Bu akşam ekliycem.
Bu akşam ekliycem.
bekliyoruz
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Eklemessen döveriz seni![]()
Yarına artık.![]()
Yaaa hanı bu aksamdı
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hadi dövelim![]()
Bgn git yrn gel...Bekleyelim bakalım yarına kadar...
Yarın oynar eklerim işte.Ha bugün ha yarın ne fark ederYarında 2 tane eklerim
![]()
Yine başlamış yav![]()
Valla bilader ben bikinimi hazirladim fotograf makinesi de hazir ama sen bilirsin.
Lider cikamican mi yoksa :-)
Keriyer iyi gidiyodu ama soluklanmakta lazim arada tabii.
Bugun beklıyoruz mutlaka ama
evet bugün gelsin....
Gelicek..Saat 3-4 arası eklemeye çalışırım.En geç 5.
beklıyoruz
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Maçta tek gol olduğu için böyle ekledim..O yüzden spiker olmayacak.Yanlışlıkla oyunu ingilizce açtığım için oyunculara komut veremedimve maçı kaybettik..
Sat 16.59![]()
kötü olmuş bu
Tyler Durden- Fight Club
Dünde ingilizce açılmıştı?![]()
Evet ama olsun toparlarsın
toplarsın tabi bu kadro ile bütün kupaları oplarsın arkandayız![]()
Sağlık olsun Aygün...Yeni maçları bekliyoruz...
Manisaya yenilmen kötü olmuş fakat kesin düzeltirsin..
Not:Appiah ve Tümer bu maç yoktu..
Bahane üretme şimdi![]()
Olsun 2 oyuncu takımın kaderını pek etkılemez hadı forvet ya da kalecı olsa neysse
sakatliklar yakani birakmiyo yani
Tyler Durden- Fight Club
Tuncay neysede Appiah çok önemliydi.Karşı takımın Kontra ataklarda çok iyi top kesiyodu.Savunmaya yardım ediyodu..Forvetede Semih'i koyarım.