Sayfa 48 / 439 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
1,411 ile 1,440 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

haklısın..aynı durum şuanda 3 büyükler içinde geçerli..bir an önce transferleri bitirmeleri gerekiyor...

neyse ilerleyen günlerde belli olacaktr Fb nin transfer politikası..

her futboılcunun sakatlığı olabilir. yeterki bu sakatlık oyuncunun oynamasına engel olmasın.. lincolnün nasıl oynadığını görüyoruz ztn antramanlarda..ama inş. maçlarda rakip oyuncular bandajlı bölgeye çalışmazlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Halil Altıntop, sarı lacivertli takımdan kendisine gelen bir teklif olmadığını söylerken, "Sanırım kulübümle temesa geçtiler. Şimdilik kulüp değiştirmeyi düşünmüyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe'den kendisine gelen bir teklif olmadığını söyleyen Altıntop, "Sanırım kulübümle temesa geçtiler. Şimdilik kulüp değiştirmeyi düşünmüyorum" dedi.

Halil Altıntop, Almanya Kupası finalinde, kardeşi Hamit'in de forma giydiği Bayern Münih'e karşı mücadele edecek olmasını ise şöyle değerlendirdi:
    "Bizim için özel bir maç. Ama önemli olan ikimizin de iyi bir performansla, başarılı futbol ortaya koyabilmemizdir."

Halil ayrıca esprili bir dille, Bayern Münih'in yarın kendilerine gol atması durumunda Hamit ile bir hafta konuşmama kararı aldığını söyledi.

Burndesliga'daki hedeflerine de değinen tecrübeli futbolcu, "Geçen yıl şampiyonluğu son iki haftada kaybettik. Grafiğimizi daha da yükselterek, başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Halil Altıntop, Lincoln ve Hamit'in takımdan ayrılmasıyla ilgili olarak, "Orta sahamız geçen yıla göre isim olarak güçlü değil. Takım oyununu oluşturarak ve aramızda arkadaşlığı geliştirerek onların eksikliğini telafi edebiliriz. Lincoln çok iyi bir oyuncu ve tekniği oldukça iyi. Galatasaray'da iyi bir başlangıç yapabilirse, başarılı olacağını tahmin ediyorum" yorumunu yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Cimbom Türkiye'yi sarsacak

G.Saray, yine Türkiye’yi sarsacak bir yıldızın peşinde.

Futbol şubesi, başkan Canaydın’dan bile gizli yürüttüğü transferde son aşamaya geldi. İsmi saklanan forvetin pazartesiye yetişmesi bekleniyor.

G.Saray camiası liglerin başlamasına 2 hafta kala çok ünlü bir yıldızın transfer söylentisiyle adeta çalkalanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Adnan Polat, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel’in yürüttüğü çalışmaların başkan Özhan Canaydın’dan bile gizli tutulduğu öne sürülürken, bu üçlüye yakın isimler “En geç 1 hafta içinde Roberto Carlos’u unutturacak düzeyde bir transfer gerçekleşmek üzere. Pazartesi gününü bekleyin” mesajını veriyor. Yeni forvetin medyada yer alan tüm isimlerin dışında biri olduğu öğrenildi

Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

umarım dogrudur...canaydından bile gizli tutuluyor lafına çok güldüm

inşallah bekledigimiz aradıgımız golcü gelir

bence aziz yıldırımın yıldız kawramı türk oyuncuları bağlamaz carlos ayarında birini getirecektir....api ye istenen paranın werilmesi durumdunda satar başkan....başkanımz klübüne nasıl para kazandıracağını çook ii bilir...geçen sene anelka da da aynısı oldu klubede oturur ama istediim fiyatın altında gitmez dedi ve klübe ii para kazandırdı(yaklaşık 15 milyon euro)...klüpten yapılan açıklama hep anelka türkiyede mutlu şeklindeydi.....bu bir aziz yıldırım taktiğidir...aziz başkan klüpte durmak istemeyen birini kim olursa olsun tutmaz ama ucuz fiyatada satmaz...api gider gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kalpten gitmesin falan diye gizliyorlardır..

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    bence aziz yıldırımın yıldız kawramı türk oyuncuları bağlamaz carlos ayarında birini getirecektir....api ye istenen paranın werilmesi durumdunda satar başkan....başkanımz klübüne nasıl para kazandıracağını çook ii bilir...geçen sene anelka da da aynısı oldu klubede oturur ama istediim fiyatın altında gitmez dedi ve klübe ii para kazandırdı(yaklaşık 15 milyon euro)...klüpten yapılan açıklama hep anelka türkiyede mutlu şeklindeydi.....bu bir aziz yıldırım taktiğidir...aziz başkan klüpte durmak istemeyen birini kim olursa olsun tutmaz ama ucuz fiyatada satmaz...api gider gibi
    Kelimesi kelimesine katılıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eger appiah giderse acaba bi forvet mi gelir yoksa appiahın yerini doldurabilecek komple bi orta sahamı..işte asıl merak ettigim nokta bu ..

zuhaah canaydından gizli ne demek yaw.abartmışlar.utanmasalar adnan sezginin kendisinden gizli yürüttüğü yıldız transferinde sona gelindi yazıcaklar

pazartesi ise az kaldı demektir iyi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
    zuhaah canaydından gizli ne demek yaw.abartmışlar.utanmasalar adnan sezginin kendisinden gizli yürüttüğü yıldız transferinde sona gelindi yazıcaklar
    sezgin gözleri bağlı görüşmelere gider

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Canaydın Adnan sezgin ve haldun üstünele şöyle demiştir belki....Siz güveniyorum demiştir.....falan filan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tim Cahill eğer bu youncu alınsa orta sahada sorun kalmaz.Ama yöneticilerimizin ve Zico'nun aklında böyle bir isim varmıdır?çok zor.Aslında Zico Japonya'nın başındayken Avustralya'ya karşı oynamıştır

boyle giderse
    fenerbahce kadrosu yakında
    18 tane devşirme brezilyalıdan oluşacak
    bu Türkleştirme olayı cok sacmaydı
    hem takımlar arasında haksızlıga yol acacak
    hem de
    yani ne demek
    Türk milli takımın da siyahi futbolcu
    Türk diye oynuo
    bu duruma herkes sebep oldu
    federasyon,Fatih Terim
    cok sacma
    ya bebbe Türk olsa nolur olmasa nolur
    wederson olsa nolur olmasa nolur
    Türk statusunde oldukları icin degerlerinden fazla para alıcaklar boyle sacma bişey olabilir mi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası pek ümidim kalmadı birinin alınacağına.Bu zamana kadar transferin bitmesi gerekiyordu.Tek sevindiğim nokta Ertuğrul hocanın istemediği oyuncuların alınmaması.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by neondh View Post
    boyle giderse
    fenerbahce kadrosu yakında
    18 tane devşirme brezilyalıdan oluşacak
    bu Türkleştirme olayı cok sacmaydı
    hem takımlar arasında haksızlıga yol acacak
    hem de
    yani ne demek
    Türk milli takımın da siyahi futbolcu
    Türk diye oynuo
    bu duruma herkes sebep oldu
    federasyon,Fatih Terim
    cok sacma
    ya bebbe Türk olsa nolur olmasa nolur
    wederson olsa nolur olmasa nolur
    Türk statusunde oldukları icin degerlerinden fazla para alıcaklar boyle sacma bişey olabilir mi
    Kardeşim durup dururken ortamı germe.Türkiye'de sadece FB'mi yabancıları yerli statüsünde oynatıyor??

Ayrıca söylediklerinin yeri burası değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

neondh kardes :

bilip bilmeden konuşmanın bi anlamı yok..bak aurelio dışındakilerin A milli takıma girmeleri çok ama çok zor..Fatih Terim gibi bi adam var o milli takımın başında..alacak olsa nobreyi falan alırdı..naptı nobreyi almadı mehmet yıldızı aldı..yani aurelio bi istisna..digerlerinin milli takıma girmesi çok zor..

Fatih Terim her zaman Türk oyunculardan yana..öyle olmasa Emre yi 17 yaşında sahaya sürmezdi

neyse kapatalım konuya zarar gelmesin

arkadaşlar benim de birçok yerden aldığım duyumlara göre gerçekten basında çıkmayan bir yıldızmış.biraz gsmizin menfaatleri için duyarlı olalım.pazartesiyi bekliyoruz hadi bakalım.

bende bir gsli olarak bjknın bu seneki malum del bosque olayından sonra iyi bir transfer yapacağına inanmıyorum.şu ana kadar bi navarroyu alsalardı iyi olurdu.ayrıca david rivas-legrotallie-anderson gibi isimlerle anlaşılmış ama ertuğrul hoca geri çevirmiş.bu da ertuğrul hocanın ne kadar futbol bilgisi ve takibi olduğunun göstergesidir.doğru kara vermiş.helal olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

ınsaLLah geLcek adam patates cıkmazda

bu kdr merakımıza bekLedgmıze değer

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu kadar uğraştılar sonuç iyi olacaktır..ayrıca kombine satışları şuan için sadece 4 bin deymiş..bişeyler yapmak zorundalar kombine satışlarını canlandırmak için..bu yüzden saçma sapan adamlar transfer etmyeceklerdir

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

ergun super adam yaa gonderıLmesı cok buyuk hata

insaLLah gıtcee takımda cok basarıLı oLur

ya kezman gibi yıldız deyip de işe yaramayacak futbolcu ise bu alacakları.ben nilmarın alınmasında ısrarcıyım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kim ne derse desin.Bu sene BJK'nin en iyi transferi Ertuğrul Sağlam

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet.Bu sene en iyi transferimiz Ertuğrul Sağlam.Bu sene başarılı olamasak bile takımın başında kalmasını istiyorum.En az bir 5 sene takımı yönetmeli.Hatta daha fazla.Bizden daha büyük bir kulüp onu isteyene kadar devam etmeliyiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    bıde bugun eLenıomu sız o zmn gorun

vaLLa bzm baskan qibi bı turLu bırakmıo sızınkıde
    elenirse varya dogru tesislere..futbolculara değil başkan ve ziyaya hücum burdan diyorum...eger ziya gidecekse umarım eleniriz

Nesil
    2007
    Yer
    Vilnius,Litvanya

valla benim bildigim sadece Aurelio'yla Colin Kazim Oynatiliyor milli takimda oncun sacmalama lutfen canim....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Colin Kazım zaten Türk.Aurelio milli takıma yararlı olacağı için oynatılıyor.Yararlı olmayacaklar oynatılmıyor.Bkz:Nobre,Bebbe.

Eğer Vederson yararlı olacaksa oynatılır.Ki bence olur.Sol kanadımızda İbrahim Üzülmez'in oynatıldığını düşünürsek

iyi dıosunuz da
    adamlar Türk diil
    yabancı oyuncu
    Miili takımda oynamamalı
    yabancı sınırı kalksın ama Türk milli takımın da Türk oyuncu oynasın dedım ben
    ortamı gerdıgım yok
    ne solesem herke ustune alınıo
    nedense direk
    fenerbaceyı savunmaya gecıosunuz
    eet haksız rekabet vardır
    bu sacma kara yuzunden
    bazı takımlar daha fazla yabancıyla oynamaktadır
    ben fenerbahceye bıse demıorum
    fazla yabancıyal kım oynuosa ona dıorum
    yarın jaba Turk sttatusunde oynayınca
    ankaraspor da bunun ıcıne gırecekteır
    bebbe oynayınca ankaragucu de
    ve bu kara kuluplerımıze negatif olarak doner
    bgun fenerbhace kulubu colin kazım ı aldıysa kesınlıkle Turk olarka oynayacagı ıcındır
    verilen paraya kesınlıkle degmez
    o paraya daha ii oyuncular alınabilir
    ama siz elin yeteneksız yabancılarını Türk olarak kabul edersenız
    fazla da para alırlar miilli takımda da oynarlar
    devşirme oyuncu oynatma futbolu geri lan ulkelerın işidir
    bugun almanya takımında polonyalı futbolcular yer alıo
    goruoruz kı alman takımları avrupada basarılı olamıolar
    beşiktas da kı serdar
    aurelio dan dha iyi
    kendını de ispatladı
    gorecegız bakalım
    fatih terim oynatcak mı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Evet.Bu sene en iyi transferimiz Ertuğrul Sağlam.Bu sene başarılı olamasak bile takımın başında kalmasını istiyorum.En az bir 5 sene takımı yönetmeli.Hatta daha fazla.Bizden daha büyük bir kulüp onu isteyene kadar devam etmeliyiz.
    Aynen katılıyorum.Büyük kulüplerimiz Türk hocalarda inat etmeli.

Mesaj Yetkileri