçlü bir stoperdi. Tek eksiği topla çok oynamak istiyordu. Ama belki bu eksisi olmasa daha iyi bir takımda görürdük onu. Burdisso'nun alınma mantığını anlamamıştım zaten. Sadece uzun boyu bir avantaj. Ve Drogba gitsin artık ya
    Last edited by Nedvedmania : 18.Şubat.2014 at 22:33 Reason: mesajlar birleştirildi

Mesaj Yetkileri