Sayfa 48 / 64 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon
1,411 ile 1,440 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

yeni Türk regenler sizdede zencimi

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Sizce de şut sayıları gerçeğin neredeyse 2 katı kadar değil mi? Mesela bu haftaki gerçek hayatta oynanan Premier Lig maçlarına baktım 20 şut çeken takım yok neredeyse. Ama oyunda 30lar 40lar havada uçuşuyor. Hatta bir arkadaş 51 şut ekran görüntüsü koymuştu.
    Bende de son 3 maçta kaleye şut en az 30, kaleyi bulan şut en az 15 oldu. İlginç

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Bende de son 3 maçta kaleye şut en az 30, kaleyi bulan şut en az 15 oldu. İlginç
    Dün Arsenal ile kariyer açtım mesela, ilk lig maçı Tottenham ile deplasmanda. Defansif bir taktikle çıktım, rakip 44 şut ile tamamladı maçı. Tamam belki taktik yanlıştı tercihler yanlıştı ama ben Barcelona ile bizim 3. ligden bir takım oynasa bile 44 şut olacağını sanmıyorum. 2 dakikada 1 şut mu olur

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by roomonecool View Post
    yeni Türk regenler sizdede zencimi
    Yıldıray diye 19 yaşınad Türk bir regenim var,zenci kendisi ilk önce şaşırdım şimdi ise takımda ARAP diye çağırıyorlar şaka bir yana neden böyle acaba ?

Ve evet oyunda çok şut oluyor maçtan sonra istatistiklere bakmadan kapatmaya çalışıyorum yoksa oyun hevesim kaçıyor gerçekçilik 0.

Turgutluspor ile Fenerbahçe'ye karşı 44 şut SAÇMALIK.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Aslında oyunda aşırı reel şut yok yani şut sınıfına koyulan ama şut olarak nedense göremediğimiz, izlemediğimiz aksiyon çok. Oyuncumuzla beraber koşan rakip defans topa yatarak hamlede bulunuyor mesela, oyun motoru bunu da şut sınıfına alıyor . Bunun gibi yanlış sınıflandırmalar etkiliyor şut sayısının fazlalığını.
    Bir de şöyle bir saçmalık var oyunda. Mutlak gol pozisyonu ya da yarı gol pozisyonu olsun farketmiyor, oyunda bu sayının artması için illaki şut çekilmeli gibi bir mantık var. Şunu demek istiyorum. Bazı pozisyon oluyor bakıyorsun %100 gol pozisyonu ,karşı karşıya gibi pozisyon. Fakat ortamda şut olmayınca oyun bunu ccc olarak istatistiklere eklemiyor Bu büyük bir hata bana kalırsa. Kalecinin etrafında geziyorsun fakat şut çekmiyorsun diye gol pozisyonuna girmemişsin diyemeyiz ki Fakat oyun motoru diyor .Bu yüzden şut sayısı da pozisyon sayısına katkı olması için olmadık yere artıyor üstteki örnekte verdiğim gibi.

arda turan sizdede zencimi

arda turan sizdede zencimi
    Şu oyunu 3 boyutlu oynamayın abi ya, kral oyun animasyonları daha gerçekçi.

arkadaşlar şimdi veritabanı güncellemesi geldiğinde önceden açtığım kariyerime etki edecek mi? yoksa tüm oyuncular aynı mı kalacak?

Quote Originally Posted by Catenaccio View Post
    arkadaşlar şimdi veritabanı güncellemesi geldiğinde önceden açtığım kariyerime etki edecek mi? yoksa tüm oyuncular aynı mı kalacak?
    Hayır, veritabanı etki etmez, aynı şekilde kalır.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Oyunda sadece yabancı sınırını kaldıran bir yama var. fmrte vs falan da hiç kullanılmadı. Sözlesmesi bitince gelmesi gereken oyuncu da durum aynen bu

Rusya transfer sezonunun bittiği Şubat sonundan önce yama çıkacağını düşünen var mı? Keşke arada 1 tane daha yapsalar

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Rusya transfer sezonunun bittiği Şubat sonundan önce yama çıkacağını düşünen var mı? Keşke arada 1 tane daha yapsalar
    Tahminen ne zaman çıkar yeni güncelleme, geçen serilerden hatırlayan var mı? Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi şubat sonunu bulur mu?

Marti bulur tahminim

GT-I8160 cihazımdan gönderildi

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

tahminen değil 2 seride martta gelmişti yine martta gelir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Marti bulur tahminim

GT-I8160 cihazımdan gönderildi
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    tahminen değil 2 seride martta gelmişti yine martta gelir..
    tamamdır teşekkür ederim

Marta kadar kaldık bu veritabanında desene..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SilverSpy View Post
    Marta kadar kaldık bu veritabanında desene..
    aşırı şut ortalaması dışında bence eski serilere göre maç motoru gayet iyi

Quote Originally Posted by cklnc View Post
    aşırı şut ortalaması dışında bence eski serilere göre maç motoru gayet iyi
    Maç moturunda zaten sıkıntı yok hocamda, FM'nin şöyle bir işleyiş düşüncesi var. Transferlerin hepsi bitince yeni bir güncelleme yaparak tüm transferleri ekliyorlar. Bence 3-4 günde bir transfer döneminde güncelleme gelse çok iyi olmaz mıydı? Tamam doğru kariyer yapamazdık sürekli ama bence iyi olurdu. Şimdi transfer sezonu bitene kadar FM oynamayacağım. Son transferler olmadığından..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yeni yabancı kuralı oyuna resmen işleyene kadar ara verdim tabi finaller bütler de etkiledi ama en önemli faktör yeni yabancı kuralı

arkadaşlar mutlaka soran olmuştur ama bulamadım,

yeni yabancı kuralını içeren değişiklikler önümüzdeki yamada olur mu ?

Quote Originally Posted by rcrdnh View Post
    arkadaşlar mutlaka soran olmuştur ama bulamadım,

yeni yabancı kuralını içeren değişiklikler önümüzdeki yamada olur mu ?
    Malesef olmayacak. FM16'dan itibaren geçerli olacak ama biraz araştırırsan resmi olmayan yani oyunu oynayanların yaptığı yamalar var onları kullanabilirsin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olacak ancak kuralı tam olarak oyuna uygulayamayabilirler.15/16 sezonundan geçerli olmak üzere kuralı oyuna uygulayacaklardır veritabanı güncellemesinde.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Olacak ancak kuralı tam olarak oyuna uygulayamayabilirler.15/16 sezonundan geçerli olmak üzere kuralı oyuna uygulayacaklardır veritabanı güncellemesinde.
    Bence de bu şekilde olabilir. Adamlar yeni bir kural ekledi lige doğru düzgün kriteleri, şudur budur aktarılmadı insanlara malesef yine bodoslama atladık umarım elimizde patlamaz bu değişiklikte.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    bence de olması gereken o, yani oyunun 2. sezonunda geçerli olacak şekilde bi değişiklik yapmak çok zor olmasa gerek

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Yabancı sınırı uygulanmayacak, FM16'da uygulanacak. Miles Jacobson twitter hesabından açıkladı.

Ben de yeni kariyer için Mart'ta gelecek olan güncellemeyi bekliyorum.

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Yabancı sınırı uygulanmayacak, FM16'da uygulanacak. Miles Jacobson twitter hesabından açıkladı.
    Ben boyle birsey okumadim Miles´in hesabinda..

Devre arası transfer yaması yayınlandımı ?

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Devre arası transfer yaması yayınlandımı ?
    Hayır, daha yayınlanmadı.

Nesil
    2007

Bugün ben de Mart yamasını beklemeye koyuldum. Yabancı sınırı inşallah yansıtılır. Yoksa oyun iyice sinir harbine dönüyor

2021-2022 sezonunun sonuna kadar oynadım, koskoca Türkiye'de adam gibi futbolcu çıkmadı Normalde de çıkacağını sanmıyorum eyvallah da oyunda Türkiye'de yapılan yanlışları yapmayıp doğruları yapıyoruz; ne biliyim koçları arttırıyoruz antrenman tesislerini arttırıyoruz vs. vs. İlk birkaç sezon Altınordu'dan 3 oyuncu dışında(ki biri sezon başına yarım sezon sakatlanan bir arkadaştı hiç verim alamadım, biri Türkiye seviyesinde çok iyi bir oyuncu oldu biri dünya seviyesinde çok iyi bir oyuncu oldu) inanın hiç kimse as takım seviyesine ulaşamadı(ha bir de yokluktan mecbur oynattıklarım var, onları saymıyorum).

Almanya'dan gençler de artık ucuza gelmiyor 100 MN Euro gibi absürt fiyatlar biçiyorlar. Adamlar geliştiğinde de büyük takımlara gidiyor. Gerçi Almanya'dan da tek bir oyuncu çıktı dişe dokunur, o da City'ye gitti. Gerisi ancak STSL'de belki iyi oynayacak ya da rotasyon oyuncusu olacak şekilde kaldı. Belki elime geçseler daha iyi olurlardı ama gençlere çok absürt fiyatlar biçtikleri için alamıyoruz. Hollanda'dan Belçika'dan falan da hiç adam çıkmadı. Fazla fazla yabancı alıyım kadroya kaydetmem dedim bu sefer de takımda isyan çıktı FM'de moraller bozulunca her şeyin nasıl ters gittiğini biliyorsunuz. Fazla yabancım olduğu her sene devre arası transfer döneminden sonra kaydetmediğim adamlar yüzünden takım tepetaklak gitmeye başladı. 8 yabancıyla oynasam Türkler sırıttı. ŞL'yi alamadan tamamladık bu kadar sezonu; UEFA Kupası falan var işte. Başarısız bir kariyer yaptık.

Geçen sene erken çıkmıştı galiba yama. 1-2 hafta içinde çıkma ihtimali var mı acaba?

Sayfa 48 / 64 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri