Abi Sen nie herşeye beni atıosun ya Abramovice Söylerim Otobüs biletini Satın alır![]()
Abi Sen nie herşeye beni atıosun ya Abramovice Söylerim Otobüs biletini Satın alır![]()
Beni de 5 milyon euroya altyapıya oyuncu aramak için falan transfer ederse mutlu olurum.B gidişle de imkansız değil gibi.Gidersin Ibraya verirsin bu parayı üzülmem de,kaç yıldır isteyen düzeye çıkamayan adama verirsen ayıptır.Torres'i asla kötülemiyorum ama bu para çok çok fazla.
Satalım gitsin.
Torres Liverpool'da oynayamadı ama chelsea'da oynayabilir...
bu parayı torres e verceğine daha azını hulk a yada agüero ya verebilirsin bence :P de iyidir genede torres
Müthiş transfer olur bana kalırsa..
L'pool Chelsea'nin teklifini kabul etmis. L'pool da Andy Carrol icin 30 milyon pound teklif etti.
tamam satalım iyi güzel de gidip aldığımız paranın yarısından fazlasını carrol'a vericeksek hiç satmayalım.
Andy Caroll!a 30 mn pound ha.Ben ciddi ciddi bavulları toplayayım beni de alacakalr yakında inanıyorum.
üstüne biraz daha katıp Agüero'yu alsak![]()
2 sene önce 60 milyon pound'dan yukarı transfer yapılmazdı neler oluyor yahu böyle.Torres'i satmak L'pool'un kârına olacaktır.Tabi yarısı Andy Carroll'a verilmeyecekse.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Newcastle Liverpool'un 35 milyon poundluk teklifini kabul etti. Adnan sezgin'e daha az kizmaliyiz sanirim.
L'pool Torres'in Chelsea için sağlık kontrolünden geçmeisne izin vermiş.Andy carroll için 35 milyon poundluk teklifi kabul edilmiş.
Yazık ya Liverpool sağlam kazık yedi.
tribundergi Tribun Dergi
Liverpool Fernando Torres'in Chelsea için sağlık kontrolünden geçmesine izin verdi.Bonservisim elimde bende gidebilir miyim acep L'pool'atribundergi Tribun Dergi
Liverpool'un Carrol için yaptığı 35 milyon poundluk teklif Newcastle tarafından kabul edildi.![]()
Screw you guys, I'm goin' home
30 milyon euro deniyor Carroll için pound değil. Ama yine de kazık yedik![]()
30 miyon euro'yu Newcastle reddedince 35 milyon pound önerildi diye anladım ben onu![]()
Torres bizde misyonunu tamamladı. Takımda kaldıkça hem kendisine hem bize zarar vermeye başlayacak ki başladı. Sanırım Suarez'İn yanına bir target man arıyoruz en yakın isim de Carroll. Ancak Carroll bu kadar para eder mi orasından emin değilim. Zamanında Crouch'u yok pahasına sattıran Benitez'in yüzünden veriyoruz bu kadar parayıUmarım torres'i verirken Chelsea'den Anelka'yı alırız.
35M€ değil £ arkadaşlar
SporX'den17:40 Liverpool Newcastle United'tan Andy Carroll'u transfer etmek üzere. İngiliz medyasına göre 42 milyon avroya bu iş bitti.
Sky Sports'dan bu daSky Sports sources understand that Newcastle striker Andy Carroll is travelling to the North West amid reports that a transfer fee in excess of £35million has been agreed with Liverpool.
Ayrıca SkySports'da Torres'in transferinin 50M£'a bitmiş galiba
The story has emerged as the box-office event of the winter transfer deadline day as Liverpool presumably prepare to reinvest the funds generated from the potential £50m sale of Fernando Torres to Chelsea.
Screw you guys, I'm goin' home
Torres için mebla 50 milyon euro'muş.Anelka'yı bilmiyorum.Tahminim geceyarısına doğru iş resmileşir.
İngiltere Premier League takımlarından Liverpool, Newcastle United'ın forveti Andy Carroll ile anlaştı.
İngiltere Premier League takımlarından Liverpool, Newcastle United'da forma giyen İngiliz golcü Andy Carroll'un transferini bitirdi. Liverpool Kulübü yaptığı resmi açıklamada; Newcastle United'ın Carrol için talep ettiği bonservis bedelini kabul ettiğini ifade etti.
Liverpool, Newcastle United'ın talep ettiği bonservis bedelini açıklamazken; Ada basını bu transferin 41 milyon avro karşılığında sonuçlandığını belirtiyor.
Liverpool'un yaptığı Andy Carroll transferinin ardından gözler Fernando Torres'e çevrildi. Chelsea, Torres transferi için Liverpool'u adeta köşeye sıkıştırdı. Carroll transferinin ardından Ada basını Fernando Torres'in Chelsea'ye transfer olacağına kesin gözüyle bakarken; Liverpool ya da Chelsea cephesinden bu konuda bir açıklama gelmedi.
31 Ocak 2011 Pazartesi - 19:46
Sporx.com
Biraz fazla para vermişler sanki?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Biraz mı???
Charlie Adam 15 milyon £ ???
Andy Carroll 41 milyon £ ???
Ya City piyasayı çok yükseltti yada ingiliz basını birayı çok kaçırdı .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Liverpool taraftarı olsam Gerrard, Torres gibi adamlara 200 m € verilse dahi satılmasını istemezdim herhalde. Çünkü Gerrard'ı 200 m €'ya satıp, 180 m €'ya Joey Barton'ı alabilirler. Dikkat mübalağa çıkabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti