Sayfa 473 / 896 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573 ... SonSon
14,161 ile 14,190 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Telefondan giriyorum onun icin resmi kopyalayamiyorum. Su sayfada Serdar Kesimal'la ilgili olan Facebook fotosu gercek mi? http://www.gscimbom.com/forum/haldun...nobeti-19.html
    Kaan bunu yapmak zor bişey değilki : ) Ne olacak sende değiştir ismini Drogba diye. Sende yaz bişeyler : )

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Kaan bunu yapmak zor bişey değilki : ) Ne olacak sende değiştir ismini Drogba diye. Sende yaz bişeyler : )
    o doğrumudur yalanmıdır bilmemde serdarın fenere gitmek istemediği kesin bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Haklisin İsmail abi de bu haber birkac yerde cikti ben de bu resmi gorunce teyit edeyim dedim

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Videolara göre oyuncular hakkında yorum yapmam ama videoya göre Capoue muhteşem bir oyuncu. Gelmesini isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

O resim doğru maalesef. Dün gece baya da tepkiler oldu hatta. Serdar Kesimal twitter'da o sayfayı yalanlamak ister gibi serdarkesimalofficial isimli bir sayfanın linkini koydu. Ancak verdiği o sayfada bu sayfa Serdar Kesimal fanlarının sayfası gibisinden birşeyler yazıyordu. Dün gece Antu'da o geyikte yer alan Serdar'ın kuzeni Vahittin Okutan bulundu. Saat 4:30'a kadar Twitter'dan ve facebook'tan meseleyi açıklamaya çalıştı. Hatta Antu'ya üye olmaya çalıştı vs.

Kısaca özetlemem gerekirse; o geyiğin doğru olduğunu söyledi ama olayın geçen sene olduğunu ve kendisi(Vahittin) fanatik Fenerbahçeli olduğu için Serdar'ın onu kızdırmaya çalıştığını, Kayserispor taraftarının da muhabbetin sadece bu kısmının ssini aldığını, muhabbetin devamında Serdar'ın hele o günler gelsin seve seve oynarız tarzı birşeyler dediğini söyledi. Serdar hangi takımı tutuyor sorusuna da Rizespor dedi.

Dün gece yazdıklarını silmiş ama yine de sayfasını vermiş olalım.

http://twitter.com/vahittinokutan
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O resim doğruysa hiç gerek yok Serdar'a.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Demiş olabilir. Dediyse de bir problem yok. Bu takımda oynayan her futbolcu FenerbahçeLi mi sanki ?

Benim Fenerbahçe U-18 takımında oynayan bir ilk okul arakadaşım var , Ali Civan Düzova. Adam hasta G.Saray'Lı ama 1-2 sene içinde A takıma çıkacaktır. Böyle şeyler oluyor. Serdar gelsin de biz onu bağrıumıza basarız. Emre'yi Tümer'İ nasıl bastıysak.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bence bu tür bir olaydan dolayı Serdar'ı almamak olmaz. Bende koyu Fenerbahçe'liyim ama yeri geldi mi geyiğini yaparız Türkiye Kupası'nın, geçen sezonun son haftası vs.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

50 milyon verseler FB formasini giymem, 1 sene top oynamam daha iyi diyen Topuz sindirildikten sonra Kesimal da sindirilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    50 milyon verseler FB formasini giymem, 1 sene top oynamam daha iyi diyen Topuz sindirildikten sonra Kesimal da sindirilir.
    Nokta.....

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Neyse, Serdar Kesimal'da Aziz Yıldırım'ın manevi evladı olmanın ilk adımını atmış oldu. Akıllı çocukmuş. Fenerbahçe'yi iyi tanımış. "Onları aşağılarsam nasılsa transfer ederler" demiş ve transferin şartlarını yerine getirmiş. Merak etmesin, bizimkiler çok sever böylelerini. Ah, birde şöyle Tümer'in dediği gibi Kayseri trübününe üçlü çektirip, Fenerbahçe'ye "... oğlanı" deseydi, öyle bir bağrına basardı ki bizim taraftar, hemen klibi yapılırdı. Yarım bırakmış işini.

Hemen bir büfeye gidip, soda almam lazım. Midem fena oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tümer Metin neler neler söyledi de geldi Fenerbahçe'ye, bu da gelir bu da geçer...

Serdar Kesimal benim gözümdeki imajını bir anda bitirmiştir böyle bir olayla.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mehmet Topuz olayıyla bu aynı değil. Mehmet Topuz telefonla yayınlara bağlanırken arkasından ne söylemesi gerektiği söyleniyordu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bence ne için olursa olsun hoş değil.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bence orda asıl problem Türkiye kupası gırgırından ziyade, daha ortada transferle ilgili fazla birşey olmamasına rağmen geçen sene "almazsa almasınlar, giden de yok zaten" vs. demesi. Sonuçta Kayserispor'dan Bucaspor'a transfer olmuyorsun. Fenerbahçe'ye transfer oluyorsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Madem ki o sekilde dusunuyoruz. FB'nin adami oradan zorla alip 10 kisi ustune cullanip arabayla kacirip zorla imza attirmadigi ne malum? Adam 2 senedir FB'de, ben Besiktasli degilim, o aciklamalari zorla yaptirdilar, aslinda Fenerbahceliyim vs seklinde konustu mu? Konusmadigini biliyoruz. Adamin ailesini de baski altina almisiz demek ki, helal olsun bizim yoneticilere. Zaten Tumer Metin o kufurleri ederken de arkadan Yildirim Demiroren sufle veriyor, dikkatli bakarsan gorursun.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ben şimdi ısrarla bir Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu hamlesi bekliyorum Aziz Yıldırım'dan. Fatih Terim'i nasıl kaptırdı Galatasaray'a, Hasan Şaş'ı getirmeyi niye başaramadı; anlaşılır değil. Ama farketmez, Bülent Korkmaz boşta sanırım. Şube kaptanı olarak futbol şubesine gelsin. Olur mu demeyin. Basketbolun Bülent Korkmaz'ı Remzi Dilli Fenerbahçe'de 10 sene şube kaptanlığı yaptı. 1998 yılında Fenerbahçe kendisine transfer teklifi ettiği zaman, gazetelere o günlerde manşet olduğu gibi, "bizi niye istiyorsunuz, biz Galatasaralıyız, bilmiyor musunuz, sizinle anlaşsak bile kalbimizdeki sarı-kırmızı aşkı devam eder" diyen Didem Akın yıllardır kadın basketbol takımında oyuncularımıza "ablalık" yapıyor, takımın altını oymakla meşgul. Bunların yanında Bülent Korkmaz futbol takımına dahil olmuş çok mu?

Bizde bu mide varken...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Ben şimdi ısrarla bir Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu hamlesi bekliyorum Aziz Yıldırım'dan. Fatih Terim'i nasıl kaptırdı Galatasaray'a, Hasan Şaş'ı getirmeyi niye başaramadı; anlaşılır değil. Ama farketmez, Bülent Korkmaz boşta sanırım. Şube kaptanı olarak futbol şubesine gelsin. Olur mu demeyin. Basketbolun Bülent Korkmaz'ı Remzi Dilli Fenerbahçe'de 10 sene şube kaptanlığı yaptı. 1998 yılında Fenerbahçe kendisine transfer teklifi ettiği zaman, gazetelere o günlerde manşet olduğu gibi, "bizi niye istiyorsunuz, biz Galatasaralıyız, bilmiyor musunuz, sizinle anlaşsak bile kalbimizdeki sarı-kırmızı aşkı devam eder" diyen Didem Akın yıllardır kadın basketbol takımında oyuncularımıza "ablalık" yapıyor, takımın altını oymakla meşgul. Bunların yanında Bülent Korkmaz futbol takımına dahil olmuş çok mu?

Bizde bu mide varken...
    ben Beşiktaşlıyım ama noktayı koymuşsun abi, bizde çok çektik bu durumdan yozgatlılar, nobreler vs olmaması gereken gereksiz durumlar bunlar.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Emenike olayı incelenmeli!

Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe'nin sezon içinde oyuncular üzerinde baskı kurduğunu belirterek "Örneğin Emenike. Bu başlı başına incelenmesi gereken bir olayken, yetkili merciler konunun üzerinde bile durmamışlardır" ifadelerini kullandı!..

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Şenol Güneş’in yaptığı sert açıklamaların ardından kentte yayımlanan gazetelere, ‘Kamuoyona Duyuru’ başlığı altında tam sayfa ilan verdi.

İlanda, 2010-2011 sezonunun tamamlanmasının ardından bu dönemle ilgili değerlendirmenin yapılmasının uygun görüldüğü belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: “Uzun süre sessizliğini koruyan kurumumuz yarışın normal seyrinden sapmaya başladığı süreçte kendisine yapılan haksızlıkları, saldırıları ve ülke futbolunda gördüğü eksiklikleri dile getirmiş, hiçbir zaman polemik yaratarak, rakiplerle hakemleri etki altına almak adına söylem ve eylemde bulunmamıştır.”

‘HAREKETE GEÇİLMEDİ’
    “Yarıştığımız kulüp (Fenerbahçe), yaygın medyayı kullanarak kritik maçlarda rakip oyuncular üzerinde baskı ortamı yaratılmasına yol açmıştır. Örneğin Emenike olayı başlı başına incelenmesi gereken bir olayken, yetkili merciler konunun üzerinde bile durmamışlardır. Meslek etiğini koruması gereken kurum ve kişiler ise bu gelişmelere karşı sessiz kaldıkları gibi, eleştirilerini adalet isteyen taraf üzerinde yoğunlaştırmışlardır. Ortaya atılan ciddi iddialar ve ilişkilerle ilgili olarak ne devletin ne de futbolun yetkili organları hiçbir hareket içerisine girmemişlerdir.”

‘Hep bir takımın lehine...’
    “Takımın yükünü çeken futbolcularla ilgili sürekli transfer dedikoduları üretilmiş, bunlar gündemi meşgul ederek oyuncuların dikkatlerinin dağılmasına yönelik kullanılmıştır. Lig yarışını etkileyen en önemli unsur, özellikle iki takımın başa baş kaldığı dönemlerde yaşanan hakem atamaları ve yanlışlarıdır. Nedense hep bir takımın lehine sonuçlar ortaya çıkaran ve aynı hakemlerin farklı maçlardaki benzer pozisyonlara yönelik çelişkili tercihleri, olumsuz tabloyu daha da güçlendirmiştir.”

‘Taraftarlarımız rahat olsun’
    “Farklı sebepler öne sürerek ayrılmak isteyen oyuncuların olması da doğal kabul edilebilir. Önemli olan bu değişim sürecinin sağlıklı planlanarak, gelişime yönelik kurgulanabilmesidir. Bunu başarabilmek adına yapılan araştırmaların sonucunda belirlenen isimler için harekete geçilmiştir. Trabzonspor gönüllerin değil futbolun, çalışmanın, inancın, emeğin, dürüstlüğün şampiyonudur. Bu nedenle kutlanmayı asıl hak eden odur.”

HABERTÜRK

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Serdar olayını abartıyorsunuz. Ben çubukluyu giyen her adamı bağrıma basarım. Tümer'i , Emre'yi , Kaya Peker'i bastım , Serdar gelsin onu da basarım. Çubukluyu giyiyorsa formasının hakkını veriyorsa benim için problem yok. Bu midesizlikse evet midesizim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Serdar olayını abartıyorsunuz. Ben çubukluyu giyen her adamı bağrıma basarım. Tümer'i , Emre'yi , Kaya Peker'i bastım , Serdar gelsin onu da basarım. Çubukluyu giyiyorsa formasının hakkını veriyorsa benim için problem yok. Bu midesizlikse evet midesizim.
    ya da profesyonellik

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zorla kaçırıp imza attırmak. :} Fenerbahçe adamın kulübüyle anlaşmış zaten, oyuncuyu kaçırıp Kayseri mecburen bize versin gibi bir anlayışta değil. Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye geldiğinde o konuyu direkt olarak kapattı. O konuyla ilgili konuşmak istemiyorum dedi. O konuyla ilgili bana zorla açıklama yaptırdılar dese o konu uzayacaktı. Daha fazla uzaması da doğal olarak kötü olacaktı. Neyse o dönemde büyük yanlışlar yapıldı. Sırf fiyat kırma adına Mehmet'in annesi babası bile kullanıldı.

Tümer konusunda, Tümer'in Beşiktaşlı olduğu zaten bilinen birşeydi. Fenerbahçe'ye geldiğinde en büyük Fenerbahçeli gibi mücadele edeceğim dedi. Gittikten sonra da ben Beşiktaşlıyım ama insan futbolcu olduğunu Fenerbahçe'de anlıyor gibi açıklamalar yaptı. Tümer'in transfer edilme sebebi de muhtemelen rakip takım kaptanı olması.

Ricardinho'ya saldırdığında söylenmedik şey bırakılmayan Aurelio da şuan Beşiktaş'ta. Bunlar olabililir. Serdar konusu bunlardan farklı. En azından benim takıldığım kısmı farklı; Real Madrid'de ilk 11'de oynarken Fenerbahçe'ye transfer oluyormuşçasına bir hava veriyor. Asıl sorun burda.

Edit: Bir de eğer Serdar gelir ve iyi performans sergilerse bunlar fazla göze batmaz. Ama kötü performans sergilerse bunlar net hatırlanır. Her oyuncunun kredisi vardır. Fakat atıyorum Emenike'nin şuan 100 kredisi varsa Serdar 60 krediyle başlayacak. Tabi eğer transfer gerçekleşirse.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tümer meselesi ; askerliğini halledebileceği bi yere gitmek istiyordu biz o taahütü vermedik o da Fenerle görüştü Aziz yıldırım verdi o garantiyi. bizde önerdiğimiz sözleşmeyi geri çektik. iyi paraya Fenere imza attı.Benim İlhan Pascal ve Tümer hala en sevdiğim 3 oyuncudur Beşiktaşta.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Serdar gelmezse artık şu sözlerinden sonra çokta üzülmeyeceğim. Gelirsede mecburen destekleriz, geldikten sonrada ne diyelim yani sonuçta takımının oyuncusu olacak. Onuda profesyonelliğe yorup sindirmeye çalışacağız. Takımımız hakkında böyle konuşan bir adamı ben olsam, kesinlikle almazdım. Padişahın oğlu olsa almazdım. Lazım değil böyle oyuncu. Gitsin istediği takımda oynasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

AYemeniciler Alper Yemeniciler
    Guiza: Aykut ile konustum.Ispanyaya donuyorum... Ayrintilar Lig TV 16:00 bulteninde...
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

güle güle güiza.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yeni transferimiz Orhan Şam'ın röportajı

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93167

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Barça için ne dedi?
    Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre Santos, İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'nın kendisini istediği yolundaki haberlerin, güzel şeyler yaptığı için çıktığını söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre Santos Barcelona'nın kendisini izlettirdiği ve transfer etmek istediği şeklindeki haberlerin doğru olup olmadığını bilmediğini vurguladı.

''Ama haberler çıkıyorsa demek ki ben bazı güzel şeyler gösteriyorum ki ondan dolayı çıkıyordur. Oldukça
    mutlu oluyorum'' diyen Andre Santos, ''Benim yapmam gereken çalışmak ve bu çalışmanın karşılığında bu işin, bu tip meyvelerini almak. Hedefim kontratımın sonuna kadar burada devam etmek ve Fenerbahçe'nin başarılarında pay sahibi olmak. Lig bitti, şampiyon olduk ve hedefimi Brezilya Milli Takımı ile oynayacağımız Copa America'ya çevirdim'' ifadelerini kullandı.

-''GOL ATMAM ÖNEMLİ DEĞİL''-
    Savunmada görev almasına rağmen, attığı kritik gollerle şampiyonlukta pay sahibi olan Andre Santos, kendisinin gol atmasının önemli olmadığını kaydetti.
    Bu sezon bütünleşip, eksiklerini tamamlayarak şampiyonluğa ulaştıklarını anlatan Brezilyalı futbolcu, şöyle devam etti:
    ''Benim gol atmam veya başka bir oyuncunun gol atması önemli değil, önemli olan
    şampiyon olmamızdı. Biz bir bütün olduk, bağlarımızı birleştirdik, eksiklerimizi tamamladık, bunu sahaya yansıttık. Bunun sonucunda da şampiyon olduk. Elbette gol attığım için mutluyum, fakat takım arkadaşlarım olmasa benim bu golleri atmam imkansızdı. Ben, bunu bir takım bütünlüğü olarak adlandırmak istiyorum.''

-''2. YARI ŞAMPİYON TAKIM REAKSİYONU GÖSTERDİK''-
    Andre Santos, ikinci yarıda 17 maçta 16 galibiyet aldıklarını, bu rakamların her şeyi açıkladığını ifade etti.
    Ligin ilk yarısının kendileri açısından olumlu gitmediğini dile getiren Brezilyalı futbolcu, ''İlk yarıda sıkıntılarımız vardı. Fakat ikinci yarıdan itibaren hiç yenilmeyerek, şampiyon takım reaksiyonu gösterdik. Bu şampiyonluğu sonuna kadar da hak ettik. Bir bütün olduk, bir aile olduk ve bu birleşmenin sonunda da başarı kendiliğinden geldi'' şeklinde
    konuştu.

sporx.com
    Last edited by SAİT71 : 28.Mayıs.2011 at 16:27

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sporculardan taraftar olmalarını bekleyemeyiz. Biz nasıl ki kulübümüzü bu kadar çok sevmemize rağmen, "haydi sen oyna" deseler, ne kadar katkı yapmak istersek isteyelim, asla bunu beceremeyiz. Sporcuların en beceriksizi kadar olsun katkı veremeyiz. Aynı şekilde sporcularda ne kadar taraftarız deseler dahi, onlardan biz gibi olmalarını bekleyemeyiz. Taraftarlık bizim işimiz; oyunculuk onların... Dolayısıyla ben hiçbir sporcudan taraftarlık beklemiyorum. Amaaaaa... Geçmişte bazı "doğuştan Fenerli" (!) futbolcuların davranışlarını, söylemlerini sergilediyse, SARI-LACİVERTE pislediyse, onu da değil sporcudan saymayı, kusura bakmayın, adam saymam. Ben taraftarım, tüccar değil. Profesyonellik benim işim değil. Ayrıca asıl profesyonellik yeri gelince dik durmak ve karakter sergilemektir. Yoksa oy avcılığı için her yalanı mübah sayan politikacılardan farkı kalmaz profesyonellik denilen şeyin. Profesyonellik, Makyavelizm değildir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cazorla ve Capdevila Fener'e mi ?
    İspanyol basını Türkiye'de sezonu şampiyon olarak bitiren Fenerbahçe'nin Villareal'in yıldızları ile ciddi bir şekilde ilgilendiğini yazdı.

İspanyol Marca gazetesi Fenerbahçe'nin Cazorla ve Capdevila ile ciddi bir şekilde ilgilendiğini yazdı.

Habere göre Villareal'den ayrılması beklenen milli futbolcuların Malaga'ya gideceği konuşulurken, Cazorla'nın şampiyonlar liginde oynamak istemesi yüzünden futbolcunun Malaga kulübüne transferi zora girmiş durumda. Fenerbahçe'nin para konusunda Malaga'dan daha iyi bir teklif getirmesi durumunda, Villareal'in milli yıldızları özellikle Cazorla ve Cadevila Fenerbahçe'nin yolunu tutacak. Bu gelişmelerin ardından ise Malaga teknik direktörü Pellegrini'nin yıllık 3 milyon euro talep eden Cazorla'yı ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Ancak her iki futbolcununda hedefleri olan ve şampiyonlar liginde oynayan bir takıma gitmek istemesi futbolcuların Fenerbahçe'ye gitme ihtimalini güçlendirdi. Fenerbahçe'nin İspanya seferinin gizlilik içinde yürütüldüğünü belirten gazete futbolcuların kariyerlerini düşünmeleri açısından Fenerbahçe'ye daha yakın olduğunu belirtti.

sporx.com

Mesaj Yetkileri