Sayfa 474 / 569 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524 ... SonSon
14,191 ile 14,220 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    unal aysal dogru is yapmis gerçekten cok akilli adam efsane olma yolunda ilerliyor terim ve ekibini yollamakla dogru is yaptigini hasan sas"in konusmalari gerçekten berbat otesi
    Edit: Gördüm. Hasan gitsin dünyadaki nadir güzelliklerden biri olan karetta-karetta kaplumbağalarının yumurtaladığı plaja otel yapılması gerektiğini savunmaya devam etsin.

Kıskançlıkları nasıl da belli oluyor açıklamalara bakınca.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hasan Şaş hep böyleydi ki. Önceden de takımdan ayrılınca sürekli birilerine laf söyleyip duruyordu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sneijder'i istemiyorduk deyip listemizde 4. Sıradaydı demek çelişki. Amrabat için 5 milyon Max demiştik deyip (8.6'ya alındı ve tepki gelmedi), Sneijder alınınca istifayı düşündük demek garip. Sneijder için taktik değiştirdik derken aynı mevkiye başka isimleri istemek saçmalık.

Bunun yanında biz zaten biliyorduk Sneijder'i istemediklerini. Fatih Terim'in Drogba'yı karşılaması bile başkaydı.

3 gün sonra maç var, bu adamlar Galatasaray'lı güya kalkıp konuşuyorlar saçma sapan programlarda. İş ve para olunca sorun yok, işler terse dönünce herkes kötü. Hep aynı senaryo.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İstenmeyen Sneijder bu sezon 22 maçta 10 gol attı, bunların ikiside Şampiyonlar Liginde atıldı, bir tanesi ise turu getirdi (Juventus karşısında). Sneijder'i istemiyorduk değil de önceliğimiz değildi dese daha doğru olurdu. Şimdi takımdan ayrıldıktan sonra böyle şeyleri konuşmanın bir mantığı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo'yu Ünal Aysal istemiyor deniyordu dün onu da yalanladı Hasan Şaş. Yerine başka oyuncu baktık dedi. Sercan, Yiğit, Dany, Chedjou, Amrabat gibi transferleri onlar istedi fayda/maliyet ortada. Kalkıp daha yeni gelen Telles'e laf söylüyor. Hakları yendi diye çok üzülmüştük ama yaptıklarıyla işi iyi olmuş boyutuna getiriyorlar. Yazık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben tam tersi şekilde anladım o konuşmayı. Hasan Şaş "Melonun yerine çok oyuncu aradık... Çok aradık" gibi bi şekilde söyledi hatta. Yani bi fırsatını bulsalar hemen göndereceklerdi. Sonra sonunda da şunu ekledi tabi "Ama Melo öyle bir performans gösterdi ki ondan daha iyi bir futbolcu bulamadık"

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Taraftarların hata yapan oyuncuya topluca küfretmeye, homurdanmaya bir son vermesi gerek artık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Taraftarların hata yapan oyuncuya topluca küfretmeye, homurdanmaya bir son vermesi gerek artık.
    Küfterme değilde homurdanmak gayette hakkımız. Bizde insanız, hata yapılınca heralde tepki vereceğiz. Örneğin dün Burak tamamen mantık dışı bir şut çekti. Hayatında hiç gol atmış mı acaba o şekilde ? Tribünler öyle bir bağırdı ki adam korktu. Bir daha kolay kolay öyle saçma şut çekmez artık.

Sonrasında "olsun canın sağolsun" tarzında alkışladı herkes. Döveriz de severizde

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Küfterme değilde homurdanmak gayette hakkımız. Bizde insanız, hata yapılınca heralde tepki vereceğiz. Örneğin dün Burak tamamen mantık dışı bir şut çekti. Hayatında hiç gol atmış mı acaba o şekilde ? Tribünler öyle bir bağırdı ki adam korktu. Bir daha kolay kolay öyle saçma şut çekmez artık.

Sonrasında "olsun canın sağolsun" tarzında alkışladı herkes. Döveriz de severizde
    Kimse olsun canın sağolsun diye alkışlamadı ben duymadım yani. O şuttan sonra öyle bi tepki oldu ki çocuk elini açıp önce pegasus'a sonra doğu'ya ben ne yapayım ne oluyor gibi bişe yaptı. Sonra ki pozisyondada adamını kovalamadı morali bozuldu. Kimse de alkışlamadı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Kimse olsun canın sağolsun diye alkışlamadı ben duymadım yani. O şuttan sonra öyle bi tepki oldu ki çocuk elini açıp önce pegasus'a sonra doğu'ya ben ne yapayım ne oluyor gibi bişe yaptı. Sonra ki pozisyondada adamını kovalamadı morali bozuldu. Kimse de alkışlamadı.
    Olur mu yahu hepimiz alkışladık. Önce dediğin gibi Pegasus'a döndü "Noluyor ya" bakışıyla Sonra Doğu'ya. Doğu tribününe baka baka geri dönüyordu o sıra doğudakiler alkışlayarak moral verdi Burak'a. Hemen ardından da biz alkışladık. Öyle 2-3 saniyelik bi olay da değildi yani. 10 saniye felan sürdü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

O nasıl bir gülüştür ya

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Pegasustaydım bende. Sol tarafta ben bi alkışladım olur falan diye etrafıma baktım kimse alkışlamadı bende ona binayen buraya yazdım hatta

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Chelsea maçını İspanyol hakem (Carlos Velasco Carballo) yönetecekmiş. Avrupa'da hangi ligin hakemleri en kötü diye sorsanız düşünmeden İspanya ligi hakemleri derim. Gerçi fotodan hatırladığım kadarıyla bu hakem iyiydi diğerlerine nazaran:

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

demekki tek melo yapmiyormus

demekki tek melo yapmiyormus

bunların hepsi terbiyesiz işte futboldan men edilmelidir. ayrıca bunlar geziye de destek vermemişlerdir ayrıca emri ben verdim diyen adamın oglunu yargılayan (-maya çalışan) savcı ile şike davasının savcısı aynı kişidir, yalancıdır paralel devlettir ama ali ismail korkmaz fenerbahce yıkılmaz. o yüzden fenerbahce'ye destek veriyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Semih Kaya’nın babası Memiş Kaya, “Ben 20 yıl kahvecilik yaptım. Çocuklarımla pek ilgilenemedim. Büyük ağabeyi Sami için “İyi top oynuyor” dediler. Bergamaspor’a gönderdim. Ama seçmede almamışlar. Sonra bir yakınımız, “Ağabey sen yanlış adamı gönderiyorsun. Asıl topçu olacak ufak oğlun Semih” dedi. Ben bilmiyordum bu yeteneğini. Benim bildiğim Semih’in atletizmde 7-8 tane Bergama bölgesinde okullar arası birinciliğinin olmasıydı.

Yolladık Bergamaspor’a Semih’i. O da elendi. Sonra Semih’i, Aliağa’dan istediler. Sonra Altay’a gitti. Ardından ben “Semih’ten futbolcu olacak galiba” dedim.

Altay’da bu kez zorluklar başladı bizim için. Gücüm yetmiyordu. Altay tesislerde kalmasına da izin vermedi. “Aylık bağlayın” dedik o da kabul edilmedi. Ne yapacağız diye düşündük.

Ben çiftçilik de yapıyorum. Hayvanlarımı, römorkümü sattım ve Semih’e İzmir Çamdibi’nde ev tuttuk. Para yetmiyordu. Ağabeyi destek olup ekstra çalışıyordu. Dedesi de hayatta köyünden vazgeçmez. Öldürsen evini, köyünü bırakmaz. Ben babamdan rica ettim “Bu çocuk futbolcu olacak. Ben kahveyi bırakamam. Burası aksar” dedim. “O zaman ben gider bakarım” dedi. Dedesi ve babaannesi de onunla kaldı. Sonra Galatasaray’dan o zaman alt yapı sorumlusu Ali Yavaş istedi oğlumu.

Semih’i tanıyan hiç kimse bu hareketine şaşırmamıştır. Bergama’ya geldiğinde yırtık, pırtık elbiselerini giyer öyle dolaşır. Çünkü, “Ben köylü çocuğuyum” der. Tarladan gider eve, yemek yer. Çoğu da imrenip “Helal olsun” der. Hala da tarlaya çıkar, sürür”
    İyi ki doğdun Semih Kaya,iyi ki Galatasaraylı oldun !

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

çare drogba gerçek oluyor galiba

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    çare drogba gerçek oluyor galiba
    http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/19410.php

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo için yapılan baskılar sonuç verecek gibi, TFF görüntüleri istemiş.

Kuyt'ın da aynı şekilde sevindiği video ve fotoğraflar var ama ülkenin ahlakını bozan tek kişi Melo olduğu için ses çıkmıyor başkalarına.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Melo için yapılan baskılar sonuç verecek gibi, TFF görüntüleri istemiş.

Kuyt'ın da aynı şekilde sevindiği video ve fotoğraflar var ama ülkenin ahlakını bozan tek kişi Melo olduğu için ses çıkmıyor başkalarına.

bu galiba hollanda yoresinden halk oyunu oynuyor oda

https://t.co/W98sVvQZ2z

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Kahkaha attım yahu bu ne böle ahahahahha

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ahahahahaha

Bence çok zevkli,gram rahatsız olmadım,komik bile

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

OF of of fenaa

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bruma olayından sonra yine Mete Düren başrolde, söz konusu Galatasaray olduğu zaman adamın iş aşkı tutuyor. TFF sözcüsü mü rakiplerin sözcüsü mü belli değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Arif son 2 paylaşımın çok ağır oldu ama. Bende diyorum ne bu sessizlik...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

MOURİNHO:
    "En iyilere karşı oynamayı seviyorum. Galatasaray da, Türkiye'nin en iyisi..."

Nesil
    2006
    Yer
    06

Mourinho da az kurnaz değil ,sürekli rehavete sokma çabaları içinde bizimkileri

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mourinho'nun herzamanki soylemleri. Akli sira mind games yapiyor, bilmiyorki meslektasi en az onun kadar iyi bu mind games soylemlerinde

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Şu an bizimkilerin basın toplantısı başladı canlı NtvSpor
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri