Juventus - Trabzonspor vs Esbjerg - Fiorentina, bir sonraki turun eşleşmesi.
Juventus/Trabzonspor - Esbjerg/Fiorentina
Esbjerg-Fiorentina alın birde burdan yakın.![]()
Trabzon elerse yine bir İtalyan takımıyla eşleşme ihtimali var![]()
Anladık Lazlar kurdu Lazio'yu ancak bu kadar da olmaz ki be.![]()
hahahahaNo dai ancora in turchia nooo
"hayır yine mi türkiye'de hayıııırrr"
Yanlız şuna gül gül öldüm :
-Eğer turu geçersek kimle oynuyoruz?-Con chi giochiamo se passiamo?
-con la nazionale Turca !
-Türk milli takımıyla !
vecchiasignora.com juventus forumlarından alıntı
fena bir şey bu adam yaÜnal Başgan @UnalBasgan 28 dk
Kolu verin biz geçelim. @Trabzonspor![]()
Screw you guys, I'm goin' home
İlk maç Avni Aker'deyse çekecekleri var.![]()
Ilk mac 20 Subat Italya Deplasmani (Torino)
Ikinci mac 27 Subat Trabzon Avni Akerde
Yok Artık !!
Şu twitter hesabına bi göz atmanızı öneririm ; kuralar önceden belliymiş..
@uefacorruption
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
GS'ye Chelsea çıktığı andan itibaren herkes twitter'da muhtemelen "@chelsea" kullanıcı adına abanmış olacak ki, hesabın sahibi isyan etti.. Baya bi güldüm yalnız bu twitine
Originally Posted by @chelsea
http://www.fanatik.com.tr/mustafa-yu..._35_347534.htm
Fanatik Yumlu'nun hesabi gercek zannetmis![]()
Yumlu'nun hesabı gerçek olsa Özel korumayla dolaşması gerekir![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
UEFA YERINE ZIRAAT ITALYA KUPASINAMI KATILDIK NE YAPTIK
alintidir![]()
Trabzon'un Juventus'u yeneceğine inanciniz varsa bir şey demiyorum
27 şubattaymis trabzondaki mac. eve gidip akademik takvimime bakmam lazim hemen![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
@Nedvedmania
İtalyan takımları için Uefa liginin zerre önemi yok. Ne demişti Juve menajeri maç sonunda "Bundan sonra lige odaklanacağız" Trabzonspor'un oynadığı futbolun da Galatasaray'dan eksik kalan yanı pek de yok. Kısacası Juve'yi değil yenmek elemek bile -Avrupa Liginde- hayal değil.
...
galatasaray maçında da söylediğim gibi, juventus mağlup olmayacak bir takım değil. şampiyonlar liginde ki olaylardan sonra sanırım bariz belliydi trabzonspor'a rakip olacağı.
trabzonspor devre arasında iyi bir forvet, bir de stoper transferi yaparsa, hakikaten zor değil juventus'u elemek.
Juventus'un çıkmasına zerre şaşırmadım nedense.
@Nedvedmania sana da gün doğdu![]()
Eh görürsünüz bakalım Juventus kupayı kaldırırken İtalyanlar için önemlimiymiş değilmiymiş
Adamlar saçma sapan bir sebepten dolayı Şampiyonlar Liginden elendi. Gittiler Kopenhag'a puan kaybettiler. Taraftara kendilerini affettirmeleri lazım. Bunun sinyalini dünkü lig maçında gösterdiler. Dandik takıma karşı oynuyorlardı ama sürekli saldırdılar. Sonuç : 4-0.
UEFA'nın finali kendi evlerinde. Kupayı almadan dönmezler.
Juve transfer yapmayacak mı
Keşke siz haklı çıksanız. Ama Juventus'un rahat bir şekilde geçeceğini düşünüyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Trabzonspor icin devre arası 2 tane yıldız konusuluyor eger onlar gelirse neden eleyemesin ? Gayet basarılı oynuyor Uefa'da Trabzon ben Juve'yi 45e 55 gibi bir oranla önde görüyorum belirgin bir fark yok bence.Juve isim olarak iyi bir kadro ama ben iki Gs maçında da o isimlerin ismin hakkını verdigini görmedim.
@Nedvedmania
Juventus mahalle takımı Cihan. Üst düzey takım huvüyetinden oldukça uzak. Bir sendeki Juve aşkı bir de Cenker'deki Kaka aşkı. Gözlere perde çekiyor (:
...
Açıkçası kimse kimseyi eleyemez diye bir kural yok.GS şu formsuzlukla Juve'yi eleyebiliyorsa TS de eleyebilir , yani en azından ihtimal yüzde 0 değil.
O twitter adresinde de bütün olası eşleşmeleri önceden yazıp tutmayanları sildiği söyleniyor , tabi büyük işsizlik ama olur olur , sonuçta toplardan çıkıyor takımlar gözümüzün önünde , nasıl belli olabilir ki eşleşmeler.