Kanaltürk , Lig Tv , Kanal 1 ve Fox
Bu 4 kanal da aynı şeyi söylediler dün akşam: aldığımız istihbarata göre Galatasaray Kone ile kesin olarak anlaşmaya vardı.
İki tane yabancı forvet gelecek.Caruscada gidince sag bek gelir..
Kanaltürk , Lig Tv , Kanal 1 ve Fox
Bu 4 kanal da aynı şeyi söylediler dün akşam: aldığımız istihbarata göre Galatasaray Kone ile kesin olarak anlaşmaya vardı.
İki tane yabancı forvet gelecek.Caruscada gidince sag bek gelir..
ntv de de söyledi alındı diye
Aroune KONE ... Bu ismi turkiyede durdurabilcek defans oyuncusu tanimiyorum ...
Kone'yi sanırım Adnan Polat AJAX maçında oynatmamış.Dün gece Adnan Szegin "Polat Almanya'ya transfer görüşmesi için gitti. İstediğimiz adamlar belli artık, son dakika transfei yapmıyoruz" şeklinde bir açıklama yaptı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cuma gününe kadar İstanbul'a getirilecek ve imza attırılacak.
Ödenen bonservis 9 milyon € belirli bir miktar peşinat + 2 yıl taksitle ödenecek.
Kendisi PSV'de aldığı paranın 2 katını alacak.. Toplam maliyet 20 milyon €'ya yakın..
Ertan ben hepsini koydum.....Almanyadan Hollandaya gectiler coktan...
Kone yav, inanması güç.. Havaalanına çok büyük zarar gelcek, bu transfer gerçekleşirse.. Yıkar bizimkiler valla..![]()
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QXS64MHh_ls[/YOUTUBE]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Attığı gollerin(bze attıkları hariç.) hepsi çok güzel.
Hayırlı olsun.
KONE
KONE
KONE.
Suanda Kone birlikte grafitedede gelse süper olur.....
Çok abartmış olacağım, biliyorum. Bazı yerlerde Afonso Alveste gelecek gibi laflar var.
Güzel goller atmış..
Hızlı da koşuyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Koné ve Grafite iyi olur.
Alves'e gücümüz yetmeyebilir.
Grafite benim Le Mans'ta fırtına gibi
Çok çevik ve kuvvetli.. Gözlemciler iyi incelemiştir herhalde Fransadaki FM'ciler![]()
başka forumlarda kone için evrakların hazırlandığı ve akşama imza atılabileceği söyleniyor
Harbiden yav inanması çok güç, Kone... Bizimkiler alırlarsa süper olacak, yılın transferi olur bence. Of of of.. Kone![]()
saat 3 oldu neden hala bir haber yok
Adam leblebi gibi gol atıyor.
Bence Alvesten de iyi bu![]()
![]()
Şimdi şöyle bir şey var:
Alves daha ağır oynayan Ümit Karan, Necati stili bir forvet. Ama Kone stilinde çok az oyuncu bulunduğu;yırtıcı, güçlü, hızlı, çok teknik bir oyuncu. Böyle olmasına rağmen(Mevki-stil-lerin farklı olması) Kone az denilemeyecek miktarda gol atıyor. Bu yüzden Kone'yi tercih ediyorum...
Saçlarıyla GS forması çok uyumlu olacak.![]()
Galatasaraya attigi iki gol de superdi...Eger gelirse ayni golleri Galatasaray formasiyla atar umarim....
Niçin, Kerem? Gs aldı, Alves bir sezonda 34 gol attı mı diye? Alves'in bitiriciliği ve frikikleri daha iyi sadece, bence.İkinizin aksine Alves'in çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Tekniği yüksek mi? Yapma lütfen, Kone'nin videosunu izlemedin herhalde, o top sürüşleri, top kontrolleri, ilk dokunuşu.. Alves'in bitiriciliği biraz daha yüksek(hatta çok fırsatçı oldu için bu ÖN PLANa çıkıyor, belki de Kone'in daha iyi), onun dışında Kone çok süratli ve teknik bir oyuncu...
En güzel açıklama bu olmuş.![]()
![]()
Şimdi şöyle bir şey var:
Alves daha ağır oynayan Ümit Karan, Necati stili bir forvet. Ama Kone stilinde çok az oyuncu bulunduğu;yırtıcı, güçlü, hızlı, çok teknik bir oyuncu. Böyle olmasına rağmen(Mevki-stil-lerin farklı olması) Kone az denilemeyecek miktarda gol atıyor. Bu yüzden Kone'yi tercih ediyorum...
Hayır.Galatasaray almasıyla alakası yok.Hem de ortada kesin bişey yok 'Gs aldı' diyorsun.Alves'in attığı gollere bakıyorum sonra bir de Kone'nin attıklarına bakıyorum Alves ağır basıyorl.Kone'nin bana göre tek avantajı hızı.f.Alves bitirici bir oyuncu bana göre en önemli özelliktir.Bir santraforda olması gereken.Bitiricilik...