Bu sezon Galatasaray için geçiş sezonu. Ondan dolayı gelecek sezonun iskeleti oluşmalı bu sezon ve maliyetli transferlerden kaçınarak gelecek sezona hatrı sayılır bir bütçe bırakılmalı.
Hazar Büyüka twitter'a geri döndü, yüklenin![]()
PARÇALI
Ben bu konu hakkında yazmak istemiyorum, en azından formalar çıkana kadar. Ancak ortada fena bir durum var. Yukarıdaki resmi az önce Muhammed Emin Solmaz isimli takipçimiz gönderdi. Görüldüğü gibi parçalı formamızın bir kısmı gözüküyor. Bir kısmı gözükse de biz bu formayı biliyoruz. Bilmeyenlere de gösterelim. Çünkü Trabzonspor bu formayı geçen sezon giydi. Nike'ın kendi sitesinden hazır olarak armasız şekilde sipariş edebileceğiniz ve halı saha takımınıza bile birebirini yaptırabileceğiniz hazır kalıp ve tasarım bu forma. Bunun üzerine ne yazılabilir ki.
Renkleri sarı kırmızı yapın kafanızda, armayı da değiştirin. Bizim parçalımız bu işte ! Ne tam Parçalı, ne de renkler yerli yerinde.
* Benden açıklama bekleyen takipçilerimiz var haklı olarak. Ben de artık şu durumda sizden fazla şey bilmiyorum. Herkes kadar heyecanla bekliyordum, herkes kadar üzüldüm. Yapacak bi'şey yok bu durumda. Tekrar kusura bakmayın.
______
BİLGİLENDİRME
Bize etrafta çok söven var. Biraz da haklılar tabi. Beklentileri yüksek tutup son haftada hayal kırıklığı yaşatmamız insanları üzdü. Formaları ne biz tasarlıyoruz, ne de böyle sansasyonel haberleri kafamızdan sallayıp blog üzerinden trilyonlar kazanıyoruz. E deli de değiliz diye düşünüyorum. Oldu bir hata. Fakat formaların külliyen yalan çıkması diğer bilgilerin de yalan olduğunu göstermiyor. Mesela Okan'ın Hollanda Nike fabrikası gezisi sonrası sizlere aktardığı bilgiler gibi.
Okan o fabrikaya gidip yetkili kişilerle konuştu. Bunu da hepimiz için yaptı. Aldığı bilgiler direkt bizim ekibimizden birinin aldığı bilgiler. Yani formalardaki gibi ekibimize dışarıdan istihbarat aktaran birinden almadık bunları. Direkt Okan'dan geldi bu bilgiler.
Tekrar hatırlatalım. Galatasaray'ın Nike Hollanda fabrikasında diğer elit takımlarla birlikte bir yanyana olan bir ofisi var. O ofiste Galatasaray için formalar tasarlayacak olan insanlar çalışıyor. Tıpkı Barcelona, Manchester veya Celtic gibi. Bu ofis meselesi yalan değil anlayacağınız.
Bu kadar masrafa girmiş ve diğer elit takım kategorisinde yer alan takımların yanına ofis açmış bir firmanın Galatasaray'ı önemsemeyeceğini düşünemiyorum. Tek mantıklı açıklama var kafamda. Özel formaların yetişemediği durumu. Hani nasıl yetişemez diyorsunuz, ben de diyorum. Ancak atıyorum Barcelona'nın 2012-2013 sezonunda giyeceği formasına bile şimdiden çalışmaya başlıyor bu tip firmalar. Biz ise Şubat ayında henüz yeni yapmıştık anlaşmayı.
Bundan yola çıkarak da Galatasaray'ın kendisine özel formalarına gelecek sezon kavuşabileceğini tahmin ediyorum. Yani o açtıkları maliyetli ofis çalışmaya henüz yeni başlamıştır ve seneye bize özel formalar üreteceklerdir. Tek tahminim bu. Yoksa gerçekten gidip bizim buradaki Hüseyin Abi'den halı saha takımıma bile yaptırabileceğim hazır kalıp ve tasarımları neden ta Hollanda'da özel ofiste yapsınlar.
GALATASARAY FORMALARI: BİLGİLENDİRME
bunların altına yorum yapan birisi de şunları yazmış, bu kadarını uyduruyor olamaz herhalde ;
suadiye GS Store eski çalıstıım yer,gdip orda sordum formalar nsıl,parcalı formanın resimdekiyle aynı mı die,icimi rhatlatan seyler söledler. burda hmen pylasayım ddim. parcalı forma resimde ki gbi olmyacak,bu sdece retroymus. özel olrak hpimzin bldigi gbi hollanda da tasarlanmıs. siyah formanın river plate frması gbi olcaını,armamızn dha byuk ve yıldızların braz dha ustte olacaını söledi.
slediklerime ekleyeblceim storeda 2arkadsıma da sordum ve her ıkısı de parcalının resimde olan forma olmadıını ısrarla slediler. emin olduklarını ancak formanın kndisini diil,kulub binasında cizimlerini gorduklerini söledler.
ayrıca formaların dha turkiyeye glmedklerini bliolarmış,bn gldi die slediim zman muhtemelen esenyurttaki lojistk mrkeznde olablceini slediler. adidasla sözlesmenin fesih ndeni adidasın storelara formaların bten bdenneri göndermeyişi ve uefayı kzandıımız dnemdeki gbi umursamadıklarını,uyarılmalarına ramen 2sezondr aynı dvam etmelrymiş. bunnardan dolayı nike ile annaşılmş,GSa özel tasarımlar soz konusymus ve formalar su anda storelarda kmseye gösterilmiyormuş.
ortada sdece bi kaç kişinn tesadufen gordugu cizimlerden bşka bşi yokmşş.17temmmuzda da lansman ypılcakmış...
Elmander'in hızlı olmasına gerek yok ki. Top ayağına gelsin gülle gibi vuruyor kaleye
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ruh Der Ki hareketine katılmayan varsa katılsında formayı görek![]()
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
forma belli
![]()
Bende gözükmüyordu![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
http://www.gscimbom.com/forum/metin-...ml#post2974799
Aynı hassasiyeti buradaki arkadaşlardan da bekliyorum. Herkes twitter'ına #tamparcali yazsın tepkimizi koyalım !
RT @colin_kazim08: Don't fall asleep early in camp!!! #RULES hahahahaha
![]()
Last edited by vego : 12.Temmuz.2011 at 02:13
O fotodaki kim yav Kazım'ın ayağını koklattığı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Serkan'a benzettim ama bilemiyorum Aykut mu yoksa![]()
Kazım o nasıl ayak yaStancu olabilir.
''Cefa çekilmeden sefa sürülmez"
Teknik direktörümüz Fatih Terim, takımımızı zorlu lig maratonuna hazırlamaya çalışırken; futbolcularını motive etmekten de geri kalmıyor.
11 Temmuz 2011 Pazartesi - 21:32
Anadolu Ajansı
![]()
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Wörgl kasabasında sürdüren Galatasaray çalışmalarına Alp dağlarının eteklerinde yaptığı kros ile devam etti.
Alp dağları eteklerinde kros yapan sarı kırmızılı oyuncular daha sonra bir Avusturyalı çiftçiye ait tarlada Amerikalı performans geliştiricisi Adam Rochstein yönetiminde kondisyon çalıştı. Futbolcuları yüksek bir tepeye doğru koşturarak kondisyon çalışması yaptıran Amerikalı uzman daha sonra açma germe hareketleri yaptırdı.
Unterhaching maçında sakatlanarak oyundan çıkan kaptan Arda Turan'ın ayağında doku zedelenmesi olması nedeniyle koşu yerine yürüyüş yaptı. Arda'nın Fatih Terimle sohbet edip şakalaşması dikkati çekti. Ayrıca Fatih Terim tarla sahibi Avusturyalı aileden anne ve kızına birer Galatasaray forması hediye etti.
Akşam antrenmanında oldukça neşeli olduğu görülen teknik direktör Fatih Terim oyuncularına burada ''Cefa çekilmeden sefa sürülmez. O nedenle burada böyle ağır bir antrenman yaptırarak sahada rahat etmenizi istiyorum'' dedi.
Sarı kırmızılı teknik adam daha sonra gazetecilerin yanına gelerek yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için oyuncularla ne konuştuğu konusunda bilgi verdi. Dünya'da hiç bir takımın gazetecileri bu kadar yakınına aldırıp takip ettirmediğini anlatan Terim, oyuncularına ''Biz bir takımız hedeflerimize ulaşmak için bu tür çalışmalara ihtiyaç var. Sıkıntılı günlerde de iyi günlerde hep birlikteyiz. Sahada kazanmak için burada çalışmaktan geçiyor. Cefa çekilmeden sefa sürülmez. Saha da rahat edip kazanmak için buralarda çalışmaktan geçiyor'' dediğini ifade etti.
Terim salı günü yapılacak son antrenman sonrası kampın ilk etabının tamamlanacağını da belirterek Avusturya kampının çok faydalı geçtiğini belirtti.
Kamptan son derece memnun olduğunu vurgulayan tecrübeli hoca, ''Kamp yapılan yer doğa harikası bir yer. Kamp birbirimizi tanıma ve birlikte çalışma ile geçiyor. Çalışmalardan memnunuz. İklim çok güzel. Futbolcular içinde ortam çok güzel'' dedi.
Galatasaray salı sabah yapacağı antrenmandan sonra Almanya'nın Münih kentinden Türkiye'ye hareket edecek.
çağlar filan demişlerde oda değil![]()
eto'o bitmiş.
EmekEge Emek Ege
Bugün Kazım Kazım'ın gönderdiği fotodaki mağdur şahsiyeti tanıyanınız var mı?
emek ege bile bilememiş![]()
eto'o bitmiş.
EmekEge Emek Ege
Bugün Kazım Kazım'ın gönderdiği fotodaki mağdur şahsiyeti tanıyanınız var mı?
![]()
EmekEge: Cevap için herkese teşekkürler.. Eray İşçan..
Bunu yazacaktım ben deEray'mış.
Eray ı hayattan soğutan kazıma teşekkür ederiz![]()
Aslan yuvaya dönüyor!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Avusturya'daki kamp dönemini sonlandırdı.
12 Temmuz 2011 Salı - 13:07
AA
Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'nın Wörgl kasabasına gelen Galatasaray, kampı yaptığı son antrenmanla tamamladı.
Sarı kırmızılı takım teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yaklaşık bir saat süren bir çalışma gerçekleştirdi.
Adam Rotchstein yönetiminde fizik, kondisyon ve dayanıklılık egzersizleri yapan oyuncular, birinci dönemdeki bu son antrenmanın bitiminin ardından birbirlerini tebrik etti.
Antrenmana katılmayan sarı kırmızılı oyuncu Elmander'in ise izin aldığı bildirildi.
Kaptan Arda Turan ayağında doku zedelenmesi olması nedeniyle sadece yürüyüş yaptı ve takımdan ayrı olarak erkenden otele döndü.
Teknik direktör Fatih Terim, antrenman sırasında kampı takip eden gazetecilerin yanına gelerek bir süre sohbet etti.
Sarı kırmızılı futbolcu Servet Çetin ise antrenman sonrası kampı takip eden gazetecilerle teknik direktör Fatih Terim'in birlikte fotoğraflarını çekti.
Avusturya'daki çalışmalarını sonlandıran Galatasaray öğleden sonra Almanya'nın Münih kentine geçerek İstanbul'a hareket edecek.
Kazım, sen nasıl bir sapıksın ya? Neyin kafasını yaşıyordun acaba o an, merak ediyorum.![]()
Takım içinde böyle şakalaşmaların olması hayra alamet. Fatih Terim etkisi diye buna diyoruz işte![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Pinomagician Juan Pablo Pino
Going to istambul !! CIMBOM hay fue hay fue
hay fue ne acabaküfür mü ediyor ne diyor
![]()