Sayfa 48 / 54 İlkİlk ... 384647484950 ... SonSon
1,411 ile 1,440 arası toplam 1656 sonuç

Konu: Avrupa Kupaları Kura Çekimleri

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Raad olun bizde Drogba var onlarda yok
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Drogba eski takımım ayaklarına gelmezse her türlü eleriz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Trabzona Juventus çıkacağını çekiliş olmadan önce heryere yazmıştım ve herkese söylemiştim. Nitekimde öyle oldu. Sonra ertesi gün süper lotonunda bana çıkacağını hissetim gttim aldım. 1 bile tutturamadım .

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu arada Drogba ŞL'de 2 gol daha atarsa Morientes'i geçip ŞL tarihinde en fazla gol atan 8. oyuncu olacak.

Benim eşleşme tahminlerim şunlar:

Real Madrid - Chelsea
    Atletico Madrid - Dortmund
    Bayern Münih - Paris SG
    Manchester United - Barcelona

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bursa'ya kolay rakipler

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

1 FC Chornomorets Odesa (UKR)
    2 FC Luzern (SUI)/Saint Johnstone FC (SCO)
    3 Rosenborg BK (NOR)/Sligo Rovers FC (IRL)
    4 JK Sillamäe Kalev (EST)/FC Krasnodar (RUS)
    5 Olympique Lyonnais (FRA)
    6 1. FSV Mainz 05 (GER)

Kardemir Karabükspor'un muhtemel rakipleri.

Bu da :

6 Győri ETO FC (HUN)/IFK Göteborg (SWE)
    7 FC Dinamo Minsk (BLR)/Myllykosken Pallo-47 (FIN)
    8 Neftçi PFK (AZE)/FC Koper (SVN)
    9 FK Atlantas (LTU)/FC Shakhter Karagandy (KAZ)
    10 Brøndby IF (DEN)

Bursaspor'un muhtemel rakipleri.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kardemir Karabükspor (TUR) - Rosenborg BK (NOR)/Sligo Rovers FC (IRL)

Karabük iyi kura çekti diyebiliriz. Sligo 2-1 yenmiş Rosenborg'u deplasmanda. Onlar gelirse harika olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

8 Neftçi PFK (AZE)/FC Koper (SVN) - 4 Bursaspor (TUR)/FC Chikhura Sachkhere (GEO)

Neftçi Baku PFK 1 - 2 Koper

Yanlış dinlemediysem

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şimdi bakarsak bu kuralardan sonra 2 ekibimizde son tura kalmalılar bana kalırsa. Güzel kuralar oldu Rosenborg bir sürpriz yapmazsa deplasmanda oradan Sligo gelir o takımı da rahat geçer gibi Karabük. Bursa zaten Gürcü ekibi geçerse diğer ekibi her türlü geçer.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Şimdi bakarsak bu kuralardan sonra 2 ekibimizde son tura kalmalılar bana kalırsa. Güzel kuralar oldu Rosenborg bir sürpriz yapmazsa deplasmanda oradan Sligo gelir o takımı da rahat geçer gibi Karabük. Bursa zaten Gürcü ekibi geçerse diğer ekibi her türlü geçer.
    Rosenborg aslında son dönemlerde eski gücünde değil o yüzden ondan da korkmamak gerek fakat Sligo geçen sezonu iyi geçirdi takip ettim, kompak oynuyorlar takım oyununu ligde gayet başarılı oynuyorlardı asıl Sligo'nun gelmesi daha zorlar diye düşünüyorum .
    Hatta Sligo %51 ile favorim olur ne kadar Karabük'ün tur atlamasını istesemde

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kim gelirse gelsin evinde gol atamadıktan sonra o kadar kolay değil iş. Bana görede onlar da kolay kura çektik diye seviniyorlardır
    Last edited by SAİT71 : 18.Temmuz.2014 at 19:41

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

esas rakipler play off asamasinda, bunlari her turlu gecmesi lazim iki takimimiz da.

sligo tercihimdir, bu sezon pek iyi degiller ligde. rosenborg hem daha tecrubeli hem de liginde iyi bir seri yakaladi. 2-1 olsa da skor mac rosenborgun hakimiyetindeydi. deplasmanda cevirirse sasirmam.

bursanin yolu acik gibi gorunuyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Hemen bence Takımları Küçültmemek Lazım. Sligo Eğer Gelirse ( Hepimizin Ortak Düşüncesi) Sligo İrlanda Liginde de Oynadığı İçin Karabük Karşısında Hazır Ve Fit Bir Şekilde Gelecektir. Karabük'ün İşi Her Türlü Çok Zor Olduğunu Düşünüyorum.

Bursaspor Halen Daha Tatilden Çıkamamış Anlaşılan Bursasporu Seven Arkadaşlar Kızmasın Ancak Gürcistan Temsilcisi Karşısında Berabere Kalmak Güçlü Bir Bursa İçin Utanç Skoru Olarak Görülmelidir. Eğer Durumu Kurtarmak İstiyorsa 2. Maçta İnsan Üstü İşler Yapması Gerekecektir. Eğer Geçerse Bursa Bir Sonraki Rakibi Eğer Koper Olursa Bursa Biter Çünkü Slovenya Ligi Başlayacak Ve O Eşleşmeye Kadar 2 Hafta Geçecek Koper Eşleşmesi Bursanın Sonu Olabilir Ancak Neftçi Bakü Eğer Çıkarsa Oradan Bursa İçin İyi Olacaktır Umuyorum. İnşallah Turlar İstediğimiz Şekilde Gerçekleşir ve Ülke Puanına Katkıları Çok Fazla Olur Misal Bu Sene Hem Beşiktaş'ın Hemde Galatasaray'ın Avrupa'da İyi İşler Yapması Gerekecek Bir Sene Olduğunu Düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Hemen bence Takımları Küçültmemek Lazım. Sligo Eğer Gelirse ( Hepimizin Ortak Düşüncesi) Sligo İrlanda Liginde de Oynadığı İçin Karabük Karşısında Hazır Ve Fit Bir Şekilde Gelecektir. Karabük'ün İşi Her Türlü Çok Zor Olduğunu Düşünüyorum.

Bursaspor Halen Daha Tatilden Çıkamamış Anlaşılan Bursasporu Seven Arkadaşlar Kızmasın Ancak Gürcistan Temsilcisi Karşısında Berabere Kalmak Güçlü Bir Bursa İçin Utanç Skoru Olarak Görülmelidir. Eğer Durumu Kurtarmak İstiyorsa 2. Maçta İnsan Üstü İşler Yapması Gerekecektir. Eğer Geçerse Bursa Bir Sonraki Rakibi Eğer Koper Olursa Bursa Biter Çünkü Slovenya Ligi Başlayacak Ve O Eşleşmeye Kadar 2 Hafta Geçecek Koper Eşleşmesi Bursanın Sonu Olabilir Ancak Neftçi Bakü Eğer Çıkarsa Oradan Bursa İçin İyi Olacaktır Umuyorum. İnşallah Turlar İstediğimiz Şekilde Gerçekleşir ve Ülke Puanına Katkıları Çok Fazla Olur Misal Bu Sene Hem Beşiktaş'ın Hemde Galatasaray'ın Avrupa'da İyi İşler Yapması Gerekecek Bir Sene Olduğunu Düşünüyorum.

Tamam alınan skor tatmin edici değil hatta oyunda değildi ama şansta pek yokta dünkü mücadelede 2-3 tane öyle pozisyon var ki Gürcü takımı çok dua etmesi lazım o topların fileye değmediği için. 2.maç ya varsın ya yoksun maçı Fernandao'nun bir sakatlığı söz konusu oynamazsa kötü bizim için ama yine de bizi hiç bir şekilde tehdit edecek bir pozisyona girememeleri turun oldukça kolay olduğu gözüküyor. Nedenine gelirsek 2.maçta ağırlığımızı koyacağımız bir kaç dakika golü ilk bizim atacağımız andan sonra turun otomatikman bizim olacağını gösteriyor. Bu takım bize gol atamaz atarsa farklı önde oluruz ondan ya da hırslı başlangıç yaparlar ancak öyle bulurlar fakat yesek dahi biz elbet gol buluruz karşılaşmada.
    Koper isterse 10 maç oynayıp gelsin geçebilecek kapasitede değiller bizi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yalnız Beşiktaş en zor kurayı çekmiş bence. Feyenoord iyi takım

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Deplasmanda Sligo Rovers'ı 3-1 yenen Rosenborg , Karabükspor'un 3.ön elemedeki rakibi oldu.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Karabükspor'un Rosenborg'u yenecek güçte olduğundan şüphem yok, tek şüphem MG Pedersen'in Karabük'ten intikam almak isteyeceği

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Allah aşkına niye şüpheniz yok? Biz Türk takımlarını nerde görüyoruz böyle yahu Bursa'ya da öyle diyorlardı. Gördük. Bana göre Şanslar eşit.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Turk futbolu gelisiyor ...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

SERİBAŞLARI (Karabükspor'un muhtemel rakipleri):

Olympique Lyon (Fransa), Inter (İtalya), Tottenham (İngiltere), PSV (Hollanda), Villarreal (İspanya), Twente (Hollanda), Metalist Kharkiv (Ukrayna), PAOK (Yunanistan), Celtic (İskoçya), Brugge (Belçika), Dnipro (Ukrayna), Panathinaikos (Yunanistan), Sparta Prag (Çek Cum.), Mönchengladbach (Almanya), Real Sociedad (İspanya), Young Boys (İsviçre), Dinamo Zagrep (Hırvatistan), Lokomotiv Moskova (Rusya), Rapid Wien (Avusturya), FC Zürih (İsviçre), Nacional Funchal (Portekiz), Maccabi Tel-Aviv (İsrail), Sheriff Tiraspol (Moldova), Hull City (İngiltere), Partizan (Sırbistan), Torino (İtalya), Feyenoord (Hollanda), St.Etienne (Fransa), Rio Ave (Portekiz), Dinamo Moskova (Rusya)

----------------------------------------------------------------------------------------------

SERİBAŞI OLMAYANLAR (Trabzonspor'un muhtemel rakipleri):

Elfsborg (İsveç), Debrecen (Macaristan), Omonia Nicosia (G.Kıbrıs), Hajduk Split (Hırvatistan), Grasshoppers (İsviçre), Rostov (Rusya), Krasnodar (Rusya), Rijeka (Hırvatistan), Zwolle (Hollanda), Lokeren (Belçika), Apollon Limasol (G.Kıbrıs), Aktobe (Kazakistan), Asteras (Yunanistan), AEL Limasol (G.Kıbrıs), Agdam Karabağ (Azerbaycan), HJK Helsinki (Finlandiya), Midtjylland (Danimarka), Zimbru Kişinev (Moldava), Astana (Kazakistan), Stjarnan (İzlanda),Petrolul (Romanya), Dinamo Minsk (Belarus), Astra (Romanya), RNK Split (Hırvatistan), Ruch Chorzow (Polonya), Shakhtyor (Belarus), FK Sarajevo (Bosna Hersek), Zorya Luhansk (Ukrayna), Spartak Trnava (Slovakya), Neftçi Bakü (Azerbaycan).

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Şahsi fikirlerim
    Karabükspor'a Club Brugge veya Dnipro gelir
    Trabzonspor'a Zimbru Kişinev veya HJK Helsinki gibi hissediyorum ^^

Karabük'ün işi çok zor yalnız

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Karabük - İnter eşleşmesi bir an içimden geçmedi değil.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zwolle veya Lokeren gelsin maca gidelim

Trabzona Zorya Luhansk yada Stjarnan FC
    Karabüke Rio ave yada Torino diyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Trabzon'un muhtemel rakipleri : Helsinki,Zimbru,Petrolul rostov ve Karabağ

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Karabuksporun muhtemelen rakipleri: Metalist,Partizan,St.Etienne,Psv ve Rio ave

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Karabuksporun muhtemelen rakipleri: Metalist,Partizan,St.Etienne,Psv ve Rio ave

Bence PSV dışındakilere karşı tur şansı var...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bence PSV dışındakilere karşı tur şansı var...
    Kesinlikle aynı fikirdeyim, hatta şöyle söyleyeyim Partizan ve Rio Ave'yi rahat geçerler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 48 / 54 İlkİlk ... 384647484950 ... SonSon

Mesaj Yetkileri