Sayfa 476 / 896 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576 ... SonSon
14,251 ile 14,280 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Serdarı çok fazla izlemedim ancak Yobo kadar çabuk olduğunu sanmıyorum. Ayrıca şampiyonlar liginde tecrübe çok önemli hepimizin bildiği gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

serdarın almanya kökenli olması bizim için avantaj sanırım

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

serdar kesin geldimi ? ben sadece kulüpler anlaştı diyebiliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    serdar ve yobo aynı tip oyuncular sayılır. ayrıca milli takım oyuncusu. yani türkiye'nin en güvenilir defans oyuncularından biri. belki de adem ersan gülüm'le birlikte türkiye'nin tandemini domine edecekler. serdar şu anda yobo'nun önünde olmayabilir. ancak mantık olarak sananes'in dediği gibi yobo'nun yerinde oynaması gerekiyor.

lugano'dan daha iyisi bulunursa o da gidebilir tabi. top yapabilse iyi de... açık alanda iş lugano'ya kalınca adamın defosu ortaya çıkıyor. ağır oyuncu. ancak serdar yobo tipinde olduğundan o ve lugano birbirini tamamlar.
    Fenerbahçe niye Egemen'le ilgilenmedi çözebilmiş degilim. Bence Lugano'nun yerine kullanılabilirdi. Yerli Lugano'dur bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    serdar kesin geldimi ? ben sadece kulüpler anlaştı diyebiliyorum
    kulüpler anlaştı fenerbahçe de resmi sitesinde yayınladı bu saatten sonra serdarla imzalanmazsa kulüp prestij kaybeder bence . o yüzden serdar fenerbahçede diyebiliriz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    kulüpler anlaştı fenerbahçe de resmi sitesinde yayınladı bu saatten sonra serdarla imzalanmazsa kulüp prestij kaybeder bence . o yüzden serdar fenerbahçede diyebiliriz.
    bence serdarla kesin anlaşılmadıysa gelmeyebilir çünkü adamın twitter da çok netti yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bence serdarla kesin anlaşılmadıysa gelmeyebilir çünkü adamın twitter da çok netti yani
    Hangi konuda netti abi bana açıklasana Havadan nem kapıyoruz resmen.. Adam resmiyet kazanmadan bişi diyemem diyo o kadar..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Hangi konuda netti abi bana açıklasana Havadan nem kapıyoruz resmen.. Adam resmiyet kazanmadan bişi diyemem diyo o kadar..
    kulüplerin anlaşmasının önemli olduğu kadar kendi memnuniyetinin de önemli olduğu konusunda netti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

kulüplerin anlaşmasının önemli olduğu kadar kendi memnuniyetinin de önemli olduğu konusunda netti
    Peki senin Fenerbahçe'nin Serdar'ı memnun edemiyeceği konusunda bir şüphen var mı?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Peki senin Fenerbahçe'nin Serdar'ı memnun edemiyeceği konusunda bir şüphen var mı?
    bi şüphem yok para konusunda da memnuniyet derken adam sanki fenere hiç gitmek istemiyomuş gibi geldi yani sonuçta dediğin gibi fener öyle böyle memnun eder para konusunda niye memnuniyetinin önemini belirtsin ki o zaman - ben gelmicek demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece sadece kulüple anlaşıldıysa gelip gelmediği kesin değil diyorum -

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

mehmet topuz beşiktaş formasını çıkarıp şimdi fenerbahçe formasını giydikten sonra transferde her şeye hazırlıklı olmak gerekir. bazı şeyler isteğin de ötesine geçebilir serdar bu yüzden fenerbahçede diyebilirim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serdar Fenerbahçe'mize hayırlı uğurlu olsun.
    Ortasaha'ya Selçuk İnan transferi olmadıktan sonra Serdar'a yöneldik çünkü aşırı bir yabancı oyuncu yoğunluğumuz var. Bu durumda Yobo transferinden büyük ihtimalle vazgeçtiğimiz söylenebilir zaten mantıklı olanı da vazgeçmek 11 tane yabancı oynatma şansımız yok.
    Ben olsam Ersan Adem Gülüm'ü de transfer ederim. Çünkü Ersan ve Serdar ilerleyen yıllardan Milli Takımın değişmez göbek oyuncuları olacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Milli takim ve ilerisi icin konusmak icin erken. O laflar Giray, Onder Turaci, Eren Gungor, Ibrahim Kas icin de soyleniyordu, beklemekte fayda var. Bence o paralari edecek kadar birsey ispatlamadilar henuz. Kayseri zaten cok defansif oynuyor ve takim olarak iyi defans yapiyor, Ersan da cok kisa sure oynadi ve cok ciddi bir sakatlik gecirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Giray'ın sert futbolu olmasa ve birazda konsantrasyon eksikliği yaşamasa gayet ideal bir defans oyuncusu. Adam bıktırıyo savunduğu oyuncuyu. Sürekli tekme, sürekli tekme.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yobo'nun gerekirse sırf Şampiyonlar Ligi için takımda tutlması gerektiğini düşünüyorum. Şuani Anadolu kulübünden gelmiş hiçbir Türk stoper Şampiyonlar ligini kaldıramaz. Ne kadar yetenekli olursa olsun,ne kadar fizik kuvveti yerinde olursa olsun. Servet'in ilk zamanlar ne hallere düştüğünü unutmamak lazım. Serdar geldiği ilk yılda ŞL'yi kaldıramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tuncay Spekülasyonları da başladı...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

"Dönmek istiyorum"

Başkan Aziz Yıldırım'ın "Eğer gelmek isterse Tuncay Şanlı'yı da kadromuza katarız" açıklamasıyla çok heyecanlandığını belirten milli futbolcu, "Fenerbahçe'yi ve muhteşem taraftarını çok özledim. Dönmek istiyorum" dedi. Sarı-lacivertli yöneticiler, Tuncay için Wolfsburg kulübü ile pazarlıklara başladılar.

Şampiyon Fenerbahçe, transferde de fırtına gibi esmeye başladı. Emenike, Serdar Kesimal ve Orhan Şamtransferleri ile gücüne güç katan sarı-lacivertliler, şimdi de Tuncay Şanlı'nın transferini bitirmek için harekete geçtiler. Sabah'ın haberine göre; Başkan Aziz Yıldırım'ın, geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen "Tuncay Şanlı'yı transfer etmek ister misiniz?" sorusuna "Gelmek isterse Tuncay'ı tabii ki kadromuza katarız" cevabı Almanya'da büyük yankı yarattı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın bu sözleri karşısında çok heyecanlanan ve duygulanan Tuncay, "Fenerbahçe'yi ve muhteşem taraftarını çok özledim. Kulübümle anlaşırlarsa hiç düşünmeden seve seve dönerim" dedi. Bu gelişme üzerine harekete geçen sarı-lacivertli yöneticiler, Wolfsburg kulübü ile Tuncay Şanlı konusunda görüşmelere başladılar. Fenerbahçe'nin bu transfer için 6 milyon euro'luk bir bonservis ücretini gözden çıkardığı öğrenildi.

Yok artık ! Bi de 6milyon Euro verecekmişiz.

Nesil
    2007
    Yer
    34

1 milyon euro bile etmez şuan Tuncay -ki Fenerbahçe Tuncay'a bonservis ödemez, sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Tuncay'ın geri dönmesini isteyenlerdenim. Eğer başarı isteniyorsa eskiden olanlar unutulmalı. Sol tarafta yeri geldiğinde oynatabileceğimiz ve yabancı kontenjanında kolaylık sağlayacak bir transfer olacak Ama verilecek bonservisin 3 Milyon Euro'yu aşmaması gerektiğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Okay Yokuşlu için girişimler olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Okan alkan bonservisiyle Gökhan ünal kiralık verilmiş.

22. Default

Okan Alkan bonservisiyle verildiyse çok kötü oldu bana göre Gökay'dan bile potansiyelli bir oyuncu Okan , Kazım'a bile sabreden Ayku Hoca'nın genç Okan'ı kazanması lazımdı . Eğer bonservisiyle gittiyse çok kötü olmuş bana göre Gökhan Gönül'ün veliahtı olarak gördüğüm bir oyuncuydu .

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Okay Yokuşlu için girişimler olacak.
    Zaten belli başlı girişimler vardı fakat Altay çok fahiş fiyat istiyor.. Yine de belli olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Serdar Kesimal için 4.5 milyon euro + Gökhan Ünal + İlhan Eker + Okan Alkana anlaşılmış Fener gökhanı eskişehire vermek istiyomuş ama kendisi kayserispora gelmek istediğini söylemiş.Gökhan bonservisiyle ama okan alkanı bilmiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Okan gitsin zaten sevmiyoum adamı gelecek yok onda.Gökhanıda komple verseler olurmuş yaşı kaç oldu zaten napacak bizde bu saatten sonra,tam açıklansın siteden belli olur ne verdikleri bunlar muamma

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by vego View Post
    Okan alkan bonservisiyle Gökhan ünal kiralık verilmiş.
    Saçma. Tam tersi olması gerek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Ünal değilmiydi Kayserispor - IBB maçında taraftarlar tarafından yuhalanan? Nasıl gidecekki şimdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

NTVspor'da söylendi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Okan gibi yetenekli bir gencin bonservisle verilmesi hata bana kalırsa...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Okan gibi yetenekli bir gencin bonservisle verilmesi hata bana kalırsa...
    özgür çek v2

Mesaj Yetkileri