Sayfa 474 / 480 İlkİlk ... 374424464472473474475476 ... SonSon
14,191 ile 14,220 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Lucescu reddetti. En büyük aday Şenol Güneş.
    Duşko Toşiç ile sözleşme imzaladık.

"Dusko Tosic'in Profesyonel futbol takımımıza transferi ile ilgili olarak oyuncu ile 2+1 yıllık anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncuya;
    2015-2016 sezonunda 900.000 Euro garanti ücreti ve 10.000 Euro maçbaşı ücreti
    2016-2017 sezonunda 950.000 Euro garanti ücreti ve 10.000 Euro maçbaşı ücreti ödenecektir.
    Futbolcunun 2016-2017 sezonunda 35 resmi müsabakada ilk 11 veya sonradan oyuna girerek oynaması halinde sözleşmenin süresi bir sezon daha uzayacaktır. Bu taktirde;
    2017-2018 sezonunda oyuncuya 950.000 Euro garanti ücreti ve 10.000 Euro maçbaşı ücreti ödenecektir."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dusko Tosic çok kral transfer,Beşiktaş seneye Lig ve Avrupa Ligi'nde olacak,gayet makul,gayet güzel bir transfer ancak yeni teknik direktör gelmeden saçma bir hareket olmuş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Konoplyanka da reddetmiş Beşiktaş'ı. Zaten çok zor ihtimaldi. Almanya veya İngiltere istiyomuş

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Günay için hâlâ erken. Cenk'in ilk zamanları da böyleydi. Oynayarak güçlü ve zayıf yanları göze battı. Günay için de aynı şey geçerli.
    Tosic'ten çok Radosav Petroviç ve Ali Adnan iyi transferler olabilirlerdi. Stoperde bence sıkıntı yok. Atınç gayet iyi bir alternatif. Sivok'un yokluğunda Pedro'yla iyi ikili oluyorlardı. Keza Ersan da fena değil. Zor durumda Necip de sırıtmıyor. Orta sahamızda direnç problemi vardı. Veli tek başına dinamizm getirmeye çalışıyordu. Hutchinson ve Édouard Cissé gayet iyi görev adamıydılar; fakat konsantrasyon problemleri bazen öyle kriz yarattı ki orta sahanın dökülmesine sebebiyet verdi. Tolgay, iyi bir joker oldu. Oğuzhan'ın ve Veli'nin yokluğunda bilhassa. Yerli olarak Bursa'nın Enes, Ozan ve Emre Taşdemir güzel transferler olur. Keza Kasımpaşa'nın sol beki Atila ile kiralık gelen Alpaslan da aynı şekilde. Ne Ümit Karaal, ne de Motta sol taraf için iyiler. Forvette de Mustafa, Umut Bulut'un ekürisi maşallah. İyice düz ayak olmuş vaziyette. Cenk de ma'lûm. Kondüsyon problemi var. Acilen el atılması lâzım. Antepli Muhammed'le, Hoffenheim'daki Kenan ve Liverpool'daki Samed'i yoklamak lâzım. Forvette yaratıcı ve becerikli oyuncumuz yok. Demba Ba tek başına yetemiyor. Keza Sosa. Sosa devreyi yakınca dümeni kimse almıyor eline.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Konoplyanka ve Beşiktaş. Hmmmm.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Konoplyanka ve Beşiktaş. Hmmmm.
    Formda olan bir oyuncunun Türkiye'yi tercih etmesi çok zor. Hayali bir haber bence.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Man City Gökhan Töre'ye 7 milyon euro ile gelecekmiş NTV Spor'a göre

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

7 değilde 9 milyon verirlerse hiç düşünmeden satarım ben olsam.Gerçi 7 milyona bile satarım da işte Gökhan'ın niyeyse çok abartıldığını düşünüyorum.Bir ara 25 milyon euro değer biçiyorlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    7 değilde 9 milyon verirlerse hiç düşünmeden satarım ben olsam.Gerçi 7 milyona bile satarım da işte Gökhan'ın niyeyse çok abartıldığını düşünüyorum.Bir ara 25 milyon euro değer biçiyorlardı.
    Şuanda Türk olup da o mevkide oynayan en iyi oyuncu. Daha iyisi varsa söyle.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu an Türk olup da o mevkide oynayan en iyi oyuncu Gökhan Töre olduğunu düşünmüyorum,kendisi 4 aydır yatıyor,Beşiktaş zaten yarıştan yıldız oyuncular Avrupa Ligi'nden elendikten sonra yattıkları için koptu.Devamlılığın yoksa Avrupa'da bir hiçsin.Bana göre o mevkinin en iyisi şu an Volkan Şen.

Genel performansa göre bakarsak Gökhan Töre iyi bir sezon geçirdi ama geçen sezondan farklı değil.Şu an ki ederi lig ve Avrupa Ligi'nde ki grup performansına bakarsan 6-10 milyon euro arası olur en fazla.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Şu an Türk olup da o mevkide oynayan en iyi oyuncu Gökhan Töre olduğunu düşünmüyorum,kendisi 4 aydır yatıyor,Beşiktaş zaten yarıştan yıldız oyuncular Avrupa Ligi'nden elendikten sonra yattıkları için koptu.Devamlılığın yoksa Avrupa'da bir hiçsin.Bana göre o mevkinin en iyisi şu an Volkan Şen.

Genel performansa göre bakarsak Gökhan Töre iyi bir sezon geçirdi ama geçen sezondan farklı değil.Şu an ki ederi lig ve Avrupa Ligi'nde ki grup performansına bakarsan 6-10 milyon euro arası olur en fazla.
    Hagi Alex kıyası kadar büyütülecek bir şey değil ama Volkan Şen nire Gökhan Töre nire yani. Volkan Şen Gökhan'ın yarısı kadar bile yetenekli değil. Tekniği iyidir, ayağı düzgündür; ama yaratıcılık konusunda ve hız konusunda Gökhan'ın yanına yaklaşamaz. Klasik Anadolu topçusudur Volkan. Topla oynamayı sever, pas verilmezse küser. Pas vermeyi sevmez. Gökhan'ın tek eksiği bazen gereğinden fazla kaleyi denemesi ve konsantrasyon problemi. Kanat oyuncuları genelde topla oynamayı severler zaten. Ama yetenek bâbında Gökhan en iyisi şuan.
    Beşiktaş'ın şampiyon olamaması tamamiyle kondüsyondan kaynaklanıyor. O kadar maç, o kadro için aşırıydı. Bir de üstüne cezalı ve sakat oyuncu ligin ikinci yarısında artınca hâliyle rotasyon ve dinlenme imkânı da olmadı. Oyuncular dayanamadılar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şimdi detaylarına inmeyeceğim oyuncuların,bu sezon Gökhan'ı da Volkan'ı da yeterli süre izledim,ikisi de çok iyi oyuncu ikisini de Galatasaray'da görmek isterim ancak ikisinden hangisi diye sorulursa Volkan derim ben.Ama Gökhan Töre Volkan'dan 5 yaş küçük,5 yıl sonra Volkan'ın şu an ki halini katlayacaktır.Daha önce dediğim gibi bana göre değeri en fazla 6-10 milyon euro arası olur,belki Rus kulüpleri 15'e yakın bir para teklif edebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Biraz daha sesimizi çıkarmasak Yasin daha iyi diyecekler galiba Volkan Şen ile Töreyle kıyaslamak vay arkadaş Gökhan gibi bir adam kendi takımlarında olsa Töre olurdu Messi Gerçi bir ara kendi takımlarındaki bir adamı da Ronaldo ile kıyaslıyorlardı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla yazık size,demek ki hayal kırıklığınızın bu kadar büyük olması hayal dünyanız yüzündenmiş.Bilic bile fazlaymış sizlere.

Burak Yılmaz'ı geldiği günden beridir beğenmiyorum ben,12/13 sezonu sonunda aynen şu tarz ''Rus kulüpleri 15-20 arası verse de itelesek'' gibi bir yorumda bulunmuştum,o kadar etmeyeceğini biliyordum.Yasin Öztekin'e gelirsek,kendisi büyük bir sükse yaratmış olabilir ama bana göre hala yapabileceklerini yapamıyor,biraz zihinsel bir eksik var onda,çok eksik diğer iki oyuncudanda,o yüzden Yasin'i bu iki futbolcuyla kıyaslamaya sokmam.

Arkadaş benim takımımda Wesley Sneijder diye bir adam var Töre gibi bir adamı niye Messi yapayım,eğer öyle bir manyaklık yapacaksam Sneijder'ı Messi ile kıyaslarım.

Yani tartışmak mı istiyorsunuz bir şeyi güzelce,yoksa aşağılayıp,aşağılanmak mı istiyorsunuz ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kimsenin bir hayal kırıklığına uğradığını yok,Takımımız imkanlar doğrultusunda başarabilecek coğu şeyi başardı oradan nasıl gözüküyor bilemeyeceğim.Takım(Töre dahil) sadece son haftaları kaldıramadılar o kadar.Zaten bir oyuncu kıyaslama sohbetinden durumu nasıl Takıma ve Bilice getirmeyi başardın onu da merak ediyorum. Kıyaslama yapacaksak mevkisine göre bir kıyaslama yapıyoruz takımımızın en teknik oyuncusuna göre değil Sneijder ne alaka ? sen konuyu yanlış anlamışsın anlaşılan.Benim takımımda bu adam var, sende şu var değil sadece 2 oyuncuyu kıyaslıyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Siz oyuncuyu kıyaslamadınız hem Volkan Şen'i hem beni,hem Burak Yılmaz'ı hem de Galatasaray taraftarını aşağılamaya çalıştınız.,he Yasin Öztekin'e de dokundurmuşsun azıcık.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Glen Johnson Beşiktaş'ta diyorlar eğer doğruysa çok iyi transfer olmuş olur,hayırlı olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Pek güvenilmeyecek gazete haberlerine göre Chahechouhe ve Nani de kıskacımızdaymış

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Atif ile Nani nasıl birbirinin alternatifi olabiliyor aklım almıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Cengo View Post
    Atif ile Nani nasıl birbirinin alternatifi olabiliyor aklım almıyor.
    Nani'yi alamayacağımız için kamuoyu yoklaması yapıyorlardır. Aatif da fena oyuncu değil. Olcay'ın saçmaladığı maçlarda alternatif olurdu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

europeanconquer: Daha cevap verip kırıcı olarak konuyu uzatmak istemiyorum.Konu uzadıkça konuyu farklı yerlere çekiyorsun çünkü.

Şu takımın başına Bilic gibi karakterli bir hoca gelsinde, ben takımdan sağlam bir stoper gelmesi halinde memnunun.Birde Opera alınmayacak sanırım zaten alınmasın sezonsa sadece 2 iyi maç çıkaran oyunculara gerek yok istirarlı oyuncuları lazım, Opera yerinede bir adam alınırsa daha transfere gerek yok bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şenol Güneş'in bu hafta açıklanmasını bekliyorum. O geldikten sonra bakalım kimleri transfer edecek, onu da merakla bekliyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Şenol Güneş kendisi açıklamış zaten, gerek kalmadı.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şenol Güneş kendisi açıklamış zaten, gerek kalmadı.
    A Spor â€@asporcomtr 1 dk.1 dakika önce
    #SONDAKİKA:
    Şenol Güneş #Besiktas'ta...
    Resmi açıklama yarın yapılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Resmi açıklama geldi:

"Beşiktaşımızın yeni teknik direktörü Şenol Güneş oldu.
    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir:

Şenol Güneş ile profesyonel futbol takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda 2+1 yıllık anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre Şenol Güneş'e;

-2015-2016 sezonunda 1.500.000 avro
    -2016-2017 sezonunda 1.500.000 avro ödenecektir.

Şirketimiz 01.06.2017 tarihine kadar yazılı bildirimde bulunmak kaydı ile sözleşmeyi bir sezon daha uzatma hakkına sahiptir. Bu durumda Şenol Güneş'e 2017-2018 sezonu için 1.500.000 avro ücret ödenecektir.

Anlaşma gereği, Şirketimiz sözleşmeyi 1.sezon sonunda 500.000 avro tazminat ödemek suretiyle fesih hakkına sahiptir. "

Beşiktaş Jimnastik Kulübü

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Kötü transfer yine üçüncü oluruz

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hoşgeldin hocam. İnşallah başarılı olursun ve özlediğimiz şampiyonluğu seninle yakalarız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

antrenorlerden birisi ispanyol miguel peiro valencia,albacate,a.madrid,celta gibi takimlarda antronurluk yapmis

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sevilla Kulübü Sportif Direktörü Monchi, "Türkler para, biz ise sportif başarı sunduk. Beşiktaş'a giderse daha fazla para kazanacağı aşikar, ancak bizde bu futbolcuya La Liga'nın kalitesini ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamanın şansını tanıyacağız. Son karar futbolcunundur" dedi.

DHA

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Sevilla Kulübü Sportif Direktörü Monchi, "Türkler para, biz ise sportif başarı sunduk. Beşiktaş'a giderse daha fazla para kazanacağı aşikar, ancak bizde bu futbolcuya La Liga'nın kalitesini ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda oynamanın şansını tanıyacağız. Son karar futbolcunundur" dedi.

DHA
    Anlaşılan bizim yönetim de akıllanmamış. Gökhan Töre var, Olcay var, Kerim Frei var. Hâlâ sansasyon peşindeler. Konoplyanka yerine Feyenoord'dan Bilal'i alsalardı. Bildiğim kadarıyla Çalhanoğlu'yla beraber geliyormuş vakt-i zamanında. Vizyonsuzluk paçamızdan akıyor...

Mesaj Yetkileri