haklısın..aynı durum şuanda 3 büyükler içinde geçerli..bir an önce transferleri bitirmeleri gerekiyor...
neyse ilerleyen günlerde belli olacaktr Fb nin transfer politikası..
haklısın..aynı durum şuanda 3 büyükler içinde geçerli..bir an önce transferleri bitirmeleri gerekiyor...
neyse ilerleyen günlerde belli olacaktr Fb nin transfer politikası..
her futboılcunun sakatlığı olabilir. yeterki bu sakatlık oyuncunun oynamasına engel olmasın.. lincolnün nasıl oynadığını görüyoruz ztn antramanlarda..ama inş. maçlarda rakip oyuncular bandajlı bölgeye çalışmazlar![]()
Halil Altıntop, sarı lacivertli takımdan kendisine gelen bir teklif olmadığını söylerken, "Sanırım kulübümle temesa geçtiler. Şimdilik kulüp değiştirmeyi düşünmüyorum" diye konuştu.
Fenerbahçe'den kendisine gelen bir teklif olmadığını söyleyen Altıntop, "Sanırım kulübümle temesa geçtiler. Şimdilik kulüp değiştirmeyi düşünmüyorum" dedi.
Halil Altıntop, Almanya Kupası finalinde, kardeşi Hamit'in de forma giydiği Bayern Münih'e karşı mücadele edecek olmasını ise şöyle değerlendirdi:
"Bizim için özel bir maç. Ama önemli olan ikimizin de iyi bir performansla, başarılı futbol ortaya koyabilmemizdir."
Halil ayrıca esprili bir dille, Bayern Münih'in yarın kendilerine gol atması durumunda Hamit ile bir hafta konuşmama kararı aldığını söyledi.
Burndesliga'daki hedeflerine de değinen tecrübeli futbolcu, "Geçen yıl şampiyonluğu son iki haftada kaybettik. Grafiğimizi daha da yükselterek, başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.
Halil Altıntop, Lincoln ve Hamit'in takımdan ayrılmasıyla ilgili olarak, "Orta sahamız geçen yıla göre isim olarak güçlü değil. Takım oyununu oluşturarak ve aramızda arkadaşlığı geliştirerek onların eksikliğini telafi edebiliriz. Lincoln çok iyi bir oyuncu ve tekniği oldukça iyi. Galatasaray'da iyi bir başlangıç yapabilirse, başarılı olacağını tahmin ediyorum" yorumunu yaptı.
Cimbom Türkiye'yi sarsacak
G.Saray, yine Türkiye’yi sarsacak bir yıldızın peşinde.
Futbol şubesi, başkan Canaydın’dan bile gizli yürüttüğü transferde son aşamaya geldi. İsmi saklanan forvetin pazartesiye yetişmesi bekleniyor.
G.Saray camiası liglerin başlamasına 2 hafta kala çok ünlü bir yıldızın transfer söylentisiyle adeta çalkalanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Adnan Polat, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel’in yürüttüğü çalışmaların başkan Özhan Canaydın’dan bile gizli tutulduğu öne sürülürken, bu üçlüye yakın isimler “En geç 1 hafta içinde Roberto Carlos’u unutturacak düzeyde bir transfer gerçekleşmek üzere. Pazartesi gününü bekleyin” mesajını veriyor. Yeni forvetin medyada yer alan tüm isimlerin dışında biri olduğu öğrenildi
Vatan
umarım dogrudur...canaydından bile gizli tutuluyor lafına çok güldüm![]()
inşallah bekledigimiz aradıgımız golcü gelir![]()
bence aziz yıldırımın yıldız kawramı türk oyuncuları bağlamaz carlos ayarında birini getirecektir....api ye istenen paranın werilmesi durumdunda satar başkan....başkanımz klübüne nasıl para kazandıracağını çook ii bilir...geçen sene anelka da da aynısı oldu klubede oturur ama istediim fiyatın altında gitmez dedi ve klübe ii para kazandırdı(yaklaşık 15 milyon euro)...klüpten yapılan açıklama hep anelka türkiyede mutlu şeklindeydi.....bu bir aziz yıldırım taktiğidir...aziz başkan klüpte durmak istemeyen birini kim olursa olsun tutmaz ama ucuz fiyatada satmaz...api gider gibi
Kalpten gitmesin falan diye gizliyorlardır..![]()
eger appiah giderse acaba bi forvet mi gelir yoksa appiahın yerini doldurabilecek komple bi orta sahamı..işte asıl merak ettigim nokta bu ..
zuhaah canaydından gizli ne demek yaw.abartmışlar.utanmasalar adnan sezginin kendisinden gizli yürüttüğü yıldız transferinde sona gelindi yazıcaklar![]()
Canaydın Adnan sezgin ve haldun üstünele şöyle demiştir belki....Siz güveniyorum demiştir.....falan filan
Tim Cahill eğer bu youncu alınsa orta sahada sorun kalmaz.Ama yöneticilerimizin ve Zico'nun aklında böyle bir isim varmıdır?çok zor.Aslında Zico Japonya'nın başındayken Avustralya'ya karşı oynamıştır
boyle giderse
fenerbahce kadrosu yakında
18 tane devşirme brezilyalıdan oluşacak
bu Türkleştirme olayı cok sacmaydı
hem takımlar arasında haksızlıga yol acacak
hem de
yani ne demek
Türk milli takımın da siyahi futbolcu
Türk diye oynuo
bu duruma herkes sebep oldu
federasyon,Fatih Terim
cok sacma
ya bebbe Türk olsa nolur olmasa nolur
wederson olsa nolur olmasa nolur
Türk statusunde oldukları icin degerlerinden fazla para alıcaklar boyle sacma bişey olabilir mi
Açıkcası pek ümidim kalmadı birinin alınacağına.Bu zamana kadar transferin bitmesi gerekiyordu.Tek sevindiğim nokta Ertuğrul hocanın istemediği oyuncuların alınmaması.
So what?
Saike
neondh kardes :
bilip bilmeden konuşmanın bi anlamı yok..bak aurelio dışındakilerin A milli takıma girmeleri çok ama çok zor..Fatih Terim gibi bi adam var o milli takımın başında..alacak olsa nobreyi falan alırdı..naptı nobreyi almadı mehmet yıldızı aldı..yani aurelio bi istisna..digerlerinin milli takıma girmesi çok zor..
Fatih Terim her zaman Türk oyunculardan yana..öyle olmasa Emre yi 17 yaşında sahaya sürmezdi
neyse kapatalım konuya zarar gelmesin![]()
arkadaşlar benim de birçok yerden aldığım duyumlara göre gerçekten basında çıkmayan bir yıldızmış.biraz gsmizin menfaatleri için duyarlı olalım.pazartesiyi bekliyoruz hadi bakalım.
bende bir gsli olarak bjknın bu seneki malum del bosque olayından sonra iyi bir transfer yapacağına inanmıyorum.şu ana kadar bi navarroyu alsalardı iyi olurdu.ayrıca david rivas-legrotallie-anderson gibi isimlerle anlaşılmış ama ertuğrul hoca geri çevirmiş.bu da ertuğrul hocanın ne kadar futbol bilgisi ve takibi olduğunun göstergesidir.doğru kara vermiş.helal olsun.
ınsaLLah geLcek adam patates cıkmazda
bu kdr merakımıza bekLedgmıze değer
bu kadar uğraştılar sonuç iyi olacaktır..ayrıca kombine satışları şuan için sadece 4 bin deymiş..bişeyler yapmak zorundalar kombine satışlarını canlandırmak için..bu yüzden saçma sapan adamlar transfer etmyeceklerdir
ergun super adam yaa gonderıLmesı cok buyuk hata
insaLLah gıtcee takımda cok basarıLı oLur
ya kezman gibi yıldız deyip de işe yaramayacak futbolcu ise bu alacakları.ben nilmarın alınmasında ısrarcıyım.
Kim ne derse desin.Bu sene BJK'nin en iyi transferi Ertuğrul Sağlam
Evet.Bu sene en iyi transferimiz Ertuğrul Sağlam.Bu sene başarılı olamasak bile takımın başında kalmasını istiyorum.En az bir 5 sene takımı yönetmeli.Hatta daha fazla.Bizden daha büyük bir kulüp onu isteyene kadar devam etmeliyiz.
So what?
Saike
valla benim bildigim sadece Aurelio'yla Colin Kazim Oynatiliyor milli takimda oncun sacmalama lutfen canim....
Colin Kazım zaten Türk.Aurelio milli takıma yararlı olacağı için oynatılıyor.Yararlı olmayacaklar oynatılmıyor.Bkz:Nobre,Bebbe.
Eğer Vederson yararlı olacaksa oynatılır.Ki bence olur.Sol kanadımızda İbrahim Üzülmez'in oynatıldığını düşünürsek
iyi dıosunuz da
adamlar Türk diil
yabancı oyuncu
Miili takımda oynamamalı
yabancı sınırı kalksın ama Türk milli takımın da Türk oyuncu oynasın dedım ben
ortamı gerdıgım yok
ne solesem herke ustune alınıo
nedense direk
fenerbaceyı savunmaya gecıosunuz
eet haksız rekabet vardır
bu sacma kara yuzunden
bazı takımlar daha fazla yabancıyla oynamaktadır
ben fenerbahceye bıse demıorum
fazla yabancıyal kım oynuosa ona dıorum
yarın jaba Turk sttatusunde oynayınca
ankaraspor da bunun ıcıne gırecekteır
bebbe oynayınca ankaragucu de
ve bu kara kuluplerımıze negatif olarak doner
bgun fenerbhace kulubu colin kazım ı aldıysa kesınlıkle Turk olarka oynayacagı ıcındır
verilen paraya kesınlıkle degmez
o paraya daha ii oyuncular alınabilir
ama siz elin yeteneksız yabancılarını Türk olarak kabul edersenız
fazla da para alırlar miilli takımda da oynarlar
devşirme oyuncu oynatma futbolu geri lan ulkelerın işidir
bugun almanya takımında polonyalı futbolcular yer alıo
goruoruz kı alman takımları avrupada basarılı olamıolar
beşiktas da kı serdar
aurelio dan dha iyi
kendını de ispatladı
gorecegız bakalım
fatih terim oynatcak mı