Serdarı çok fazla izlemedim ancak Yobo kadar çabuk olduğunu sanmıyorum. Ayrıca şampiyonlar liginde tecrübe çok önemli hepimizin bildiği gibi.
Serdarı çok fazla izlemedim ancak Yobo kadar çabuk olduğunu sanmıyorum. Ayrıca şampiyonlar liginde tecrübe çok önemli hepimizin bildiği gibi.
serdar kesin geldimi ? ben sadece kulüpler anlaştı diyebiliyorum
bi şüphem yok para konusunda da memnuniyet derken adam sanki fenere hiç gitmek istemiyomuş gibi geldi yani sonuçta dediğin gibi fener öyle böyle memnun eder para konusunda niye memnuniyetinin önemini belirtsin ki o zaman - ben gelmicek demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece sadece kulüple anlaşıldıysa gelip gelmediği kesin değil diyorum -
mehmet topuz beşiktaş formasını çıkarıp şimdi fenerbahçe formasını giydikten sonra transferde her şeye hazırlıklı olmak gerekir. bazı şeyler isteğin de ötesine geçebilir serdar bu yüzden fenerbahçede diyebilirim![]()
Serdar Fenerbahçe'mize hayırlı uğurlu olsun.
Ortasaha'ya Selçuk İnan transferi olmadıktan sonra Serdar'a yöneldik çünkü aşırı bir yabancı oyuncu yoğunluğumuz var. Bu durumda Yobo transferinden büyük ihtimalle vazgeçtiğimiz söylenebilir zaten mantıklı olanı da vazgeçmek 11 tane yabancı oynatma şansımız yok.
Ben olsam Ersan Adem Gülüm'ü de transfer ederim. Çünkü Ersan ve Serdar ilerleyen yıllardan Milli Takımın değişmez göbek oyuncuları olacaktır.
...
Milli takim ve ilerisi icin konusmak icin erken. O laflar Giray, Onder Turaci, Eren Gungor, Ibrahim Kas icin de soyleniyordu, beklemekte fayda var. Bence o paralari edecek kadar birsey ispatlamadilar henuz. Kayseri zaten cok defansif oynuyor ve takim olarak iyi defans yapiyor, Ersan da cok kisa sure oynadi ve cok ciddi bir sakatlik gecirdi.
Yobo'nun gerekirse sırf Şampiyonlar Ligi için takımda tutlması gerektiğini düşünüyorum. Şuani Anadolu kulübünden gelmiş hiçbir Türk stoper Şampiyonlar ligini kaldıramaz. Ne kadar yetenekli olursa olsun,ne kadar fizik kuvveti yerinde olursa olsun. Servet'in ilk zamanlar ne hallere düştüğünü unutmamak lazım. Serdar geldiği ilk yılda ŞL'yi kaldıramaz.
Tuncay Spekülasyonları da başladı...
"Dönmek istiyorum"
Başkan Aziz Yıldırım'ın "Eğer gelmek isterse Tuncay Şanlı'yı da kadromuza katarız" açıklamasıyla çok heyecanlandığını belirten milli futbolcu, "Fenerbahçe'yi ve muhteşem taraftarını çok özledim. Dönmek istiyorum" dedi. Sarı-lacivertli yöneticiler, Tuncay için Wolfsburg kulübü ile pazarlıklara başladılar.
Şampiyon Fenerbahçe, transferde de fırtına gibi esmeye başladı. Emenike, Serdar Kesimal ve Orhan Şamtransferleri ile gücüne güç katan sarı-lacivertliler, şimdi de Tuncay Şanlı'nın transferini bitirmek için harekete geçtiler. Sabah'ın haberine göre; Başkan Aziz Yıldırım'ın, geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen "Tuncay Şanlı'yı transfer etmek ister misiniz?" sorusuna "Gelmek isterse Tuncay'ı tabii ki kadromuza katarız" cevabı Almanya'da büyük yankı yarattı.
Başkan Aziz Yıldırım'ın bu sözleri karşısında çok heyecanlanan ve duygulanan Tuncay, "Fenerbahçe'yi ve muhteşem taraftarını çok özledim. Kulübümle anlaşırlarsa hiç düşünmeden seve seve dönerim" dedi. Bu gelişme üzerine harekete geçen sarı-lacivertli yöneticiler, Wolfsburg kulübü ile Tuncay Şanlı konusunda görüşmelere başladılar. Fenerbahçe'nin bu transfer için 6 milyon euro'luk bir bonservis ücretini gözden çıkardığı öğrenildi.
Yok artık ! Bi de 6milyon Euro verecekmişiz.
1 milyon euro bile etmez şuan Tuncay -ki Fenerbahçe Tuncay'a bonservis ödemez, sanmıyorum.
Tuncay'ın geri dönmesini isteyenlerdenim. Eğer başarı isteniyorsa eskiden olanlar unutulmalı. Sol tarafta yeri geldiğinde oynatabileceğimiz ve yabancı kontenjanında kolaylık sağlayacak bir transfer olacak Ama verilecek bonservisin 3 Milyon Euro'yu aşmaması gerektiğini düşünüyorum.
Okan alkan bonservisiyle Gökhan ünal kiralık verilmiş.
Okan Alkan bonservisiyle verildiyse çok kötü oldu bana göre Gökay'dan bile potansiyelli bir oyuncu Okan , Kazım'a bile sabreden Ayku Hoca'nın genç Okan'ı kazanması lazımdı . Eğer bonservisiyle gittiyse çok kötü olmuş bana göre Gökhan Gönül'ün veliahtı olarak gördüğüm bir oyuncuydu .
Serdar Kesimal için 4.5 milyon euro + Gökhan Ünal + İlhan Eker + Okan Alkana anlaşılmış Fener gökhanı eskişehire vermek istiyomuş ama kendisi kayserispora gelmek istediğini söylemiş.Gökhan bonservisiyle ama okan alkanı bilmiyorum
Okan gitsin zaten sevmiyoum adamı gelecek yok onda.Gökhanıda komple verseler olurmuş yaşı kaç oldu zaten napacak bizde bu saatten sonra,tam açıklansın siteden belli olur ne verdikleri bunlar muamma
Gökhan Ünal değilmiydi Kayserispor - IBB maçında taraftarlar tarafından yuhalanan? Nasıl gidecekki şimdi.![]()
NTVspor'da söylendi![]()
Okan gibi yetenekli bir gencin bonservisle verilmesi hata bana kalırsa...