Sayfa 475 / 896 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon
14,221 ile 14,250 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Okan kiralık veya değil umrumda değil , aykut hoca affetmemiş demekki , diğerleri de zaten elden çıkarılacak oyunculardı iyi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Okan kiralık olsun da gerisi mühim değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bence bu anlaşma 2 taraf adına da mantıklı. Gökhan Ünal Fenerbahçe'de kalsa 4. forvet durumunda olacaktı; gereksiz yere 1 senesini daha kaybedecekti. İlhan bu sezon bile doğru düzgün şans bulamadı, Serdar ve Orhan takviyelerinden sonra şans bulması astronot olması kadar imkansızdı. Okan da Kayseri gibi ligin üst sıralarına oynayan bir takımda, genç Şota'nın emrinde kendini geliştirme şansı bulacak ve belki de seneye Fenerbahçe'ye bomba gibi dönecek. Kayseri açısından da eski golcülerine kavuştular. 1 sene Okan gibi potansiyeli yüksek bir bekten faydalanacaklar. Ancak İlhan için aynı şeyleri söylemek zor. (Tabi bu yorumu Okan'ın kiralık gittiğini varsayarak yapıyorum)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Okan kiralık veya değil umrumda değil , aykut hoca affetmemiş demekki , diğerleri de zaten elden çıkarılacak oyunculardı iyi oldu
    kaçırdığım bir şey mi var affetmemiş derken ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok havalandığı için hocanın takımdan kestiği söyleniyordu

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Anlaşmadaki en çok gökhan ünal transferine sevindim eski golcümüzü görmek iyi olacak

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    kaçırdığım bir şey mi var affetmemiş derken ?
    A Takıma yükseldi diye biraz artisleşmişti en son hatırladığım kadarıyla sonra A2ye gönderildi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    A Takıma yükseldi diye biraz artisleşmişti en son hatırladığım kadarıyla sonra A2ye gönderildi..
    Yeni Malatya maçından sonra A takımın A'sını sadece A2'de gösterdi Aykut hoca.. Bence çok da doğru yaptı..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yalnız umarım serdar kesimala gereken şansı verir aykut hoca bence lugano serdar ikilisinde ısrar etmeli gerçekten sağlam performans sergiliyor milli takımdada gördk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Lugano-Serdar ikilisi olacak gibi duruyor.Şöyle verilen oyunculara ve paraya bakınca.Yani zaten ön liberoyu yabancı yapabilmek için zorunluydu türk stoper.Çok başarılı bir ikili olacaklarını düşünüyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

On libero icin Turk stopere gerek yok.Bilica ve Güiza gidecek.Lugano,Yobo,Santos,Cristian,Dia,Stoch,Alex ,Niang,Emenike olmak üzere 9 yabancı.10.cu rahat bir sekilde gelir on liberoya

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu sezon Aykut Kocaman'ın etkileri yaşanmaya başlıyor. Transferlerin erken bitirilip ilk idmanda hepsinin bir arada bulunma olasılığı çok yüksek. Bu durum yıllardır Fenerbahçe taraftarının düşlediği bir durumdu.

Serdar'ın transferine gelecek olursak; bence Yobo alınmasa da olur çünkü Serdar çok kaliteli bir stoper ve maçlara Serdar ile başlarsak +1 yabancı şansımız olacak. Bu Stoch ve Dia'nın bir arada oynama şansı demek. Ya da ön liberoda rahat rahat bir yabancı oynatacağımız anlamına gelir.

Bu yüzden isabetli bir trasnfer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    On libero icin Turk stopere gerek yok.Bilica ve Güiza gidecek.Lugano,Yobo,Santos,Cristian,Dia,Stoch,Alex ,Niang,Emenike olmak üzere 9 yabancı.10.cu rahat bir sekilde gelir on liberoya
    zaten 10 oyuncu için bi söylemim yok benim ama diyelim ki yobo kaldı; Lugano,Yobo,Santos,Alex,Stoch,Niang 6 etti ön liberoyu nasıl monte edeceğiz kadroya?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by sananes View Post
    zaten 10 oyuncu için bi söylemim yok benim ama diyelim ki yobo kaldı; Lugano,Yobo,Santos,Alex,Stoch,Niang 6 etti ön liberoyu nasıl monte edeceğiz kadroya?
    Ligde maçın önemine göre Stoch yedek bekleyebilir. Kaldı ki bunun cezalı olma durumu var, sakatlığı var. Ek olarak Şampiyonlar Ligi'nde hepsini beraber oynatabilme şansımız var. Açıkçası ben Yobo'nun bu sezonki performansına rağmen kadrolardan bu kadar çabuk silinmesini çok garip karşılıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Açıkçası ben Yobo'nun bu sezonki performansına rağmen kadrolardan bu kadar çabuk silinmesini çok garip karşılıyorum.
    Son günlerde yazılanlara en güzel cevap budur . Serdar , Orhan vs. gelene kadar Yobo kesin alınmalı diyenler bir anda gitsede olur mantığına büründü ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O kadar adam vermişiz Serdar için, bi tane daha adam vereydikte hiç para vermeden gereksizlerden kurtulurduk.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Okan Alkan'ın yaptıklarından sonra normaldi zaten gitmesi. Kafası varsa bu Kayseri macerasında kafasına birşeyler dank eder. Az önce TRT Muhabiri Firat Gunayer yazdı ; Kesin olmamakla beraber Serdar'ın maliyeti 2,5 milyon euro +Bilica+İlhan Eker+1 futbolcu. Eğer böyleyse çok mantıklı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

okan alkan ne yaptı ben fransız kaldım biraz
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    okan alkan ne yaptı ben fransız kaldım biraz
    Ben birazını biliyodum, ayrıntılı olarak yazmış birisi.

Okan olayını birebir şöyle.

1-) Gece hayatı var 18 yaşında.
    2-) Antremanları aksatıyor.
    3-) Gece hayatı yüzünden yorgun oluyor hep antremanlarda.
    4-) Ukala tavırları var
    5-) Burnu kalktı hemen star havalarına girdi.
    6-) Son antalyaspor maçında dakika 90. hakemle tartışmaya girip 2. sarıdan kırmızı yedi.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Okan Alkan'ın yaptıklarından sonra normaldi zaten gitmesi. Kafası varsa bu Kayseri macerasında kafasına birşeyler dank eder. Az önce TRT Muhabiri Firat Gunayer yazdı ; Kesin olmamakla beraber Serdar'ın maliyeti 2,5 milyon euro +Bilica+İlhan Eker+1 futbolcu. Eğer böyleyse çok mantıklı.
    Böyleyse tamam çok iyi olmuş. Ama 4.5m€ lu teklif çok abes yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    benim bildiğim hurma bu fiyat ve takasa günahını vermez bilicayıda almaz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Semih sözleşmesini uzattı galiba. Oyuncularımızın siteleriyle ilgilenen, oyuncularla muhabbeti olan kişi "23 devam!" yazmış.

http://twitter.com/exagg
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence 18 yaşında karakteri oturmamış bir adamdan vazgeçmeniz yanlış, hani bir Batuhan olsa anlarım ama bence oyuncuyla konuşulup bu davranışlarının azalması ve olgunlaşması için özen gösterilmesi gerekir. Oyuncuyu kazanmak çok önemli bir şey.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Bence 18 yaşında karakteri oturmamış bir adamdan vazgeçmeniz yanlış, hani bir Batuhan olsa anlarım ama bence oyuncuyla konuşulup bu davranışlarının azalması ve olgunlaşması için özen gösterilmesi gerekir. Oyuncuyu kazanmak çok önemli bir şey.
    Batuhan'da henüz 19 yaşında. Bizim memlekette var bu sorun. Mesela bende ne bileyim herhangi bir STSL takımında oynasam benimde davranışlarım değişebilir. Haa Batuhan kadar olmam ama şöhret adamın aklını başından alır..
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Okan 2 sene kiralık olarak verilmiş galiba. Acunn'da öyle yazmışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Diyorum ya tamam burnu baya bi havada, ama en azından kiralık verilsin..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Daha lig bitmeden, şampiyonluk gelmeden Yobo için yazdıklarım:

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Yobo... Benim görmediğim derecede bir profesyonel... Bizim takımın alışık olduğu birşey değil bu... Böyle soğukkanlı ve işini düzgün yapan kişi... Kesinlikle bizim adımıza sezonun kırılma anıdır onun gelişi...

Şunu diyeyim: Yanında böyle sağlam ve soğukkanlı bir stoper olmadığı zamanlar Lugano daha çok hata yapıyor veya hataları daha çok göze batıyor. Yobo sayesinde o da bir istikrara kavuştu.

Serdar Kesimal filan... Kendimizi avutup, kandırmayalım arkadaşlar... Yobo giderse en az 3-4 sene daha göbek problemini konuşmaya başlarız. Şöyle 2 sene de huzur içinde geçirsek, stoper derdimiz olmadan... Yok, burası Fenerbahçe... İlla lüzümsuz işler müdürlüğü gibi her sene birkaç hamle yapmazsak başımıza taş düşer. Huzur teper bizi, huzur.
    Yine şampiyonluk gelmeden önce yazdıklarımdan:

Benim bildiğim Fenerbahçe'yse Yobo'yu bitiremez. Hatta muhtemeldir ki, uyanırlar veya ihtiyaç hissederlerse, çok daha az bir fiyata Galatasaray veya Beşiktaş onu bizden önce kapar. Demedi demeyin, olursa şaşırmayın.
    Yine aynı günlerde, yine Yobo ile ilgili yazdığım:
    Pişmiş aşa su katmak deyince... Sadece bu yönetim değil; ben kendimi bildim bileli bu işlerde Fenerbahçe'nin üstüne yoktur. Yobo olayında da bundan tedirginim. Zaten yıllar boyunca 2 sene üst üste şampiyon olamayışımızdan belli olmuyor mu; ve tarihimizde hiçbir zaman 3 sene üst üste şampiyonluk görmeyişimiz bunu işaretlemiyor mu?
    Yıllarca çok zor, klas goller atıp, savunmanın göbeğinden kaynaklı halı sahada bile yenmeyecek gollerle şampiyonluklar kaçırdık, Avrupa arenasında avucumuzu yaladık. Luciano, Servet, Deniz, Can Arat, Edu, Önder Turacı ve hatta Lugano kaynaklı hatalardan yediğimiz gollerin, kaçan puanların haddi hesabı yok. Giden şampiyonluklar zaten ortada... Tam huzura kavuştuk, yeni bir macera...

Demedi demeyin; çok klas bir golle kritik bir maçta öne geçtikten sonra defansın göbeğinden kaynaklı yiyeceğimiz ilk basit, çocukça golde; bugün "Yobo gitsin" diyenler, o zaman geldiğinde Yobo'yla anlaşmayanlara sayacak.

Bulmak 10 sene sürüyor; kaybetmek 10 gün... Yazık.

Umarım bu akıl tutulmasının ortasında bir yetkili çıkıp, "durun" der ve Yobo meselesini halleder.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yobo gitsin diyenlerde Yobo'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu kabul ediyor ama tamam da diyorsunuz ki bu işler Selçuk Şahinle olmaz sol açıkta Caner'le Uğur'la olmaz ee arkadaş bi çözüm üretin o zaman yabancı ön libero için mevcut 6lıdan kimi keselim?

Yobo iyi oyuncudur ama hem yaşı hem de Serdar'ın gelişmeye müsait potansiyeli sebebi ile gitmek zorundadır.
    Last edited by sananes : 29.Mayıs.2011 at 02:15

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

serdar ve yobo aynı tip oyuncular sayılır. ayrıca milli takım oyuncusu. yani türkiye'nin en güvenilir defans oyuncularından biri. belki de adem ersan gülüm'le birlikte türkiye'nin tandemini domine edecekler. serdar şu anda yobo'nun önünde olmayabilir. ancak mantık olarak sananes'in dediği gibi yobo'nun yerinde oynaması gerekiyor.

lugano'dan daha iyisi bulunursa o da gidebilir tabi. top yapabilse iyi de... açık alanda iş lugano'ya kalınca adamın defosu ortaya çıkıyor. ağır oyuncu. ancak serdar yobo tipinde olduğundan o ve lugano birbirini tamamlar.

Mesaj Yetkileri