Sayfa 48 / 367 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
1,411 ile 1,440 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eski günlerine biraz olsun dönüş sinyalleri verse gilardino'yu bianchi'yi cebinden çıkarır ama zor biraz

Milan kayıplarda: 0-0

Serie A'nın 11. Haftası'nda AC Milan kendi sahasında kendi sahasında Torino'yu konuk etti.

AC Milan, karşılaşma boyunca rakibine üstünlük kurarken, mücadele golsüz beraberlikle tamamlandı. Karşılaşmada 15. dakika geride kalırken, Seedorf'un pasında Gilardino topla buluşurken 6 pasta yaptığı vuruşta kaleci Sereni başarılıydı.

Özellikle ilk yarıda Milan forvetlerine şans tanımayan Sereni'nin bu ilk kurtarışıydı. Bu pozisyonun 4 dakika ardından Pirlo, serbest vuruştan direk kaleyi düşünürken, Sereni topu direğin üzerinda kornere çeldi.

Milan son dakikalarda baskısını arttırırken, son 5 dakikada Pirlo ve Massimo Ambrosini ile gole yaklaşsa da, bu pozisları gole çeviremediler ve San Siro'yu dolduran taraftarlar, bitiş düdüğündne önce ayrılmaya başladı.

AC Milan, geçtiğimiz haftayı Sampdoria'yı deplasmanda 5-0 yenerken, düzelme sinyalleri verirken, Torino karşılaşmasının ardından son 4 haftada 8 puan kaybetmiş oldu.

Gün içerisinde oynanan diğer karşılaşmada Fiorentina deplasmanda SS.Lazio'yu 1-0 mağlup etti.

İstikrarsızlık abidesi Milan ayrıca Gilardino bu kadar mı beceriksiz olabilir yahu..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Aguero Atletico'da kalacak

Çok yüksek bir maliyet karşılında transfer edildi Agüero çok da iyi oynuyor sanmıyorum teklifi kabul ediceğini A.Madrid'in...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    eski günlerine biraz olsun dönüş sinyalleri verse gilardino'yu bianchi'yi cebinden çıkarır ama zor biraz
    İşte bu yoruma %100 katılıyorum.. Eski günlerine dönerse eğer Heğsinden iyi bir golcü ama zor gibi görünüyor..

Default Lazio'da yine ırkçılık

İtalya Ligi 11. haftanın açılış mücadelesinde Fiorentina, SS.Lazio'yu tek golle mağlup ederken, Lazio tribünlerinde ırkçılık vardı.

Karşılaşma esnasında, Mor Menekşeler'in Romanyalı oyuncusu Adrian Mutu'ya "Çingene" diye tezahürat edilirken, tribünlerde benzer söyemleri içeren pankartlar yer aldı.

Son senelerde ırkçılıkla sürekli gündeme gelen Lazio'ya karşı, İtalyan Futbol Federasyonu ve UEFA'nın ne gibi bir ceza vereceği bilinmiyor.

04.11.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Ayıp gerçektende, büyük kulüp olmak bu mudur ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

genoa-palermo maçı 3-3 bitti harika maçtı.İzlemeyenler çok şey kaçırdı.

roma maçıda 2-2 bitti.Roma son dakkada yedi...

Del Piero_10 Misafir

Giovinco 91 de öyle bir gol attıki Tsubasa emekli olmaya karar verdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zirvede galip yok: 1-1
    Serie A'nın 11. Haftası'nda zirveyi ilgilendiren mücadelede Juventus kendi sahasında Inter'le 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşma öncesi Juventus çalıştırıcısı Claduio Ranieri, yaptığı açıklamada Alessandro del Piero'nun gecesi olacağını iddia ederken, del Piero karşılaşmanın 25. daikasında kullandığı serbest vuruşla gole yaklaşmasına rağmen, kaleci Julio Cesar başarılıydı.

Karşılaşmada çok fazla pozisyon yaşanmazken, 41. dakikada Cambiasso'nun pasıyla topla buluşan Cruz fileleri havalandırırken, Juventus kalecisi kaleci Buffon çaresizdi. Bu golün 3 dakika ardından Inter, Ibrahimovic ile gole yaklaşırken, vuruşunda top üstten auta çıktı. Inter adına, önemli bir, farkı arttırma şansıydı.

Karşılaşmada 1 saat geride kalırken Cambiasso, Cruz'un serbest vuruşunda topu filelerle buluştururken, yan hakemin bayrağı havadaydı ve pozisyon gol değeri kazanmadı.

Del Piero, karşılaşmanın tamamlanmasına 20 dakika kala yerini Mauro Camoranesi'ye bırakırken, Camoranesi 7 dakika sonra Vincenzo I**uinta'nın kafa vuruşunun ardından cezasahasının ortasında yaptığı vuruşla, Juve'ye skorda 1-1'lik eşitliği getirdi.

İlk yarı Inter'ın topla oynamada üstünlüğü ile geçilirken, ikinci yarıda Juventus'un rakibine üstünlüğü vardı ama pozisyonlara giren ve rakip kalede gol arayan ekip Inter oldu.

Juventus çalıştırıcısı Ranieri, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, taraftararını şaşırtırken, Inter'in ve diğer şampiyonluk adayı takımların kendilerinden üstün olduğunu ifade etti. Rakiplerinin kendileriden daha güçlü olduğunu açık sözlülükle ifade eden Ranieri, şampiyonluk yarışını ellerinden geldiğince sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Inter'in deplasmanda 2 puan bırakırken, AS Roma'nın da Empoli'de 2 puan kaybetmesi, Cumartesi günü Fiorentina'nın deplasmanda SS.Lazio'yu 1-0 yenmesinin ardından, Inter'in 2 puan gerisinde 2. sırada yer aldı.

Serie A'da 11. Hafta sonuçları:

Juventus - Inter 1 - 1
    AC Milan - Torino 0 - 0
    SS.Lazio - Fiorentina 0 - 1
    Parma - Siena 2 - 2
    Cagliari - Sampdoria 0 - 3
    Empoli - AS Roma 2 - 2
    Genoa - Palermo 3 - 3
    Napoli - Reggina 1 - 1
    Livorno - Udinese 0 - 0
    Catania - Atalanta 1 - 2

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Roma devreyi 2-0 önde kapadı Empoli ikinci yarıda 2-2 yaptı şaşırdım..Fiorentina ise çok zor bi deplasmandan 3 puanı almasını bildi..beni hayal kırıklıgına ugratan maç ise Napoli-Reggina maçı..Napoli'nin rahat kazanmasını bekliyordum..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Ronaldo geri dönüyor

Uzun zamandır sakatlıkla boğuşan Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk ile yapacakları maçta sahadaki yerini alacak. Takım arkadaşlarının yanında yer almak için sabırsızlandığını ifade eden Ronaldo, gol atmak için hazır olduğunu belirtti.

Milan'ın golcü yıldızı Ronaldo uzun süren sakatlık döneminin ardından Salı gecesi Shakhtar Donetsk ile yapacakları Şampiyonlar Ligi maçıyla birlikte sahalara dönmek için sabırsızlanıyor.

Brezilyalı yıldız bu sezona sakatlıkla girdi ve baldırında oluşan son sakatlık sebebiyle geride kalan ayları tedaviyle geçirdi.

Ancak son antrenmanlara katılan "El Fenomeno" sakatlığından tam anlamıyla kurtuldu ve Ukrayna'da yapılacak olan maçın kadrosuna da alındı.

"Kadroya yeniden girdiğim için çok mutluyum. Gol atmak ve sahada arkadaşlarımla birlikte yer almak için sabırsızlanıyorum. Baskı altında her zaman iyi oldum. Milan'ın üzerinde baskı var ve ben de bu baskıyı kaldıracak durumdayım. Ben de takımım gibi sezona iyi bir şekilde giremedim, ama antrenmanlarda çok iyi olduğumu anladım ve yeniden mücadeleye hazırım" diyen Ronaldo "Artık sahaya çıkıp gollerimi atacağım" ifadesini kullandı.

Son Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Milan iki hafta önceki maçta San Siro'da karşılaştığı Ukraynalı rakibini 4-1 yenmeyi başarmıştı. Milan benzeri bir galibiyet elde etmesi durumunda D Grubu'nun favorisi olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

ronaldo artık dikiş tutturamaz bence geçti artık.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ronaldo Madrid'ten ne zmn gitti benim için o zmn bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Ben Juve'nin kazanacağını umuyordum olmamış. Milan bataklığa doğru gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ne kadar bitti görünsede gol ortalaması yine yüksek olur kanımca gollere devam eder

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Ronaldo şu anda dünyanın en iyi forvet oyuncusudur, hiç bir zaman bitmedi bana göre..

Zaten sakatlanmadan önce de, performansı iyidi..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

eski performansını yakalaması artık hayal..

Milan için kötü olur...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ronaldo şu anda dünyanın en iyi forvet oyuncusudur
    Biraz mübalağalı olmuş.

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Ronaldo şu anda dünyanın en iyi forvet oyuncusudur, hiç bir zaman bitmedi bana göre..

Zaten sakatlanmadan önce de, performansı iyidi..
    Ronaldo`ya büyük saygim olmasina ragmen cümleni biraz abartili olarak buldum.Ronaldo performansiyla bence su anda dünyanin en iyi forvet oyunculari arasinda ilk 10a giremez.Yok kariyerden bahsediyorsan Ronaldo Kraldir

Bana göre Ronaldo bir efsanedir ama konu dünyanın en iyi forvetine gelirse Gabriel Batistuta'dır.......

Sheriff Misafir

Tartıştığınız konu kişilere göre değişiklik gösterebilecek bir konu.. Eğer çok merak edilen bir durumsa anket açılıp oylanabilir.. Çoğunluğun kararı kabul görür..

Ronaldo çok iyi bileklere ve çok iyi bir hıza sahip bir oyuncu.. Ancak sakatlıkları sırasında kullandığı ilaçlar yan etki gösterip tekrardan kurtulması zor olan kilolar aldırmış.. Son vuruşları halen mükemmel.. Topu kalecinin uzanamayacağı yerlere göndermeye çalışıyor genelde.. Biraz oynayabilse sakatlanmadan eskiye dönecek ama malesef olmuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Serie A'da yapılan maçlarda alınan sonuçla şöyle:

Atalanta 2 - 0 AC Milan

Chievo 0 - 0 Cagliari

Empoli 1 - 1 Lazio

Inter Milan 2 - 0 Ascoli

Livorno 1 - 0 Udinese

Palermo 2 - 0 Sampdoria

Torino 1 - 1 Messina
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

efsane degil oynayacak adam aranıyor, ne efsanelerin sonu püff oldu..!, milan dengi kulupler gizliden yada acıktan genc yetenekleri kapatıyor, biz de patoyu aldık ama takımın yaş ortalamasına bakarsak bu küçük bir nokta sayılır.., tamam iyi güzel her zaman iş yapan yaşlı da olsa iyi bir takım ama bana kalırsa, biraz arsenal vari bir yapılanma gençleşme bekliyorum, artık,

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bitmez lazio'da ırkçılık, kapanmaz yani o mevzu hiç bir zaman, lazio böyle bir kulup ligden de düşürseniz böyle kalacaklar..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

artık yavaş yavaş modellik işine agırlık versin, futbol geçti ondan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sevdim bu işi, adamlar agüero diyor, biz diger tarafta ronaldo diyoruz , umarım alırlar..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

bence bu adam için çok düşük bir teklif

Mesaj Yetkileri