Sayfa 48 / 149 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
1,411 ile 1,440 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

"Türkiye'den teklif var"

İspanya'nın Hercules takımında forma giyen Fransız yıldız David Trezeguet,'Beni birçok takım istiyor. Ama en yoğun ilgiyi Trabzonspor gösteriyor' dedi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için Fenerbahçe ile kıyasıya bir yarışın içine giren Trabzonspor, bir taraftan da gelecek yılın kadrosunu kurmak için çalışmalar yapıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'ne kalıp burada adından söz ettirmek isteyen bordo-mavililerin, İspanya'nın Hercules ekibinde forma giyen David Trezeguet'yi istediği öne sürüldü.

Bu iddianın sahibi ise bizzat Fransız santrforun kendisi... DÜN sabah ülkesinde yayınlanan INFO FM adlı programa konuk olan David Trezeguet, 'Sezon sonunda Hercules'ten ayrılacağım. İtalya, İspanya, İngiltere ve Brezilya'dan bazı takımların benimle ilgilendiğini biliyorum. Ama en yoğun ilgiyi Türkiye'den Trabzonspor gösteriyor. Beni çok istiyorlar. Ama şimdilik ne olacağını bilemiyorum' diye konuştu.

Akşam.

valla devre arası olsa belki de şimdi 6 puan öndeydik ama seneye ne olur bilemem, gözüme ilişti koydum işte

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    "Türkiye'den teklif var"

İspanya'nın Hercules takımında forma giyen Fransız yıldız David Trezeguet,'Beni birçok takım istiyor. Ama en yoğun ilgiyi Trabzonspor gösteriyor' dedi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk için Fenerbahçe ile kıyasıya bir yarışın içine giren Trabzonspor, bir taraftan da gelecek yılın kadrosunu kurmak için çalışmalar yapıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'ne kalıp burada adından söz ettirmek isteyen bordo-mavililerin, İspanya'nın Hercules ekibinde forma giyen David Trezeguet'yi istediği öne sürüldü.

Bu iddianın sahibi ise bizzat Fransız santrforun kendisi... DÜN sabah ülkesinde yayınlanan INFO FM adlı programa konuk olan David Trezeguet, 'Sezon sonunda Hercules'ten ayrılacağım. İtalya, İspanya, İngiltere ve Brezilya'dan bazı takımların benimle ilgilendiğini biliyorum. Ama en yoğun ilgiyi Türkiye'den Trabzonspor gösteriyor. Beni çok istiyorlar. Ama şimdilik ne olacağını bilemiyorum' diye konuştu.

Akşam.

valla devre arası olsa belki de şimdi 6 puan öndeydik ama seneye ne olur bilemem, gözüme ilişti koydum işte
    Ömrü hayatım boyunca Trezeguet'yi hiç sevemedim.
    Euro 2000'e dua etsin, altın gol vuruşu olmazsa piyasadan silinecekti. Yıllarca ekmeğini yedi.

Zalayeta'nın bir iki üst versiyonudur (ki beraber de oynadılar). Tek vuruş yapar, başka da bir meziyeti yoktur. Juventus'da formda geçirdiği 1, 1.5 sezon oldu hatırladığım ama yine de hiç bir zaman all-around bir oyuncu olamadı. Jardel nesli tek hamlelik santraforların dönemi çoktan geçti.

Mümkünse ligden uzak dursun, diğer takımlar istiyorsa da hayırlı olsun ama FB'ye gelmesin lütfen, zerre haz etmiyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Ömrü hayatım boyunca Trezeguet'yi hiç sevemedim.
    Euro 2000'e dua etsin, altın gol vuruşu olmazsa piyasadan silinecekti. Yıllarca ekmeğini yedi.

Zalayeta'nın bir iki üst versiyonudur (ki beraber de oynadılar). Tek vuruş yapar, başka da bir meziyeti yoktur. Juventus'da formda geçirdiği 1, 1.5 sezon oldu hatırladığım ama yine de hiç bir zaman all-around bir oyuncu olamadı. Jardel nesli tek hamlelik santraforların dönemi çoktan geçti.

Mümkünse ligden uzak dursun, diğer takımlar istiyorsa da hayırlı olsun ama FB'ye gelmesin lütfen, zerre haz etmiyorum.
    Duygularıma tercüman olmuşsunuz, altına imzamı atarım.

Sheriff Misafir

Trezeguet topla birlikte bir hiç, ancak topsuz alanda ve son vuruşlarda yerden yada havadan adam her türlü pozisyona girer ve her türlü atar. Vücudunun atletik yapısı sayesinde herhangi bir özelliğini kaybetmiş değil. Filippo Inzaghi ve Trezeguet her zaman gol atabilecek oyuncular, örnekleri çok az kalmış oyuncular. Golcü neye denir, işte bu iki isme denir, bu adamlar gol atarlar başka herhangi birşey yapamazlar, ama işleri gol atmaksa bu işlerinide çok iyi yaparlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Trezeguet topla birlikte bir hiç, ancak topsuz alanda ve son vuruşlarda yerden yada havadan adam her türlü pozisyona girer ve her türlü atar. Vücudunun atletik yapısı sayesinde herhangi bir özelliğini kaybetmiş değil. Filippo Inzaghi ve Trezeguet her zaman gol atabilecek oyuncular, örnekleri çok az kalmış oyuncular. Golcü neye denir, işte bu iki isme denir, bu adamlar gol atarlar başka herhangi birşey yapamazlar, ama işleri gol atmaksa bu işlerinide çok iyi yaparlar.
    Bu da benim duygularıma tercüman olmuş

Sheriff Misafir

Bu arada Euro 2000 finalindeki altın golde mükemmel bir goldü, o topu o vuruşla oraya gönderecek adam azdır, bilmiyorum hiç dikkat ettinizmi vuruş tekniğine ve topun gidişine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

jaja'yı asmalısınız. bilica ile eğlenmeye gitmiş çünkü. hemen fesh edilmeli sözleşmesi. benden söylemesi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    jaja'yı asmalısınız. bilica ile eğlenmeye gitmiş çünkü. hemen fesh edilmeli sözleşmesi. benden söylemesi.

Diger konuda yazdigim gibi Istanbul isin gozuken yuzu JaJa yi asarsak bi kac tane daha futbolcu asmamiz gerekir ozamanda futbolcu kalmaz bizde.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Trabzon Tunay'ın peşinde

Sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırıp Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılmayı hedefleyen Trabzonspor, Hamburg'da oynayan Tunay Torun'u kadrosuna katabilmeyi hedefliyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, bir taraftan iç transferde sözleşmeleri sona erecek olan Egemen, Selçuk ve Yattara gibi oyunculara sezon sonunda imza attırmak için uğraşırken, bir taraftan da Avrupa da geniş çaplı gurbetçi futbolcu avı başlattı.
    Bordo mavili takımın yakından takip ettiği isimlerin başında ise A Milli futbolcu Tunay Torun geliyor. 21 yaşında olan futbolcuyu kadrosuna katıp hücum hattını güçlendirmenin planlarını yapan yönetim, sezon sonunda Avrupa’da da ses getirecek bir ekip oluşturmayı amaçlıyor. Tunay’ın da Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı, sezonun sona ermesiyle birlikte transfer görüşmelerinin daha hızlanacağı öğrenildi.
    Yunus Emre SEL - Trabzon / DHA

Fanatik

Beşiktaşta istiyormuş, milliyette Trabzona sıcak bakıyor demiş, aslına bakarsak sene sonunda sadece Yattara, belki bir de Cale gidecek dersek, en fazla zaten iki yabancı alabiliriz, o yüzden bu gurbetçi haberleri daha ilgimi çekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

selçuk inan sevilla ile her konuda anlaşmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şuan transfer konuşacak son takımız anaştıysada keşke gizli kalsaydı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Haberin kaynağı nedir bu arada ben görmedim biryerde de?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bir ntvspor personeli.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Selcuk giderse yolu acik olsun para kazandirmadan gitcek ama gercekten basarili olmasini istiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Burak Yılmaz Avrupa'ya göz kırptı

13 Nisan 2011 12:08 | NTV Spor ve Ajanslar
    Trabzonspor'un 14 golle en golcü oyuncusu olan Burak Yılmaz, Trabzonspor'da şampiyonluk görmek istediğini, sonrasında Avrupa'ya gitme isteğinin olduğunu, bunun gerçekleşememesi halinde ise futbol hayatını Trabzonspor'da tamamlamak istediğini söyledi.

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, Trabzonspor Dergisi'nin Nisan ayı sayısında yer alan röportajında, Trabzonspor'da hem değişim hem de gelişim gösterdiğini belirtti.
    Yılmaz ''Bu değişim ve gelişimimi tamamlamak, burada bir şampiyonluk görmek istiyorum. Sonrasında ise gidebilirsem Avrupa'ya gitmek amacındayım. Ama eğer Avrupa'ya gidemezsem, futbol hayatımı Trabzonspor'da tamamlamak istiyorum'' dedi.
    Trabzonspor'a geldikten sonra hayatının değiştiğini anlatan Burak Yılmaz, ''Bunda en büyük etken hocam, yardımcıları ve takım arkadaşlarım oldu. Burada mükemmel bir ortam var. Herkes birbirine yakın yaşlarda. Herkes çok yetenekli oyuncu. Bu da takıma ve bana çok iyi yansıyor. Trabzonspor birbirinden farklı özellikleri olan çok kaliteli oyunculara sahip ve ben de performansımı sürekli üst seviyede tutmak zorundayım. Şehri ve insanları çok seviyorum. Ama sonuçta en önemlisi Şenol Güneş faktörü. Allah ondan razı olsun. Benim Trabzonspor'da kötü oynadığım maçlar olmadı mı? Oldu, ama o beni başka yerlerdeki gibi silip, bir kenara atmadı. Bazen kızarak, bazen bağırarak, bazen çok sert konuşarak ama her zaman arkamda durarak beni kazanmaya çalıştı. Ben çok sert konuştuğu zamanlarda bile onun beni sevdiğini ve kazanmaya çalıştığını hissediyordum'' diye konuştu.
    Burak Yılmaz, Şenol Güneş'in herkesin bildiği gibi bir öğretmen, yani bir eğitimci ve öğretici olduğunu vurgulayarak, ''Bir kere oyuncuyu kazanmaya çalışıyor. Bizi hep biraz daha ileriye götürebilmenin peşinde. Geçen sezondan bu yana ne değişti derseniz, biraz daha kanat oyuncusu gibi oynuyordum, bu sezon ise daha çok Umut'a yakın, tamamlayıcı forvet gibi oynamamı istedi. Taktik anlamda bu değişiklik söz konusu ve dolayısıyla daha fazla gol atabiliyorum. Hoca oyuncularıyla sürekli konuşan, onlara bir şeyler anlatan birisi değil aslında. Ama hareketleriyle, davranışlarıyla, verdiği taktiklerle size güven veriyor, arkanızda olduğunu hissettiriyor'' dedi.

''TEK DÜŞÜNCEM AYAKTA KALMAK VE FUTBOL OYNAMAK''
    Burak, ''Kendini yere atıyor'' suçlamasının kaynağı Beşiktaş'ta oynarken Konyaspor'a elle attığın golle başladı. Sonrasında hakemi kandırmak için kendisini bilerek yere atan oyuncular sınıfında değerlendirilmeye başlandın. Bu konuda neler söylersin'' biçimindeki bir soru üzerine, ''Ben de bazen ailem ve arkadaşlarımla konuştuğum zaman bunu söylüyorum. Konyaspor maçında topu elimle kontrol edip golü attıktan sonra en büyük hatam, yaptığım yanlışı bile bile Konyaspor taraftarından, hatta tüm futbol camiasından özür dilemememdir. Ama golden sonra hakeme gidip 'Hocam golü elle attım' dememi beklemek ne kadar gerçekçi olurdu bilemiyorum. Çünkü o zaman 20 yaşındaydım ve büyük bir camiaya yeni gelip, ilk golümü atmıştım. Ama sonrasında bu hatadan dolayı özür dileyebilirdim. İşte bu hatadan sonra insanların bana bakışı çok değişti. Sonrasında çok daha iyi maçlar oynadım ama ayağımın en ufak bir tökezlemesinde yine o olay karşıma çıktı. Bence de insanların bana bakış açısı Konyaspor maçından sonra değişti'' yanıtını verdi.
    Golcü oyuncu, kendisine yapılan eleştirilere karşı hep ayakta kalmasına ilişkin soruya, ''Eleştiriler her zaman oluyor ama onlara takılıp kalmıyorum. Eskiden yaşanmış, benim de eleştirdiğim birkaç olayı şimdiye taşımak ve hep böyleymiş gibi göstermek haksızlık bence. Bana faul yapılmadan yere düşmüyorum. Tek düşüncem ayakta kalmak ve futbol oynamak. Bunu herkes görüyor. Futbolla alakalı bazı görüşlerimin değiştiği de doğru. Doğru bildiğim bazı şeylerin yanlış olduğunu yavaş yavaş öğreniyorum. Hem yaşadığım tecrübeler hem de hocalarımın ve arkadaşlarımın öğrenmeme yardımcı oluyor. Bu değişiklikler inşallah bundan sonra da olumlu yönde devam edecek'' dedi.

''GOL KRALLIĞI HEDEFİM YOK''
    Gol krallığı hedefinin olmadığına işaret eden Burak Yılmaz, ''Açıkçası böyle bir hedefim yok. Çünkü direkt santrfor oynayan bir oyuncu değilim. Ama elbette atabildiğim kadar gol atmak ve takımımın başarısına gollerimle de katkıda bulunmak istiyorum'' diye konuştu.
    Beşiktaş maçında burnu kırılmasına karşın son dakikaya kadar mücadele ederek galibiyet golünü atan Burak Yılmaz, ''Sivok ile girdiğim ikili mücadelede aldığım darbe sonrası yanıma gelen doktora burnumun kırıldığını söyledim. Ancak maçı bırakamazdım. Yapılan tampon sonrası mücadeleye devam ettim. Ağrı ve acı vardı ama Beşiktaş maçı bizim için çok önemliydi, kırılma maçıydı. Mutlak kazanmamız gerekiyordu, son dakikalarda Allah bana nasip etti gol atmayı. Aldığımız üç puan her şeyden daha önemliydi'' ifadesini kullandı.
    Trabzon'da inanılmaz bir atmosferin bulunduğuna dikkati çeken Burak Yılmaz, ''Taraftarlarımız sürekli yanımızda. Hangi stada gitsek onları görebiliyoruz. Büyük takımın, büyük camianın büyük taraftarları onlar'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.insidefutbol.com/2011/04/...s-heads/40612/

Bu performansla tabiki Avrupadan izliyenler vardir. Burdaki takimlarmi bilemem ama haberi paylasim dedim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

PSG, Espanyol ve Toulouse tam Burak'ın tarzında takımlar. İngiltere'de 30 dkda harcarlar Burak Yılmaz'ı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şenol Güneş, Alex Ferguson gibi adam gerçekten. Burak'ı gerçekten harika bir oyuncuya çevirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Celtic'de oynayan Şenol hocanın eski öğrencisi Ki Sung Yueng ile ilgilenecektir takımımız sezon sonunda muhakkak. Hoca ısrarla istediğini belirtmişti yönetime.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Trabzonspor, Rangers'de oynayan Maurice Edu ile büyük oranda anlaştı. (DHA - Trabzon)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

O adam da kim ne iş yapar?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Edu iyi transfer olur Bursaspor maçlarında görmüştüm 2 yönlü de oynayabiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Daha önce izlemediğim bir isim pek yorum yapamacağım ama yaşıda daha 25'miş.Siyahi oyuncular orta sahada hep iyi oynar diye bir düşünce hakim bende herhalde bu adam da iyidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

dünya kupasında abd milli takım kadrosundaydı. bence iyi bir ön libero.

selçuk inan'ın yerine yapılmış bir transfer olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    dünya kupasında abd milli takım kadrosundaydı. bence iyi bir ön libero.

selçuk inan'ın yerine yapılmış bir transfer olabilir.
    İçimden bir his Selçuk kalacak diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ajaxin forveti Mounir El Hamidou le anlasilmis haberleri var, eger dogruysa baskan dedigi gibi ilk baba topcuyu almistir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

El Hamidou Kayseri'deki Hamidou'nun akrabası filan mı ? Ajax'taki El Hamdaoui olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Okadarini yazamiyoz 1 tane fazladan A var.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hamdaoui Trabzonspor'da,,,

Hamdaoui Trabzonspor'da
    Trabzonspor, Ajax'ın Faslı golcüsü El Hamdaoui’nin transferini bitirdiği ve 4 yıllık ön anlaşma yaptığı belirtildi.
    Geçen sezon AZ Alkmaar’da fırtına gibi esen ve 80 maçta 50 gol atan Faslı golcünün, Ajax’ta aradığını bulamazken, 26 maçta 13 gol attığı belirtildi. Bordo-Mavililer’in Hamdaoui için Ajax’a 4.5 milyon EURO ödeyeceği, oyuncunun ise yıllık 1.2 milyon EURO alacağı belirtildi.

Mesaj Yetkileri