Raul Meireles twitter'dan Torres'in gittiğini söyledi, şans diledi.
Liverpool resmi sitesinden de Torres'e Chelsea'ye gitmesi için izin verdik açıklaması yapıldı. Bitti bu iş.
Raul Meireles twitter'dan Torres'in gittiğini söyledi, şans diledi.
Liverpool resmi sitesinden de Torres'e Chelsea'ye gitmesi için izin verdik açıklaması yapıldı. Bitti bu iş.
Çok fena kazık yedik.![]()
Aslında hazır piyasa yükselmişken şöyle arada bizde güiza 20 m satsak falan iyi olur.
-Who is this Güiza
-Güiza in dı livırpul şampuan livırpuul oley oley
diye bir diyalogla satsak iyi olur![]()
Liverpool 60million, Chelsea 75million, Arsenal- £1.99-Man United still winning EPL.There are some things money cant buy. #Mastercard
Ehehehe çok güldüm ya![]()
Hayırlı olsun Torres Chelsea'de...
L'pool'a 58M€ vericekmiş galiba Chelsea
Screw you guys, I'm goin' home
İngiltere Premier League takımlarından Chelsea, Liverpool'un İspanyol forveti Fernando Torres ile anlaşmaya vardı....
İngiltere Premier League takımlarından Chelsea, Liverpool'un İspanyol forveti Fernando Torres ile anlaşmaya vardı. Açıklama, Liverpool cephesinden geldi.
Yapılan açıklamada; Chelsea'nin Fernando Torres için teklif ettiği rakamın kabul edildiği ve İspanyol yıldızın Londra temsilcisi ile görüşmesi için izin verildiği ifade edildi. Torres'in yarın sabah saatlerinde Chelsea ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
Chelsea'nin Fernando Torres için Liverpool'a 58 milyon avro bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. Liverpool, 2007 yılında Fernando Torres için Atletico Madrid'e 30 milyon avro bonservis bedeli ödemişti.
Chelsea'nin Fernando Torres'e haftalık 175 bin sterlin'den 5 yıl için toplam 45 milyon sterlin ödeyeceği belirtildi. Ada basınında konuşulan rakamlar doğru çıkarsa Torres'in Chelsea'ye maliyeti 95 milyon sterlin olacak. İspanyol yıldız Torres, Liverpool'dan haftalık 110 bin sterlin alıyordu.
Liverpool ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Torres, kulüpten ayrılmak için yönetime başvurmuş ancak bu talebi reddedilmişti. Dünyanın en iyi golcüleri arasında gösterilen Fernando Torres, üç buçuk sezonluk Merseyside serüveni boyunca çıktığı 142 maçta 81 gol atmayı başarmıştı.
Fernando Torres'i Chelsea'ye satmayı kabul eden Liverpool, Newcastle United'dan Andy Carroll'u 41 milyon avro karşılığında ve Ajax'tan Uruguaylı yıldız Luis Suarez'i 25 milyon avro bonservis bedeli ile transfer etmişti.
31 Ocak 2011 Pazartesi - 21:37
Sporx.com dış haberler
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Torres=58 milyon avro
Suarez+Carrol=66 milyon avro
![]()
Liverpool akıllıca davrandı, Torres'ten son zamanlarda istenen verim alınamıyordu. Ama Torres'in Liverpool'dan başka takımda oynayacağını görmek İngiltere'de beni üzecek![]()
Torres Chelsea'de zirve yaptığı performansını tekrar yakalayacak mı bakalım.
So what?
Saike
Liverpool'de bir süre işler karışır![]()
Aslında çok iyi transfer ama maliyet de çok fazla . Maliyet transferi gölgede bırakmış ..
Yalnız Drogba'da Chelsea'ye İlk Geldiğinde Bayağı Maliyetli Gelmişti. O Zamanlarda Drogba Fazla Duyulmamıştı da.
Belli Olmaz Bu İşler Parlarsa O da Büyük Kazanç Olur. Ama Risk Tabikide Her Zaman Vardır. Başkan Dua Etsin Bol Bol Yoksa Taraftarlar Başkanın Ruhuna Fatiha Okuyacak![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yok Fatiha bile okumazlar![]()
Bu arada Transfer gerekliydi.Çünkü Suarez EPL'de asla tek forvet oynayamaz diye düşünüyorum.Ama Dzeko 46 milyon dolarken Caroll 42,5 milyon dolar olması ilginç.
Suarez açacak Carrol atacak , Carrol indirecek Suarez atacak , Gerrard bırakacak Liverpool gol olup yağacak olay bu![]()
Carrol Suarez
J.Cole
Meireles Gerrard Lucas
Aslında Liverpool'un geri dönüşü için fena olmayan bi kadro.
İyi bir transfer ancak çok büyük para ki bence Carroll o kadar etmez.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
İyi para iyi para..
Temiz Transfer, gelecek vaad ediyor R.Madrid'de bile oynucak kapasitede bu eleman..
bu sezon 19 maçta 11 gol atmış bana göre kesinlikle çok yararlı olcak maliyet fazla gibi ancak daha pahalıya gidebilir ilerde![]()
Chelsea Tv'de Torres'in Chelsea'ye attigi gollerin klibi yayinlanmis Türkiye'de böyle bisey olsa kanal kapanirdi heralde![]()
aynen koptum ya![]()
http://www.youtube.com/watch?v=OxsAzNl5h6M
Biraz kazık yedi(k ) gibi geliyor ama, neyse.
Suarez-Carroll tam, big man-small man ayarı ikiliye uyuyor.
yanlız newcastle napcak çok merak ediyorum![]()
40 milyona adam bulurlar herhalde.![]()