Okan Alkan'ın bonservisinin verildiğini zannetmiyorum ne olursa olsun hatadır.
Tuncay Şanlıya 2-3 milyon €'dan fazla vermek hata olur.
Gelse de olur gelmese de
...
okan hak etseydi kalırdı. umarım aykut hoca'ya göre hak etme potansiyeli vardır ve kiralık gitmiştir. gökay gibi karakterli bir çocuk gitseydi üzülürdüm.
Ahmet Ercanlar (Hürriyet Fenerbahçe muhabiri)
Arkadaşlar kesin bilgidir. Okan Alkan Kayserispor'a 2 yıl kiralık olarak verilecek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tuncay'ın dönmesi şart. Lig de yerli statüsünde oynayacak bir sol açığa ihtiyacımız var.
2 yıllık kiralık sonu abdulkadir gibi olmasın da çocuk avrupada gelecek vaadeden listesinde ilk 10daydı şimdi kayıp .
eto'o bitmiş.
Stoperdeki yabancılardan birisinden vazgeçilecekse, senelerdir "beni alın" diye İtalyan kulüplerinin kapısında dolaşan ve ikna edene kadar emdiğimiz sütü burnumuzdan getiren, Eskişehir maçının devre arasında kırmızı kart görüp takımı 10 kişi bırakan, sorumsuzluk örneği Lugano olmalıdır; Yobo değil.
lugano'nun yerinde oyun kurmayı becerebilen bir stoper görmeyi tercih ederdim. mexes olaydı iyiydi ama adam milan'la anlaşmış.
Lugano kingtir abi bu camiada kim gitsin derki luganoya adam uruguay kaptanı her gittiği kulüpte king olmuş bir isim,yoboda gelsin ama nijerya kaptanıydı sanırım oda 2 kaptan yardırsın bu seneki gibi solada Tuncayı alsınlar olay bitsin
Kombineler rekora koşuyor
GEÇEN sezon son maçta kaçırılan şampiyonluk nedeniyle kombine satmakta zorlanan F.Bahçe bu sezon rekor kıracak gibi. Üç günde 20 bini geçen satışlar yöneticilerin yüzünü güldürdü. Sarı-lacivertli kulüpte hedefin 30 bin olduğu belirtiliyor...
![]()
Transfer için burdanda geldi paralar,Serdar ve Sezer için yüksek ücretler görebiliriz.
Okan hata yapabilir ama bu kadar çabuk biletinin kesilmesi hata olur. 2 yıl kiraya verilmesi hem aklını başına getiren bir hamle olur hemde Okan'ın sürekli gelişmesi için ilk 11de rahatça oynayabileceği bir takıma gitmiş olur. Bu kadar potansiyeli olan bir oyuncuyu hemen yollamazlar. Yobo bu sene için Ş.L'de lazım olan bir adam. Ne olursa olsun uyum sürecini aşmış bir adamı almamak hata olur.
Last edited by SAİT71 : 29.Mayıs.2011 at 18:57
Serdar Kesimal Sporx'e konuştu!
Fenerbahçe'nin transferini duyurduğu Serdar Kesimal, Sporx'e önemli açıklamalarda bulundu. Kayserispor'a kırgın olduğunu söyleyen Kesimal, Fenerbahçe'de oynamaktan gurur duyacağını söyledi.
Kayserispor'un başarılı savunma oyuncusu Serdar Kesimal'in Fenerbahçe'ye transfer olması için artık son saatlere girildi. Fenerbahçe ve Kayserispor arasında sağlanan anlaşmanın ardından, Milli oyuncunun menajeri, şu saatlerde Fenerbahçeli yöneticiler ile görüşme halinde ve büyük olasılıkla da anlaşma sağlanacak.
Serdar, bu kritik saatlerde editörümüz Hilmi Sever'e konuştu. Genç oyuncu, iki gün önce twitter'dan yazdığı ve sanki bu transfere karşı çıkıyormuş yorumları yapılan sözleriyle ilgili de net konuştu. Fenerbahçe'ye transfer olmak istemiyor yorumlarına güldüğünü söyleyen Serdar, bu transferde kızgın olduğu tarafın Kayserispor olduğunu söyledi.
A Milli Takımımızın, Belçika ile oynayacağı maç için Hollanda'da bulunan Serdar sözlerini şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe'ye transfer olmak istemiyormuşum gibi yapılan yorumlar çok saçma, her genç futbolcu büyük takımlarda, Fenerbahçe'de oynamak ister. Benim de bu yönde hiç bir sorunum yok. Menajerim bu sabah İstanbul'a gitti ve benim adıma görüşme halinde."
Fenerbahçe tarafından transferi duyurulmadan önce twitterdan yazdığı sözleri gündeme bir anda bomba gibi düşen Serdar Kesimal, bu konu hakkında da açıklamalarda bulundu.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'ya kızgın olduğunu söyleyen Kesimal şunları söyledi: "Bu transfer sürecinde kızgın ve kırgın olduğum bir taraf da yok değil. Twitter'da yazdığım sözler de bunun neticesindeydi. Kayserispor yönetimi, yani Süleyman Hurma, bana hiç bir şey sormadan, düşüncemi öğrenmeden Fenerbahçe'ye söz verdiklerini açıkladı. Söz vermeden önce mutlaka benim de görüşüm ve onayım alınmalıydı. Sonuçta transfer olan kişi benim. Yoksa tabii ki Fenerbahçe'de oynamak isterim ve büyük gurur duyarım. Dediğim gibi menajerim görüşme halinde ve büyük olasılıkla da anlaşma sağlanacaktır."
yusufMertol
Serdar Kesimal'a kızmak yanlış, işi bu duruma getiren "tüccar mantığıyla dusunen Kayserispor"!
Serdar haklı bence.Tabiki Türkiye deki çoğu futbolcu Fenerbahçe gibi büyük bir klüpte oynamak ister.Kendiside söylemiş zaten bunu.Ama bir sorar insan sende istiyomusun durum nedir diye.
Bence de Serdar haklı. Adam zaten gider Fenerbahçe'ye kariyerini düşünerek ama Serdar'a sorması lazımdı Hurma'nın.
Lig Tv'nin haberine göre Capoue ile ilgileniyormuşuz . Bonservisi 10 Milyon Euro'ymuş . Umarım Cristian kalıyor diye transfer yapmadan vazgeçmezler . Capoue tam bizim istediğimiz bir orta saha müthiş bir fiziği olan , genç ve oyunun her iki yönünü de çok iyi oynayan mücadeleci bir oyuncu bonservis bedeli 10 Milyon Euro'ysa bu adamı kaçırmamak lazım .
Capoue tam Fenerbahçe'nin aradığı adam gerçekten.
Ya Cristian kalsa bile Yoboda gelse +1 kontenjanımız var (Guiza-Bilica gidince) telaş yapmayın kalsa bile alınacak bitane orta saha açıklmada oldu zaten.
Turkiye'deki futbolu teknik olarak gectim, etik olarak durumumuz icler acisi. Ne kendi oyuncularimiza, ne rakiplerimizin oyuncularina, ne hakemlere, ne federasyona, ne rakip kuluplere, hicbirine saygi yok.
Tamam da oyuncu almak problem değil oynatamadıktan sonra.Kimse kendini kandırmasın Yobo'da Capoue'de rotasyon oyuncusu olmak istemez.Daha Stoch Dia ikilisinden birini de yedek bırakmak var işin ucunda.Capoue'ye o kadar para verildikten sonra Yobo'nun Stoch'un durumuna göre kadroya girme olanağı ortadan çıkıyor.Stoch'un yedeği de bir başka yabancı iken üstelik.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Stoch-Dia bunlar değişmeli oynayacak zaten ikisini biranda oynatmak mümkün gözükmüyor.
Capoune bu takıma alınacak ve rotasyon oyuncusu olacak,imkansız gibi birşey.O adam gelirse banko oynar bu takımda ki banko transfer gelecek orta sahaya.
Baroni önümüzdeki sene %100 tribünde oturacak.
Tek soru işareti Yobo'da.Yobo bu takıma gelirse ilk 11 oyuncusu olur ancak Türkiye liginde oynarken kimin yedek oturacağı belirsiz.
Biz bi ihtiyacımız olan transferlerimizi yapalımda(Yobo-Orta Saha) gidecek oyuncular olacaktır ona göre kadro yavaş yavaş şekillenir.
Yobo - Lugano defansı kim istemez ama serdar gelmişken ve önceliğimiz ön liberoyken ikisinden biri gidebilir ikisinide çok sevsem de maalesef biri oynayamayacağı için birinin gitmesi mantıklı
Kulüpten duyuru geldi
Okan Alkan kiralık olarak, İlhan Eker ise bonservisi ile birlikte Kayseri Spor Kulübüne verilmiştir. Kayserispor'a bir oyuncunun daha kiralık olarak verilmesi söz konusu olabilir. Gelişmeler, Kulübümüz tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Fiyat belli mi?
Daha fiyat yok,sanırım bi futbolcuylada anlaşmaya çalışıyor Kayserispor ondan sonra bir fiyat belirlerler.
Okan'ın kiralık olarak verilmesi çok güzel oldu. Son oyuncu da sanırım Gökhan Ünal olacak ama Sezer için mi kullanılacak Serdar için mi kullanılacak belli değil gibi. Yarın Sezer için bir görüşme daha olacakmış. Muhtemelen yarın belli olacak bu son ismin kim olacağı.
Takımda kalite olarak yetersiz diyebileceğimiz 5 isim kaldı; Serkan, Bilica, G.Ünal, Güiza ve Cristian. Bilica ve G. Ünal yurtiçi transferde takasta kullanılacaklar. Güiza muhtemelen ülkesine dönecek. Cristian'ın kalma ihtimali bence %50, Geriye sadece Serkan Kırıntılı kalıyor. O da zaten Volkan ve Mert'ten sonra 3. kaleci durumuna düştü; forma şansı da bulamaz. Yapılacak kaliteli defansif ortasaha transferiyle birlikte son yılların en oturmuş, güzel kadrosu oluşturulacak gibi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Okan kiralık olarak gitmesi güzel hem belki akıllanır . İlhan zaten bir maç oynamadı gitmesi iyi oldu . Güzel transfer hayırlı olsun![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Tuncay ne oldu Tuncay![]()