Okan kiralık veya değil umrumda değil , aykut hoca affetmemiş demekki , diğerleri de zaten elden çıkarılacak oyunculardı iyi oldu
Okan kiralık veya değil umrumda değil , aykut hoca affetmemiş demekki , diğerleri de zaten elden çıkarılacak oyunculardı iyi oldu
Okan kiralık olsun da gerisi mühim değil...
Bence bu anlaşma 2 taraf adına da mantıklı. Gökhan Ünal Fenerbahçe'de kalsa 4. forvet durumunda olacaktı; gereksiz yere 1 senesini daha kaybedecekti. İlhan bu sezon bile doğru düzgün şans bulamadı, Serdar ve Orhan takviyelerinden sonra şans bulması astronot olması kadar imkansızdı. Okan da Kayseri gibi ligin üst sıralarına oynayan bir takımda, genç Şota'nın emrinde kendini geliştirme şansı bulacak ve belki de seneye Fenerbahçe'ye bomba gibi dönecek. Kayseri açısından da eski golcülerine kavuştular. 1 sene Okan gibi potansiyeli yüksek bir bekten faydalanacaklar. Ancak İlhan için aynı şeyleri söylemek zor. (Tabi bu yorumu Okan'ın kiralık gittiğini varsayarak yapıyorum)
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok havalandığı için hocanın takımdan kestiği söyleniyordu
Anlaşmadaki en çok gökhan ünal transferine sevindim eski golcümüzü görmek iyi olacak
Yalnız umarım serdar kesimala gereken şansı verir aykut hoca bence lugano serdar ikilisinde ısrar etmeli gerçekten sağlam performans sergiliyor milli takımdada gördk
Lugano-Serdar ikilisi olacak gibi duruyor.Şöyle verilen oyunculara ve paraya bakınca.Yani zaten ön liberoyu yabancı yapabilmek için zorunluydu türk stoper.Çok başarılı bir ikili olacaklarını düşünüyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
On libero icin Turk stopere gerek yok.Bilica ve Güiza gidecek.Lugano,Yobo,Santos,Cristian,Dia,Stoch,Alex ,Niang,Emenike olmak üzere 9 yabancı.10.cu rahat bir sekilde gelir on liberoya
Bu sezon Aykut Kocaman'ın etkileri yaşanmaya başlıyor. Transferlerin erken bitirilip ilk idmanda hepsinin bir arada bulunma olasılığı çok yüksek. Bu durum yıllardır Fenerbahçe taraftarının düşlediği bir durumdu.
Serdar'ın transferine gelecek olursak; bence Yobo alınmasa da olur çünkü Serdar çok kaliteli bir stoper ve maçlara Serdar ile başlarsak +1 yabancı şansımız olacak. Bu Stoch ve Dia'nın bir arada oynama şansı demek. Ya da ön liberoda rahat rahat bir yabancı oynatacağımız anlamına gelir.
Bu yüzden isabetli bir trasnfer.
Ligde maçın önemine göre Stoch yedek bekleyebilir. Kaldı ki bunun cezalı olma durumu var, sakatlığı var. Ek olarak Şampiyonlar Ligi'nde hepsini beraber oynatabilme şansımız var. Açıkçası ben Yobo'nun bu sezonki performansına rağmen kadrolardan bu kadar çabuk silinmesini çok garip karşılıyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
O kadar adam vermişiz Serdar için, bi tane daha adam vereydikte hiç para vermeden gereksizlerden kurtulurduk.
Okan Alkan'ın yaptıklarından sonra normaldi zaten gitmesi. Kafası varsa bu Kayseri macerasında kafasına birşeyler dank eder. Az önce TRT Muhabiri Firat Gunayer yazdı ; Kesin olmamakla beraber Serdar'ın maliyeti 2,5 milyon euro +Bilica+İlhan Eker+1 futbolcu. Eğer böyleyse çok mantıklı.
okan alkan ne yaptı ben fransız kaldım biraz![]()
eto'o bitmiş.
Ben birazını biliyodum, ayrıntılı olarak yazmış birisi.
Okan olayını birebir şöyle.
1-) Gece hayatı var 18 yaşında.
2-) Antremanları aksatıyor.
3-) Gece hayatı yüzünden yorgun oluyor hep antremanlarda.
4-) Ukala tavırları var
5-) Burnu kalktı hemen star havalarına girdi.
6-) Son antalyaspor maçında dakika 90. hakemle tartışmaya girip 2. sarıdan kırmızı yedi.
Semih sözleşmesini uzattı galiba. Oyuncularımızın siteleriyle ilgilenen, oyuncularla muhabbeti olan kişi "23 devam!" yazmış.
http://twitter.com/exagg
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence 18 yaşında karakteri oturmamış bir adamdan vazgeçmeniz yanlış, hani bir Batuhan olsa anlarım ama bence oyuncuyla konuşulup bu davranışlarının azalması ve olgunlaşması için özen gösterilmesi gerekir. Oyuncuyu kazanmak çok önemli bir şey.
Okan 2 sene kiralık olarak verilmiş galiba. Acunn'da öyle yazmışlar.
Diyorum ya tamam burnu baya bi havada, ama en azından kiralık verilsin..
Umarim okan kiralik verilmistir 18 yasindaki adami simarik diye sokaga atamazsin
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Daha lig bitmeden, şampiyonluk gelmeden Yobo için yazdıklarım:
Yine şampiyonluk gelmeden önce yazdıklarımdan:
Yine aynı günlerde, yine Yobo ile ilgili yazdığım:
Yıllarca çok zor, klas goller atıp, savunmanın göbeğinden kaynaklı halı sahada bile yenmeyecek gollerle şampiyonluklar kaçırdık, Avrupa arenasında avucumuzu yaladık. Luciano, Servet, Deniz, Can Arat, Edu, Önder Turacı ve hatta Lugano kaynaklı hatalardan yediğimiz gollerin, kaçan puanların haddi hesabı yok. Giden şampiyonluklar zaten ortada... Tam huzura kavuştuk, yeni bir macera...
Demedi demeyin; çok klas bir golle kritik bir maçta öne geçtikten sonra defansın göbeğinden kaynaklı yiyeceğimiz ilk basit, çocukça golde; bugün "Yobo gitsin" diyenler, o zaman geldiğinde Yobo'yla anlaşmayanlara sayacak.
Bulmak 10 sene sürüyor; kaybetmek 10 gün... Yazık.
Umarım bu akıl tutulmasının ortasında bir yetkili çıkıp, "durun" der ve Yobo meselesini halleder.
Yobo gitsin diyenlerde Yobo'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu kabul ediyor ama tamam da diyorsunuz ki bu işler Selçuk Şahinle olmaz sol açıkta Caner'le Uğur'la olmaz ee arkadaş bi çözüm üretin o zaman yabancı ön libero için mevcut 6lıdan kimi keselim?
Yobo iyi oyuncudur ama hem yaşı hem de Serdar'ın gelişmeye müsait potansiyeli sebebi ile gitmek zorundadır.
Last edited by sananes : 29.Mayıs.2011 at 02:15
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
serdar ve yobo aynı tip oyuncular sayılır. ayrıca milli takım oyuncusu. yani türkiye'nin en güvenilir defans oyuncularından biri. belki de adem ersan gülüm'le birlikte türkiye'nin tandemini domine edecekler. serdar şu anda yobo'nun önünde olmayabilir. ancak mantık olarak sananes'in dediği gibi yobo'nun yerinde oynaması gerekiyor.
lugano'dan daha iyisi bulunursa o da gidebilir tabi. top yapabilse iyi de... açık alanda iş lugano'ya kalınca adamın defosu ortaya çıkıyor. ağır oyuncu. ancak serdar yobo tipinde olduğundan o ve lugano birbirini tamamlar.