Sayfa 48 / 63 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon
1,411 ile 1,440 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

arkadaşlar mutlaka soran olmuştur ama bulamadım,

yeni yabancı kuralını içeren değişiklikler önümüzdeki yamada olur mu ?

Quote Originally Posted by rcrdnh View Post
    arkadaşlar mutlaka soran olmuştur ama bulamadım,

yeni yabancı kuralını içeren değişiklikler önümüzdeki yamada olur mu ?
    Malesef olmayacak. FM16'dan itibaren geçerli olacak ama biraz araştırırsan resmi olmayan yani oyunu oynayanların yaptığı yamalar var onları kullanabilirsin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olacak ancak kuralı tam olarak oyuna uygulayamayabilirler.15/16 sezonundan geçerli olmak üzere kuralı oyuna uygulayacaklardır veritabanı güncellemesinde.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Olacak ancak kuralı tam olarak oyuna uygulayamayabilirler.15/16 sezonundan geçerli olmak üzere kuralı oyuna uygulayacaklardır veritabanı güncellemesinde.
    Bence de bu şekilde olabilir. Adamlar yeni bir kural ekledi lige doğru düzgün kriteleri, şudur budur aktarılmadı insanlara malesef yine bodoslama atladık umarım elimizde patlamaz bu değişiklikte.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    bence de olması gereken o, yani oyunun 2. sezonunda geçerli olacak şekilde bi değişiklik yapmak çok zor olmasa gerek

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Yabancı sınırı uygulanmayacak, FM16'da uygulanacak. Miles Jacobson twitter hesabından açıkladı.

Ben de yeni kariyer için Mart'ta gelecek olan güncellemeyi bekliyorum.

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
    Yabancı sınırı uygulanmayacak, FM16'da uygulanacak. Miles Jacobson twitter hesabından açıkladı.
    Ben boyle birsey okumadim Miles´in hesabinda..

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by ultraslanbe View Post
    Ben boyle birsey okumadim Miles´in hesabinda..
    https://twitter.com/milesSI/status/552434281155674112

Ayrıca SI'den yetkililerle konuştum ihtimal vermediler.

Devre arası transfer yaması yayınlandımı ?

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Devre arası transfer yaması yayınlandımı ?
    Hayır, daha yayınlanmadı.

Nesil
    2007

Bugün ben de Mart yamasını beklemeye koyuldum. Yabancı sınırı inşallah yansıtılır. Yoksa oyun iyice sinir harbine dönüyor

2021-2022 sezonunun sonuna kadar oynadım, koskoca Türkiye'de adam gibi futbolcu çıkmadı Normalde de çıkacağını sanmıyorum eyvallah da oyunda Türkiye'de yapılan yanlışları yapmayıp doğruları yapıyoruz; ne biliyim koçları arttırıyoruz antrenman tesislerini arttırıyoruz vs. vs. İlk birkaç sezon Altınordu'dan 3 oyuncu dışında(ki biri sezon başına yarım sezon sakatlanan bir arkadaştı hiç verim alamadım, biri Türkiye seviyesinde çok iyi bir oyuncu oldu biri dünya seviyesinde çok iyi bir oyuncu oldu) inanın hiç kimse as takım seviyesine ulaşamadı(ha bir de yokluktan mecbur oynattıklarım var, onları saymıyorum).

Almanya'dan gençler de artık ucuza gelmiyor 100 MN Euro gibi absürt fiyatlar biçiyorlar. Adamlar geliştiğinde de büyük takımlara gidiyor. Gerçi Almanya'dan da tek bir oyuncu çıktı dişe dokunur, o da City'ye gitti. Gerisi ancak STSL'de belki iyi oynayacak ya da rotasyon oyuncusu olacak şekilde kaldı. Belki elime geçseler daha iyi olurlardı ama gençlere çok absürt fiyatlar biçtikleri için alamıyoruz. Hollanda'dan Belçika'dan falan da hiç adam çıkmadı. Fazla fazla yabancı alıyım kadroya kaydetmem dedim bu sefer de takımda isyan çıktı FM'de moraller bozulunca her şeyin nasıl ters gittiğini biliyorsunuz. Fazla yabancım olduğu her sene devre arası transfer döneminden sonra kaydetmediğim adamlar yüzünden takım tepetaklak gitmeye başladı. 8 yabancıyla oynasam Türkler sırıttı. ŞL'yi alamadan tamamladık bu kadar sezonu; UEFA Kupası falan var işte. Başarısız bir kariyer yaptık.

Geçen sene erken çıkmıştı galiba yama. 1-2 hafta içinde çıkma ihtimali var mı acaba?

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by fenerliyildiz2 View Post
    Geçen sene erken çıkmıştı galiba yama. 1-2 hafta içinde çıkma ihtimali var mı acaba?
    Football Manager 2015'te beklenen güncelleme Şubat sonu çıkacak. Yetkililer yaptıkları açıklamada güncellemenin titizlik ile yapıldığını belirttiler. Ayrıca eğer başka sorun çıkmazsa herhangi bir güncelleme çıkmayacak, şubat sonu çıkacak güncelleme final olacak. Geçen sene de transfer güncellemesi Şubat sonu çıkmıştı.

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bugün ben de Mart yamasını beklemeye koyuldum. Yabancı sınırı inşallah yansıtılır. Yoksa oyun iyice sinir harbine dönüyor

2021-2022 sezonunun sonuna kadar oynadım, koskoca Türkiye'de adam gibi futbolcu çıkmadı Normalde de çıkacağını sanmıyorum eyvallah da oyunda Türkiye'de yapılan yanlışları yapmayıp doğruları yapıyoruz; ne biliyim koçları arttırıyoruz antrenman tesislerini arttırıyoruz vs. vs. İlk birkaç sezon Altınordu'dan 3 oyuncu dışında(ki biri sezon başına yarım sezon sakatlanan bir arkadaştı hiç verim alamadım, biri Türkiye seviyesinde çok iyi bir oyuncu oldu biri dünya seviyesinde çok iyi bir oyuncu oldu) inanın hiç kimse as takım seviyesine ulaşamadı(ha bir de yokluktan mecbur oynattıklarım var, onları saymıyorum).

Almanya'dan gençler de artık ucuza gelmiyor 100 MN Euro gibi absürt fiyatlar biçiyorlar. Adamlar geliştiğinde de büyük takımlara gidiyor. Gerçi Almanya'dan da tek bir oyuncu çıktı dişe dokunur, o da City'ye gitti. Gerisi ancak STSL'de belki iyi oynayacak ya da rotasyon oyuncusu olacak şekilde kaldı. Belki elime geçseler daha iyi olurlardı ama gençlere çok absürt fiyatlar biçtikleri için alamıyoruz. Hollanda'dan Belçika'dan falan da hiç adam çıkmadı. Fazla fazla yabancı alıyım kadroya kaydetmem dedim bu sefer de takımda isyan çıktı FM'de moraller bozulunca her şeyin nasıl ters gittiğini biliyorsunuz. Fazla yabancım olduğu her sene devre arası transfer döneminden sonra kaydetmediğim adamlar yüzünden takım tepetaklak gitmeye başladı. 8 yabancıyla oynasam Türkler sırıttı. ŞL'yi alamadan tamamladık bu kadar sezonu; UEFA Kupası falan var işte. Başarısız bir kariyer yaptık.
    Bende bekliyorum Mart'taki güncellemeyi. Yabancı sınırı eklenmeyecek maalesef hocam, Miles twitterda açıkladı. FM16'da gelecek.
    Ben Inter ile başlayacağım. İyi transferler yaptılar, Mourinho'lu günlere döndürebilecek miyim bakalım.

Nesil
    2007

[MENTION=294987]deMarcos[/MENTION]

Benim hala umudum var. [MENTION=4751]perpetua[/MENTION] bizi üzmez, %100 olmasa bile en azından kurala yakın bir şekilde oyuna eklettirir diye düşünüyorum

Olmadı resmi olmayan yamaları indiririz bir profiller , transferler güncellensin de.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    @deMarcos

Benim hala umudum var. @perpetua bizi üzmez, %100 olmasa bile en azından kurala yakın bir şekilde oyuna eklettirir diye düşünüyorum

Olmadı resmi olmayan yamaları indiririz bir profiller , transferler güncellensin de.
    [MENTION=4751]perpetua[/MENTION] Bekliyoruz, üzme bizi

Save süresi çok uzun zaman sürmeye başladı yıllar geçtikçe sizde de böylemi acaba yoksa bana özel bir sorun mu ?

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Save süresi çok uzun zaman sürmeye başladı yıllar geçtikçe sizde de böylemi acaba yoksa bana özel bir sorun mu ?
    herkeste var o çok yavaş save

arkadaşlar en ufak bi db değişikliğim yok, herhang bi yama kullanmıyorum ama

leaderboard da hiç bi şekilde gözükmüyorum, sebebi nedir ?

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by rcrdnh View Post
    arkadaşlar en ufak bi db değişikliğim yok, herhang bi yama kullanmıyorum ama

leaderboard da hiç bi şekilde gözükmüyorum, sebebi nedir ?
    Steam çevrimdışı iken giriyorsan oyuna ondan olur.
    malatyAdana!

iyi transfer yapmanın bu kadar zor olduğu, transferlerin bu kadar yılan hikayesine döndüğü ve transferde mali durumların bu kadar karmaşık olduğu başka bir oyun daha hatırlamıyorum seride. adeta bir transfer komitesi kurmak lazım kadroyu istediğin tarzda yapılandırmak için.

en basidinden bugün başıma gelen bi olayı söyleyeyim. bir stoperi gözlemledim. bulunduğum transfer sezonunda stoperler karaborsa. alternatiflerim az istediğim şekilde olanlardan. stoperi gözlemledim fakat o kadar belirsiz bir rapor aldım ki. diğer gözlemciye de gözlemlettim sonuç yine aynı. sonrasında daha iyi analiz edebilmek için deneme teklif ettim kulübü kabul etti kendisi etmedi. ilgilendiğimi bildirdim medyaya. ortalık karıştı. alcam yani gözüme kestirdim ama maddi zorluklardan dolayı kumar oynamak istemedim ve son bir şans bir kez daha deneme teklif ettim. o arada benden kalibre olarak düşük bir kulüp transfer teklifi yapmış ona. bunu görünce deneme teklifini geri çektim transfer teklifi yapmak istedim fakat transfer teklifini yapabilmek için önce oyuncunun kulübünün iptal ettiğim deneme teklifine yanıt vermesi gerekiyormuş ondan sonra transfer teklifinin yapabiliyormuşum. nasıl işse artık. öyle böyle derken bi baktım çocuk imza atmış o kulübe trabzonun tolgay transferi girişiminden daha beter eden durumlar mevcut hala oyunda.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Oyuna Trabzonsporla başladım daha hazırlık maçı yapmadan 10 sakat oldu takımda. Bu sakatlık işine bir çare bulurlar heralde yeni yamada. Oyuna başlamadan brakacam o derece sıkıcı bir durum. .

Nesil
    2014
    Yer
    Tekirdağ

Geçen sezon ligde hiç lider olamamıştım ilk sezondu hiç sakatlık sıkıntısı yaşamadım desem yeridir.

Bu sezon lider götürdük sezonu, sakatlıklardan belimi doğrultamadım. İnanın şampiyon olduk sonra ki maça tam kadro çıkabildim

Bu oyun bizi şampiyon görmek istemiyor.

Nesil
    2006

Yeni yabancı sınırı dahil olana kadar oynamama kararı aldım en azından Türkiye Ligi için üç dört sezon sadece altyapı hedefi koyarak takım büyütebiliyorsunuz. Onuda oyunda tek yapan takım siz olduğunuz için yapay zeka size rakip olacak bir sistem geliştirmediğinden dolayı oyunda tek takım olarak kalabiliyorsunuz. Bu can sıkıcı.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Son güncelleme büyük ihtimal pazara kadar çıkacak.
    Çıksa da uykusuz geceler başlasa tekrardan..

Tapatalk ile gönderildi.

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Son güncelleme büyük ihtimal pazara kadar çıkacak.
    Çıksa da uykusuz geceler başlasa tekrardan..

Tapatalk ile gönderildi.
    Hergün kontrol ediyorum güncelleme gelmiş mi diye .. kariyere başlamak istiyorum artık inşallah bu hafta gelir

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Quote Originally Posted by GaNgStaLoVe View Post
    Hergün kontrol ediyorum güncelleme gelmiş mi diye .. kariyere başlamak istiyorum artık inşallah bu hafta gelir
    Her gün kontrol etmene gerek yok dostum. SI Games'ten bir yetkili ile konuştum, aynen bunları söyledi.

-Net tarih veremiyoruz, çalışmalarımız sürüyor. Geçen sene 28 şubat'ta çıktı. Bu sene de o tarihe yakın çıkarmayı planlıyoruz.
    Ben: Peki pazar gününe kadar çıkabilir mi?
    -Öyle umuyoruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Azerbaijan , Baku

Her gün kontrol etmene gerek yok dostum. SI Games'ten bir yetkili ile konuştum, aynen bunları söyledi.

-Net tarih veremiyoruz, çalışmalarımız sürüyor. Geçen sene 28 şubat'ta çıktı. Bu sene de o tarihe yakın çıkarmayı planlıyoruz.
    Ben: Peki pazar gününe kadar çıkabilir mi?
    -Öyle umuyoruz.
    teşekkür ederim , pazar gününü iple çekiyoruz

Artık çıksa iyi olacak.

Default transfer update?

Arkadaşlar, eğer daha önce konu açıldı ise özür dilerim. Baktım göremedim. Devre arası transfer dönemine dair, orjinal yeni update ne zaman yayınlanacak?

Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by erayaydemir1903 View Post
    Arkadaşlar, eğer daha önce konu açıldı ise özür dilerim. Baktım göremedim. Devre arası transfer dönemine dair, orjinal yeni update ne zaman yayınlanacak?

Teşekkür ederim
    Geçen sene olduğu gibi 28 Şubat'ta yayınlayacaklar. İçeriği oldukça geniş fakat bilgi yok, boyutu da yüksek olacak. Yeni yabancı kuralımızın da uygulandığını düşünüyorum.

Sayfa 48 / 63 İlkİlk ... 38464748495058 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri