Hocam ŞL olmadıysa Türkiye Kupası olur yeterki Fener'i yen.![]()
Güzel gidiyorum gelecek sezon 3lü kupa isteriz
ADANA DEMİRSPOR
Şampiyonluk hayırlı olsun![]()
Şampiyonluk hayırlı olsun usta
ADANA DEMİRSPOR
Tebrikler abi ZTK de gelse fena olmazdı hani.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Abi taraftarın sabrı taşıyor artık nerede Avrupa'dan kupa![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Gelecek sezonda 3lü kupa ister bu taraftar![]()
ADANA DEMİRSPOR
Tebrikler hocam.
Abi tebrikler, bu arada kullandığın skin hangisi?
Şampiyonluk gelmiş hayırlı olsun hocam. Sırada sezonda 3-4 kupa var bekliyoruz.![]()
Hocam yanlış anlama merakımdam soruyorum regenleri scoutlar aracılığıyla mı buluyosun yoksa Genie Scout falan kullanıyo musun ?
Hocam en baştan okumaya başladım 4 saatte bittiFarkettiğim kadarıyla daha Joppen, Caner Erkin'le oynuyorsun. 4-5 sene önce de onlarla oynuyordun. Hocam artık seviye atlama vakti 8 sezon geçmiş ne regen kanatlar, defanslar vardır. Bas parayı al 2 kanat bir de defans ŞL çorap söküğü gibi gelir.
Rica ederim Kardeşim
Sağolasın Şampiyonluk 3 sezondan beri bizdeydi zaten Avrupa olmadan bırakmak yok..
Genie Scout nedir kardeşim bilmiyorum onu öğretirsen sevinirim tüm oyuncularımı kendi seçtiğim scoutlar buldu ..
İlgin alakan için sağol öncelikle..Bu transfer dönemi bakmaya başladım ama zaten kadroda regen var bayaFakat Caner ve Joppen in performansı da hiç fena değil. Ayrıca gerçeklikten çok da kopmamak istiyorum belki ondandır bu ısrarım..
Abi bütçe bence iyi.