Sayfa 475 / 1204 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575975 ... SonSon
14,221 ile 14,250 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Emre dışında orta alanda çift yönlü oyuncusu olmayan ve her fırsatta orta alana oyuncu alınması gerektiğini dile getiren bir camia bu sezon ligin en iyi yerli ortasaha oyuncusunu istemiyorsa komik olmuş Ünal başkan trasnferleri yapsın, biz arkamıza yaslanıp izleyelim.Sonunda "Acaba paramız yeter mi?" diye düşünmemize engel olan bir başkan geldi Artık ne Aziz Yıldırım dvreye girip de işi bozar diye korkuyoruz , ne de oyuncunun istediği paraları veremeyiz diye...

Ünal Aysal'ın NTVspor'da "Transfer bütçeniz ne kadar?" sorusuna verdiği cevap herşeyi açıklıyor:

Ünal Aysal: Ne gerekirse !!!!
    Allah arttırsın abi gelsin güzel takım kurun inş güzel mücadeleler izleyelim stadlarda futbolumuz gelişsin Selçuğu ben istiyordum ancak Aziz başkanın isteyip istemediğini bilemeyiz belkide daha iyi bir yabancıyla anlaştılar ondan Selçuğa yanaşmadılar olamaz mı illa iyi oyuncu diye alacakmıyız cık cık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Allah arttırsın abi gelsin güzel takım kurun inş güzel mücadeleler izleyelim stadlarda futbolumuz gelişsin Selçuğu ben istiyordum ancak Aziz başkanın isteyip istemediğini bilemeyiz belkide daha iyi bir yabancıyla anlaştılar ondan Selçuğa yanaşmadılar olamaz mı illa iyi oyuncu diye alacakmıyız cık cık
    Fenerbahçe'nin de istediğini cümle alem biliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ben istiyordum ama yönetimi bilemem

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Valla ben açıkcası bu sezon 4 büyüklerin hepsinin de güçlenmesini istiyorum ama Trabzon çok kan kaybedecek. Ben gelecek sezon özellikle FB-GS ve BJK'nin iyi transferler yaparlarsa tepede kopacağını düşünüyorum
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Mayıs.2011 at 00:50
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ben istiyordum ama yönetimi bilemem
    Ciddi misin dalgaya mı vuruyorsun çözemedim ama eğer ciddiysen Selçuk'u elinizden aldığımızı kabul etmen, kendini kandırmamanı sağlayacaktır

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bence adam senelik 3 Milyon alacak, 3 milyon da imza ücreti, menajer ücretine vs. gitmiştir. Bu şişiriliyor olabilir. Şeref'in açıkladığı da Fatih Hoca'nın kontratıymış. KAP'a yapılacak açıklamayla belli olacak herşey.
    KAP'a maaşları belirtmeyebilirler sanırım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Belirtmek zorundalar her miktari.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ciddi misin dalgaya mı vuruyorsun çözemedim ama eğer ciddiysen Selçuk'u elinizden aldığımızı kabul etmen, kendini kandırmamanı sağlayacaktır
    Edit: Aziz başkan alırr istememiş işte fazla şu kadar veririz Selçuk ister gel ister gelme demiş rest çekmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Selçuk'u diğer takımlar kadar istemiyorduk.

Benim tahminim: Aykut hoca felan Emenike'yi çok istiyordu. Bütün ağırlık ona verildi. Ama Selçuk'ta kaliteli bir oyuncu onuda almak için bir girişim olmuştur fakat bir limit belirlemişlerdir. Şu kadar verebiliriz işine gelirse diye. Çok çok istekli olduğumuzu düşünmüyorum. Özellikle başka transferler düşünüldüğü için iddialı bir teklif yapmamışlardır.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

O bedeller doğru ise FB'ye transfer olmaması doğru olurdu. Emre'ye, Topuz'a, Gökhan'a anlatamazsınız bu durumu çünkü.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aziz Başkan Gene İstediğini Alır Rahat Olun Siz
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Yok belirtiyorlar abi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Ünal başkanda alıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah. . . . .

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Alır alır....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Selçuk'un maliyetine takıldı kafam. Selçuk'u aldık almasına da dengeleri bu kadar bozmamak lazım. Kulübe yakın kişiler maliyeti öyle 18 M €'yu filan bulmuyor diyorlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Selçuk a da çok bu fiyatlar, ama şu ana kadar Emenike-Selçuk yarışından Galatasaray daha karlı çıktı bence Normali 2 milyon euro alması gereken bir oyuncuya 3 milyon euro veriliyor, 5 senede 5 milyon euro ekstra, artı yıllık yaklaşık 500 bin euro ile 5 yılda artışlarla birlikte 3-4 milyon euro maç başı ücreti... Peşin verilen 3 ile birlikte toplam 12 milyon euro bonservisle Selçuk transfer edilmiş olur Yine çok uçtuk... Şu an itibariyle Selçuk un bonservisinin bu kadar etmesi zor görünüyor

Yalnız bence Fenerbahçeliler hiç kendini kandırmasın, Emenike ye bu kadar para verildiği bir ortamda yaklaşık aynı paralara Selçuk un alınması kendileri açısından çok daha iyi olurdu. Bu vakitten sonra alınacak yabancı bir ön libero, takımda bir yabancıdan daha vazgeçilmesi anlamına gelecek ki, şu an yabancılardan alternatif olan birileri yok gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende NTVSpor'un dediği miktarın doğru olduğunu sanmıyorum bence 6 milyon TL'dir o yanlış anlaşılma olmuştur
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emenikeyi almamız ve maliyeti nedeniyle bence biri gözden çıkarılmalıydı. Tahminim doğru sanırsam. 2 tane yüksek hatta uçuk dereceye varan transfer fazla gelebilirdi. Şuan için böyle düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ohooo senin dediğine bakarsan gelen her oyuncunun bonservisi 15 milyon € eder öyle hesap olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Emenikeyi almamız ve maliyeti nedeniyle bence biri gözden çıkarılmalıydı. Tahminim doğru sanırsam. 2 tane yüksek hatta uçuk dereceye varan transfer fazla gelebilirdi. Şuan için böyle düşünüyorum.
    Fenerbahçe'nin önceliği forvet miydi, ortasaha mıydı sizce? Bence kesinlikle ortasahaydı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Çok büyük kaleci beklemeyin beyler,Buffon çok zor.Yine buraya yazıyorum bakın
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Çok büyük kaleci beklemeyin beyler,Buffon çok zor.Yine buraya yazıyorum bakın
    Aynen bence de Buffon Drogba'dan daha zor. Adam en iyi döneminde Juventus küme düşürüldüğünde dünya devlerine gitmedi. Emekliliğine yakın Juventus'u hiç bırakmaz. Hele bu sene iddialı bir kadro kuracaklarken.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Buffon + Sinan'ı alabilirler mi? Yani 2. kaleci olarak düşünülüyor olabilir mi Sinan sizce?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Olaya nasıl baktığınızı bilmiyorum ama Aziz başkanın bir yarış olarak bakmadığına emin olabilirsiniz. Çünkü yarış olarak baksaydı çok farklı olurdu (Bence em doğrusu) ki ben yaşanan gelişmelere ve dolaşan haberlerdeki maliyetlere göre tahmin yürütüyorum. Aykut hocanın ta nezamandan beri Emenikeyi beğenip istediğini böyle bir girişiminde önceden yapıldığını biliyoruz.

Fenerbahçe'nin önceliği forvet miydi, ortasaha mıydı sizce? Bence kesinlikle ortasahaydı.
    Bu soruya orta saha diyerek cevap veriyorum ki öyle. Ama daha kaç ay var transfer döneminde. Baroniyi yollayıp yerine kaliteli bir yıldız almamız halinde bu sorununda ortadan kalkacağı açık. Şayet F.Bahçe sadece Selçuk transferine bağımlı olsaydı bu kadar pasif bir durumda olmazdı. Ayrıca forvet konusunda da bir ihtiyacımız vardı. Semih-Güiza alternatif olarak yetersiz görülüyordu. Niang dışında kulübede atletik girdiğinde her takıma karşı etkili olabilecek ve aynı zamanda Niang ile birlikte oynayabilecekte bir forvet alınması gündemdeydi.

Ha dersenizki sizden kaptık mı evet mantıken öyle kaptınız ama iş kaptık kapmadık yarışına girseydi durum çok daha farklı olurdu. Bunun örneğide var açık hatta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Olaya nasıl baktığınızı bilmiyorum ama Aziz başkanın bir yarış olarak bakmadığına emin olabilirsiniz. Çünkü yarış olarak baksaydı çok farklı olurdu (Bence em doğrusu) ki ben yaşanan gelişmelere ve dolaşan haberlerdeki maliyetlere göre tahmin yürütüyorum. Aykut hocanın ta nezamandan beri Emenikeyi beğenip istediğini böyle bir girişiminde önceden yapıldığını biliyoruz.

Bu soruya orta saha diyerek cevap veriyorum ki öyle. Ama daha kaç ay var transfer döneminde. Baroniyi yollayıp yerine kaliteli bir yıldız almamız halinde bu sorununda ortadan kalkacağı açık. Şayet F.Bahçe sadece Selçuk transferine bağımlı olsaydı bu kadar pasif bir durumda olmazdı. Ayrıca forvet konusunda da bir ihtiyacımız vardı. Semih-Güiza alternatif olarak yetersiz görülüyordu. Niang dışında kulübede atletik girdiğinde her takıma karşı etkili olabilecek ve aynı zamanda Niang ile birlikte oynayabilecekte bir forvet alınması gündemdeydi.

Ha dersenizki sizden kaptık mı evet mantıken öyle kaptınız ama iş kaptık kapmadık yarışına girseydi durum çok daha farklı olurdu.
    Dediğiniz bazı şeylerde hak veriyorum size. Bizim kaptık kapmadık olayına getirmemizin sebebi bazı kraldan çok kralcı arkadaşlar. Yok "gerçekten istesek alırdık", yok "ihtiyacımız yoktu". Kimse kimseyi kandırmasın. 5 yaşında çocuk yok burada kimsenin karşısında. Henüz ortada hiçbirşey denmemişken kalkıp bunlar denirse, her türlü cevap da verilir ti'ye de alınır. İnşallah anlatabildim kendimi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence NtvSpor'un söylediği rakamlar doğru olabilir.Selçuk'un şu durumdaki Galatasaray'ın teklifini kabul etmesi için paranın önplanda olması gerekir.Dün bizim yöneticilerin Selçuk'la görüşmesi haberinden önce ve sonra söyledikleri genelde söyledikleri doğru çıkan,güvenilir duyumcular tarafından görüşme teklifinin Selçuk'un babası tarafından yapıldığı söyleniyordu.Milli takım maçından sonra cevap bekleniyormuş ama bugün Selçuk imzayı attı.Fiyat yükseltmek amacıyla bizi devreye sokmuş olabilirler.Yine Selçuk'un açıklaması da var,milli maçtan sonra belli olacak diye.Transferin bugün bitmesi,NtvSpor'un bahsettiği yüksek rakamlar sayesinde olması yüksek ihtimal yani.Bonservis bedeli ödenmeyeceği için bir nebze hoş görülebilir bu rakamlar.Galatasaray'ın gerçekten böyle bir oyuncuya da ihtiyacı vardı.Fakat yine de çok fazla.İç dengeleri bozar gerçekten 6 milyon alacaksa ilk sezon.Resmi bilgiler geldikten sonra yorum yapmak daha sağlıklı olacak.
    So what?
    Saike

Sinan Bolat da GS'ye cok yakin

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yahu ne olursa olsun o rakamlarla oyuncu alınmaz arkadaş. Boşa düşünmeyin.Eğer o rakamlarla alındıysa kesinlikle yanlış yapılmıştır. mesele paranın gideceği değil, takımdaki diğer yıldızların küseceğidir. Yani koskoca Arda Turan daha az alırsa ayıp olmaz mıı? GS yönetimi böyle bir riski almış olamaz,olmamalı!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler ne 6sı ne 3ü? Senelik 3 Selçuk için çok fazla değil mi? Tamam helal olsun ama çok fazla. Ben sanmıyorum. En fazla 2 verilir adam zaten Trabzon'da 600-700 falan almıyor muydu? 2 M Euro'dan anlaşma yapılır, maç başınalar aynen, ilk sene imzalama bedeli ve menajere de 2şerden toplam 6 m Eurodur bence.

Mesaj Yetkileri